Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
intan ladyana
BANGLO BERKUNCI trailer on youtube now. A Mangkin Prestij latest film. in cinemas on 26th November 2015.
"Fear less, hope more, eat less, chew more, whine less, breathe more, talk less, say more, hate less, love more and good things will be yours"- swedish proverb #autumn leaves. #throwback.
selamat pengantin baru @fiza.hamad .congrats! 🎊🎎💍💑
may all of us be blessed with the love and guidance of Allah on this special day and please dont go crazy with the daging korban 😁. happy eid ul adha
the haze is getting worse. stay indoor darlings n take care *my unhappy face*
Walau sesibuk mana pun, kesihatan kena jagakan kan. Intan nak share sikit Haa nama dia C-Jello Collagen Jelly Bar! . Yang penting kulit akan sentiasa segar dan terus mengekalkan kelembapan kulit korang and its 100% halal. Nak try boleh follow instagram @cjellocollagen atau like
staring competition with the cute baby idrees
good morning & happy friday
cant get enough of the awesome @_rawsome dessert 😻😻😻. i want more!
lizzys baby shower. cant wait for the arrival of the baby #surprisegatheringforYL 😘👶
Wataniah 515 Platon Seni. #throwback
yeay! ni perfume terbaru dari estee lauder "modern muse chic by estee lauder". bau dia sangat2 wangi, campuran bunga-bungaan dan kayu ebony. go check it out kat centre court suria klcc dari harini 25th-31st aug 2015. boleh buat makeover dan ambil gambar kat photo booth kan? so jom sama2
Repost ・・・ Saksikan @intanladyana di pawagam sekarang ! #misirayyandandanish
Repost @dunia_sinema ・・・ Misi Rayyan Dan Danish - Jangan Ambil Rumah Kami 20 Ogos 2015

Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.