Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Kita berpisah, bukan salah awak, bukan salah saya, bukan juga salah takdir. Tapi kerana Allah nak beri seseorang yang lebih baik untuk kita
Retweeted by ㅤ
"Kalau taknak dosa, jangan tengok gambar saya" kata artis Msia yg berpkaian bikini di Instagram. Gambar & penjelasan» bit.ly/1pzty24
Retweeted by ㅤ
PANAS! Artis Msia berpakaian ketat semasa photoshoot sehingga menampakkan keseluruhan teteknya? Gambar selanjutnya » bit.ly/1pzty24
Retweeted by ㅤ
☆☆☆☆ phone original second👍☆☆☆☆ Iphone 5 second Original 16gb / black / ios 8 Ada 10 bulan lagi…instagram.com/p/t7YevlkCG1/0
Retweeted by ㅤ
☆☆☆☆samsung new model original☆☆☆ Samsung galaxy ALPHA instagram.com/p/uE45x1kCOI/
Retweeted by ㅤ
☆☆☆☆☆iphone clone 👍☆☆☆☆ Iphone 5s Clone gred AAA Black 16gb 1year warranty Fullset new in box *…instagram.com/p/uF6liykCO3/h
Retweeted by ㅤ
☆☆☆☆☆ iphone 5 second 👍 ☆☆☆☆☆ IPhone 5 second 16gb black ios 8 Fullset in box RM1280 Call…instagram.com/p/uNQeQ7kCMb/M
Retweeted by ㅤ
☆☆☆☆ sony xperia latest model ☆☆☆☆ Sony xperia Z3 Original set Black / white 1year warranty Fullset… instagram.com/p/uXthAZECIX/
Retweeted by ㅤ
Nak syurga, kena usaha. Dalam syurga, takda orang yang pemalas. 👊
Retweeted by ㅤ
“Bila tersepak batu dan kau jatuh, kau buat apa?” “Bangun lah.” “Dan kenapa kau tak buat benda yang sama kalau kau jatuh saat diuji Allah?”
Retweeted by ㅤ
'' aku penat asyik nak pendam perasaan sakit ni je '' 😔
Retweeted by ㅤ
"kadang kadang rasa macam syok sendiri bila asyik aku je kena start conversation dulu"
Retweeted by ㅤ
"kenapa pendam" "sebab aku tak rasa kau akan faham apa yang aku lalui"
Retweeted by ㅤ
"dia tak lawa, camne boleh ada bf" maybe she has an amazing personality and her boyfriend is not a judgemental asshole like you
Retweeted by ㅤ
Idk why aku suka sangat nama Nayli 😷
Retweeted by ㅤ
Akhirnya misteri #MH370 terungkai! Pada mulanya aku pun tk percaya benda ni! Terpulang pada korang yg ingin kebenaran nizamirsyad.sharethisstory.net/my-736750-5938
Retweeted by ㅤ
Ibu pesan "jangan seronok sangat, nanti nangis"
Retweeted by ㅤ
Macam mane nak kahwin, kalau tak reply wechat pun nak gaduh? Benda kecik pun nak bising ada hati nak bina mahligai cinta yang besar.
Cerita Annabelle last sekali patung tu insaf, jadi manusia. Dan sekarang nama dia Annamuslim. Hidup dia bahagia je sekarang.
Bagi yang tertanya tanya kenapa patung Annabelle dirasuk, sebab ianya patung. Kalau ianya manusia, dia akan dirisik.
Cara sopan menegur org mulut busuk; "Maaf cik, saya cuma nak tegur. Esok-esok kalau nak berak jangan ikut mulut ye, takut berbau"
Manusia asalnya dari tanah, Tapi, Kenapa masih bersifat langit?
Dah lah kena reject, kena troll pulak tu. Sadis pic.twitter.com/7eyyUfKKpx
from high school students to working adults, my type of friendship goals 👌pic.twitter.com/qwcVYGtb4XX
Because melamar awek 'di darat' is too mainstream pic.twitter.com/ia9qeOFtlj
Tersilap boyfriend adalah ungkapan yang paling sesuai. pic.twitter.com/Aa4BTJfqrC
Penipuan terhebat pada era globalisasi ini. pic.twitter.com/itWX9glADu
Kau mesej orang, orang tu tak reply, tapi dia online? Kau tanya lagi apa makna nya tu? Kau tak penting. Sila hadamkan. Kau, tak, penting.
You can say 'lancau' You can say 'pukimak' You can say 'ale uto' You can say 'babi' Why you can't say Astaghfirullahalazim? Think.
Imagine one day, Your friends, Leaves you. Your loved ones, Hates you. Everyone is running, Away from your life. And never, Coming back.
Ex be like "untunglah ada pengganti" and i be like "untungla kau tak mati lagi" .
"aku tak lahir dari keluarga yg senang. aku hanya lahir dari keluarga yg mengajarkan cara bertahan hidup dari hari ini utk hari esok"
Perempuan sekarang kene jaga-jaga dengan bf korang. Jangan sebab 'mayonis' setitik, kenyang perut 9 bulan.
Bila melayu kena sound; "Hello kubur masing masing" "Aku yg seksi kau yg senak pahal" "Kau tangguung dosa pahala aku ke?" Deep
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ Aku rindu kau yang dulu. ㅤㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ
Tahu tak perkara paling susah nak buat? Alah ni aku dh tahu la, jaga hati orang lain kan? "Taklah, bangun solat subuh."
Jangan mempermainkan perasaan orang. What you give, you will get back. You play drama, you get karma. Remember that 😳
iphone 6 rm3800 aku nak beli nasi lemak dua bungkus dekat kantin pun fikir sepuluh kali
Badan besar orang mengata. Badan kurus pun orang mengata. Ada badan orang mengata. Takde badan pun mengata. Semua mengata. Payah nak kata.
when my parents call my full name and i was like " eh , aku ada buat salah ke " 😥
"Kau tahu tak ape bende paling susah ?" "Nak jage hati manusia" "Kepale hotak kauu" "Habistu ?" "Nak lulus addmath" " 😂"
Jika makwe sms "Awak milik saya seorang, jangan tinggalkan saya" Maka reply lah "Kite berdua milik tuhan, takde siapa yg dpt mengubahnya"
"Dia ni baru form 1 patutlah tak matang" Matang atas dasar pemikiran. Bukan atas dasar umur.
Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Merdeka Disini Lahirnya Sebuah Cinta
Cikgu zaman sekarang kutuk pelajar kat bilik guru. Buka aib and report segala benda kat whatsapp. Guru oh guru
"Walaupun negara dah lama merdeka, tapi sy masih belum bebas" "kenapa ?" "Sebab saya masih terpenjara di hati awak" #MerdekaPickupLines