Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Aku dok perati jah budak wechat yang letak nama panjang panjang + sakai. Contoh: Mama Hot 2015 Tang mana yang hot pun aku tak tau.
Retweeted by ️
5h
Kau yang taknak pergi solat jumaat ni dah plan ke nak nyorok kat mana karang.
Retweeted by ️
5h
Kalau taknak kena rogol, pakaian jangan macam pelacur sister.
Retweeted by ️
5h
Cari anjing lagi kaya lah dari kerja macam anjing. pic.twitter.com/K7xYiB2B0K
Retweeted by ️
5h
Budak wechat: Good morning sayang #HackedByKesayangan. Pala juboq hang hack. Bodoh.
Retweeted by ️
5h
Dah tahu malas, takpayah duduk kat dapur. orang nak jalan sempitlah.
Retweeted by ️
5h
Janganlah kau sepak kucing tu, aku tak kesah lagi kalau kau bodoh, tapi jangan sampai zalim. tu zalim namanya.
Retweeted by ️
5h
Alhamdulillah aku belum lagi terjebak ke dalam kancah bodoh abang akak tak payung ni.
Retweeted by ️
5h
Diorg tu semua laughing gas. Kau tu yg mcm katak bawah tempurung. Gurau sikit nak sentap. Pergilah bertapa dengan sentap kau tu kat gua sana
Retweeted by ️
5h
Percaya ke pakwe makwe awk setia tak pernah mengatal dengan org lain. Hat tinggal dekat pun boleh curang inikan pula bercinta jarak jauh.
Retweeted by ️
5h
Curang jelah ngan kekasih awak tu. Jgn sia-sia kan hayat yg ada. Hidup bukan nak jadi hamba abdi pada pakwe makwe. Suami isteri cerita lain.
Retweeted by ️
5h
Eleh isap rokok kata bakar duit. Main mercun pun sama la. Ke beku duit main mercun. Marilah main mercun. Mana tahu boleh jadi oku mlm ni.
Retweeted by ️
5h
Tanya pun salah. Tak tegur kata sombong bila tegur nak kena maki. Entah apa dosa aku dekat kaum hawa. Beginilah nasib org kurang hensem.
Retweeted by ️
5h
Lupakan pasal tadi. Anggap jelah aku tak pernah tweet emosi dan kita tak pernah berak. Gais mari sahut seruan Ilahi. Ingat mati itu pasti.
Retweeted by ️
5h
Selain doa. Rindu juga boleh dinyatakan menerusi "misscall". Buat banyak kali. Insha Allah makwe/pakwe korang akan menyampah. Cuba la.
Retweeted by ️
5h
Sweetnya org bercinta kat timeline macam gula-gula getah sposen dua.
Retweeted by ️
5h
Artis putus tunang sibuk pulak twitpemes tweet kabor "adira yg cantik tu pun kena tinggal inikan pula aku yg biasa²"nak perhatian ke cane?
Retweeted by ️
5h
Bersatu kita teguh. Berpecah kita sesat. Bercerai kita kahwin lagi la. Hahahahahahahahahahaha
Retweeted by ️
5h
Bila bagi muka. Perangai macam haram. Bila melenting sikit cakap tak faham. Amende kau ni?
Retweeted by ️
8h
Tak tahu kenapa . Tapi ada masa tu aku cuma nak senyap . Nak sepi . Malas nak gaul dengan orang .
Retweeted by ️
8h
Hati manusia boleh berubah, depends on how you treat them. Dari tiada perasaan boleh jadi suka, dari suka jadi terus tiada perasaan pun ada.
Retweeted by ️
salam dengar cerita iPhone dari ig dotshop91 jual rm400++ 🙀 biar betul! dia jual mmg ORIGINAL whatsapp 👉013-7165763pic.twitter.com/dfpZiGNDmTDmT
Retweeted by ️
People need to learn how to treat people nicely. no ones going to follow the righteous path when you sound and act like satan.
Retweeted by ️
Aku paling tak suka bila mood tengah baik tiba2 datang benda tak elok dan rosakkan segalanya.
Retweeted by ️
Sometimes u have to help others without expecting anything in return. Cukup kau yakin, Allah will reward u with something u don't expect.
Retweeted by ️
Dear self, "Walau susah mana pun kau belajar, ingat, susah lagi mak ayah cari duit untuk kau belajar. banggakan dorang."
Account @Syeddohsem untuk DiLetgo! Sesiapa Berminat! Add wc saya. ID ; Xiedeath. serious bayar! nak pakai duit. tolong RT @brgsjks
Retweeted by ️
Wahai hati, kau tahu dia tidak mahu, mengapa kau berkolaborasi dengan minda untuk sentiasa ingat ke dia? Apa kau tidak serik?
tak kemana relationship kau kalau kau suka sangat menipu. sekejap je hancur.
Retweeted by ️
Tempat paling selesa didunia? "Bilik sendiri, atas katil, peluk bantal, charger sebelah, main phone" 😂
Retweeted by ️
TERJAGAKU SEDARI MIMPI YANG PANJANG. MELAYANG BERKELANA DI LANGIT TERBUKA LALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALALA
Retweeted by ️
Kalau pakwe ko sanggup renangi lautan api, jauhi dia. Dia mungkin dah arwah dan nak menghantui diri engko.
Retweeted by ️
Everyone has that one best friend who's now a stranger.
Retweeted by ️
Missing someone & not being able to see them is the worst feeling ever.
Retweeted by ️
"Tengok orang lain berjaya, bilalah aku nak berjaya" "Jangan tengok je. Mulakan usaha."
Retweeted by ️
Rindu pula zaman kanak kanak dulu. Time tu, tikam belakang, dengki semua tak ada. Lepas gaduh baik semula macam takde apa yg berlaku.
Retweeted by ️
When your mom starts yelling at you and the first thing you do is hide your phone 😊😊😊😊😊😊😊
Retweeted by ️
I wanna sit on a rooftop with someone at 2am staring at the stars and talking about all the problems we have going on.
Retweeted by ️
Cita-cita aku dari kecik sampai besar sama je, nak jadi budak baik. Simple tapi susah, buktinya sampai sekarang tak tercapai lagi.
Retweeted by ️
Dekat twitter ni takde istilah "Itu pun nak cerita"
Retweeted by ️
Telegram lagi bahaya dari whatsapp. Dengan last seen ada, double tick ada, screenshot pun dia bagitau. GILA!! pic.twitter.com/L8fYw38yhB
Retweeted by ️
"You're the reason why I'm happy."
Retweeted by ️
Boleh lupakan hasrat nak travel luar negara. Dalam Malaysia pun banyak tempat lawa tak jejak lagi😂pic.twitter.com/okQUfS3yqOO
Retweeted by ️
Percaya atau tidak, ini adalah hasil lukisan 3D yang sangat menakjubkan. Ianya seperti real. pic.twitter.com/2IhHDBbMew
Retweeted by ️
“Dear Twitter, thanks for allowing me to express my feelings.”
Retweeted by ️




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue