Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Kaki Share

Nah saksikan proses buatan muruku sempoi dari penang,depa ni memang famous kat penang Khabilu Penang Famous Muruku
Ibu pernah cakap, "Setiap daripada kawan kau mesti ada yang dengki dengan hidup kau."
"Jaga satu hati,pegang satu nama,simpan dalam hati,setia hujung nyawa".
" Nak topup free tak ? " " Nak " " Subhanallah walhamdulillah wala ila haillallah allahuakhbar . " " Kenapa zikir ? " " Topup iman . "
"Cara terbaik untuk berubah adalah dengan mula menjaga solat"
Lain orang lain kehidupan....
Awesome futuristic, spaceship-like lodge at Riccarton Capsule Hotel, KL! ๐Ÿ˜V
Retweeted by Kaki Share
Aaisyah Dhia Rana anak Che Ta sebut pak hang cuit hati s: youtu.be/O6RcB0yuYj0?a via @YouTube
Resepi Asam Pedas Ikan Pari Sedap, Enak, Mudah, Senang, Ringkas: youtu.be/G6yifzzuZyE?a via @YouTube
Resepi Sup Daging sedap senang Kredit : Rose Hayatie
Bila kau akan jadi orang paling di benci dekat majlis akad nikah... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ#kakishareajLc
Boleh Gastrik tengok Video lawak diorang ni hahahaha... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Hk2
Korang ada tak kawan macam ni? Kredit : Mat Sabah #vineprojek
"cuti sem ni kau buat apa je?" me :
Akustik Tergantung Sepi Wany Hasrita....
Don't jugde challenge ni lawak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚lSK
Sentap jugak ni... Buat-buat la beringat... #vineteam Kredit : Mohd Nazrin
Kalau nampak kucing korang tengah tenung cermin lama lama, jangan ganggu. Dia tengah berangan tu
Kesian dekat diri sendiri, hari hari bagi fakehope kata nak tidur awal. Tapi kesudahannya tidur lambat jugak. Esok pagi mula lah menyesal.
Seorang anak menjalankan urut kaki di Pasar Dahlia, Johor dgn bayaran seikhlas hati. mohd Noor tidak bekerja kerana jaga ibu ayah yang uzur.
Biar hilang followers jangan hilang nikmat Allah Berikan, Setuju?
Boleh di contohi ni abg pos laju... Share makan pada yang memerlukan...
awek cantik dapat 9 A SPM, Natasha Qisty Mohd Ridzuan dari Kolej Tuanku Kurshiah: youtu.be/ifPQI4xjw-o?a via @YouTube
"Kau takyah tanya lah aku sayang kau sampai bila. Cukup lah kau tahu selagi kau dengan aku, aku tetap sayangkan kau"
Lupa bersyukur,punca hati tak tenang
Fuhh BESARNYA!!.. Nyumm.. nyumm... kambing bakar, ayam, sotong Lokasi : ToranCoffee, No 38, Jalan Rugbi 13/30, seksyen 13 Shah Alam 40100
saleem iklim anak saleem iklim mana x tumpahnya kuah kalau tidak dinasi terbaikk suara mcm bapak: youtu.be/cGHQEcnL-u0?a via @YouTube
Rindu tu memang sakit, tapi aku lagi sakit bila diabaikan tahu.
Normal la kita masuk air bila lepak dengan bestfriend. Cuba kalau masuk simen, tak ke mampos dua dua tu. Tolonglah gelak.
Wow unik sedapnya... kambing makan dengan char kuey tiaw terbaik lokasi : Hippark kl Pandan Jaya masa : 6 ptg hingga 1 malam
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.