Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Bcs dream are always better than reality, good night. instagram.com/p/z2bqivzEC1/
Retweeted by ㅤ
Dah la berak tak flush. Pastu bila kita tolong flush taik dia degil nak mampus taknak tenggelam. Tuan dengan taik bodoh macam penyodok.
Calon menantu yang baik 👏👍pic.twitter.com/LZaqiRpBbaBba
"Sudikah awak jadi imam saya?" "Maaf, saya dah solat 😒"
Happy birthday bro @ed_acoustica
Dengki dengan kawan, burukkan dia dekat orang lain, nanti Akhirat merangkak bawah panas terik cari kawan kita tu balik. Berat azab.
Kepada yang suka menghina aku, mengutuk aku. "Semoga berjaya. Jumpa aku dekat Padang Mahsyar nanti 😊😊"
"Aku suka orang mengumpat pasal aku" "Kenapa?" "Dapat pahala free, gila kau taknak"
"Tak suka kongsi suami." Well said. "Kenapa suka kongsi aurat dengan beratus ribu lelaki?"
"jangan lemah sebab manusia. Jangan sesekali." Allah kan ada. Senyum sikit. 😊
Korang yang couple panggil 'papa' 'mama' bagai ni. Nak tanya siket taknak ambik aku jadi anak angkat ke? 😂😁
Zaman SMS juga paling senang. Read tak read pun orang tak tahu, kalau tak deliver masuk outbox, kalau takde kredit masuk draft. Habis cerita
''lumrah manusia terlalu mengejar dunia hinggakan mereka lupa langit tu tinggi ke rendah''
Retweeted by ㅤ
adat kita sebagai manusia kena saling memaafi , tapi semakin maju dunia semakin ramai benci membenci sesama sendiri.
Retweeted by ㅤ
Cause the hardest part of this, is leaving you...
Retweeted by ㅤ
Kalau kau percaya lepas hujan ada pelangi . Kau kene percaya lepas derita ada bahagia .
Retweeted by ㅤ
Pahal line maxis kejap ada kejap tak ada ni do aduh
Retweeted by ㅤ
wechat id; ilhamaiman_ 🌹💐😘
Retweeted by ㅤ
kau faham tak bosan tu apa?
Retweeted by ㅤ
Tak guna belajar tinggi-tinggi kalau taip "sayang" jadi "cayunk"
Happy Chinese New Year to all who celebrate CNY 😄 Gong Xi Fa Cai 🙆
"Kenapa pakai purdah bagai, ni bukan negara arab. Malaysia je kot" Em, "Kenapa pakai baju mcm orang kafir? Ni bukan negara yahudi" Nah😂😂
Tadi ada baca Ustaz Sharhan Shafie kata tak elok letak nama anak "Balqis, Qistina, Najwa, Zakuan, Batrisya, Erisya" sebab sama nama anak jin
Retweeted by ㅤ
Ada yang mengatakan bahawa dunia tanpa wanita membosankan. Bagi saya, dunia tanpa wanita, mungkin punggung para lelaki akan menjadi sakit.
Retweeted by ㅤ
"Rabun ialah salah satu nikmat yang Allah tarik" Boleh jadi rahmat, sebab bila rabun kau kurangkan dosa sebab pandangan tak jelas.
Retweeted by ㅤ
"Pakai spec je" Smart, cantik, muka baik pun ada. Orang rabun ni, nak sangat mata dia clear semula, sebab hidup bergantung dgn spec, susah.
Retweeted by ㅤ
Cantiknya seorang perempuan apabila dia tersenyum disaat tertekan. tabah saat dirinya dihina, tetap tertawa disaat hatinya sdang merana 😊😊
Retweeted by ㅤ
Tak semestinya orang tu layan kita dengan baik, dia minat atau suka dekat kita.
Retweeted by ㅤ
Aku dah bnyak belajar "kuat" dari satu benda yang dipanggil "sakit"
Retweeted by ㅤ
Jangan sbb kau femes kau boleh buat apa saja. Jangan ingat org akan backup kau selalu. Jangan nk org ikut kepala kau je. Kepala hotak kau la
berhati-hatilah dengan siapa kita membuka cerita. tak semua mampu menyimpan rahsia. satu masa dia boleh buka semua bila dah berpaling muka.
Mana ada hubungan yang tak bermasalah. Tak nak pening kepala, pergi couple dengan Panadol.
Kekadang aku rasa macam nak hilang seketika, senyap tanpa berita, tak muncul depan mata, dan biar. nak tengok siapa yang cari aku. 😔😖
Cikgu nowdays cakap "kalau jumpa cikgu bagi salam" Bila pelajar bagi salam, cikgu buat tak tahu.
"pelajar akaun ke?" "haah" "muka tak macam budak akaun pun" "muka kau macam muka nenek kebayan, amek kelas nenek kebayan ke ?" 😏💁
one of the simplest ways to stay happy is just let go of the things that makes you sad 💝
what i wish is you wont leave me forever, but when i nt in mood, you cant accept it, you leave me. thats what you ask for right?
Retweeted by ㅤ
sandisk OTG blh guna pd pc,fone and etc func pendrive 8gb RM25/16gb RM28/32gb RM35/64gb RM50 call whatsapp 0193481779 pic.twitter.com/aFVuuuq5mq
Retweeted by ㅤ
case gold material rubber + abs gold for iphone 5/6/6+ samsung prime/note 4 RM38 call whatsapp 0193481779 pic.twitter.com/iyGe77k12E
Retweeted by ㅤ
case UAG for model iphone 4/5/6/6+ samsung s3/s4/s5/note 2,3,4 RM30 call whatsapp 0193481779 pic.twitter.com/rSikxHScxy
Retweeted by ㅤ
Nvm ill be happy without you, i know iam better off on my own. instagram.com/p/y4gv4XTENV/
Retweeted by ㅤ
"Rabun ialah salah satu nikmat yang Allah tarik" Boleh jadi rahmat, sebab bila rabun kau kurangkan dosa sebab pandangan tak jelas.
Retweeted by ㅤ
lenovo original set phone bajet A300t RM199 A269 RM199 A390 RM250 A316 RM210 spec phone blh cek di… instagram.com/p/wdXwNukCPe/
Retweeted by ㅤ
asus zenfone original zenfone 4 RM350 zenfone 4.5 RM450 spec phone boleh rujuk di gsmarena 1 year… instagram.com/p/vtD8ZvECDd/
Retweeted by ㅤ
Paling bengang bila salam tangan orang yang lebih tua. masa nak cium tangan tu dia tarik laju-laju macam la aku nak jilat tangan dia 💁.
Retweeted by ㅤ
lenovo S856 4G dual sim original set 1.2ghz quad core 1gb ram 8gb internal 5.5 screen 8.0mp R… instagram.com/p/wwxnHAkCOV/
Retweeted by ㅤ
lenovo A560 dual sim original set 1ghz quad core 512 mb ram 4gb internal 5.0 screen 2.0mp camera 1… instagram.com/p/wwyg3nkCPs/
Retweeted by ㅤ
lenovo S930 dual sim original set 1.3ghz quad core 1gb ram 8gb internal 6.0 screeen 8.0mp R… instagram.com/p/wwzETBkCAk/
Retweeted by ㅤ