Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Kaki Share

Relationship goal ni bila kau bercinta pastu kahwin. Kalau tak sampai kahwin ni maknanya tak goal. Kah!
Racun itu mudah diketahui orang tetapi ramai yang tertipu dengan kata-kata kerana ia dibungkus dengan gula gula yang lebih manis dari racun.
Selamat hari lahir insan yg bernama Nabi Muhammad
Tanda-tanda kau sedang stress: 1. Banyak berfikir hingga susah nak tidur. 2. Cepat hilang sabar dan rasa nak give up. 3. Sentiasa risau.
Jangan pandang berapa banyak ibadahnya. Namun pandanglah sejauh & sekuat apa dia bertahan untuk meninggalkan maksiat. Abuya Sayyid Muhammad
Nak turunkan ego ni adalah perkara paling susah untuk dilakukan, hanya orang yg betul2 sayg kamu mampu melakukannya.
Keinginan setiap insan Kanak2 - Mainan & manisan Remaja - Lawan jantina Dewasa - Kaya & Kuasa Tua - Ketenangan Mati - Keampunan Tuhan !
Jaga solat adalah kunci kebahgiaan, ketenangan, dan bukti kesyukuran. Apapun terjadi, banyak mana pun dosa kita, jangan tinggalkan solat.
Perancangan yang dirancang oleh Allah SWT memang sudah tersusun dengan cantik. Kita cuma perlu jalankan sahaja
tak semua orang boleh terima kau seadanya.kalau ada,dia sentiasa stay dengan kau hargailah dia setan!!!Pergi cari buat apa (saja ckp kasar)
"Bila dah pasang β€˜nawaitu’ nak berubah tu. Go on. Allah dah ketuk pintu hati, pandang terus ke depan. Step by step." Moga istiqamah.
Kafein boleh merangsang sistem saraf anda. Tapi ia juga boleh menyebabkan anda sakit kepala bila berlebihan.
"Bro, cuba teka. Amenda yang takda bunyi lepastu rasa sakit gila? " "Kena lempang tapi tak jerit?" "Salah, bertepuk sebelah tangan."
Aku salute dengan orang yang boleh jalan sorang-sorang kat mall, makan sorang-sorang kat restoran. Bahagia je hidup dia aku tengok. Bebas.πŸ€—
β€œ Mungkin saya tak sempurna, tapi saya setia.”
Bercinta ni mudah kalau dua dua jenis memahami dan okay sepanjang masa eventho ada masalah sebesar mana sekalipun.
Peliknya manusia, dia bangun awal untuk pergi bekerja tetapi meninggalkan solat subuh. Dia mencari rezeki tetapi meninggalkan pemberi rezeki
Retweeted by Kaki Share
Aku: Tak upIoad gambar ibu Tak peluk ibu Tak kiss pipi ibu Tak bermakna aku tak sayang ibu. Semoga dipanjangkan usia ibu. Puisi untuk ibu
Retweeted by Kaki Share
Keinginan setiap insan Kanak2 - Mainan & manisan Remaja - Lawan jantina Dewasa - Kaya & Kuasa Tua - Ketenangan Mati - Keampunan Tuhan !
Retweeted by Kaki Share
Orang yang menangis kerana kau, semata-mata kerana: Rindu Sayang Cinta Risau Hargai dia sepenuh jiwa. Kerana ada nilai ikhlas padanya.
Retweeted by Kaki Share
Bila aku penat dia selalu ada. Bila aku perlukan dia selalu ada. Bila nak peluk dia bagi. Nak tidur sama sama pun dia bagi thanks bantal.
Yeayy kita sama. Harap jugak GMie menang. Kemonn #TeamGmie twitter.com/hamziham13/sta…
Hii korang πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ . Haa jom sembang. Korang nak siapa menang#gegarvaganzaanza niii.
Masa makin berlalu dan makin ramai manusia yang pergi. Biasalah manusia. Kadang memang tak pernah nak ingat jasa.
tak tau nak cakap ape dah 😞#kakishareeq
Orang yang menangis kerana kau, semata-mata kerana: Rindu Sayang Cinta Risau Hargai dia sepenuh jiwa. Kerana ada nilai ikhlas padanya.
Bismikallah humma ahya waamut. Forgive people who hurt me and forgive me if I hurt others today. Goodnight.
Retweeted by Kaki Share
Bismikallah humma ahya waamut. Forgive people who hurt me and forgive me if I hurt others today. Goodnight.
tinggalkan "Kenangan Lama" dengan memulakan "Hidup Baru" 🌷
Keinginan setiap insan Kanak2 - Mainan & manisan Remaja - Lawan jantina Dewasa - Kaya & Kuasa Tua - Ketenangan Mati - Keampunan Tuhan !
Hati-hati guys, macam-macam cara speedtrap sekarang ni.. #kakishare
1. Cuci muka with air suam, gosok lembut utk hilangkan minyak. 2. Letak telur putih as a mask kat muka. Esoknya dah boleh tukar produk baru
Aku: Tak upIoad gambar ibu Tak peluk ibu Tak kiss pipi ibu Tak bermakna aku tak sayang ibu. Semoga dipanjangkan usia ibu. Puisi untuk ibu
Peliknya manusia, dia bangun awal untuk pergi bekerja tetapi meninggalkan solat subuh. Dia mencari rezeki tetapi meninggalkan pemberi rezeki
Mari terus brbuat baik, brniat utk baik, brkata yg baik-baik, mmberi nasihat yg baik meskipun tk byk org mengenalimu & tk suka dgn nasihatmu
Kelakor abam @HermyRahim . Follow dia gaiss. KS gelak kekek dkt sini. TQ hiburkan petang KS
Tak mintak banyak. Harap hari ni lebih baik dari semalam. Rezeki bertambah. Sihat tubuh badan dari penyakit.Stay dgn org yg still dgn kitaπŸ™†πŸ»
Retweeted by Kaki Share
Tiada satu doa pon yang sia sia. Semuanya ALLAH dengar. BerSabarlah ☺️
Retweeted by Kaki Share
Perempuan ni dia punya rasa nak tahu tu memang time tu jugak dia nak tahu . Selagi tak dapat tahu selagi tu lah dia tak boleh duduk diam πŸ˜‚
Retweeted by Kaki Share
Paling takut, Bila Allah tarik nikmat ibadah. Solat rasa malas, tak khusyuk. Nak pegang al-Quran jauh sekali. Allahu. Moga dijauhkan 😭
Tak mintak banyak. Harap hari ni lebih baik dari semalam. Rezeki bertambah. Sihat tubuh badan dari penyakit.Stay dgn org yg still dgn kitaπŸ™†πŸ»
Tiada satu doa pon yang sia sia. Semuanya ALLAH dengar. BerSabarlah ☺️
Perempuan ni dia punya rasa nak tahu tu memang time tu jugak dia nak tahu . Selagi tak dapat tahu selagi tu lah dia tak boleh duduk diam πŸ˜‚
"Bang , roti banjir bgi dua eh" "Nak satukan ke dik ?" " ye satukan je bang , jgn diduakan . saya pernah diduakan , sakit bang sakit"
Retweeted by Kaki Share
Sometimes there are things in life that aren't meant to stay. Sometimes change may not be what we want. Sometimes change is what we need.
Retweeted by Kaki Share
takda orang whatsapp lagi sedih daripada kena bluetick, greytick & satu tick engkorang tu. K
Retweeted by Kaki Share
"Bang , roti banjir bgi dua eh" "Nak satukan ke dik ?" " ye satukan je bang , jgn diduakan . saya pernah diduakan , sakit bang sakit"
Sometimes there are things in life that aren't meant to stay. Sometimes change may not be what we want. Sometimes change is what we need.
takda orang whatsapp lagi sedih daripada kena bluetick, greytick & satu tick engkorang tu. K
Nenek cakap "Sebelum nak dekat dengan seseorang, dekat dengan Pencipta kita dulu. Sebelum nak hargai seseorang, hargai Pencipta kita dulu."
Retweeted by Kaki Share
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.