Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Kaki Share

Orang yang nampak macam jahat berkata benar, tiada siapa yang percaya. Orang yang nampak macam baik berbuat jahat, orang susah nak percaya.
Rumah sewa masa study vs masa dah bekerjaya
Masuk air awek ni oiiii hahahaha
Kadang Hati ni teringin nak tahu "Awak kat mana" "Dengan siapa" "Sihat tak". Tapi Saya takut kalau awak kata, "SIAPA KAU DALAM HIDUP AKU"
Aku punya lah excited nak chat dengan kau, tetiba kau ni macam apa ntah, dah lah lambat reply, pastu layan pun nak macam taknak jer.
Umi cakap Jagalah hati adik-beradik dahulu, barulah hati kawan, Adik-beradik dahulu, barulah kawan, Darah daging dahulu, barulah kawan.
"jangan di layan orang ego tinggi" Dia ada hati jugak. Kau tunggu dia lembut, baru kau cerita. Kadang-kadang orang ego ni sebab kita jugak.
Pegang satu je weh, manusia ni kalau dia sayang dia takkan tinggalkan kau. Kecuali kalau perangai kau buat orang sakit hati. Huhu
Sayang diri kau dulu, dah banyak kali terluka sbb jaga hati orang je
" Jangan jadi bodoh untuk bahagia "
Phone mahal tak kisah kalau nak menunjuk tak siapa kisah. Tapi kalau sibuk cerita mahal, call orang guna whatsapp call baik meninggal jelah.
Kalau ada orang mengata aku ni, aku senyum je. Itu tandanya hidup aku lebih indah dari dia. Dia cemburu, lantak dia mampus dengan rasa tu.
Banykkan belajar adab. Sebab itu lah yang boleh melembutkan hati kita ni. Jangan terlalu angkuh dan memandang hina pd org lain.
Penipuan terbesar seorang perempuan: 1)Saya ok 2)Tak jeles pun 3)Mana ada marah 4)Tak lapar pun 5)Dah gemuk 6)Takde baju dah nak pakai
Hidup kat dunia ni bukan untuk buat orang suka . Kita tak sempurna , tak boleh nak puaskan hati semua . Baik mcm manapun pasti ada yg kata .
Ketika kita berjaya, kawan kita akan mengenali kita Dan saat kita jatuh, kita akan kenal siapa kawan kita
Salah orang nampak, salah sendiri tak nampak. Dah jadi fitnah. Hmm macam macam manusia nie pun la haih..
Tak mintak lebih, cukup la kau muncul kat whatsapp cakap kau rindu aku tu je. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
" Tak boleh jadi sempurna, tapi boleh jadi lebih baik daripada sebelumnya. "
Perempuan bila marah/merajuk je dah terus diam. Bila dah membebel, menjerit tak tentu pasal tu kau relaks je sebab tu memang perangai dia
" Beb pahal muka kau stress je? " " Hm putus cinta. " " Kau nak ikut apa aku buat tak? " " Buat apa? " " Ketawa ! HAHAHAHAHAHAHA ! 😂 "
Retweeted by Kaki Share
Students be like, Dalam bilik plan nak study, bukak kipas bilik, nampak katil pastu terus terlelap. Ingatlah kita hanya mampu merancang
tiada bantal yang lebih lembut melainkan ribaan ibu sendiri
Page 1 of 365 Mulakan hidup baru, lupakan segala kisah silam yg lalu. Belajar utk memaafkan orang lain, buang ego, dan teruskan hidup.
Tiga wanita tercantik di dunia : -Ibu -Bayang bayang Ibu -Pantulan diri Ibu dalam cermin
"Awak tak perlu buat apa-apa, diam je. Biar saya tanggung, saya je yg usaha"Terdiam seketika dan kaku dgr dia cakap mcmtu.
Hip Park KL, arts, foodtruck, music Buka : 1 haribulan Jan 2017 Masa : 7 malam sampai pagi Lokasi : Pandan Jaya sebelah dengan bank islam
Relationship goal ni bila kau bercinta pastu kahwin. Kalau tak sampai kahwin ni maknanya tak goal. Kah!
Racun itu mudah diketahui orang tetapi ramai yang tertipu dengan kata-kata kerana ia dibungkus dengan gula gula yang lebih manis dari racun.
Selamat hari lahir insan yg bernama Nabi Muhammad
Tanda-tanda kau sedang stress: 1. Banyak berfikir hingga susah nak tidur. 2. Cepat hilang sabar dan rasa nak give up. 3. Sentiasa risau.
Jangan pandang berapa banyak ibadahnya. Namun pandanglah sejauh & sekuat apa dia bertahan untuk meninggalkan maksiat. Abuya Sayyid Muhammad
Nak turunkan ego ni adalah perkara paling susah untuk dilakukan, hanya orang yg betul2 sayg kamu mampu melakukannya.
Keinginan setiap insan Kanak2 - Mainan & manisan Remaja - Lawan jantina Dewasa - Kaya & Kuasa Tua - Ketenangan Mati - Keampunan Tuhan !
Jaga solat adalah kunci kebahgiaan, ketenangan, dan bukti kesyukuran. Apapun terjadi, banyak mana pun dosa kita, jangan tinggalkan solat.
Perancangan yang dirancang oleh Allah SWT memang sudah tersusun dengan cantik. Kita cuma perlu jalankan sahaja
tak semua orang boleh terima kau seadanya.kalau ada,dia sentiasa stay dengan kau hargailah dia setan!!!Pergi cari buat apa (saja ckp kasar)
"Bila dah pasang ‘nawaitu’ nak berubah tu. Go on. Allah dah ketuk pintu hati, pandang terus ke depan. Step by step." Moga istiqamah.
Kafein boleh merangsang sistem saraf anda. Tapi ia juga boleh menyebabkan anda sakit kepala bila berlebihan.
"Bro, cuba teka. Amenda yang takda bunyi lepastu rasa sakit gila? " "Kena lempang tapi tak jerit?" "Salah, bertepuk sebelah tangan."
Aku salute dengan orang yang boleh jalan sorang-sorang kat mall, makan sorang-sorang kat restoran. Bahagia je hidup dia aku tengok. Bebas.🤗
“ Mungkin saya tak sempurna, tapi saya setia.”
Bercinta ni mudah kalau dua dua jenis memahami dan okay sepanjang masa eventho ada masalah sebesar mana sekalipun.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.