Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
httpaiman
Add me on wc: khasya_ Kalau agak agak kau kaki promote, kaki contest bodoh, kaki busuk dan segala kaki atas talian wechat tu jangan add.
Retweeted by ㅤ
"Kenapa boleh jatuh cinta dengan orang yang baru kita kenal ? sebab cinta itu fitrah manusia dan rasa cinta itu datangnya dari Allah"
Retweeted by ㅤ
Ya just go leave me alone. dont worry im fine
Retweeted by ㅤ
Don't think outside the box. ☝️ Think like there is no box. 👌
Retweeted by ㅤ
Kecik-kecik dah pandai merayap. Main dekat hutan la, main dengan monyet la, mak dia tak risau ke ponteng sekolah? Hmm, Dora The Explorer ni.
Retweeted by ㅤ
Pernah rasa? Kau gaduh dgn bestfriend kau, 1 hari tak bertegur. then tetiba rasa rindu kat dia, kau chat dgn dia and kau mintak maaf.
Retweeted by ㅤ
When I miss you, I re-read our old conversations and smile like an idiot.
Retweeted by ㅤ
I do not trust easily. So when I tell you "I trust you". Please do not make me regret it.
Retweeted by ㅤ
"Muka lawa boleh lah, buat jahat pun orang akan tetap sokong kau sebab apa? Sebab kau lawa. Cuba kalau yang hodoh, duduk diam pon kena maki"
Retweeted by ㅤ
Dulu masa sekolah cikgu suruh pakai nametag taknak pakai, sekarang dah besor sibok nak pakai baju I Am Kadir la I Am Syamsul la.
Retweeted by ㅤ
Paling bengang bila salam tangan orang yang lebih tua. masa nak cium tangan tu dia tarik laju-laju macam la aku nak jilat tangan dia 💁.
Retweeted by ㅤ
Style Perempuan; "Perempuan kalau dengan kawan-kawan dia tak cepat marah tapi kalau dengan adik beradik dia. Haaa amek kau cam singa."
Retweeted by ㅤ
Aku paling suka bila jumpa duit dalam poket aku. Macam aku bagi hadiah. Dekat diri aku sendiri.
Retweeted by ㅤ
''boleh tak jadi macam dulu?'' ''boleh. tapi perasaan takkan sama.'' ''takpe. yg penting kau jadi macam dulu, kita jadi sama macam dulu.''
Retweeted by ㅤ
bestfriend be like; '' kau ada tak rindu aku masa aku takde? '' '' langsung tak. tak pernah sekali pun. '' Ini lah bestfriend 😂
Retweeted by ㅤ
Kadang bila bestfriend kita cakap 'bodoh' 'bangang' 'babi' kat kita, sebenarnya takda maksud apapun. tapi rasa kelakar bila dia cakap camtu.
Retweeted by ㅤ
“Jangan ketuk pintu rumah orang kalau takde niat nak masuk." "Tak faham bro." "Jgn ajak couple kalau takde niat nak kahwin." "Hm deep."
Retweeted by ㅤ
Biarlah orang nak kata apa, bukannya dia duduk kat tempat kita 👶
'' Janganlah merajuk. '' Macam mana aku tak merajuk kalau kau asyik sakitkan hati aku je. Aku penat weh, penat sangat hm.
Retweeted by ㅤ
''Perempuan mana tak jealous kalau tengok orang yang dia sayang layan perempuan lain.''
Retweeted by ㅤ
BETUL X BOHONG!! CARA NAK DAPAT GEMS COC OR GAME LAIN2. DOWNLOAD N INVITE SAMPAI LEBAM. pic.twitter.com/zWyLlFSZg7
Retweeted by ㅤ
PERHATIAN KEPADA PEMAIN COC SELURUH DUNIA: FREE GEMS UNTUK SEMUA!! SEBARKAN 😏pic.twitter.com/IJ3yL2jUull
Retweeted by ㅤ
COC FREE GEMS 😎😎😎 Atas twe@iTweetRemajaaja, aku pun berjaya dapat 2K Gems 😁 Kalau hari hari main AppBounty masyupic.twitter.com/PGrJkWyl2zWyl2z
Retweeted by ㅤ
COC FREE GEMS 👍 100% No Hacks & Save From Get BAN If kau tak percaya takpe. Takyah nak kondem kata tipu jadah apa �pic.twitter.com/g36CaV9NRfRf
Retweeted by ㅤ
RT - Bosan FAV - Tak Boleh nak tidor
Retweeted by ㅤ
One day, you'll be just a memory for some people. ☝️ Do your best to be a good one. 👌
Retweeted by ㅤ
BETUL X BOHONG!! CARA NAK DAPAT GEMS COC OR GAME LAIN. DOWNLOAD N INVITE SAMPAI LEBAM. pic.twitter.com/To54s9zIBo
Retweeted by ㅤ
nak jadi lelaki yang baik mestilah ada sifat penyabar.
Retweeted by ㅤ
"Pakai spec je" Smart, cantik, muka baik pun ada. Orang rabun ni, nak sangat mata dia clear semula, sebab hidup bergantung dgn spec, susah.
Retweeted by ㅤ
"Rabun ialah salah satu nikmat yang Allah tarik" Boleh jadi rahmat, sebab bila rabun kau kurangkan dosa sebab pandangan tak jelas.
Retweeted by ㅤ
Jangan sia-siakan apapun yang telah di miliki saat ini. Ingat, dahulu juga pernah berharap untuk memilikinya.
Retweeted by ㅤ
I dont have best friend. Because. All my friend are the best.
Retweeted by ㅤ
Sampai bila-bila pun kita tidak akan berjaya jika kita tidak ada keyakinan di dalam diri.
Retweeted by ㅤ
ALLAH tahu perasaan hati kita, ALLAH sentiasa bersama macam manapun keadaan.. biarlah orang kata apa tapi hanya ALLAH tahu siapa diri kita..
Retweeted by ㅤ
'' siapa je suka gaduh dengan kawan baik sendiri.''
Retweeted by ㅤ
Amat haram jadah bila kita tengah tidur, tiba-tiba orang kejut kita semata-mata nak tanya "kau dah tidur ke?" memang bangang kuasa berjuta.
Retweeted by ㅤ
Tips Elak Kena Ikut Belakang Oleh Jurujual: *Ya, nak cari apa?* *Saya cari ketenangan. Boleh bagi ruang tak?*
Retweeted by ㅤ
Budak darjah 6 sekarang lawa lawa siap selfie pakai monopod dan fisheye lagi. Aku dulu darjah 6 selebet gila asyik fikir pasal UPSR je.
Retweeted by ㅤ
Umur 14 tahun da pandai overnite shopping raya dgn kesayangan. Aku masa umur 14 tahun, shopping raya mak pimpin tangan sebab takut hilang.
Retweeted by ㅤ
Kau kutuk bestfriend kau bila dgn kawan kau. Then kau kata tu gurau. Kau fikir bestfriend kau takde hati dan perasaan? Dalam diam dia terasa
Retweeted by ㅤ
Pernah tak? Kau ada suka kat seseorang, kau cakap dekat bestfriend kau. pastu bestfriend kau bagitahu kat budak tu yang kau suka dia.
Retweeted by ㅤ