Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Atuk
ada satu keajaiban dalam diri aku ni , aku nak balas dendam tapi aku tak sanggup 😔
Retweeted by Atuk
berusaha jaga hati orang sedangkan diri sendiri hampa. dah muak dengan drama melayu ni 😊
Retweeted by Atuk
kalau dah cantik/kacak , buat benda buruk pun orang sokong . Lumrah manusia suka memilih 😏
Retweeted by Atuk
''jangan asyik mengharapkan takdir je , tuhan bagi kita akal fikiran untuk fikir , berusaha sendiri , filter sikit bro''. 😌
Retweeted by Atuk
because a gentleman only has eyes for one lady
Retweeted by Atuk
I cared, you didn't. I cried, you laughed. I was hurt, you smiled. I moved on, you realized. Too late.😊
Retweeted by Atuk
Treat your girl right, or sit back and watch someone else do it for you 😥😥
Retweeted by Atuk
😂�@wnhsevondnd: A Captain . Pilot . Bukan acidgaf bangang tu kau patut puja atau nak jealous2 . Ni patut kita jealoupic.twitter.com/OqWHeb4xjcjc”
Retweeted by Atuk
" cinta Allah , baru cinta kerana Allah "
Retweeted by Atuk
Perpisahan itu kadang-kadang memberi sejuta hikmah disebaliknya .
Retweeted by Atuk
"Semak la asyik tweet pasal bola" Yang kau tu dari tadi asyik tweet cinta tak rasa mcm semak pulak? till jannah la nak je aku sepak
Retweeted by Atuk
"Malaysia main tah pape !" amboi sedap je mulut kau mengata. Cuba kau pulak ganti tempat diorang aku nak tengok boleh ke tak kau buat gol 😏
Retweeted by Atuk
@zafirmuller7 follow insta kawan saya please. IG: themarvyn . like gambar dia sekali. Kalau nak follow back. Comment kat gambar dia, tq 😚
Retweeted by Atuk
Siapa ada instagram? mention sat.
Retweeted by Atuk
Sebelum tidur baca: 1. Al-fatihah 2. Ayat kursi 3. Surah 3 Qul 4. Mengucap 2 kalimah Syahadah 5. Selawat 6. Doa tidur Selamat Malam 😊
Retweeted by Atuk
Tshirt custom still available !! Macam2 warna macam2 saiz macam2 design adaa. Sape berminat add wc : Official_Ikhwal. pic.twitter.com/5TAZQcUZMw
Retweeted by Atuk
Perempuan kalau tgok bola dia punya over tu mengalahkn lelaki. Tak gol pun dia jerit. Kalau gol lagi la smpai terkeluar ank tekak 😂
Retweeted by Atuk
Siapa nak free gems untuk coc? Haa ni ada satu cara yang mudah dan 100% selamat tanpa hack! Silakan mencuba. pic.twitter.com/GofnrzGw4q
Retweeted by Atuk
Cinta yg sejati itu tiada alasan,jd jgn tanya sye knpe dan apa sbb sye syg n cinta pd awak,jika alasan awk minta,tu hanya cinta MATA..
Retweeted by Atuk
Wajah yg hodoh lebih baik dr lidah yg tajam,kerana lidah yg tajam blh melukakan hati org lain..yg hodoh x kacau org pun..
Retweeted by Atuk
Nak hati tenang ? BERDOA INSHAALLAH
Retweeted by Atuk
ALLAH is always with you. Never forget that. This is true.
Retweeted by Atuk
Subhanallah, wal Hamdulilah, La ilaha illa Allah wa Allahu Akbar,These simple words soften the heart. Mention Allah frequently ♡
Retweeted by Atuk
Ya Allah fulfill my dreams. Ya Allah give me success. Ya Allah give me a bright future. Ya Allah bless my parents.
Retweeted by Atuk
Jalan terbaru nak dapat gems di COC ! This is life ! masa untuk maju bro . follow this instruction ! pic.twitter.com/NT1uYJuFdD
Retweeted by Atuk
nak dapat gems kat COC ? Download je Whaff ! Try guys ! pic.twitter.com/ZdACUQ5JIm
Retweeted by Atuk
Instagram : syafikapeks wechat : haroro5257
Retweeted by Atuk
Sebelum tidur baca: 1. Al-fatihah 2. Ayat kursi 3. Surah 3 Qul 4. Mengucap 2 kalimah Syahadah 5. Selawat 6. Doa tidur Selamat Malam 😊
Retweeted by Atuk
iphone 5s original 16gb only grey RM1750 white RM1800 1year warranty fullset new in… instagram.com/p/vpN2N0ECOi/
Retweeted by Atuk
iphone 5 original black / white 16gb & 32gb 1 year warranty fullset new in box Interested? WhatsApp… instagram.com/p/vpNbpRECMC/
Retweeted by Atuk
iphone 4 & 4s original black / white 16gb & 32gb fullset new in box 1year warranty Interested?… instagram.com/p/vpM2gOkCJB/
Retweeted by Atuk
iphone 6 / 6plus original apple grey / silver / gold iphone 6 16gb RM2470 64gb… instagram.com/p/vR-FFUkCIe/
Retweeted by Atuk
Pesan kat diri . Berhati-hati. Jangan percaya orang luar walaupun dia kawan baik. Nanti kena tikam.
Retweeted by Atuk
Mana ada istilah perempuan yg tak cantik dalam dunia ni. Semua perempuan ciptaan Allah cantik, cuma manusia suka membanding 🙍
Retweeted by Atuk
me : boleh tak kau jangan buang masa kau ? hargai sikit. shit people : yelah nanti aku kutip balik. me : tak kelakarlah stupid 😒
Retweeted by Atuk
''you can't be a pencil to write someone happiness, but you can be an eraser to remove someone sadness.''
Retweeted by Atuk
Siapa mereka? Member aku. Dorang tolong aku bangkit tika jatuh. Terima kasih kerana tolong aku instagram.com/p/wRHHmqvA-N/
Retweeted by Atuk
" Aku sampaikan rindu aku dengan doa "
Retweeted by Atuk
" sebab aku sayang kau lah , aku selalu mengalah, sabar dan pendam perasaan sakit ni. "
Retweeted by Atuk
Perasan tak? Bila bestfriend kita tak datang waktu sekolah and kita ni jadi pendiam.
Retweeted by Atuk
Orang yang selalu pendam ni memang dia akan diam. Apa orang cakap dia diam sabar .Tapi sekali dia berkata . Tajam menikam jiwa 😂😂
Retweeted by Atuk
"Weh nak tau tak?" "Apa?" "Andai malaikat ada sifat penat kan." "Haa?" "Tentu malaikat akan penat catat dosa aku." Allahurabbi 😔
Retweeted by Atuk
Tipu lah kalau tak pernah sentap dengan kawan sendiri but you choose to keep quiet cos you know it'll be a great war if you let it all out.
Retweeted by Atuk
My attitude is based on how you treat me 😏
Retweeted by Atuk
Kartun Disney ada selit unsur lucah yg jarang orang perasan. Pernah tak korang perasan ni dalam kartun Disney dulu?» bit.ly/12tLeGA
Retweeted by Atuk
PANAS! Artis Msia berpakaian ketat semasa photoshoot sehingga menampakkan keseluruhan teteknya? Gambar selanjutnya » bit.ly/12tLeGA
Retweeted by Atuk
Aku dah penat tunggu orang yang tak sudi.
Retweeted by Atuk
Segelintir pengawas sekolah merasakan diri mereka sebagai polis, Tetapi hakikatnya mereka ialah seperti guard di mall.
Retweeted by Atuk