Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Kaki Share

Seorang anak menjalankan urut kaki di Pasar Dahlia, Johor dgn bayaran seikhlas hati. mohd Noor tidak bekerja kerana jaga ibu ayah yang uzur.
Biar hilang followers jangan hilang nikmat Allah Berikan, Setuju?
Boleh di contohi ni abg pos laju... Share makan pada yang memerlukan...
awek cantik dapat 9 A SPM, Natasha Qisty Mohd Ridzuan dari Kolej Tuanku Kurshiah: youtu.be/ifPQI4xjw-o?a via @YouTube
"Kau takyah tanya lah aku sayang kau sampai bila. Cukup lah kau tahu selagi kau dengan aku, aku tetap sayangkan kau"
Lupa bersyukur,punca hati tak tenang
Fuhh BESARNYA!!.. Nyumm.. nyumm... kambing bakar, ayam, sotong Lokasi : ToranCoffee, No 38, Jalan Rugbi 13/30, seksyen 13 Shah Alam 40100
saleem iklim anak saleem iklim mana x tumpahnya kuah kalau tidak dinasi terbaikk suara mcm bapak: youtu.be/cGHQEcnL-u0?a via @YouTube
Rindu tu memang sakit, tapi aku lagi sakit bila diabaikan tahu.
Normal la kita masuk air bila lepak dengan bestfriend. Cuba kalau masuk simen, tak ke mampos dua dua tu. Tolonglah gelak.
Wow unik sedapnya... kambing makan dengan char kuey tiaw terbaik lokasi : Hippark kl Pandan Jaya masa : 6 ptg hingga 1 malam
Aku jenis yg susah nk delete conversation apatah lg nk delete gambar. Tapi kalau aku buat tu, means kau dah tak penting dlm hidup aku ☝️😌
Al-Fatihah: Penawar penyakit An-Nur: Menghindari mimpi buruk Al-Mulk: Siksaan kubur Al-Kahfi: Fitnah dajjal Al-Waqiah: Pembuka rezeki
Pak mak dia! Tak tahu malu ke?
"I love you" "ILYTAF" "Apa tu ?" "I love you too as friend" Perbualan tamat disitu, burung2 berkicauan, angin bertiupan sepoi sepoi.
Foodtruck Festival With Style 7pm to 1am Lokasi: Berdepan dengan BSN No 1 Persiaran Pandan 9 Pandan Jaya Ampang, Kuala Lumpur.
Orang yang nampak macam jahat berkata benar, tiada siapa yang percaya. Orang yang nampak macam baik berbuat jahat, orang susah nak percaya.
Rumah sewa masa study vs masa dah bekerjaya
Masuk air awek ni oiiii hahahaha
Kadang Hati ni teringin nak tahu "Awak kat mana" "Dengan siapa" "Sihat tak". Tapi Saya takut kalau awak kata, "SIAPA KAU DALAM HIDUP AKU"
Aku punya lah excited nak chat dengan kau, tetiba kau ni macam apa ntah, dah lah lambat reply, pastu layan pun nak macam taknak jer.
Umi cakap Jagalah hati adik-beradik dahulu, barulah hati kawan, Adik-beradik dahulu, barulah kawan, Darah daging dahulu, barulah kawan.
"jangan di layan orang ego tinggi" Dia ada hati jugak. Kau tunggu dia lembut, baru kau cerita. Kadang-kadang orang ego ni sebab kita jugak.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.