Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
What?
bukan tak nak bercinta cuma hati ni belum jumpa lagi yang betul2 dia berkenan 😌
Retweeted by ️
Kadang kadang kita selalu dengar luahan orang 😞 tapi kita jarang meluah. sebab apa? sebab kita taknak menyusahkan orang untuk faham kita 😭😭
Retweeted by ️
when you're broke af but you still continue to spend money on food 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😭😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
"Pandai cari salah orang tapi salah sendiri tak pernah nampak😌"
Kau kena jadi pemaaf, berhenti jadi pembenci. Beri peluang kedua kat diri kau, tau bangang.
Retweeted by ️
Kalau orang yang annoying ni kita tampar dikira berdosa ke tak?
Retweeted by ️
"tak ajak" "mana nak ajak" Tapi bila aku ajak sorang sorang cakap busy jaga anak lah apa lah 😭 Lepastu mulalah meroyan cakap aku tak ajak 😂
Retweeted by ️
Tipu lah kalau tak pernah sentap dengan kawan sendiri but you choose to keep quiet cos you know it'll be a great war if you let it all out
Retweeted by ️
“Tinggi you berapa?” “Cukuplah untuk nak betulkan tie you nanti.” “Tapi, I kerja bawak lori.”
Retweeted by ️
"Tak sehandsome bf korang." dah tahu tak handsome kenapa upload HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Retweeted by ️
Human ni bukan robot Kalau semua salah kau nak bash
Retweeted by ️
Kau sebagai kawan kena lah support bila kawan kau tengah down. Bukannya buat dia makin tertekan.
Retweeted by ️
Uploaded gambar then letak caption "Jangan cakap abang/kakak tak payung" Eh kepala hotak kau lah.
Retweeted by ️
Pakwe kau kalau curang en kau takrawkan je, buat macam citer libas tu. tak tengok ke? haa bongok.
Retweeted by ️
"Macam desperate sangat je kau ni. Kalau jodoh tu ada, ada lah. Kalau tak ada kau buat macam mana pun tetap bukan jodoh kau. Lek ah."
"Nak tahu kenapa aku selekeh kat sekolah? Sebab aku datang nak belajar bukan nak jadi model"
Kau bukan buta. Kau rabun dekat. Sebab kau cuma nampak dia yang jauh, aku yang depan mata kau tak perasan pun.
Kita kenal tak diri kita sendiri? Kalau tak kenal takpe. Tengok siapa kawan kita, Tengok perangainya, bahasanya, kelakuannya, itulah kita.
If you can say these 4 words fast without getting tongue tied, you're a genius: 1: Eye 2: Yam 3: Stew 4: Peed
"@awansalleh: Sejak ff7 ditayangkan..ramai plak yg bwk kete mcm celaka..kau bajet kau toretto, toretto mana bawak wira"
The moment bila kau nak tengok profile photo whatsapp dia, tiba tiba tertekan call. Hambik kau, menggelabah🔫
"Kadang² kita selalu terfikir bila la nak kahwin, bila la nak ada anak, tapi kita tak terfikir pun kalau esok kita dah takde macam mana."
Terbaik lah Pato😊
Pernah tak bila cikgu suruh hantar buku esok, kau bagai nak rak siapkan hw. tidur pukul 2-3 pagi. Esoknya, cikgu tak datang. Pernah? 😂
Rindu tak memenatkan, dik Memenatkan bila kau siang malam cari duit nak membesarkan anak kau. Tapi, anak kau sibuk bercinta. Penat dik 😃
Pernah tak kau minat kat dia pastu dia pun minat kat kau jugak? AKU TAK PERNAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂
Buat apa ada bestfriend tapi backstabber😏
Retweeted by ️
Kawal nafsu dengan perbanyakkan selawat dan istighfar😊
Retweeted by ️
harini GST, semalam penuh pasaraya sbb org tahu harini barang akan naik harga. kalau lah kita tahu kiamat bila, agak agak penuh tak masjid?
"Satu GST 2015"
"@gengbebel: Tahukah anda Surat Beranak GST. pic.twitter.com/L6jyupUHAI"
Tidurlah arjuna beta, Mimpikan yang indah saja, Nanti bila kau buka mata, GST dah bermula😥
"@_naddddzirah: Tumpang tanya. Macam mana nak pronounce nama @brgsjks? Barangsejuks? Atau just baca huruf-huruf tu jadi bergesjeks? Lol"
"Weh bau wangi pelik ni, mesti ada hantu!" Yang sukakan wangi-wangian itu para malaikat. Hantu syaitan semua? Mereka suka bau busuk, kotor.
Pelangi memanglah muncul, tapi tak lama. Nak bagitahu, kecantikan itu memanglah ada, tapi tak kekal. Jangan terlalu nak cari yang cantik.
"@wtfmrl: Sekarang whatsapp dah boleh call , lepasni kalau dia online pastu bluetick boleh call terus cakap dgn dia terima kasih bluetick ."
Rindu kampung halaman😭
jangan kecewa dengan apa yang pernah dilalui. percayalah satu hari nanti Allah akan gantikan dengan yang lebih baik. He's the best planner.
Mulut murai ni lagi bagus daripada mulut puaka yang suka kutuk orang.
Anak muda. Jika ada orang kata anda hodoh, hendaklah anda tenang dan fikir. Mungkin ada benarnya kata kata mereka itu.
cuma nak cakap, masing2 dah besar, tahu mana baik mana buruk, mana bagus mana tak bagus & mana yg patut dihargai, noted for urself & myself.
Tak pandai masak pun boleh kahwin la. Tak pandai flush lepas berak yang tak boleh kahwin.
"benda kecik pun nak terasa ke?" nama pun hati, bukan kaki 😖
Time tengah semangat nak study la rasa nak minum air, nak makan, basuh pinggan, tanampadi, toreh getah, nak kencing , nak berak.
Dulu, makan disuap, tidur didodoi, menangis dipujuk . Bila dah besar kita berani tinggikan suara dengan mak ayah?! Anak apa kita ni? 😖
Bcs dream are always better than reality, good night. instagram.com/p/z2bqivzEC1/
Retweeted by ️