Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Lil
you better go away from me if you're just going to add more stress in my life.
Retweeted by Ilham
RT if you did this in childhood.
Tahu tak, sebenarnya susah kalau ada password/passcode phone? Sebab in case kau kecelakaan, orang takleh unlock phone nak call family kau.
sampai bila nk ber huhu bro? — SAMPAIKANLAH SALAM CINTAKU PADANYA ask.fm/a/ce2d96a3
Retweeted by Ilham
Why am I so afraid to lose you when you're not even mine?
Retweeted by Ilham
alhamdulillah selamat sudah dia mendarat kat malaysia 😆Q
Retweeted by Ilham
Kalau dah jodoh ! 😃 keep sampai bila bila x pa aihhh.twitter.com/Mdilham_/statu…T
Retweeted by Ilham
Alhamdulillah 😘 in sha allah, i'll keep it tightly. Hahatwitter.com/Mdilham_/statu…k
Retweeted by Ilham
Well said smpai buat aku teringatkan seseorang pulak ehh 😌twitter.com/Mdilham_/statu…S
Retweeted by Ilham
"Perempuan kalau rajin, sampai satu rumah dia kemas. Tapi kalau dia tengah malas, bangun mandi pun taknak." 
Retweeted by Ilham
1993 vs 2013
kalau dah hati busuk tu tetap busuk macam tu lah dalam kehidupan reality sekarang 😏twitter.com/Mdilham_/statu…W
Retweeted by Ilham
Happy iftar everyone!
Aku dok perati jah budak wechat yang letak nama panjang panjang + sakai. Contoh: Mama Hot 2015 Tang mana yang hot pun aku tak tau.
Retweeted by Ilham
Kau yang taknak pergi solat jumaat ni dah plan ke nak nyorok kat mana karang.
Retweeted by Ilham
Kalau taknak kena rogol, pakaian jangan macam pelacur sister.
Retweeted by Ilham
Cari anjing lagi kaya lah dari kerja macam anjing.
Retweeted by Ilham
Budak wechat: Good morning sayang #HackedByKesayangan. Pala juboq hang hack. Bodoh.
Retweeted by Ilham
Dah tahu malas, takpayah duduk kat dapur. orang nak jalan sempitlah.
Retweeted by Ilham
Janganlah kau sepak kucing tu, aku tak kesah lagi kalau kau bodoh, tapi jangan sampai zalim. tu zalim namanya.
Retweeted by Ilham
Alhamdulillah aku belum lagi terjebak ke dalam kancah bodoh abang akak tak payung ni.
Retweeted by Ilham
Diorg tu semua laughing gas. Kau tu yg mcm katak bawah tempurung. Gurau sikit nak sentap. Pergilah bertapa dengan sentap kau tu kat gua sana
Retweeted by Ilham
Percaya ke pakwe makwe awk setia tak pernah mengatal dengan org lain. Hat tinggal dekat pun boleh curang inikan pula bercinta jarak jauh.
Retweeted by Ilham
Curang jelah ngan kekasih awak tu. Jgn sia-sia kan hayat yg ada. Hidup bukan nak jadi hamba abdi pada pakwe makwe. Suami isteri cerita lain.
Retweeted by Ilham
Eleh isap rokok kata bakar duit. Main mercun pun sama la. Ke beku duit main mercun. Marilah main mercun. Mana tahu boleh jadi oku mlm ni.
Retweeted by Ilham
Tanya pun salah. Tak tegur kata sombong bila tegur nak kena maki. Entah apa dosa aku dekat kaum hawa. Beginilah nasib org kurang hensem.
Retweeted by Ilham
Lupakan pasal tadi. Anggap jelah aku tak pernah tweet emosi dan kita tak pernah berak. Gais mari sahut seruan Ilahi. Ingat mati itu pasti.
Retweeted by Ilham
Selain doa. Rindu juga boleh dinyatakan menerusi "misscall". Buat banyak kali. Insha Allah makwe/pakwe korang akan menyampah. Cuba la.
Retweeted by Ilham
Sweetnya org bercinta kat timeline macam gula-gula getah sposen dua.
Retweeted by Ilham
Artis putus tunang sibuk pulak twitpemes tweet kabor "adira yg cantik tu pun kena tinggal inikan pula aku yg biasa²"nak perhatian ke cane?
Retweeted by Ilham
Bersatu kita teguh. Berpecah kita sesat. Bercerai kita kahwin lagi la. Hahahahahahahahahahaha
Retweeted by Ilham
Bila bagi muka. Perangai macam haram. Bila melenting sikit cakap tak faham. Amende kau ni?
Retweeted by Ilham
Tak tahu kenapa . Tapi ada masa tu aku cuma nak senyap . Nak sepi . Malas nak gaul dengan orang .
Retweeted by Ilham
Not all goodbyes are sad. Example: "Goodbye,class"
Retweeted by Ilham
Hati manusia boleh berubah, depends on how you treat them. Dari tiada perasaan boleh jadi suka, dari suka jadi terus tiada perasaan pun ada.
Retweeted by Ilham
salam dengar cerita iPhone dari ig dotshop91 jual rm400++ 🙀 biar betul! dia jual mmg ORIGINAL whatsapp 👉013-7165763DmT
Retweeted by Ilham
People need to learn how to treat people nicely. no ones going to follow the righteous path when you sound and act like satan.
Retweeted by Ilham
Aku paling tak suka bila mood tengah baik tiba2 datang benda tak elok dan rosakkan segalanya.
Retweeted by Ilham
Sometimes u have to help others without expecting anything in return. Cukup kau yakin, Allah will reward u with something u don't expect.
Retweeted by Ilham
Dear self, "Walau susah mana pun kau belajar, ingat, susah lagi mak ayah cari duit untuk kau belajar. banggakan dorang."
Account @Syeddohsem untuk DiLetgo! Sesiapa Berminat! Add wc saya. ID ; Xiedeath. serious bayar! nak pakai duit. tolong RT @brgsjks
Retweeted by Ilham
Wahai hati, kau tahu dia tidak mahu, mengapa kau berkolaborasi dengan minda untuk sentiasa ingat ke dia? Apa kau tidak serik?




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue