Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
annoy
please stay or leave and never comeback.
Retweeted by JST
Hati manusia boleh berubah, depends on how you treat them. Dari tiada perasaan boleh jadi suka, dari suka jadi terus tiada perasaan pun ada.
Retweeted by JST
bukan aku jenis sombong atau apa. aku kalau ada masalah aku pendam.
Retweeted by JST
we never "lose" friends, we just learn who our real ones are.
Retweeted by JST
"Rupa tak penting, yang penting hati" Tapi masing-masing nak start conversation dengan seseorang usha DP dulu.
Retweeted by JST
sometimes I don't even understand myself. how i want to understand others?
Retweeted by JST
Perempuan ada banyak tudung, tapi dia selalu pakai yang satu tu je. Itu namanya dia setia. Kau lelaki apa tahu. lol gais lol
Retweeted by JST
what is love? love is when ur heart hurt so much waiting someone.
Retweeted by JST
perempuan gaisss, sekali dia sayang dia sayang kau sangat. sekali dia benci no more sorry.
Retweeted by JST
gemok? hitam? peduli apa org kata pasal kulit kau , badan kau. kalau tanya aku , aku akan jawap yg hitam tu manis yg gemok tu comel ❤
Retweeted by JST
jaga hati mak dulu baru jaga hati perempuan lain. syurga tu mak yg kasi bukan girlfriend kau.
Retweeted by JST
don’t depend too much on anyone in this world because even your own shadow leaves you when you are in darkness.
Retweeted by JST
pendam tu sakit. tapi kalau pendam mampu buat org lain bahagia, ye aku sanggup. tapi aku akan berhenti bila aku penat menanti.
Retweeted by JST
ye aku dewasa dan matang. tapi aku juga manusia dan bukannya binatang. aku juga perlukan perhatian, perhatian bukan penantian.
Retweeted by JST
makin dewasa makin ramai yg jauh dari aku. makin aku sedar aku wujud hanya untuk bahagiakan org, tapi aku tk sedar aku yg akan kecewa.
Retweeted by JST
On August 27, 2015 at 12:30am Mars will be visible.The next time this will happen will be in 2287. I can't wait! 😍�kO
When I delete texts messages, I feel like deleting evidence.
"I hear you're good at algebra.....Will you replace my eX without asking Y?"
You have two choices. Whether you wanna stay or walk away. Choose 😉
Malu rasa bila mana Allah telah mengabulkan doaku seperti tidak mempedulikan berapa banyak dosaku.
"Karma? No, in Islam we have kifarah. What you give, you'll get it back; either it is in a good way or vice versa. Allah is fair, you know?"
Tolong jangan bagi harapan palsu kalau kau tak mampu tunaikan.
Orang tak matang je yg suka cari gaduh.
A man from India started planting trees when he was 16-years-old. He's now 47 and lives in his own forest with rhinos, tigers and elephants.
Dah bluetick terus nmpk dia typing, i love this kind of ppl 😍
Tak perlu nak beria ingatkan dia untuk stay dalam hidup kau. Kalau dia sayang, dia akan stay.
"Seburuk mana wajah." Percayalah, "Dengan indahnya agama, akhlak dan juga ilmu. Kau akan jadi sasaran pilihan manusia."
muka tak melambangkan hati pun 😊
Setiap perempuan mesti ada satu kawan lelaki yang dia boleh cerita semua benda tanpa rasa takut and you're so lucky if you're that guy.
Stop saying I wish and start saying I will.
Try to fix the broken relationships.
I need a day between Saturday and Sunday.
Bila mat salleh datang malaysia, kita cakap english. Bila berbual dengan cina, kita terikut ikut slang cina. Sampai bila?
Tak perlu "be yourself" rasanya kalau benda tu Allah tak suka. Contoh umum, tak tutup aurat.
Bila tak dapat punyalah merayu. Bila dah dapat lupa jasa. Ala macam tak biasa je dengan drama manusia.
Bila tak tegur dikatanya sombong, bila dah baik dia ambil kesempatan.
Sumpah tak tahan gelak tengok prank ni😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Tk dpt nak twitvid full v/4Tm2Of9IE6
Retweeted by JST
44' GOOAAALLL!! a header from Luciano Figueroa! JDT leading the match tonight. #MSL2015 #JDTvPER
Retweeted by JST
Ayudadme con un RT para que mis amigas conozcan a Demi cuando vayamos al CCME pls🙏🏻 @CocaCola_es_#CCMELoverseP3Y
Retweeted by JST
fuck fake people who only need me when they want shit.
i don't forgive and forget. i forgive and remember what you have done to me. you gave me life lessons. and i forever thankful for that. 🙏
Retweeted by JST
nobody to talk to. nobody understands.
Retweeted by JST
"Bila engkau belajar untuk redha, Allah ajarkan untuk bahagia."
Biasanya perempuan ni once dia dh selesa gila dgn kau,she might tell u all her secrets then she dont even care her ugly face in front of u 😅
"Perempuan kalau dia cemburu , dia takkan tunjuk tapi dia memerli"
Aku pernah rasa takde duit nak bayar yuran. So geng, please RT & kita tolong member kita ni. Semoga Allah permudahkan
Retweeted by JST




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue