Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Random
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Random”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
AKU NAIK SAKSI BAHAWA TIADA TUHAN SELAIN ALLAH. AKU NAIK SAKSI BAHAWA NABI MUHAMMAD PESURUH ALLAH.
Retweeted by JST
Biarlah orang nak kutuk, cerita atau mengata belakang pasal diri kita. Mungkin kisah hidup kita lebih menarik berbanding kisah hidup dia :)
Retweeted by JST
Saya harap budak atas ni mengamalkan konsep "Amar Makruf Nahi Mungkar" agar diri akan mendapat syafaat Rasulullah SAW di akhirat kelak.
Retweeted by JST
Saya harap budak atas ni dapat temui jodoh yang sempurna dari segi akhlak dan agama.
Retweeted by JST
Saya harap budak atas ni berjaya di dunia dan di akhirat. Terutama sekali berjaya dalam kehidupan.
Retweeted by JST
Saya harap budak atas ni dapat membawa ibu bapanya pergi menunaikan ibadah haji bagi melengkapkan rukun Islam yang terakhir ♡
Retweeted by JST
Pergi Madrid beli baju Real no 7, Berangan-angan menjadi orang kaya, Kepada semua batch 97, Semoga maju jaya.
Retweeted by JST
Aku lebih suka hidup sederhana daripada aku hidup mewah tetapi jadi seorang yang JAHIL tentang AGAMA.
Retweeted by JST
Kartun Disney ada selit unsur lucah yg jarang orang perasan. Pernah tak korang perasan ni dalam kartun Disney dulu?» bit.ly/1y8hUzL
Retweeted by JST
PANAS! Artis Msia berpakaian ketat semasa photoshoot sehingga menampakkan keseluruhan teteknya? Gambar selanjutnya » bit.ly/1y8hUzL
Retweeted by JST
Waktu exam kawan sebelah sangat berguna untuk jawapan 😄 HaHaHa".
Retweeted by JST
"Dulu kita rapat sangat,terlampau rapat".Tapi sekarang?dah macam tak kenal antara satu sama lain."Aku dah agak benda ini akan berlaku" 
Retweeted by JST
Orang lain pun ada pakwe/makwe tapi takdelah taksub sangat sampai setiap masa nak cerita pasal pakwe/makwe. Sweet sangat 💁
Retweeted by JST
jadi terlalu baik dipijak pijak. jadi jahat dihina dimaki. nowadays 💁
Retweeted by JST
Sekali aku dah sayang , lupakan jela untuk aku curang 😉
Retweeted by JST
Rasulullah was asked; “Which type of woman is the best?” And He replied; “When you look at her, you feel happiness."
Retweeted by JST
"putus sahabat memang sakit, tapi lagi sakit kalau sahabat tikam belakang kita"
Retweeted by JST
appreciate ur parents, when they are still around. tak guna cakap kita sayang tapi tak berhenti buat perkara yang tak elok belakang mereka.
Retweeted by JST
jangan nak cerewet mintak suami yang jaga solat. kalau tak reti nak jaga aurat.
Retweeted by JST
"a true friend is the one who reminds u to solat, who reminds u when you're doing wrong, because a true friend wants syurga for u"
Retweeted by JST
Biar mati mencuba, jangan mati kecewa 😏
Retweeted by JST
Kesian budak yg kena buli dengan lima orang tu. Kejam sungguh! Kenapa buli orang yg tak bersalah? Nak tunjuk hebat?! 😠". Subahanallah 😔
Retweeted by JST
Bebual dengan india memang macam keling . Satu benda kau tak paham -.- "
Retweeted by JST
Ex is history . Macam orang kata , sejarah tu boring .
Retweeted by JST
Kita ni ada banyak watak dalam diri. Kat rumah lain, kat sekolah lain, kat luar lain. Bukan hipokrit atau nak cover tapi kita memang lain
Retweeted by JST
Cantiknya seorang perempuan apabila dia tersenyum disaat tertekan. tabah saat dirinya dihina, tetap tertawa disaat hatinya sdang merana 😊😊
Retweeted by JST
Perempuan memang susah nak giveup. tapi sekali dia giveup , there's no second chance for you 😌
Retweeted by JST
Orang yang selalu pendam ni memang dia akan diam. Apa orang cakap dia diam sabar .Tapi sekali dia berkata . Tajam menikam jiwa😂 😂
Retweeted by JST
Takyah comment "ajak" bagai sebab memang taknak ajak pun 😒
Retweeted by JST
Instagram - irffaniskandar 👰
Retweeted by JST
Instagram - irffaniskandar 😋
Retweeted by JST
My full name is muhammad ilham aiman bin mahzan & ppl call me amm/ilham kbye.
Retweeted by JST
"Ala macam sado sangat nak buli orang. Badan macam botol bliss 😒"
Retweeted by JST
Some people are just enjoying their silent relationship and be happy with no external interference until the day they're married.
Retweeted by JST
"Can i ask something?" "Ya, of course." "What is the biggest blessings that Allah gave to us?" "It is when we're being born in Islam"
Retweeted by JST
"twitter is getting boring day by day" yeah its bc some people are being too judgemental until everyone is afraid to tweet what they want
Retweeted by JST
Rasulullah was asked; “Which type of woman is the best?” And He replied; “When you look at her, you feel happiness."
Retweeted by JST
Instagram - irffaniskandar 😎
Retweeted by JST
Biar mati mencuba, Jangan mati kecewa
Retweeted by JST
Apa yang akan terjadi semua dah tertulis, yeah aku memang ditakdirkan tak pandai menabung utk masa depan, macam macam masalah datang
Retweeted by JST
Saya adalah orang yang selalu awak cari bila awak sunyi dan bila awak sedih tapi sekarang awak dah ada dia , saya dah tak bermakna lagi
Retweeted by JST
Allah tidak hadirkan seseorang itu tanpa sebab , mungkin Allah hadirkan dia untuk menyedarkan kita yang kita semakin jauh dari jalanNya
Retweeted by JST
Rita Rudaini ada bukti Aidil Zafuan main kayu tiga dengan Zarema. Berita selanjutnya >> ilhmaimn.sharethisstory.net/my-902236-6014
Punca sebenar Aman AF tidak ditendang dari akedemi itu ilhmaimn.sharethisstory.net/my-902236-6034
How I did on Twitter this week: 2.01K New Followers, 1.18K Mentions, 1.08M Mention Reach. How'd your week go? via sumall.com/myweek
"cuba bayangkan satu hari nanti, orang yang kau betul2 sayang hantar text macam ni? apa kau rasa?" "sakit doh"😔pic.twitter.com/UavqFKDczGG
Perempuan ni kdg menipu. Kata ciri lelaki idaman x suka yg merokok,tapi klau ensem,ada duit, merokok jadi no 2. Kecewa sy yg x merokok ni.hm
Retweeted by JST
Jangan bangga sangat dapat permainkan perasaan orang, nanti Allah bagi pasangan yang suka permainkan perasaan awak pulak
Retweeted by JST