Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Kaki Share

Normal lah kalau kita pernah send gambar buruk dekat bestfriend kita. Memang dah tau dia akan ejek, cakap buruk tapi tu lah tak pernah puji
Persahabatan itu sangat berharga. Persahabatan itu tiada nilainya. Persahabatan itu sungguh bermakna. Persahabatan itulah segala galanya.
Orang yang nangis sebab bestfriend ni ada sebab, kadang kadang sebab sayang gila dekat dia. Bukan tu ja, kenangan pun dah banyak dengan dia.
Senyum la. Tunjuk pada dunia yang kau kuat.
Rt jika anda pernah merasa zaman topup RM2, dan RM3.
klau takleh tahan prangai pmpuan mase period 7 hari baik awk tinggalkan dia. sbb awk tkkan tahan perangai dia mase mengandung 9 bulan nanti
Tak salah pun gemuk , keding , pendek , hitam , hodoh semua tu . Yang salah mulut yang mengata tu . 😑
Kawan: Kenape kau biarkan dia bertudung? BF : Aku yang bayar mahar dia so biar la itu semua aku je yang boleh tengok.πŸ˜‡ Gentle!
Hari2 simpan duit gaji, Sekadar tambah koleksi jenama i phone, Lebih baik simpan duit pergi haji, Daripada niat tukar hp jenama i phone.
Ada tak Antara Korang Yang Minat Mereka?Legend Cer Citer Minat Sebab Apa ?
Putih je automatically cantik, gelap sikit tak cantik. You're so bothered about how people look not bothering about how you treat people.
RT Post ni Dengan Type Ayat Sentap Sekali Kat Tweet ini Bakal Menang Iphone 7, Pemenang Di Umum 20 November Ini..!!… twitter.com/i/web/status/7…
Nak pesan, " Jangan cemburu kalau tengok kawanΒ² lain ada pasangan. Ingat sebab Allah dah jaga kita untuk someone yang lebih baik. " Sabar
Takyah la nak cari bf hensem sangat cukuplah boleh buat ko gelak. Dari dapat bf hensem tapi nanti kawan ko yang kebas
Semakin meningkat dewasa, semakin sempit duit di poket. Hypothesis accepted
Bila kau dah siap mandi pakai baju lelawa minyak wangi kemain banyak. And last tak jadi keluar. Be like :
Kejayaan bermula disaat kita rasa putus asa tapi kita tetap meneruskan usaha tsebut ! Keep hustling & don't give up✨
Retweeted by Kaki Share
Ingat ni sampai bila-bila, " Manusia takkan ada untuk kita sepanjang masa, tapi Allah sentiasa ada untuk kita pada setiap masa. "
Susah kalau dah mula sukakan seseorang ni. Pernah jugak terfikir nak buang perasaan tu, sebab terseksa menanggung. Tapi perasaan tu lumrah .
Zaman belajar dulu kalau lapar ajak kawan-kawan masak meggi dalam baldi sedap seh... siapa sama RT
Pelik jugak perempuan ni. Nak katakan semua benda boleh cari. Tapi pin tudung asyik hilang sampai tak tercari cari. lol
Bila rindu, jumpa. Lepas jumpa, tak sampai 5 minit tak nampak muka, da rindu balik. Makin rindu pula tu. Problem betul lah rindu ni
Jangan rasa malu kalau kita ni lain daripada orang lain. Kadang itulah keunikan kita, tapi keunikan tulah punca kena tinggal hehe.
Jangan sedih kalau kita tak lahir dalam keluarga orang kaya-kaya. Sebab banyak orang kaya, lahir dari bukan keluarga orang kaya. faham?
''Aku punya lah sayang kau bagai nak rak, tapi kena tinggal macam tu ja. Nak kata sakit tu memang sakit gila hati aku ni''
Manusia berpipi pau, kebiasaannya ada beberapa kelemahan : 1. Cepat mengidam. 2. Sentiasa nak mengunyah. 3. Kalau bosan, dia makan.
Perempuan kalau jumpa kawan tak sah kalau tak berselfie.
Hilang kawan? I don't care. I have a long way to go in life and I'll meet a lot of new people anyway. Real friends don't leave
If Allah has written something to be yours. It will be. Time might be different. The journey might be different. But it'll be yours. πŸ’•
Berapa RT Untuk gambar ni ?
Orang sombong itu umpama dia berdiri di atas gunung. Dia melihat orang lain kecil. Padahal dia tak sedar orang lain juga melihatnya kecil.
Aku kalau bosan, aku baring dan fikir masa depan apa nak buat lepas ni. Akhirnya aku terjaga esok pagi, kembali rutin harian.
Aku bercinta dgn katil aku. If aku tak reply ws kau, please respect relationship aku. Thanks.
Aku susah nak delete conversation. But once aku dah delete, means kau dah tak bermakna dalam hidup aku. I really mean it.
Girls, study hard so that you can buy yr own car, house, and even things that you love with yr own money. Don't depend on yr future hubby πŸ˜ŒπŸ‘Œ
Bila kau ada someone yang boleh tahan lama dengan kau dan hadap perangai kau. Tetap sayang kau. Terima kau seadanya. Please appreciate them.
Tak payah nak tunggu bf ingatkan yang tinggalkan solat ni haram.Kau fikir sweet?πŸ™„ Sendiri fikirlah,kau pun bukan bodoh sangat kan?
"rogol kang" Tak kelakar kot bergurau dengan kawan perempuan macam tu
da masanya kita terpaksa berundur. Walau betapa sayang dan betapa susahnya kita usaha nak dptkn dia, seandainya itu yg terbaik. Mengalah.
Bila kawan siap download movie baru, otomatik bilik dia jadi pawagam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ budak asrama mesti lalui saat mle
Kalau betul sayang, jangan melayan yg lain.
Baru-baru ni aku lepak rumah member aku, dia kata buat macam rumah sendiri. Aku jual rumah dia, marah pulak.. em.
Seorang ibu kalau nak tidurkan anaknya kena: -bacakan buku cerita -dodoikan -nyanyikan Seorang cikgu nak tidurkan muridnya: -masuk kelas
Tips Elak Kena Ikut Belakang Oleh Jurujual: *Ya, nak cari apa?* *Saya cari ketenangan. Boleh bagi ruang tak?*
Jenis aku, senang nak maafkan orang. Tapi maaf tu maaf juga. Lepas da maafkan tu tak bermakna aku da percaya kau balik. Aku cuma murah hati.
Jangan menilai seseorang dari kesalahan yang pernah dia buat. Setiap orang pernah melakukan salah, yang penting adalah belajar darinya.
aku buka ws : 1. tukar dp 2. tengok dp orang 3. usha last seen org 4. slide conversation lama aku alone . alone . HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Belajarlah menghargai orang yang mengambil berat mengenai kau kerana sampai satu masa nanti Allah akan tarik orang itu semula πŸ€“
Tunggu chat dari seseorang ke? Dah dah lah tu mengharap. Orang dah taknak kau tunggu lagi buat apa. Dah malam ni baik kau tidur lagi bagus
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.