Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
zozozo™
101 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
aku anak jati malaysia.... I LOVE MALAYSIA
wahai rakan rakanku ...... aku nak kencing
t.co/LbNRPMD4Eg8 team aku tau dah lama aku minat
Cuba korang tukar kan dalam bahasa inggeris saya raja zir cubalah kalau dapat tweet aku
Ade satu permainan ni dia suroh lelaki jatuh apakah perainan tu ...!!!jeng jejeng lucky drop
Susah bersama, senang pun bersama. Baru betul kan kawan till Jannah 😉
Retweeted by zozozo™
Aku tengok chelsea lawan
Xdpt tgok cter ome
Maaf baki "PAHALA" anda tidak mencukupi untuk anda ke "SYURGA". Sila tambah nilai "AMALAN" anda sebelum tarikh "HAYAT"anda luput.
Retweeted by zozozo™
내 동생의 이름
Jalan² ➜ terdengar lagu Gangnam Style ➜ menari kuda sampai ke jalan raya ➜ kena langgar lori ➜ masuk Metro ➜ "GANGNAM STYLE MEMBUNUH"
Bapakku pulang dari kota, bapakku belikan BlackBerry, BlackBerry kecil warna merah. boleh ku bawa ke sekolah. Tweet Tweet Tweet Tweet
satumasa dahulu ada 7 org pahlawan….. hang tuah hang jebat hang lekir hang kasturi hang lekiu hang baca hang BODOH
Aku menjeling padamu, kau lantas tertunduk malu. Aku tatap wajahmu tatkala kau mengangkat malu muka. Lalu aku pun berkata…..”KAU KENTUT iye?
*2013* Waktu Perhimpunan → Bosan → On Twitter → Cikgu Nampak → Cikgu Usha panas → Datang Dekat → "BISIK" → Followlah saya "Fatimah Cubby" x
Retweeted by zozozo™
Sakainya minah tu korek idong depan aku! Terus mood down!!
Retweeted by zozozo™
Off WiFi→Langsir terselak→Ada pontianak tengah pegang phone→Pontianak kata→"Dik,wifi jangan tutup lagi ,akak nak update status jap"→MATI*
Retweeted by zozozo™
Ali: asal letak panadol dekat kopi ni? abu: kopi ni panas. aku letak panadol supaya kurang sikit panas tu. Ali: *simbah air kopi panas* mati
Retweeted by zozozo™
Cuba awak tengok air dalam laut tu. penuh kan? Mcm tu la cinta saya pada awk. *Gf menangis* 'Eh? gurau je' *Gf angkat bf campak dlm laut*
Retweeted by zozozo™
*Coll GF* "syg I rindu nak pelok cium u " GF: " sama la :( rindu nak pelok cium u jgk.." BF: " syg jom buat baby.." GF: " u dah knpe babi!!"
Retweeted by zozozo™
Upload gambar berpegangan tangan pastu letak caption, "Doakan kami berkekalan hingga ke syurga." ''Mohon azan di telinga beliau''
Retweeted by zozozo™