Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Ifa Raziah@Jutawan88
Cerita mlm tadi di Rtm Melaka.fm terjumpa dgn sahabat baik YB Datuk @emysamsudin dan @collienrahman...tq so much belanja ifa mkn Asam Pedas..Seronok sgt dpt supper bersama..love u pukpukpukkk
Wah nak nangis tgk cover Album ni 2004..Album ke 3 #IfaRaziah #DivaKekwat #DivaDangdut #RatuDangdut #Pukpukpukk By @duttapratama "I masih simpan zaman ne... #kalimantan #ratudangut #pukpukpukk di awal kemuncak d kawasan kami #sarawak @ifa_raziah... kurus masa ne ..zaman letop2" Album ke 3 #Gemerin
Sempat lagi Ifa hiburkan peminat2 di #KumpulanMelakaBerhad tadi..lagu #SerSerSer ...uolls memang sporting #Pukpukpukkk
Terima Kasih kpd Tuan Hj Isnin #KumpulanMelakaBerhad yg sudi menerima kunjungan ifa pd harini..
Ifa masih di Melaka..today makeup by @sharhim_khan Hair do by @puteri_ledang mlm ini Ifa akan on air di Radio Melaka.fm 102.3 #DivaDangdut #DivaKekwat #RatuDangdut #Pukpukpukk
Terkedu dan Terharu..Terima Kasih
Ifa berada di Melaka harini ada membuat sedikit lawatan ke Melaka Berhad..today makeup by @sharhim_khan Hair do by @puteri_ledang
Hari ni Ifa berada di Melaka..today makeup by @sharhim_khan ..Hair do by @puteri_ledang di @lumiereconcept
Wah...Dlm diam sonic merakamkan isi hati ifa tanpa ifa sedari..Tq sonic..kalau boleh k.ifa tak mahu menangis lagi tetapi bila disentuh mengenai ibu..airmata k.ifa berderai2 turun membasahi pipi...Al Fatehah buat arwah Ayahbondaku..Aamin By @djsonic "KL aktif sebuah program terbitan kami..bukan semat
Apoo??? Baru jer habis on air dgn @djsonic yg sungguh baik hati..love u dek..tadi sonic yg byk mengalirkan airmata katanya rindu pd maknya di kampung..kebetulan nama ibu kami sama..Al Fatehah buat arwah ibuku..semoga rohnya ditempatkan dgn org2 yg beriman Amin #DivaDangdut #DivaKekwat #RatuDangdut #
Ifa sudah berada di Konti KL.Aktif 97.2 ...live on air bersama @djsonic ..tepat jam 9.30 mlm ini.. #DivaDangdut #DivaKekwat #RatuDangdut #Pukpukpukk
Mlm ini jgn lupa dgrkan di Radio KLaktif.fm secara live bersama #IfaRaziah dan @djsonic #DivaDangdut #DivaKekwat #RatuDangdut #Pukpukpukk
Pilihan Ifa adalah Produk No 1 di Malaysia @vasia.official #Vasia ...#JuaraSegalaProduk cc @datodrazril ..
Sama tak warna mata ifa dgn patung baby ni?? #Pukpukpukk
Org demam mengidam nak mkn Miang Kum..#Pukpukpukk Resepinya..Daun kadok..bawang merah..halia..udang kering..limau nipis..kelapa goreng..kacang tanah..cili padi..sirap gula merah yg manis..
#Aqili seronok bermandi manda...mamanya tgh demam...Doakan ifa cepat sembuh iya..Aamin
Happy sunday...Semoga hidup kita semua dirahmati dan dilimpahi rezeki yg byk..Ceria2kan hari anda dan senyum selalu.. #DivaDangdut #DivaKekwat #RatuDangdut #Pukpukpukk makeup by @razzimusa
Ada transformer sedang betulkan baju ifa...Busana by @lilymoo88 Makeup by @razzimusa khas utk #abpbh2014 story by @rajamawar #Pukpukpukk
Jln jem gilerr..today makeup by @razzimusa tapi blom siap lagi otw nak pi fotografi di Berita Harian..Busana Sponser by @lilymoo88 #Pukpukpukk
Jom join beramai2 By @coachsamadnan "Fun Marathon yg paling best @9to5run 9Mei2015 Persiaran Perdana Putrajaya Daftar di www.hooha.asia dan berpeluang memenangi cabutan bertuah sebuah kereta,motosikal dan mcm2 lagi.. Anjuran Persatuan Belia Pekerja Muda & Koprojaya sempena hari pekerja & belia.. @da
Syukur Alhamdulillah pagi2 dah dpt rezeki Kek Lapis Sarawak dr @duttapratama ...Tq so much dear..semoga dilimpahi rezeki yg byk..Amin.. #Pukpukpukk
Ifa berduet #sakitnyatuhdisini bersama Artis Baru Indonesia @angelanazarofficial ..love u darling.. #DivaDangdut #DivaKekwat #RatuDangdut
Ifa bersama Artis Indonesia @angelanazarofficial yg cantik jelita... #DivaDangdut #RatuDangdut #Pukpukpukk
Berduet lagu Senja Nan Merah bersama @nizamlaksamana3011 #Pukpukpukk