Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Ifa Raziah@Jutawan88
Ok dah penat buat show pose sekejab..yg penting ifa tetap melayan peminat2 semua..ok dah boleh berehat skrg ni..makeup & hair do by @arishadhz #PukPukPukkk
Ok dah nak start show sekejap lagi..cepat dtg beramai2 di Dataran Medan Pasar Central Market KL..ada ramai artis membuat persembahan pd mlm ini..makeup & Hair do by @arishadhz #PukPukPukkk
Sentuhan malam pertama #PukPukPukkk hasil karya Agung @arishadhz yg meletop khas utk Ifa pd mlm ini.. Cantik ke tidok??? Jap lagi show
Makeup by @arishadhz blom siap lagi...tunggu hasilnya sebentar lagi #PukPukPukkk show mlm ini..
Mlm ini ifa akan membuat persembahan secara terbuka di Dataran Medan Pasar Central Market..Jom dtg beramai2 ke sini dr jam 8 pm - 11 mlm ini.. Jom Kita bergoyang #Pukpukpukkk
Happy Saturday.. Harini busy show di Dataran Medan Pasar Central Market...dtglah beramai2 mlm ini..Ifa akan menghiburkan anda..makeup & hair by @razzimusa Busaba by @shanellharun aksesori by @duttapratama
#Seperti_itu dgn akak2 & adik2 menari di Show Annual Dinner JVC.. #PukPukPukkk
Antara lawak manis ifa dgn peserta Karoke JVC smlm di Show Annual Dinner JVC ... #PukPukPukkk
Baru habis show Annual Dinner JVC di N'dah Catering...makeup & hair do by @razzimusa busana by @shanellharun #mic #shure #ksm9hs #psm300
Busy makeup & Hair do by @razzimusa Busana by @shanellharun Aksesori by @duttapratama busy Annual Dinner show JVC at N'dah Catering Sh.Alam..
Harini ifa otw pi Sh.Alam ada Show Annual Dinner Company JVC mlm ni.. Semoga dipermudahkan Amin
#Repost @realroslanshah with @repostapp. ・・・ Boleh tempah ticket sekarang tempat terhad.....07-364 5590 / 012 384 5590 / 012 790 9007 org johor / singapore boleh turut hadir memyaksikan acara ini....pasti meletop.....hehehehhehe aminnnnn @madaboutcakecafe_jb
Syukur Alhamdulillah..pagi2 dah dpt rezeki di hari jumaat yg barakah ini.. Kain tenun pua kumbu dr Serawak ni memang cantik dan dihadiahkan oleh @duttapratama yg teringin nak tgk ifa pakai kain ini dibuat baju utk show dan hari raya..yg penting aksesori tu pun cantik sgt boleh pakai buat show..semog
Salam Jumaat yg Barakah..Jgn lupa temui ifa pd sabtu ni 23hb Mei..
Temui Ifa pd 30 - 31hb Mei di K.K Sabah.. @damaleesignatures #damaleesignatures #damaleesignaturesgrandopening
Masing2 nak terkam makanan..kelaparan sgt ni mmmm..sedapnya... #PukPukPukkk harini Bff belanja mkn @hazarinamohamedkamar
Mkn dan mkn lagi..jalan2 cari mkn Restauran Pakeeza di Ipoh bersama geng Bff @hazarinamohamedkamar @firdaus.r @iamzianakhirana & Amin..
Ifa bersama anak2 hayam di Ipoh @firdaus.r @iamzianakhirana & Amin #PukPukPukkk di Hotel Weil Ipoh..
Lunch at Hollywood Ipoh.. Bff @hazarinamohamedkamar #PukPukPukkk
Menikmati Panorama keindahan Bandaraya Ipoh.. #PukPukPukkk
Melepak tgh2 panas berdetum..yg penting nak pose jer #PukPukPukkk
Cinderella #ifaraziah bersama Queen Elsa Frozen @datoserivida show Annual Dinner #VidaBeauty #QuPuteh di Hotel Weil Ipoh.. #PukPukPukkk makeup by @firdaus.r Hair do by @iamzianakhirana Cinderella Dress by @lumiereconcept
Before show..makeup by @firdaus.r hair do by @iamzianakhirana & liza .. Dress Cinderella by @lumiereconcept ..Bff @hazarinamohamedkamar di Ipoh #PukPukPukkk #Pengacara #Penyanyi
Alhamdulillah.. #Pengacara #Penyanyi show Annual Dinner #VidaBeauty #Quputeh @datoserivida di Hotel Weil Ipoh..
Melepak dgn girlfriend kat Ipoh @hazarinamohamedkamar #PukPukPukkk