Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Faisal Hamzah
78 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Ga bisa juga :(
Do not change just because someone does not like you. Just be yourself, there will always be someone who loves you for what it is.
しかし、さらに痛みを伴うお待たや休暇の間で選択することができないとき。
Sometimes, people who you most want is people who make life not so much sad if without it.
Adalah wajar jika kamu bersedih, tapi jangan pernah kesedihan membutakan hatimu hingga kamu berputus asa. :(
It's from painting RT @The14th_Member : Dia kok bisa keluar dari TV tp saya gak?! >.< "@OtakuCommunity: pic.twitter.com/EPkMy2KKZC"
Retweeted by Faisal Hamzah
wkwkw, di bikinin siapa mba? :p "@grevarina ape lo le? :p RT"@Isalpn
wkwk , mana seabad si -_- . tunggu aku mau ya :P "@zizongzaza: @Isalpn nntinya lu seabad
Ciee, wkwk nnti aja ya , aku males azizah !! @zizongzaza: @Isalpn yaudah
wkwk , kepo'' @zizongzaza: @Isalpn aheelahh
cie ada orang kepo wkwk @zizongzaza: @Isalpn icaaaaaaaallll loh gatau.. Gue kepoo..
Cie yg di kerjain WKWKWKWKWKWK
Dulu itu indah banget , TAPI DULU #Huh
Dulu , sakit gara'' tidur malem -_-
woi jujur woi serah lu dah
Lalalalalalaalalala ~
People who used the cave unfortunately lost :'( :'(