Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Misha Omar
ish ish ishhh... dia dpt tangkap la melody kita nyanyi smlm... abg @ajai911 , kita dah ada seorg peminat #terimakuseadanya ni... hehehe 🙊
Biar siapa pun dia di kehidupan kita yg dahulu, bila jodoh menemukan kita.. pintaku... #terimakuseadanya @ajai911 , tah mana la abg ajai dpt inspirasi eh kak @mrsajai75 ??? cerita siapa ni?🙊🙈
Saya bangga menjadi sebahagian daripada peristiwa yg agak penting dalam perjalanan karier fahmie. Tahniah,dik... by @ajai911 "YND ALhamdullilah.. @fahmiesmail #teamAjai ke semi final. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PEMINAT FAHMI.. Dan #teamAjai sendiri yg bertungkus lumus memastikan fahmi berjaya...
Testing ... testing!!! new melody ciptaan @ajai911 #terimakuseadanya .. suka tak? kalau suka nak sambung skit lagi ni... hehe 🙊🙈
Kalau rindu kita...... 🙈😘😘😘
Jumpa saya, malam ini, mentor legend di tv3
by @ajai911 "YND This week minggu @fahmiesmail dan @mishaomar disatukan dlm concert battle .. Tq misha kamu memberi kerjasama yg baik terhadap #teamajai dan nasihat berguna pada fahmi. #januari #mentorlegend" via @PhotoRepost_app
Wah @FahmiEsmail akan berganding dgn @iammishaomar dalam konsert #MentorLegend minggu ni. Tapi saya outstation pula 😢pic.twitter.com/doAB0YjAjmm
Retweeted by Misha Omar
14012015 Selamat harijadi abang @mimieomar. You are the only brother that I have yg berjantina perempuan. Hehehe 🙊🙈 Semoga selalu berada di dalam rahmatNya, dipanjangkan usia dan dimurahkan rezki. Betapa aku bangga menjadi adikmu, dibesarkan, dididik dan selalu dimanjakan kamu. Aku sayang kau ba
Hari pertama, anak bersekolah di tahun 2015. Tiada lagi kedengaran hiruk pikuk suara anak2 berebut toilet nak mandi sebelum ke sekolah. Kalau dulu,bekal anak dah siap dimasak Oleh abang @mimieomar saat saya bangun tidur. Tahun ini, segala2nya sendirian, Adam saya bangunkan, saya mandikan. Bekalnya s
Nasi goreng cina bekal dari ibu utk #wakturehat
Selamat kembali ke sekolah,anakku... Selamat pagi semua!!! 😘😘😘
by @mimieomar "Tahun 06.01.1982 aku dihadiahkan seorang adik oleh tuhan... perangai dia masa kecik, ya Allah.... sangat menjengkelkan.... menyusahkan dan selalu buat aku kena marah dgn Mama. Tp sebab dia adik aku, aku hadap je lah...dah mmg xde pilihan pun kan? Dah besar barulah kami rapat, tu pun
by @nazimothman "Selamat hari ulangtahun kak @mishaomar ! May Allah grants u happiness til jannah 💐💐💐 ( akan kusimpan kata-kata nasihatmu sebagai azimat untuk memegang microfon itu dengan penuh confident ) 😂😂😂" via @PhotoRepost_app
by @datodrazril "Throwback pic last year semasa event V'Asia Charity Night dengan sis @mishaomar Selamat Hari Lahir, moga panjang umur, dikurniakan rezeki yang baik, kesihatan yang baik sebaik baiknya & dipermudahkan dunia akhirat... All the best & terus sukses 😊😊" via @PhotoRepost_app
by @ehmalaysia "Salam ulangtahun buat @mishaomar ❤️❤️❤️ from all of us at EH! Semoga segala impian terlaksana, diberkati dan terus sukses!" via @PhotoRepost_app
Terima kasih, kawan-kawan yg sudi comment, wish dan doakan kita sempena bday kita hari ini.. mmg tak mampu saya nak balas satu-satu... Doa saya moga kita akan terus berteman bersama k? Love ya!!! love love love 💗💗💗
by @bieyaen_225 "Selamat menyambut ulang tahun Semoga success slalu n happy slalu .. 😊😊 #myfavoritesinger #Mishaomar33" via @PhotoRepost_app
by @shamshamsul "I'm so lucky to have the nicest, happiest, smartest, funniest and most supportive sister as my best friend. Happy birthday Kak ah @mishaomar may all happiness always be with u..semoga diberkati selalu ❤️" via @PhotoRepost_app
by @theera_alias "Happy birthday my lovely sister @mishaomar !! I miss you!!😙 💘🍰🎂🎁🎊🎉" via @PhotoRepost_app " tq adikku!!! mmuahhhh 💋💋💋
by @chomel81 "Selamat hari jadi adik ku sayang,, moga , di panjang kan umur dan di rahmati selalu, bersama keluarga tercinta,,, moga tahun ini memberi seribu kebahagian untk adik💗💗💗😘💐 @mishaomar" via @PhotoRepost_app ... ameen!!! i love u,abang.... 💋
by @syaifulbaharim "May all of your wishes come true – today and always.... Happy Birthday @mishaomar 💋" via @PhotoRepost_app
by @zu.co "#majorlove #unreleased #mishaomar in #syaifulbaharim Photographed by #biboaswan Beautified by #khirkhalid" via @PhotoRepost_app" tgk gambar ni, rasa nak ajak je awak kahwin sekali lagi, jom??? hahahaha @firosezzwan