Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Misha Omar
by @ajai911 "YND Akhirnya... #terimakuseadanya. TERIMA KUSEADANYA.. Akan dirakamkan.. Soon duet HAFIZ&MISHA. Amin. @mishaomar. @hafizsuip @sonymusicmy #wakethebabyrecords #sonymusicmy." via @PhotoRepost_app
Nampak tak? nampak tak?? muka excited kita? Tq for the beautiful ballad #terimakuseadanya abg @ajai911 😍😍😍
Sikit la belanja korang, projek duet MisHAFIZ ..., lagu dan lirik ciptaan #legend @ajai911 ...nak lagi? tunggu #terimakuseadanya siap k?....
Seorang #legend , tgh bekerja.... tak sabar nak kasi korang dengar #terimakuseadanya ... dendangan saya bersama seorang lelaki yg saya kagumi ... cer teka?
pose acah2 dagu runcing,walaupun shading berkilo... adat badan la dik,tgh kembang,apakandaya....by @kasihcicie via @PhotoRepost_app
SALOMA atau SoLAMA??? SAMIHAH je punnnn... hehehe!! jgn lupa saksikan pertandingan akhir bintang p ramlee kebangsaan 2014 bersiaran langsung dari Kuching,Sarawak di RTM2, 9malam...sekian.
Jatuh cinta sama dua budak nakal yg berbakat, yg sgt merendah diri dan menghormati org tua seperti saya... hahahaha!!! terimalah #showlimabelassaat dari kami #mishazhael @azhaelofficial ...
Kuching, kamek datang lagi...
Selamat hari raya aidiladha dari kami sekeluarga... Misha,Firos,Adam dan Lateefa 😘
Testing,testing 123... test mic #showlimabelassaat ..testing testing... cer teka ni lagu apa? lagu wajib karaoke kat rumah zaman saya remaja dolu dolu ni...
by @syaifulbaharim "Androgyny..." via @PhotoRepost_app
Yay or Nay???? 👀
by @kasihcicie via @PhotoRepost_app
Apabila @kasihcicie berkarya ..... 💋
Photoshoot, setelah sekian lama duk dendiam hehe.. make up by @kasihcicie .. parappa pa pa... im lovin it!!! 😘😘 Tq cie
Lapar ye nakkkk?? Naaahhhh biar ibu buat kawan-kawan ibu laparrrrr bila tunjuk gambar ni kat instagram...hehehe #nasiayamsimplychicken #ikano #sedaptakterkata sapa pernah makan nasi ayam kat sini??? 🙋🙋🙋
Good morning!!! Dgr suara kita menyebok kat era fm satgi k... 💋💋💋
Yeke? Awk gi ngn Min eh? Time bila awk nmpk kita?RT @akmarabdol : kak mishaa i saw u timw teater supermokhhh tp tk sempat nk panggill 😔😔 "
Ditinggalkan suami. #jiwakacau Mild fever. Sore throat dan hidung tersumbat gara-gara aktiviti "fogging" di kawasan perumahan saya. Tetap mahu menyanyi. Tribute utk #hunnymadu , sebab dia antara yg suka #showlimabelassaat . Ini lagu @hunnymadu yg punya -Kisah Kita 😘
#jiwakacau #suarasajarupatakada #hantamsajalahlabu #showlimabelassaat saya tujukan khas utk mereka2 yg kaki ulang-ulang #showlimabelassaat lagu: sisakan hatimu,nyanyian asal dato' rossa semoga terhibur
Jika Anda penggemar seafood, sila datang ke #shellout di kota damansara.. gerenti puas hati... 😁😁😁
Sedap nihhh,meh ler join kami... 🍴Lagi-lagi cuaca selepas hujan... @nienaomar169 , anda makan apa dlm kereta mengharung trafik sesak ke kota damansara???
Sudah tembam tapi masih belum insaf #whatever
sejenis #legend .. sapa pernah beli ni, angkat tangan 🙋
Mari kita mengeja ye adik- adik, ikut akak tauuu.. T E M =tem B A M = bam ... jadinya????
#showlimabelassaat #vokalsajarupatakadamalamni 🙈🙈🙈 nahhhhh, sambungan khas utk @datodrazril .. dgn ucapan, moh ler kita buat konsert,...💋💋💋
Selalu begini... di mana2 saya berada selalu ada ruang utk menghiburkan jiwa sendiri.. #jiwakacau #vokalbukansekadarrupa #vokalsajarupatakadamalamni
Geng sebelum beli, rasa sampai kenyang @shamshamsul @syaifulbaharim @mimieomar @nienaomar169 #melebarcrew #makantakhengat ...
rambangmata..... 👀 #keklapissarawak #kuchingkamekdatang #zaharahkeklapis #kameksayangkitak
#tamat #balitklkelakkamekdiet
#kuchingkamekdatang #laksasarawak #momslaksacafe #yummy
Bukti kamek di kuching.. Aukkk :) RT @ElolJulaihi Bumped into @iammishaomar si bunga-bunga cinta 🌹instagram.com/p/s9MIeKklHK/r
Info x lengkap,waze sure sesat 😝RT@akmarabdoll: pegi kedai mak noh hujannnn tp akmar tktahu la kat mana hhaahgahaga
Mcmmana nak pegi sana,sekian. Pecah kaca pecah gelas :) RT @AwgFdelz :mee kolok mangkuk merah di kubah ! Bukak malam je
Ehemmm,topspot mlmni kamek pegi chekidaut :) RT @miracomot: mom's laksa, rumah hijau cafe, topspot, riung kuring... 🍔🍖🍟🍗🍝🍛
Kamek di kuching ni..... OK juga mee kolok lim Abdullah ni..yummyyyyy 😀 Org kuching cuba suggest mana lagi tempat best utk makan?
#kuchingkamekdatang #meekolok
Today is another chance to get it right.
Retweeted by Misha Omar
Jejak jihan diikuti Oleh dua pelajar wanita yg bernama Nuha and Adel... #adarasa #af2014
Juara utk konsert pertama #af2014 jatuh kepada @jihanmuse.... Ya Allah dik, u r so talented.. Semoga Allah terus limpahkan rezki kpdmu..
Saya tetap sukakan tarian menuju puncak batch AF2...
Baru minggu pertama... Maafkan mereka
Retweeted by Misha Omar
Haippppppp.. Xleh ngaja, takut darah tinggi hehe :p RT @ismalizaismaaf7 Tlg suh @iammishaomar ngaja nyanyi ... Kompom nangis :-)
😝 RT@razakesaa bapak ahh sejak bila aku follow twitter@iammishaomarr ni?.... lupa laa plak.....
@RajaNadia: Nuha!! 😃~RT@iammishaomarr: So,siapa favorite korang?#af20144”Nuha gek..
Retweeted by Misha Omar
@iammishaomar aku nak kau dgn michael ang jadi juri! haha
Retweeted by Misha Omar
Wajibbbbb... "Pengantin baru tahu" comel gila jihan wish dia tadi hehe RT @klubbkiddkl @iammishaomar haruslah @ramlims
Alaaaaaaaaaaaaa, jgnla sweet sangattttt :) :) RT @ShafiqYaman @iammishaomar still MISHA OMAR!!
So,siapa favorite korang? #af2014