Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Misha Omar
Terpengaruh dgn abang @mimieomar . #shorthairdontcare #jimatshampoo #gstkindahairstyle #gst
#showlimabelassaat ini terjadi apabila tgh golek2 dgn anak titiba @elizadsharifuddin request nak lagu utk pengantin pulakkk... Nah,adikku... Semoga #showlimabelassaat ini dpt buat awk tersenyum. Selamat pengantin baru,ejad. Selamat dtg ke dunia baru,..semoga jodohnya berkekalan hingga ke jannah,amee
mata sembap dan bengkak ✅ tekak sakit✅ demam ✅ sakit kepala ✅ senyum paksa ✅
#showlimabelassaat #showlimabelassaattribute #taufikbatisah #menaklukcinta #kenapanampakremyishakbilanyanyilaguni #tahla #layanjela #gilahashtag
"Dayang & Misha for #najwaidris #glamweddings #weddingsbyrizalman #rizalmanbride #underthecloud" Tq mak hayemmmmm @rizalman71 😘😘😘
#throwback #najwaidris #glamwedding @rizalman71 @dayangsayangkamu #weddingsbyrizalman #underthecloud #fantasiabulanmadu
#throwback #najwaidris #glamwedding @rizalman71 @dayangsayangkamu #weddingsbyrizalman #underthecloud #fantasiabulanmadu
Good night!!! #anginkencang #showlimabelassaat #showlimabelassaattribute #temanlelakiupahan 💋
Reaction bila juri tak diundang komen i nyanyi tak sedap... HOH!!!!! 😤😤😤😤😤😤 cuba teka suara di balik selimut tu suara mak tiri mana??? hishhhhh!!! gerammmm #showlimabelassaat #showlimabelassaattribute #temanlelakiupahan
Toksahlah adik adik tunggu abam EL dan kak Kyra Lydia besok... #temanlelakiupahan sudah habis,bro! nah,kak jah bagi ubat skit hehehe #showlimabelassaat #showlimabelassaattribute #temanlelakiupahan #anginkencang
Sessi rakaman "strings" mlm tadi di studio wake the baby, diketuai oleh encik eddie marzuki utk #terimakuseadanya. Terima kasih @hafizsuip , abg @ajai911 , @sonymusicmy dan astro utk kerjasama ini. InsyaAllah, khabarnya lagi beberapa minggu korang boleh dgr lagu ni? suka ke tidokkkkkk??? #terimakuse
#showlimabelassaat #showlimabelassaatrequestedbynana #nanamakminah Kembang kempis kempuss lobang hidung akak dik? time- time mcmni jgn request lagu susah-susah plz., tapi aku nyanyi jugak kan? utkmu si hot momma @nanamahazan 😘👄 semoga terhibur #iloveyou
hahahaha!!! toksah nak like sgtlahh video akak nyanyi kat highway ni dikkk... #nanamakminah lagi meletop @nanamahazan 💋💋💋
Part 2 #showlimabelassaat #showlimabelassaatrequestedbyyuyu #edsheeran #thinkingoutloud #jangankelaut #nyariskelaut @yuyuaziz3
#showlimabelassaat #showlimabelassaatrequestedbyyuyu #edsheeran #thinkingoutloud #jangankelaut #nyariskelaut .. Demi @yuyuaziz3 yg manis lemak berkrim nun jauh di UK, aku kat highway ni mekkk... Nak pi show. Balik KL belanja aku naaa?
Sejenis kegigihan berkarya di waktu awal pagi walaupun dia dpt call dari kita kira2 jam 12tgh malam tadi. Thats @bieucu ,make up artist yg mampu mencantikkan anda mahu bercantik- cantik utk makan malam ada lilin sebatang dating ngn suami, teman lelaki upahan, atau mahu ke acara dinner mahupun weddin
maka sempurnalah #showlimabelassaattribute yg i buat smlm utk #sempurnawaktu #osttemanlelakiupahan #temanlelakiupahan bila tuan punya lagu sendiri nyanyi utk kalian yg sama2 sukakan lagu ni... tq @irradzi 😘😘😘 bila dgr lagu ni sure terbayang scene2 menarik dlm #temanlelakiupahan , anda setuju? 💋
Babyboooooo!!! I miss you so much adikkkkkkkkkkkk!!! Bila nak jumpa? Naaakkkkkk hugggggggggg plzzz... @dinanadzir
Take 3 #showlimabelassaat #showlimabelassaaattribute #temanlelakiupahan #irradzi #sempurnawaktu #osttemanlelakiupahan @irradzi @elizadsharifuddin @therealfafau model dan merangkap penonton yg dipaksa ckp suara ibunya sedap: muhammad adam emir,my son 😘😘😘
Take 2 #showlimabelassaat #showlimabelassaaattribute #temanlelakiupahan #irradzi #sempurnawaktu #osttemanlelakiupahan model video klip: muhammad adam emir,my son @irradzi @elizadsharifuddin @therealfafau
Take 1 #sempurnawaktu #showlimabelassaat #showlimabelassaaattribute #irradzi #temanlelakiupahan . Sedap suara penyanyi asal nya @irradzi ,rasa mcm nak kunyah-kunyah hahahaha 😁😀
Selamat hari ulangtahun kelahiran yg ke 40 abg @ajai911 . Semoga panjang umur,dimurahkan rezki,dikurniakan kebahagiaan yg berkekalan. Semoga seluruh ahli keluarganya dan orang-orang yg dikasihinya @mrsajai75 , dirahmati Allah s.w.t selalu. Abg ajai yg sgt pemurah, tak pernah berkira,selalu berkongs