Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Misha Omar
music artists 319,666 followers
Teringat kata-kata suami saya saat saya mengasak dia dgn pelbagai soalan ttg teori dan spekulasi orang ramai saat kejadian #mh370 dulu..katanya "sesuatu kejadian yg melibatkan kapalterbang terhempas itu bukanlah kehebatan dan kebijaksanaan juruterbang yg menjadi ukurannya..Ini kerana takdir Allah le
#mh17 ... takziah buat keluarga mangsa yg terbabit dlm kejadian yg sgt menyedihkan di Ukraine, dekat sempadan Russia. Moga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mereka...
InsyaAllah,pasti ada jalannya... #nemodahtakemo salam subuh kawan-kawan
Oh sedihnya.. #sayaemo #sayamarah
Biduanita Permata seni negara, Datuk Sharifah Aini telah menghembuskan nafasnya yg terakhir pada jam 1.26pagi, di Pusat Perubatan Pakar Damansara.. Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh arwah...
Jaga hati,jgn bersangka buruk pada orang,jaga lidah,jaga jari supaya tak comment yg bukan2..jangan mudah nak label org, bersangka baik dan doakan yg terbaik. Bukankah itu lebih baik? #renungrenungkan #selamatberamal ✌️
#ragamberpuasa ☺️😊
Selamat bersahur,semua....
Selamat berpuasa bersama pertama kali sebagai suami isteri @iammishaomar pic.twitter.com/NMzwyKpwRj
Retweeted by Misha Omar
Selamat berpuasa buat semua teman-teman...Mohon maaf atas segala salah dan silap....Yukk kita sama2 mengejar ganjaran yg ditawarkan utk kita di bulan yg penuh keberkatan ini dari saya,suami dan seisi keluarga πŸ’œπŸ’™πŸ’›
Terima kasih, @hafizsuip kerana tetap tulus menyokong saya sepanjang rehearsal hari ini,beri harapan yg baik utk kakakmu ini menyempurnakan tugas yg tak kurang mencabarnya kali ini. InsyaAllah, esok kita cuba lebih baik utk "salahkah"... selamat malam semua!!!
HMI Raya... rehearsal @ auditorium perdana Angkasapuri
@akimahmad & @hafizsuip in action!!!! 😬😬😬
by @akimahmad "Jom ramai-ramai serbu auditorium perdana, angkasapuri esok, pukul 8.30 malam, untuk HMI Raya Hafiz. Yang pastinya ada @hafizsuip @mishaomar dan saya. Jumpa esok!" via @PhotoRepost_app
Itu diaaaaaaaaaaa!!!!! sedap gils suara dia...dtg esok k??? tgh mintak tips nak ramping mcm dia ni.., @hafizsuip
Tempat jatuh lagi kan dikenang..ini kan pula tempat bakat saya dilahirkan... saya bangga jadi anak didik RTM
Dengan berbesar hati mau ucap terima kasih kepada RTM... @hafizsuip @akimahmad 🎀🎢🎡🎼🎬
Masa utk praktis..Tak sabar rasanya mau nyanyi sama2 dgn seorang artis muda yg punya bakat besar, yg saya hormati.. encik @hafizsuip ..πŸ™ŠπŸ™ˆ Teruja! setelah sekian lama memendam rasa dan pasang doa nak nyanyi bersama.. Lagu ini berat emosinya..apalagi psgn duet hafiz dlm lagu ni seorg diva yg pandai
Dari dulu saya mmg cemburu kan keserasian mereka.. Iras wajah mereka mmg sejak dulu mcm seakan sama. Setuju tak? #nasibbaikgambarnitakpadammasaibunganabahputusdulu #hahaha @firosezzwan
Gambar lama. Adam waktu ni umur 6-7 bulan kot. Waktu ni hbgn Abah ngn Ibu takdelah cintan cintun sgt,lebih kepada teman tapi mesra. Hahaha!! πŸ™ˆ Paling buat Ibu bengang skit time ni, the first word that came out from Adam was "Abah"... dan hanya boleh menyebut IBU dgn betul genap usia 2 tahun..,lamo
Anak-anak Abah...❀️
Harini, anak ibu Muhammad Adam Emir genap usianya 8 tahun... Moga panjang umur murah rezki ya,anakku...Moga jadi anak yg soleh dan pintar. Moga Allah terus melindungi kita sekeluarga. Selamat harijadi Adam,sayang... Ibu sayang Adam...😘😘😘
He's back in my arms again...Yeayyy!! Pagi dua hari lepas, suami ✈️ ke Melbourne, si isteri ke Johor Bharu utk konsert Bahagia,..Sempurna tugas di JB,pagi ni bergerak awal dari sana semata2 mau mengejar flight suami yg dijadualkan tiba jam 7 pagi di KLIA...yes,saya isteri yg kerinduan yg sgt "luar b