Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Misha Omar
#nofilter needed for this beautiful, sweet and #melayumanis kinda make up by @bieucu . Thanks bie 💋
#nofilter ala- ala gambar @therealfafau . Muko den blushing bukan sebab kena tegur ngn mamat ensem ,tapi sebab den kena tegur ngn kasut jogging den. Hahahaha!!! Lama x bersenam,akhirnya I berlari utk beberapa kilometer. #nofilter ,only contact lens sebab akak rabun,Jah oiiiii!!!!
#showlimabelassaat #sesalseparuhnyawa #uponyourrequest ini #showlimabelassaat bukan #showlimabelassaattujulagu #hahaha #nyanyisesambiltunggusuamibalik Korang dah makan tghari ke? 💋💋💋
Selamat pagi!!!! 🌞 #seluruhcinta #soundtracksuamikuencikperfect10 #showlimabelassaat . Actually, i have tried tiru suara Chakra serak serak kerak nasi yg sedap tu, tak jadi la u olsss... Hahahhaa!!! U terima je lah eh.. Lagu ni utk u, penggemar #showlimabelassaat
Tajuk : selfie nak tak nak selfie Hello 🙋
Salam takziah buat seluruh ahli keluarga allahyarham, seluruh rakyat kelantan, dan peminat-peminat yg mengagumi beliau. Semoga roh allahyarham ditempatkan di kalangan kekasihNya... al-fatihah
Nah #showlimabelassaat utk korang ndak sgt dengor suara pagi dgn bau bantal yg masih ada... posisi ketika ini adalah bersebelahan dapur mini rumah kita.. kekonon utk dptkan suara yg lunak.. hahahaha #dipintusyurga #karyatamdayangrudi .. nak mandi skrg, nanti abam @mimieomar jeritttt .. janji breakfa
s e l a m a t p a g i 🙋 🌞
while my husband is driving... he will try his best to sabotage my #showlimabelassaat... cisss!!!
by @nad.zainal "Pemain panggung #teaterdiariwanita istana budaya @mishaomar @sherry_alhadad @jatteijat @amymasturalerr @dinanadzir . Mari saksikan #teaterdiariwanita 11-16 Feb 2015 di Istana Budaya ya ❤️" via @PhotoRepost_app
ish ish ishhh... dia dpt tangkap la melody kita nyanyi smlm... abg @ajai911 , kita dah ada seorg peminat #terimakuseadanya ni... hehehe 🙊
Biar siapa pun dia di kehidupan kita yg dahulu, bila jodoh menemukan kita.. pintaku... #terimakuseadanya @ajai911 , tah mana la abg ajai dpt inspirasi eh kak @mrsajai75 ??? cerita siapa ni?🙊🙈
Saya bangga menjadi sebahagian daripada peristiwa yg agak penting dalam perjalanan karier fahmie. Tahniah,dik... by @ajai911 "YND ALhamdullilah.. @fahmiesmail #teamAjai ke semi final. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PEMINAT FAHMI.. Dan #teamAjai sendiri yg bertungkus lumus memastikan fahmi berjaya...
Testing ... testing!!! new melody ciptaan @ajai911 #terimakuseadanya .. suka tak? kalau suka nak sambung skit lagi ni... hehe 🙊🙈
Kalau rindu kita...... 🙈😘😘😘
Jumpa saya, malam ini, mentor legend di tv3
by @ajai911 "YND This week minggu @fahmiesmail dan @mishaomar disatukan dlm concert battle .. Tq misha kamu memberi kerjasama yg baik terhadap #teamajai dan nasihat berguna pada fahmi. #januari #mentorlegend" via @PhotoRepost_app
Wah @FahmiEsmail akan berganding dgn @iammishaomar dalam konsert #MentorLegend minggu ni. Tapi saya outstation pula 😢pic.twitter.com/doAB0YjAjmm
Retweeted by Misha Omar
14012015 Selamat harijadi abang @mimieomar. You are the only brother that I have yg berjantina perempuan. Hehehe 🙊🙈 Semoga selalu berada di dalam rahmatNya, dipanjangkan usia dan dimurahkan rezki. Betapa aku bangga menjadi adikmu, dibesarkan, dididik dan selalu dimanjakan kamu. Aku sayang kau ba
Hari pertama, anak bersekolah di tahun 2015. Tiada lagi kedengaran hiruk pikuk suara anak2 berebut toilet nak mandi sebelum ke sekolah. Kalau dulu,bekal anak dah siap dimasak Oleh abang @mimieomar saat saya bangun tidur. Tahun ini, segala2nya sendirian, Adam saya bangunkan, saya mandikan. Bekalnya s
Nasi goreng cina bekal dari ibu utk #wakturehat
Selamat kembali ke sekolah,anakku... Selamat pagi semua!!! 😘😘😘
by @mimieomar "Tahun 06.01.1982 aku dihadiahkan seorang adik oleh tuhan... perangai dia masa kecik, ya Allah.... sangat menjengkelkan.... menyusahkan dan selalu buat aku kena marah dgn Mama. Tp sebab dia adik aku, aku hadap je lah...dah mmg xde pilihan pun kan? Dah besar barulah kami rapat, tu pun