Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Misha Omar
I'm ready!!! Leggo πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ make up by @kasihcicie πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Ramai rupanya peminat-peminat #showlimabelassaat yang sama mcm I, yg minat habis dgn kumpulan exist hehehe 😁😁😁 Nahhhhh, ni lagi satu lagu #legend, lagu wajib karaoke. #masihterserlahayumu . Rindu lah suara ezad... Kita peminat dia!!! πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
I just wanna say hello!!! Hehehe....I dah cermin muka pagi ni,harap muka ni tak menyebok dan buat korang rengsa di hari jumaat ni... Lagu ni lagu kegemaran saya, #showlimabelassaaat #mengintaidaritiraikamar πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Hadiah daripada hati kami, @mimieomar, @syaifulbaharim . Dengan ingatan tulus ikhlas, penuh kasih sayang buat abg @zhusni. Terima lah @thepisangcheese big box hasil air tangan fie yg manis berseri.
Selamat pagi. πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹
Kadang-kadang merindui seseorang itu amat berat,mcm kau pikul satu beban yg tak tertanggung dek badan. Meski rindu itu cuma satu perasaan. Ish! Puisi "cepat" dipetik dari #seksiovari
Kalau dah jodoh, kat airport pun boleh jumpa. Sama -sama balik dari tempat kerja. Marry me? @firosezzwan 😘
Damn, I miss you! 😭πŸ˜₯
Selamat harijadi buat kakak ku yg bernama Amy Mastura bt Suhaimi. Semoga sihat, sentiasa ceria di samping keluarga, dilimpahi rezki yg melimpah ruah, dilindungi Allah yg maha esa selalu. Aku sayang padamu,kak.
Raikan cinta, Diyana & Firdaus. Kampung Serusup,Tuaran. Sabah. Boleh bah kalau kau! πŸ’‹
Happy mother's day, Abg mie... Tq sebab jaga kita mcm awk syg kat kita sorang je. Meski kekadang abg naik antu ngn kita sebab kita mmg pandai cilok ambil kesempatan,pemalas, buat2 pekak masa awk bebel dan buat2 tak nampak utk menolong. Tq utk semua jasa baik budimu,mak tiri dan mak hayamku.. I love
Selamat pagi,...
Nahhhhh.... Ni lah tokey panggung @thepisangcheese , nama dia fie. Comel kan? What a small world,dia kawan sekolah adik ipar kita...
Ish ish ishhhhh 😍😍😍😍😍
Dari kiri coffee+white chocolate, salted caramel ,chocolate flavour. Ada 6 pilihan flavour utk korang pilih. Jemput tengok.... @thepisangcheese
Bila suami saya mengidam.... Semalam kami dtg pisang dah habis, harini pagi-pagi lagi dia ajak saya temankan dia ke sini di restoran jamal mohamed,kelana jaya. Moh ler join kami makan pisang cheese thorbaik air tangan cik puan fie yang manissss @thepisangcheese πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #suamiyangmengidam #sayabelumme
Warming up #hantamsaja ... Sorry la @dayangsayangkamu kalau kita wosakkan lagu ini nye punnn... Hehehe
Selamat hari ulangtahun perkahwinan kita yg pertama wahai suamiku, En. Firos Ezzwan bin Rossly. @firosezzwan Terima kasih kerana selalu memaafkanku di kesalahan yg sama dan tegar mencintaiku di atas alasan yg sama.. Terima kasih juga kepada kawan2 di instagram ni, tak kira di mana anda berada yg sel
Terpengaruh dgn abang @mimieomar . #shorthairdontcare #jimatshampoo #gstkindahairstyle #gst
#showlimabelassaat ini terjadi apabila tgh golek2 dgn anak titiba @elizadsharifuddin request nak lagu utk pengantin pulakkk... Nah,adikku... Semoga #showlimabelassaat ini dpt buat awk tersenyum. Selamat pengantin baru,ejad. Selamat dtg ke dunia baru,..semoga jodohnya berkekalan hingga ke jannah,amee
mata sembap dan bengkak βœ… tekak sakitβœ… demam βœ… sakit kepala βœ… senyum paksa βœ…
#showlimabelassaat #showlimabelassaattribute #taufikbatisah #menaklukcinta #kenapanampakremyishakbilanyanyilaguni #tahla #layanjela #gilahashtag