Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Misha Omar
Sessi rakaman "strings" mlm tadi di studio wake the baby, diketuai oleh encik eddie marzuki utk #terimakuseadanya. Terima kasih @hafizsuip , abg @ajai911 , @sonymusicmy dan astro utk kerjasama ini. InsyaAllah, khabarnya lagi beberapa minggu korang boleh dgr lagu ni? suka ke tidokkkkkk??? #terimakuse
#showlimabelassaat #showlimabelassaatrequestedbynana #nanamakminah Kembang kempis kempuss lobang hidung akak dik? time- time mcmni jgn request lagu susah-susah plz., tapi aku nyanyi jugak kan? utkmu si hot momma @nanamahazan 😘👄 semoga terhibur #iloveyou
hahahaha!!! toksah nak like sgtlahh video akak nyanyi kat highway ni dikkk... #nanamakminah lagi meletop @nanamahazan 💋💋💋
Part 2 #showlimabelassaat #showlimabelassaatrequestedbyyuyu #edsheeran #thinkingoutloud #jangankelaut #nyariskelaut @yuyuaziz3
#showlimabelassaat #showlimabelassaatrequestedbyyuyu #edsheeran #thinkingoutloud #jangankelaut #nyariskelaut .. Demi @yuyuaziz3 yg manis lemak berkrim nun jauh di UK, aku kat highway ni mekkk... Nak pi show. Balik KL belanja aku naaa?
Sejenis kegigihan berkarya di waktu awal pagi walaupun dia dpt call dari kita kira2 jam 12tgh malam tadi. Thats @bieucu ,make up artist yg mampu mencantikkan anda mahu bercantik- cantik utk makan malam ada lilin sebatang dating ngn suami, teman lelaki upahan, atau mahu ke acara dinner mahupun weddin
maka sempurnalah #showlimabelassaattribute yg i buat smlm utk #sempurnawaktu #osttemanlelakiupahan #temanlelakiupahan bila tuan punya lagu sendiri nyanyi utk kalian yg sama2 sukakan lagu ni... tq @irradzi 😘😘😘 bila dgr lagu ni sure terbayang scene2 menarik dlm #temanlelakiupahan , anda setuju? 💋
Babyboooooo!!! I miss you so much adikkkkkkkkkkkk!!! Bila nak jumpa? Naaakkkkkk hugggggggggg plzzz... @dinanadzir
Take 3 #showlimabelassaat #showlimabelassaaattribute #temanlelakiupahan #irradzi #sempurnawaktu #osttemanlelakiupahan @irradzi @elizadsharifuddin @therealfafau model dan merangkap penonton yg dipaksa ckp suara ibunya sedap: muhammad adam emir,my son 😘😘😘
Take 2 #showlimabelassaat #showlimabelassaaattribute #temanlelakiupahan #irradzi #sempurnawaktu #osttemanlelakiupahan model video klip: muhammad adam emir,my son @irradzi @elizadsharifuddin @therealfafau
Take 1 #sempurnawaktu #showlimabelassaat #showlimabelassaaattribute #irradzi #temanlelakiupahan . Sedap suara penyanyi asal nya @irradzi ,rasa mcm nak kunyah-kunyah hahahaha 😁😀
Selamat hari ulangtahun kelahiran yg ke 40 abg @ajai911 . Semoga panjang umur,dimurahkan rezki,dikurniakan kebahagiaan yg berkekalan. Semoga seluruh ahli keluarganya dan orang-orang yg dikasihinya @mrsajai75 , dirahmati Allah s.w.t selalu. Abg ajai yg sgt pemurah, tak pernah berkira,selalu berkongs
Tudia, tuan punya lagu sudah nampak itu video #showlimabelassaaattribute #showlimabelassaaattribute #temanlelakiupahan . Huwaaaa!!! Malu kita.... 🙈🙈🙈 u have a beautiful voice encik @irradzi . Sempurnakan waktu kita suka juga...nanti kita rosakkan lagu tu kat #showlimabelassaat next time ok? Have
#showlimabelassaaattribute #temanlelakiupahan #showlimabelassaat ... Maafkan aku, Ir Radzi part 2. To @elizadsharifuddin ,semoga berpuas hati. Nak dgr akak nyanyi setapak,tunggu next week okay? Hahaha...setapak tu kita kasi hutang dulu.... :-*
Semua org demam #temanlelakiupahan kan? Since my adik @elizadsharifuddin a.k.a "kyra lydia" mintak #showlimabelassaaattribute kat #temanlelakiupahan ,here it is.. One of the OST #temanlelakiupahan , from ir radzi, maafkan aku .. Nak sambungan nya tak?
Siapa Misha Omar di mata @ajai911 sebagai seorang penyanyi?? .... lena den tido mlmni..hehehehe 😁😁😁
ku idamkan cinta ini, tapi ku tidak tahu, bagaimana hendak kubuktikan???? #terimakuseadanya @ajai911 @hafizsuip
Alhamdulillah... syukur! berkat bimbingan abg @ajai911 , kami sama -sama cuba menyiapkan dan mencantikkan #terimakuseadanya .. Tq to my lil bro, @hafizsuip yg sudah melunaskan tanggungjawabnya minggu lalu. Semoga karya ini diterima baik oleh kalian semua. Nantikan ya....
Ayuh berkarya utk #terimakuseadanya . Nanti kita bagi awk dgr ok?
by @ajai911 "YND #Buluhinn studio aka #wakethebabystudio menanti @mishaomar untuk rec last part.. #terimakuseadanya kasi abis ini lagu. #wakethebabyrecords #sonymusicmalaysia #astro #teamajai" via @PhotoRepost_app
Anak sibuk main game,ibu ajak selfie. Alih-alih dpt telinga je...
"THEY" are the reason why i keep on singing on instagram and using that hashtag #showlimabelassaat . Siapa lagi kawan-kawan kat sini yg suka dgn #showlimabelassaat ? angkat tangannnnnnnnnnnnn 🙋🙋🙋
sebelum sampai rumah, kita kasi #showlimabelassaat #garadiriku #ajai . @nurhidayahkarim kata her boss, Nowa suka bangett lagu ni.. maka, nikmatilah...💋