Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Misha Omar
September satu, dua ribu empat belas .. πŸ™ˆ
Biasanya dia laju je.,tapi ni dah byk hari dia #watlek #watpeace je...kekadang lemah gemalai mengalahkan tarian makyong nak load sesuatu mende...ishhh!!! gewamlah kitaaaaa 😑
Berat mata memandang,berat lagi bahu yg memikul.... Salam takziah khususnya buat semua ahli keluarga mangsa-mangsa tragedi mh17 dan seluruh rakyat Malaysia...
jaga diri....jumpa lagi utk next session #tekalagu #showlimabelassaat
lagu ni kita suka sejak kecil dulu...kalau terer cer #tekalagu #showlimabelassaat ...ni pun #otai je yg jawab ni karang...hahahahaha
shadapppp youuuu!!!! pi jaga anak,toksah belek insta sgttttt!!!! @tomokofficial 😝😝😝
#tekalagu #showlimabelassaat .... @zhusni sure tau lagu ni hahahaha
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ hebatlah korangggggg πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ πŸ’‹
yang ni plakkkkkk...??? #tekalagu #showlimabelassaat πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘pandainyerrrr #tekalagu #showlimabelassaat ..nak bagi hadiah apa eh...
hebat gila koranggggg!!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ nah yg ni pulakkkkk #rockkapak #tekalagu #showlimabelassaat πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
Lagu ni???? cer teka... #showlimabelassaat #tekalagu otai je yg tahu ni....hmmmm
pandainyaaaaaaa!!!! betullll!!!! pelamin anganku musnah tajuk lagu tadi...jom main #tekalagu #showlimabelassaat hehehe...
kami kat rumah ni tgh nyenyanyi main teka lagu...kalau u terer...ni lagu apa??? #showlimabelassaat
bila katak kat belakang pun nak nyanyi sama.... 🐸 tq @nienaomar169
"You lah anak angkat, abah putih,ma agak cerah ..takkan keluo anak gelap cam you?? hahahahha πŸ˜œπŸ˜πŸ˜› by @nienaomar169 "Siapa anak angkat yg sebenarnya?" via @PhotoRepost_app
#showlimabelassaat suka gilers lagu ni..abg ajai bikin...
Bila org penting sabotaj #showlimabelassaat saya...HOH!!! 😑
RT @EzzadEdzral alaaa kak xsempat nk tgok..penuh rumah sibuk layan tetamu.. 😭" kita pun Kat luor nihh..tapi adik dah record tuk kita :)
RT @chentaAsyiQin @iammishaomar im watching.. kak misha cantik.. :)" yolah tuuuuu :)
RT @yahscat95 @iammishaomar u re the best singer forever" Oloh Oloh olohhhh, terima kasih... Syukur ;)
RT @KelvinYew @iammishaomar is on tv2 now, and her dress looked like AlexanderMcQueen... Fabulous !!!" TQ, it was from SyaifulBaharim πŸ˜πŸ˜€
Terima kasih pada yg menonton hmi raya tadi...tak puas nyanyi ngn hafiz... He's such a great singer... πŸ˜€πŸ˜˜
Anyone can speak your name, but only that special someone can make it sound like music.
Retweeted by Misha Omar
Hey, Thursday is here...you know that day before Friday... hmmm.. Goodmorning! #suriafm @suriafmradio @adibahnoor @NaimSuriafm @LindaOnn
Retweeted by Misha Omar
assalamualaikum,selamat pagi...kalau sudi dgrkan kita Kat #suriafm pagi ni πŸ˜ŠπŸ˜„πŸ˜˜
Cukup menggoda tak utk u,kak @adibahnoor??? Hahahahhaa...dia pun nak peluk raya from u jugaaaaakkkk #katakau pic.twitter.com/Cvlohxk33v
RT @LindaOnn Esok pagi kat #suriafm kan??? yeayyyy " Yeeee Haaaaaaaaaaa!!!! Kita tolong pi buat bising Kat ... tmi.me/1eCQsG
RT @ughaaaa @adibahnoor @iammishaomar nak jumpa, salam, peluk, cium kak dibah jugaaaaakkkk! mmm" group hug jommmmm πŸ‘ͺπŸ‘¬πŸ‘­πŸ‘«
RT @AyuRafdi halooo...selamat hari raya! " selamatttttttt :)
RT @RealEzafrinzas @iammishaomar halluuu awk..sihat?bz ke skrg? " awakkkkkkkkkkkkk!!!!! Semperitttttttttttttttt
RT @Tien_eiyna Baiknya.. Biasanya jrang jumpa artis yg blas balik tweet pminat2 dia. So sweet of u sis" bila ada masa lapang,apa salahnya :)
RT @marc_deanz @iammishaomar apa perkembangan terbaru KakJah?" badan kembang skit,sebab makan tak hengat time beraya hehe *-:-) :-D
RT @mimirsaari @iammishaomar Misha....semua fans rindu... " oloh-olohhh... Sweetnyaaaa
RT @marc_deanz @iammishaomar haloooo KakJah.. rindu KakJah! :) " rindu awak jugak :)
RT @AmyAgustin: dak okay..rasa mcm nak demam..btw suka la slot romatika kat hotfm rituh hehehe" get well soon k? Haha,x romantik mana lahhh
RT @adibahnoor Beg dah beranak. Sekian" dah agak dah...... Suka dia beranakkan bag bila pi obersi... Hahahaha
Hellooooo!!!! Lama tak menyapa kawan2 di twitterland.. Semua ok?
Kongsi raya, satu peha utk ibu, satu peha utk abah... nasib baik muattt!!! hehehehe 😘😘😘 by @firosezzwan "Raya 2014" via @PhotoRepost_app
Little Miss Drama Queen πŸ‘°
selamat hari raya....πŸ’‹
rindu terubat akhirnya... Moga damai di sana,Abah... Allahyarham Omar bin Ismail dalam kenangan... Al-fatihah
@amnijamaludin .. tq for the shawl tutorial yg awk hantar kat kita....yeayyy jadikk wakkk...mekasih yaaa...
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin dari kami Firos & Samihah ...
Teringat kata-kata suami saya saat saya mengasak dia dgn pelbagai soalan ttg teori dan spekulasi orang ramai saat kejadian #mh370 dulu..katanya "sesuatu kejadian yg melibatkan kapalterbang terhempas itu bukanlah kehebatan dan kebijaksanaan juruterbang yg menjadi ukurannya..Ini kerana takdir Allah le
#mh17 ... takziah buat keluarga mangsa yg terbabit dlm kejadian yg sgt menyedihkan di Ukraine, dekat sempadan Russia. Moga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mereka...