Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
FROZEN
1,155 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Every little talent matters.
Every girl has that one boy that she'll never lose feelings for.
Retweeted by FROZEN
Tak semua berjalan seperti yang kita harapkan. Beredar mengikut masa. Hati sudah biasa.
This is tough. Seriously hard to talk. Tough decision. A sign! Please, one sign only!!!
'Cause everybody has their own problem and me too. Hmmm. I choose to stay with you.
I miss you but I'm too shy to let you know about this. I love you. So much. So deep.
Ngantuknya! Mama dengan Abe ni mana tak sampai lagi? Bila boleh tidur?? Hmmmm.
Awalnya Reena tidur. Maklumlah, esok kelas pagi. Good night, sayang.
Azie ni mintak penampar ke acaner??
Lawak! Bila jahat, dihina dikeji. Bila berubah jadi baik, tetap dicaci maki. Society never pleased.
Hilang separuh akal buat assignment gara-gara kena buat timetable using Microsoft Word! Beralih ke Twitter sekejap. Manalah tau dapat ilham.
Aku perlu buat keputusan yang betul. Ia berkaitan masa depan aku. Bersabarlah selagi mampu, duhai hati.
Tak sabar nak bawak Vespa nanti! Excited gila sampai demam tau!!!
Perkara ni benda subjektif. Lain orang, lain pendapat. Aku bagi cadangan, kau berhak membangkang. Dan aku tetap hormat keputusan kau.
Berkata jangan ikut nafsu kau semata. Berfikir dulu supaya kepala tak mudah dipijak. Jadi perempuan biar bermaruah dan berakal.
Memasing layan gadget time lepak. Haihhh.
Rasulullah pernah berkata, "satu jiwa telah terlepas dariku ke neraka" sambil bersedih apabila umat baginda meninggal dalam kufur.
Manusia sekarang banyak yang ujub. Merasa diri sudah terlalu alim dan bertanggungjawab memerangi maksiat tanpa belas kasihan.
YOU. "@NajiehahO: She ignores all the other guys who want her because she's too busy noticing the one she wants."
'Cause being a mom is the best feeling ever. I wish I could be one.
I once told him I wasn't pretty. He looked into my eyes and said, "but I still choose to be with you". What a sweet memory I ever had (':
Macam mana nak tahan sabar dan mengalah lagi dengan kau? Bagi diri kau peluang untuk berkawan.
Tak muak ke asyik cerita pasal scandal kau? Haktuihhh! Tu lah. Waktu kecik dulu tak nak belajar setia. Puihhhh!
Kau nak aku dengar and layan je kau even hati aku tengah sakit dengan kau.
Damn true. "@LifeFacts: People say "never give up" but sometimes giving up is the best option because you realize you're wasting your time."
Excited nauu datang class pukul 8. Padahal class pukul 10. Gonna wait, I think.
Sakit hati.
Kesempurnaan kau, kononnya.
Couple is just wasting time. I told him, if he is ready, let's tie our relationship with engagement. Looks like he really serious with me.
They keep asking me every time we meet, "korang dah declare ke?" and I just answer, "belum lagi. Memasing single."
Sayang, saya mungkin garang dan suka membebel. Tapi saya tau awak tau yang saya betul-betul ikhlas sayangkan awak.
I cannot force a smile, but I can fake it.
"@mashghuul: "Aku mencari rusuk kiriku yang hilang" Oh, nah; pic.twitter.com/hXMTLqopSo"
Mama dengan Shasha jahat gila sorok purse aku!!
Currently in Business Mathematics class. Where's the lecturer??
What if I did it for fun?
Takde niat nak bermasam muka dengan dia. Sekarang tengok! Dia dah touching. Hmmmm.