Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Student Student
1,137 followers
Drool! #FoodPorn Peppercorn Crusted Elk Burger w/ White Cheddar, Duck Fat Fried Egg & Garlic Herb Mayo pic.twitter.com/bJ8mQDjH4t
Retweeted by Student Student
Dress, Schmess. "@KarenCampbellTV: This isn't helping me achieve my goal of squeezing into a bridesmaid dress pic.twitter.com/fQmfV0qPgA"
Retweeted by Student Student
I'm going to do oral test today. Wish me luck! Tera tera tera!!!
'Sharing is caring' susah kata kau?! Time kau susah, bukan main lagi kau merayu aku 'sharing is caring' dengan kau.
"@kinkyGD: i do hope Youngbae will be able to make a mixtape. i will anticipate for it."
That's my boy! "@CLrooOppa: Taeyang nailed everything with his answers about kpop and entertainments and idols with his words 🙌🙌🙌"
Kenapa sampai sekarang kau nak maki aku? Oh, sebab tak dapat lupakan aku eh?
Yeah! Bite it, bite me.
"@hyun200897: hey kucing jiran aku suka datang rumah,makan. nama mereka masing-masing khatijah dan ibrahim. klasik ko."
Sudah lah! Aku dah penat dengan semua ni. Aku nak berhenti melawan seketika.
Penat menanggung rindu tetapi pergaduhan yang kau pinta. Oh, dunia!
Apa perlu aku kata supaya kau faham hati aku?
Jangan kerana sakit dan penat, aku tinggalkan kau walaupun hati masih sayang.
Bila boleh jumpa dia? Nak bebear and baju couple. Dia dah janji.
Selalu je buat saya geram, sakit hati, cemburu, rindu and makin sayang. Haih, rasa nak gigit je kepala dia.
Hahaha. I miss you so much, Hanafi.
Perempuan kalau dia dah mula sayang laki tu, dia memang suka curi pic laki tu then buat wallpaper dekat phone , kan? Hehe
Retweeted by Student Student