Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
What?
41,401 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Sakit sebab rindukan kau"
"Aku harap sayang dan rindu kau" "hanya untuk aku sorang"
"Kau tk boleh?" "Tuhan boleh tolong kau" "kau tk tahu jalan yang betul?" "Tuhan boleh tunjukkan kau jalan yg benar" "Dia sentiasa ada"
Dah nak bulan Ramadhan, aku harap takde insan banggang yg duk tuit "Dear Ramadhan please be nice to me" Ramadhan ok je, kau yg banggang.
"Aku pendam" "Rasa sakit" "Kalau aku lepaskan" "Kau pulak yang sakit nanti" "Better aku pendam" "Biar aku sorang rasa sakit :')"
"Kau biadab dengan aku" "Ingat aku nak hormat kau?" "pergi mampus"
"Awak" "Nak tahu something tak?" "Saya anggap awak lemah tau" "Sebab tu lah saya nak jadi pelindung awak :)"
"Aku sayang kau" "Aku harap kau pun sayang aku."
"Perempuan suka tanya soalan yang dia dah tahu jawapannya kpada boyfriend mereka" "Lelaki kene berhati-hati" "Jangan sampai kantoi menipu"
"Kau takde masa untuk aku?" "Yelah" "Orang cantik macam kau mana ada masa untuk orang hodoh macam aku kan?" "Takpe" "Aku faham"
Memang senang bila kita sakitkan hati someone lepas tu cakap 'Sorry'. Tapi, susah sangat nak cakap 'Aku Okay' bila orang sakitkan hati kita.
"Kita tak boleh selalu jadi baik sangat" "nanti orang akan selalu ambik kesempatan ke atas kita."
RT for Brazil FAV for Germany #TeamBrazil #TeamGermany "come on Germany"
My favourite players list of :- 1. Lionel Messi 2. Cristiano Ronaldo 3. Neymar Da Silva Santos Junior 4. Mario Gotze 5. Matyo
"No meet" "No calls" "no texts" "nothing" "Tapi, pada masa yang sama, Kau tak tahu yang aku rindu kau macam orang gila"
Tak kisah dia siapa. Kalau hati dah suka, kalau hati dah sayang, orang cakap ape pun kau takkan kisah.
"Nak meluahkan perasaan kepada someone itu tidak semudah yang dibayangkan"
"Aku janji" "Aku akan jaga kau sayang" "Aku janji"
"Saya suka tengok awak senyum" "Comel"
Masa lampau tak boleh diubah, dilupakan, atau dipadam. Terima je lah dengan hati yang terbuka.
Timeline ku sepi seketika. Haha
Satu hari suntuk dia tak contact aku. Takpelah maybe dia busy :')
Jangan yakin sangat germany menang malam ni, nanti jadi macam 5pa1n menangis kau.
Batu yang keras kalau diketukkan dengan batu lain walaupun perlahan, lama-lama pecah jugak. Macam tu jugak hati aku.