Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
S H A M
38,854 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Better i let you go before i go.
duit macam air cepat nau habisnya. nak dapat susah nak habiskan sekejap je.
you're not perfect but you're all i want.
baik macam mana pun kite dgn orang tu mesti ada orang yang tak suka. its life ok 
Running man sekarang dah tak se best dulu. Setuju tak?
makan maggi sedap gak ni
kenapa nasib diorang selalu baik, tak macam aku.
malas aku nak jaga hati siapa siapa. pandai la jaga hati sendiri dah besar panjang.
Ibu cakap, "Perempuan ibarat bunga. Selagi kau siramkan dia dengan sifat 'mengambil berat' pasti perasaan 'sayang' akan bertambah mekar."
Tak dapat masuk U tak tahu nak g mane? kau g mati jelah.
g gim nak ambil gambar je baik peluk mak kau kat umah la sial
Better pendam. Kalau ada Jodoh you're mine 😊
nak paksa perasaan org pun ta bole jugak.
tak salah mengalah
Tak tegur, tak bermakna tak rindu 😏😏😏😏
girl makin lame makin sayang, boy makin lame makin bosan.
Fake smile. fake feelings. fake life. Okay goodnight 👋🏻
selalu nak carik salah orang 😒
Semua salah aku
kutuk MU aku tembak. kutuk chelsea aku sepak.
asal sume sekarang nak "payung gambar" je.
sayang, jom tengok avengers? hmm
Eh bercahayanya muka aku 😄instagram.com/p/12-5cVp_8e/K
Kutuk kutuk belakang tapi mengaku bff. kesian.
rasa malas nak reply chat bila tngok org tu hide last seen dia




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue