Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Sham

Dulu ada sixpack sekarang jadi begpack 😂
contoh orang munafik salah orang lain dia nampak tapi salah sendiri dia tak nampak.
adik yg dh dapat result spm tu, boleh la breakup dgn kapel korang sebab lepas ni korang akan jumpa yg lagi hensem,cantik, putih, gebu ko
aku harap ada tempat yg aku boleh jerit sekuat hati tapi takda manusia yg dengar.
tak hisap rokok tu hebat bro, tapi kau tak tahu macam mane hebat kalau dah hisap rokok lepastu boleh berhenti.
ade member pun takguna buat apa, mintak tolong sikit perangai macam ape je
Tak malu ke sial cp ayat org je
My abah said "tak semestinye aku tak cakap yg aku sayang kau, aku tak sayang kau" sungguh complicated dan mendalam ayat dia.
Bukan senang tau jadi abang/kakak ni nak jage adik-adik tanggungjawab tu besar.
you should learn how to respect others
Girls bibir tebal ni sexy weyh hahaha
Takyah la nak nilai orang kalau kau sendiri taktahu macam mana susah dia.
Hidup mesti tabah.
Satu sebab aku jarang bukak ig adalah aku paling lepu kat situ.
Penat cha harini jalan
Kau akan tahu dia tak suka kau bila dia tak balas notification kau.
Kalau kau nak senang cepat, memang takkan senang la jawapan dia.
Takde makwe pun aku bahagia dgn pointer 3.5+ 😏
Mlm tahun ni tak best la
"Belajar betul betul, ibu dgn abah dah tua. Abah takde harta, ilmu pelajaran jela yg mampu abah bagi" this broken all pieces of my heart.
Kawan yang kita ada dulu tak semestinya akan ada sekarang.
Animation Studio.
Siapa kat sini tak tahu pun berape berat & tinggi dia sekarang ni? 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋
Takyah sibuk aib orang jage aib kau sendiri sudah la.
Lapar siaa nak makan malas nk bangun lak tu haihh
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.