Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Instagram:
41,916 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Takkan susahkan kau. Aku janji" :)
Retweeted by S y a m
@Isshamhazreq alolo comelnye! Hm :') thanks abiy. Amin. I miss u n love you too la :* morning. Muah:*
Retweeted by S y a m
Happy Birthday To You Sayang @MiraKamarul_ .. I miss and love you soo much! Hope kite kekal ye? Amin.. sorry late wish.. Muah sikit :*
Aku dh 15 tahun ke? Happy befday to me ><
Retweeted by S y a m
Kawan yang baik takkan bagi kawan dia meniru masa exam...
kalau tak dapat harini, esok ada lagi. kalau tak dapat esok, lusa ada lagi. kalau tak dapat lusa, tulat ada lagi. begitulah seterusnya..
@Isshamhazreq Befday aku esok, syam boleh bg aku present kumbang hidup?? Sampai hti syam kan? Erg -.-
Retweeted by S y a m
Takpernah 1 hari aku takbayang time kite jumpe first time. I miss that day :')
Retweeted by S y a m
No nitewish dri die. Sokey, saya dah besar X')
Retweeted by S y a m
Dulu 1jam takcukup hri. Berjam jam cll. Tpi skrang, 1saat pun tkde untuk cll :') berubah :)
Retweeted by S y a m
Die takkesah dah skrang aku RT laki pnye tweet. Haihh :')
Retweeted by S y a m
Tak pe. Dah biase syok sndiri -.-. Salam Magrib ;)
Retweeted by S y a m
Dear bitch, be careful. Bukan selamanya awak terlepas sayang:*
Retweeted by S y a m
"Kalau aku BENCI, dah lama aku PERGI. Tapi masalahnya aku SAYANG, sebab tu aku masih BERTAHAN walaupun aku tahu, kau dah BOSAN.
Retweeted by S y a m
Orang dah salah, sape nk ngaku? Huh -.- bitch :3
Retweeted by S y a m
"Mata dan hati saya milik awak" :)
Retweeted by S y a m
No dm from him :') "Tunggu awak ye sayang :*"
Retweeted by S y a m
Harini exam trial -.- goodluck for me.. Hmm ><
Retweeted by S y a m
Assalamualaikum. Morning world. Morning sayang:*
Retweeted by S y a m
"Can you give me back my sweet smile?"
Retweeted by S y a m
Ouh. Kau dm "ayang" kau la nie? Ouh kbye "benci kau"
Retweeted by S y a m