Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
S y a m
41,916 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Bila hidup senang, jangan lupa sape yg bagi . Allah :)
THIS JUST IN: Smurfs love to love Smurfette! Tap #Smurfette once a day to earn extra XP. bit.ly/qgi0WR #SmurfsVillage @BeelineGames
Tak selalu hati kita sayang. Dan tak selalu jugak hati kita benci ♥
Retweeted by Unavailable
Bile tak ontweet sebulan follower menurun Sebab apa? Kaki unfollow banyak doh
No need someone to make me smile i can create fake smile #JanganPandangLameLame instagram.com/p/vnvp_Kp_4P/
Si gemok, si comel dan si hensem. Hahaha #celpie instagram.com/p/viyhWap_1S/
Thanks sebab unfollow, boleh jugak aku tunjuk dekat sampah yang nak buat kerja yang sama #sampah instagram.com/p/vczVZ6J_9K/
Petang tadi teman she's at school, aku sayang kau pendek. hahaha instagram.com/p/vTKyaGJ_9Y/
duduk rumah sorang sorang tak tahu nak buat apa tengok tv je la, cite ni mampu hilang kan stress aku 😀instagram.com/p/vQu8_pJ_6R/N
CJ7 tiruan. bodoh betul orang yang buat filem ni. #Tv3 instagram.com/p/vQM0LdJ_8K/
satu lagi kes buli. jenayah buli kian tersebar. kerajaan harus ambil tindakan #buli instagram.com/p/vN2HxwJ_4O/
diam dan takde sape yang kisah lagi baik dari bising dan dibenci.
shin chan dari aku kecik sampai sekarang tak besar besar pun dia.
99Kali Rindu ♥ Indahnye cinta yg berserta keredhaan Allah ♥
Retweeted by Unavailable




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue