Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
syam
39,531 followers
Lelaki boleh kalahkan kekuatan perempuan, tapi, tak boleh mengalahkan ketabahan seorang perempuan.
Jangan menilai seseorang berdasarkan paras rupa sahaja.
Sangat sedih bila rindukan orang yang tak rindukan kita.
Sometimes kita tak perlu takut nak buat keputusan, "just move on". Dan berserahlah kepada tuhan kerana dia tahu yang terbaik untuk kita :)
Once you start loving someone, it's hard to stop.
Aku gembira sebab dapat melupakan kau, kerana mengingatkan kau hanya membuatkan aku rasa sakit.
Janganlah dari luaran nampak alim , tapi dalam hati tidak.
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq manalah saya ingat awak oi ~" Dm je lah ae...
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq siapa ? Mana ingat ~ ecece" Ala, dulu kan saye dah bagi tahu awak.. Haha
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq ecece dah ada crush woo ~" tak ingat ke crush saye sape?
Aku selalu "Stalk" dia, tak salah kan?
"Setia" datang dari hati, bukan dari mulut.
@SyamShazreq kalau mcm tu taknak lah cari . Buang masa ceh jkjk hahaha
Retweeted by syam
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq takpe nanti saya cari , siap awak haha" Saye menyorok. Awak carik sampai lebam :p
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq hish nak kena ni . Takpe nasib jauh je haha" Cariklah kalau dapat, hahaha
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq aip suka mcm ni tau . Hahah" haha padan muke :D
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq no comment hahaha . Takkan mcm tu nk terus couple ? Hahah" hahaha, joking jer..
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq amboi hahaha" Taknak sudah! Bweekkk :p
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq tak percaya sudah ~ dah sejujur yg boleh dah ni" okay dah jom couple :D haha
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq saya memang pandai . Ceh takde lah . Tapi betul twitcon ni cuma kawan je" Okay penipu :)
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq manade bf oh . Org single lagi k . Yg dp ni cuma kawan je" Eleh, pandai lah awak :D
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq manade . Malu nak bertegur je" kenapa nak malu pulak? Orang dah ad bf memang mcm ni..
"@AinNajihaJafri_: @SyamShazreq ain ke sombong ? Eh manade :)" orang sombong mane nak mengaku sombong...
Diam tak bermakna bisu, Diam tak bermakna takut, Diam tak bermakna nak sakitkan hati, Tapi dengan diam kita dapat menenangkan suasana :)
Awake. Morning! May Allah easy everything :)