Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
S y a m
41,916 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Bila hidup senang, jangan lupa sape yg bagi . Allah :)
THIS JUST IN: Smurfs love to love Smurfette! Tap #Smurfette once a day to earn extra XP. bit.ly/qgi0WR #SmurfsVillage @BeelineGames
Tak selalu hati kita sayang. Dan tak selalu jugak hati kita benci ♥
Retweeted by S y a m
Dah tak hairan dah
Bile tak ontweet sebulan follower menurun Sebab apa? Kaki unfollow banyak doh
No need someone to make me smile i can create fake smile #JanganPandangLameLame instagram.com/p/vnvp_Kp_4P/
Si gemok, si comel dan si hensem. Hahaha #celpie instagram.com/p/viyhWap_1S/
Thanks sebab unfollow, boleh jugak aku tunjuk dekat sampah yang nak buat kerja yang sama #sampah instagram.com/p/vczVZ6J_9K/
Tempat perempuan aku masuk, haih. Teman someone. #JanganPandangLameLame instagram.com/p/vVrsbGp_yk/
Petang tadi teman she's at school, aku sayang kau pendek. hahaha instagram.com/p/vTKyaGJ_9Y/
duduk rumah sorang sorang tak tahu nak buat apa tengok tv je la, cite ni mampu hilang kan stress aku 😀instagram.com/p/vQu8_pJ_6R/N
CJ7 tiruan. bodoh betul orang yang buat filem ni. #Tv3 instagram.com/p/vQM0LdJ_8K/
satu lagi kes buli. jenayah buli kian tersebar. kerajaan harus ambil tindakan #buli instagram.com/p/vN2HxwJ_4O/
diam dan takde sape yang kisah lagi baik dari bising dan dibenci.
shin chan dari aku kecik sampai sekarang tak besar besar pun dia.
99Kali Rindu ♥ Indahnye cinta yg berserta keredhaan Allah ♥
Retweeted by S y a m