Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Sham

38,325 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
setiap bende ada susah dia masing masing, bukan kau sorang je yang susah.
Bila bukak grup ws bukan main rancak diorang borak, lepastu bila kau masuk semuanya senyap...
Ada orang dia pendam je apa yg dia rasa Sikit demi sikit lama lama dia menangis Bila dia dh penat menangis lepastu dia tidur šŸ˜Š
Tak salah pun kalau pempuan belanje laki nnt dah kahwin kene share duit sesame jugak, jgn dok kalut sngat lah.
Perempuan kene faham.
Jerebu ni tebal sangat la sampai tak nampak masa depan aku
Sepanjang aku tengok running man tak pernah aku nampak Lee minho apehal agaknye..
Kalau save gambar someone tapi tak mintak permission dia umpama dah merampas hak orang itu even dia menutup aurat dgn sempurna ttp BERDOSA
dari kecik hisap susu ibu lepastu pensil then rokok shisha vape bini "lelaki" tk pernah tk hisap šŸ˜‚
Masa sekolah je ada masa nak berkapel, bila sambung belajar dah tak heran dah šŸ˜˜
Perempuan pun kene faham lelaki ni kalau dia busy jgn ganggu dia, nnt dia rimas tu datang stress tu yg jadi gaduh.
Flavour baru vape jumbo liquid beli dua percuma 1, sesape yang berminat sila pm saya šŸ˜‚0
tak matured gila gado pasal bola sampai gitu urm leklu bader bader
Penyokong malaysia menunjukkan betapa kaya nya rakyat malaysia dgn membaling asap dan mercun, bukan murah k bende tu seriesly šŸ˜‚
Dah buat salah tu mintak maafla even dia tak maafkan kau sekurang kurangnya kau dah mintak maaf Simple kan?
Maaflah, bukan aku taknak dengan kau tapi hati aku yang buat keputusan.
Nak yang hensem/lawa, tapi kau tu? Syukur lah dgn apa yg kau ada weyh
Tanya diri sendiri 'Hebat sangat ke? 'banyak sangat ke pahala? 'Masuk syurga ke kau? 'tak takut neraka? Sampai selalu lupakan "Dia"
Sorry la aku kalau tak suka aku cakap terus terang, buat apa nak pura pura kan?šŸ˜†
Aku tak suka makan udang bukan sebab apa sebab malas nak kopek kulit dia HAHAHAHA bapak pemalas šŸ˜‚
Lect ni bagi keje banyak kalau hantar tahun depan takpe, ni hantar minggu depan haihh
tengah malam baru nak buat keje esok bangun mata bengkak
Paling benci bile baca mesej panjang2 ingat pebende la last2 dia cakap "saya pun terkene, jom kene kan orang lain" babi betul
Sebusuk busuk taik, Taik kau jugak kan? #deep
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Sham
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?