Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

HUJAN

So come on! Come on! @hujanband hmm sebab tak sempat tgk ritu, tgk dekat youtube je
Retweeted by HUJAN
lonely soldier boys dah upgrade 💯V
Retweeted by HUJAN
@hujanband feat raihan - Salam Aidilfitri Ayahanda Bonda
Retweeted by HUJAN
FB #throwback. Umur gmb ni dh 6 thn. Gig apa aku lupa. Hujan & Bunkface in 1 stage. Fuhh! @hujanband @MohdNohSalleh
Retweeted by HUJAN
the 'see translation' button is the best thing to happen to instagram! @TAPAUtv
Retweeted by HUJAN
Watch "Hujan Band - Baju Melayu di Pagi Raya" on YouTube - youtu.be/11PygdGzyQA
Retweeted by HUJAN
Only raingers can capture this moment. raingers do really feel this! #Hujan10Tahun #raingers
Retweeted by HUJAN
my first malam raya nangis sebab kembara dah release, thank you bertahan 10tahun @hujanband 😭f
Retweeted by HUJAN
Amboi, segak segak betul Raingers kita dipagi raya. #Selfieraya (dari group whatsapp raingers)
Retweeted by HUJAN
RAINGERS! Dah nervous belum? Jap je lagi okay? Pukul 9pm! 😎#HUJAN10TAHUNN#RAYAspeciall#teamtakbolehmoveonnw
Retweeted by HUJAN
yg ditunggu! subcribe tapau.tv @TAPAUtv finale #hujan10tahun series. 1 Syawal! 9pm!
Muzik video rasmi untuk "Alor Bintang". SELAMAT HARI RAYA! youtu.be/10KpHW7PZEk
Retweeted by HUJAN
selamat hari raya aidil fitri,maaf zahir dan batin kalau ada salah silap terpijak muka terkasar bahasa & sebagainya.
Syukur, Ahamdulillah & Terima kasih. kepada kumpulan HUJAN dan RAINGERS yang hadir ke #iftarRAINGERS semalam.
Retweeted by HUJAN
thank you @raingershujan #IFTARRAINGERS semalam! nanti kita plan gathering lain lagi insyaAllah.Selamat suboh semua!
Cer teka album @hujanband mana yang dia org lintas kat zebra crossing depan Pavi? #IftarRaingers @raingershujan
Retweeted by HUJAN
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.