Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hot FM
Selamat Hari Jadi @emma_maembong!! Semoga sentiasa terus hangat!! 🎉🎊🎈🎋 #HariJadiHariIni
  9h
Atas permintaan ramai. Utk jam ini kami nak belanja kamera INSTAX MINI! Post foto atau video yg kreatif di ig anda dgn tag @hotfm976 & hashtag #HotFMBelanjaSaya skrg! *Tertakluk pada terma & syarat
Tahniah kpd pemenang iPad Mini @ferfarfer #HotFMBelanjaSaya #AMKrew. Peluang seterusnya Bersama @tunnadia_hotfm pic.twitter.com/HRGRt3Va87
Suara @aydajebat jadi kecikkk!? 😂 Nota: jangan tiru aksi ini.
#Fify tanya, betul ke @aydajebat memang gedik?! #AMKrew
Muah ciked! Kami belanja peminat2 'Adik' @aydajebat yg awal2 pagi dah dgrkan kami 😘
Lakon semula acah2 #RinduAwak200Peratus @aydajebat & @fizie_hotfm 😂
Kejap lagi #AzmanAbu nak masuk. Ada soalan2 panas Azman nak tanya kt @aydajebat 😈 #AMKrew
Kalau di Twitter. Anda ada peluang menang hadiah ni! Tweet kami secara kreatif knp anda nak kami belanja. Igt, kena hashtag @hotfm976 #HotFMBelanjaSaya
Muah ciked! Macam berjanji pulak @aghotfm @fizie_hotfm nak pakai sama hitam dgn @aydajebat 😘 Dengarkan #AMKrew skrg!
Yes!! Tweet kami & bagitau kami secara kreatif kenapa anda nk kami belanja! Igt, kena tag @hotfm976 #HotFMBelanjaSaya pic.twitter.com/wgcHX0qAxL
Tak menang #HotFMBelanjaSaya harini? Chill la, esok ada lagi. Jangan lupa follow Instagram & Twitter @hotfm976 tau.
Tahniah @syamimin11! Hot FM nak belanja awak wang tunai RM500, harap boleh la beli penyapu ajaib tu bawak kitorang sekali ye. #HotFMBelanjaSaya
@sakurabandmy meriahkan #HotFMZon malam ni bersama @ikhwanhotfm . 👌 #HotFMPreview #RockKecik @indigitalsdnbhd
Teruskan hashtag #HotFMBelanjaSaya di instagram dengan cara paling kreatif dan menarik. @ikhwanhotfm masih mencari insta foto/video yg paling kreatif & menarik utk Hot FM belanja RM500.
#HotFMPreview bersama @ikhwanhotfm malam ni ada @sakurabandmy nak preview lagu baru diorang "Melepaskanmu".
Insta foto/video skrg, knp anda nak Hot FM belanja anda RM500? Dgn cara paling kreatif & menarik, di INSTAGRAM. *T&S pic.twitter.com/z5d5tcFpWd
So mcm mana ending #TemanLelakiUpahan tadi? Anda puas hati tak dgn kesudahan El & Kyra?
Sebelum #TemanLelakiUpahan berakhir. Kami belanja anda semua gambar KL & EL #TLU @ungkuismailaziz @elizadsharifuddin
Headphone Beats Solo jadi milik @dyieana1982! Tak menang? Rileks. Dgn @IkhwanHotFM mlm ni ada lg #HotFMBelanjaSaya pic.twitter.com/aET678mpPY
Antara pemenang #HotFMBelanjaSaya yg Hot FM belanja join @therealfafau Ke viewing party #TemanLelakiUpahan hari ini!
Fans #TemanLelakiUpahan tgh focus layan episod terakhir #TLU @tv3malaysia
Apa kesudahannya? Camna endingnyq? Jom layan episod kemuncak #TemanLelakiUpahan di @tv3malaysia skrg!
Dah ready utk temujanji anda dgn EL? #TemanLelakiUpahan @tv3malaysia
#ootd Kyra Lydia @elizadsharifuddin di viewing party #TemanLelakiUpahan. Jom cepat standby buka @tv3malaysia