Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hot FM
Ulangan #15minitbersama jam 6ptg nanti, @tomokofficial kongsi cerita tentang single terbaru & anak kedua dia yg comel tu.
#CeriteraArtis: @belladally enggan mengulas lanjut tentang keadaan kesihatan @nazimothman yg dikatakan menghidap barah otak. #repost dari Instagram Bella ・・・
Positivity and strength at its best. Rest assured you're not alone
Setuju dengan Neeta dari @iamneeta3, jangan putus asa ok. #SPM #TweetArtis
Dgrkan di Hot FM sepanjang minggu ini utk dptkan Pas Exclusive atau kejar @zoomerz_HotFM​! pic.twitter.com/2JGytrTtrg
Pelakon #TemanLelakiUpahan bersama @tunnadia_hotfm di #MuzikPalingHangat tadi. #TLU
Orang cakap Kyra ni sombong, kayu, takde perasaan. Jom lepak borak dgn geng #TLu sekarang! #TemanLelakiUpahan
Agak2 berapa tinggi EL ni eh? #TemanLelakiUpahan #TLU
Haidar di #muzikpalinghangat sekarang! 😍 hensem #TLU #TemanLelakiUpahan
Penangan #TLU, nampaklah gigih... 😉 thank you! 😘 #tweetartis
Untuk korang yg ambil keputusan SPM harini, semoga mendapat keputusan yg cemerlang. All the best! 😉#SPMMpic.twitter.com/i2WXfn212tt
my two favourite ppl always b there when i rlly need them. Tq 💋@AGHotFMM@fizoomarrpic.twitter.com/qHAUuPiVcNN
Retweeted by Hot FM
#amkrew & #muzikpalinghangat nak ucapkan "Good Luck!" Untuk anda yg ambil keputusan SPM kejap lagi. #SPM
Shah ni contoh lelaki yg tak romantik! Haha! #amkrew #TLU
@therealfafau dah mula angau dengan drama #TLU. Anda lelaki yg macam mana? Apa pendapat anda tentang lelaki romantik ni? #amkrew
Malam sebelum ambil slip SPM 😟😟�pic.twitter.com/7e2FG34HSg4HSg
Retweeted by Hot FM
Hopefully my parents will respond like this for my result spm tomorrow 😂�pic.twitter.com/wGQ2Res9AeAe
Retweeted by Hot FM
#CeriteraArtis: @itssonaone menyifatkan gosip dia bercinta dgn @juesophevans sebagai lucu dan tidak logik.
Mereka yg sekolah tahun 90-an je akan faham. #balingbelakang jauh sikit.
#15minitbersama Mamat Khalid di #HotFMJam, nak cerita pasal Werewolf dari Bangladesh & @zizanrajalawak @emma_maembong pic.twitter.com/vtshMObBTe