Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Hot FM
radio radio station 1,187,396 followers
Ini cerita semalam, bila April sahut cabaran Fara. #CabaranApril #FafauvsApril #amkrew ow.ly/w8Wq4 @REALFAFAU
  6h
Masa untuk anda undi lagu2 #throwbackHOTFM di LINE. Jom pic.twitter.com/VQP2ikVe1Y
  6h
'Pose' terakhir utk #amkrewadagaya , tiru gaya Fizie & pos di instagram anda. Jgn lupa tag @hotfm976 & hashtag #amkrewadagaya utk peluang memenagi headphone ekslusif Hot FM 😉
Lagu fevret @therealfafau , Di Pintu Syurga - @dayangsayangkamu
Treasure! #akustika #amkrew bersama @dayangsayangkamu #whatthefish
Ni masa 'soundcheck' tadi. Nantikan versi penuh #akustika #amkrew bersama @dayangsayangkamu di youtube.com/hotfmvideo
Kak Fafau mst feeling lbh time lagu tema #ArianaRose. Berangan dgn #tengkuadam la tu. =p @REALFAFAU @AGHotFM @Fizie_hotfm @hotfm976 #Amkrew
Retweeted by Hot FM
  8h
Sedapnyaaaaaa suara Dayang ni. Terbuai-buai tak sabar nak dengar Di Pintu Syurga @Fizie_hotfm @REALFAFAU @AGHotFM @hotfm976 #AkustikaAMKrew
Retweeted by Hot FM
  8h
Terus dengarkan Hot FM. Kejap lagi ada lagu kegemaran @REALFAFAU, Di Pintu Syurga - @DayangNurfaizah #akustika #amkrew #whatthefish
  8h
Anda boleh saksikan di 8TV sekarang, @dayangsayangkamu di studio! #amkrew #akustika
dayang beri erti hidup agar seandainya msih ada cinta pasti dia kata dayang syg kamu di akustika amkrew #whatthefish pic.twitter.com/afg9xD3mvx
Retweeted by Hot FM
  9h
Harini hari terakhir untuk anda dapatkan #kunciAMKrew. Terus dengarkan @hotfm976. Jumpa esok di… instagram.com/p/nMQkZrsvqV/
Retweeted by Hot FM
  9h
Anda boleh saksikan #Akustika #AMKrew bersama @DayangNurfaizah secara langsung di 8TV sebentar lagi
  9h
"Dayang sayang kamu yg mendengarkan Hot FM" Nantikan #akustika #amkrew bersama Dayang Nurfaizah kejap lagi ok? 😘
Esok finale #kunciAMKrew bagi hadiah #RM50RibuDiSebalikPintu. Kalau anda dapat buka pintu tersebut, hadiah apa yg anda pilih? Kongsikan bersama #amkrew di 03-77108822
ow.ly/i/5lXIn Esok finale #kunciAMKrew. Kalau anda yg dpt buka pintu tu, hadiah apa yg anda pilih? ow.ly/w8Fhr
@REALFAFAU ade x dlm pintu tu? Klu ade nk tu lah.. Hehe..RT @hotfm976: ow.ly/i/5lWtZs Esok (cont) tl.gd/nb8iui
Retweeted by Hot FM
ow.ly/i/5lWtZs Esok finale #kunciAMKrew. Kalau anda yg dpt buka pintu tu, hadiah apa yg anda pilih? ow.ly/w8Fhr
Semlm @chad_hotfm tapi malam ni @deen_hotfm menang battle nama artis dgn @monoloquerasmi @antiloque @kadaxus #HotFMZon #Zon30