Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hot FM
Sesi pas baton. tapi kalau uols terrer, cuba cari benda yng tersembunyi 😂 ikhwanhotfm@deen_hotfmm…instagram.com/p/tm_7vjSko5/e
Tips utk anda join #ProjekRadio by @aghotfm
Korang perlu pertolongan? Ada citer nak kongsi psl Tolong? Komen sini atau Tweet kt @ikhwanhotfm & dak baru balik cuti sakit @lizahotfm #Tolonglah #HotFMJam
lizahotfm dah balik, dah sihat dah dia. ikhwanhotfm skrg tunggu @Kieran976Hotfm je utk bergabung balik… instagram.com/p/tmuDzEyklA/
Korang perlukan perTOLONGan? Ada cerita psl #Tolonglah? meh meh #Tolong kongsikan dgn @IkhwanHotFM & @LizaHotfm #HotFMJam
Syarat utk sertai #ProjekRadio boleh check it out di www.hotfm.com.my
Tadaaa! @lizahotfm dah balik! 😄 yay! Layan #HotFMJam sampai 8pm ni ok? - @ikhwanhotfm
Dah nak dkt balik kerja dah, apa kata kita rilek & layan #AkustikaHotFM #HotTV @BandPersis youtube.com/watch?v=WW6jo4…
Suka lagu Stacy, Gilalah tak? Kalau suka, kena lah undi lagu ni di www.hotfm.com.my/?page_id=903 skrg utk carta harian #HotFM21. Boleh undi lagu2 lain kegemaran anda di situ. Yuk!
Tarikh tutup ujibakat online 9 Oktober geng! Hantar kt Whatsapp atau online cepat #ProjekRadio
#ProjekRadio Pencarian Penyampai Hot FM: Peluang anda utk menjadi penyampai radio kini bermula. Info di hotfm.com.my! @hotfm976
Retweeted by Hot FM
Bole tak imagine mcm mn seorang engineer jadi dj @hotfm976.Jom dtg #ProjekRadio pada 11.10.I will be there my friend.hehehe
Retweeted by Hot FM
#HanyaSatu episod 13 di tonton.com.my @tontonmy
Jeng jeng jeng! Nak tau sapa wanita misteri tu, kena la tgk #KasihBerbisik malam ni #MuzikPalingHangat
@sharifahaleya ditemani hero #KasihBerbisik @remyishak. Tekan skrin uols dua kali mehh 😍
@remyishak bersama @sharifahaleya kejap lagi! 😍 #MuzikPalingHangat
#ZonKorner di #MuzikPalingHangat bersama @sharifahaLEYA. Jom request lagu yg anda nak suka 👉📞 call 03-77108822 terus pun 👍 cara gak!
#selfie masa live di #MHI
"Memang ayah tak menyusuimu tapi dari keringatnya lah setiap suapan yg menjadi air susumu" @hotfm976 @AGHotFM @Fizie_hotfm #drR #amkrew
Retweeted by Hot FM
Kalau nk cemerlang,kejarlah akhirat nescaya dunia akan kejar kita #tipsoctober bersama Dr.R #amkrew
Retweeted by Hot FM
Hahaha tak nak try ke? "@SirAizatAwesome Aku bijak aku bijak aku bijak aku pijak haha klaka good advice Dr R @Fizie_hotfm @AGHotFM #amkrew"
Good luck awk "@Mellnaz terima kasih #drR bg tips utk intrview sebab sy ad interview kastam harini. @AGHotFM @Fizie_hotfm @hotfm976 #amkrew"
"Memang ayah tak melahirkanmu tp suaranya lah yg pertama menghantarkanmu pd Allah ketika kau lahir" #drR #amkrew @Fizie_hotfm @AGHotFM
Retweeted by Hot FM
#ProjekRadio di #MHI sekarang.
Kejap lagi di #MHI, @aghotfm nak habaq mai kat anda semua pasal Projek Radio. #ProjekRadio #HotFM
Halangan terbesar di dunia adalah minda kita sendiri -dr.R
#DrR dah masuk studio...ada masaalah x nk p temuduga??? apa masaalah temuduga anda??? tanya je #DrR dia akan jawab..hehehehe 03 77 10 88 22
Retweeted by Hot FM
Sempena #ProjekRadio Pktober ini, dr.R nak bantu anda atasi masalah gemuruh & tips utk ujibakat. Call #amkrew skrng & kongsikan masalah anda ketika ujibakat, 03-77108822
Buatpe tu? Tak tido lagi? Jom layan Live & Akustik Hot FM.
Jgn lupe eh tweet aktiviti or event kt tmpt korang belajar tu, jap g @deen_hotfm share kt #zon30 guna #tag #sekolahuni
Kita #throwbacksikit kat #zon30 lagu extra malam ni Nitrus - Hujung Dunia ahah
Retweeted by Hot FM
@ikhwanhotfm rindu @lizahotfm & @kieranhotfm. Tak sabau nak tunggu diorang balik. #SalamJam kongsikan dgn Ikhwan, sapa yng anda rindu?
Alasan2 yg tak munasabah mintak putus cinta?? Uols ada tak?Kongsikan dgn @Rafly_HotFM, call nak call 096310999 #HotfmTganu_#berehboh
Jom geng kita saksikan perlawanan semifinal Hoki Lelaki #2014AsianGames live jam 5.55 PETANG INI di @tv9malaysia pic.twitter.com/6QYrNU23VU
Ayuh Malaysia! Bersedia untuk saksikan perlawanan Separuh Akhir Hoki (Lelaki) Di Sukan Asia Ke-17 secara langsung Selasa 30 September jam 5.55petang di TV9. Skuad Hoki Malaysia akan menentangn Pakistan di kejohanan ini. Semoga Malaysia berjaya mara ke final. #SayaTeamMalaysia
ow.ly/C6aId #CeriteraArtis: Tun M puji lakonan Ario Bayu yg memegang watak pemimpin pertama Indonesia dlm filem ‘Soekarno’.
Salah satu cara anda boleh send Voice Message ujibakat ke Whatsapp #ProjekRadio di 016-6338266 & di laman web Hot FM. Oh ya, tarikh tutup ujibakat online 9 Oktober taw 👌 Dapatkan skrip ujibakat di www.hotfm.com.my, pastikan anda gunakan kreativiti anda mcm @ikhwanhotfm ni. Good luck!
Salah satu cara anda boleh send Voice Message ujibakat ke Whatsapp #ProjekRadio di 016-6338266 & di… instagram.com/p/tj-eJNSktt/
Okay geng! @sharifahaLEYA dh update lagu di carta harian #HotFM21. Klik hotfm.com.my/?page_id=903 sekarang utk undi lagu fevret uols ok?
Antara hadiah yng menanti korang! Join skrg! Info lanjut di HotFM.com.my #ProjekRadio pic.twitter.com/KeZqaZoz9G
Antara hadiah2 yng menanti korang! Join skrg! Info lanjut di www.HotFM.com.my #ProjekRadio
#AsianGames2014 Men's Hockey Semifinal Malaysia vs Pakistan Watch LIVE on TV9 & Tonton at 5.55pm #SayaTeamMalaysia
Retweeted by Hot FM
Mulakan undian #KuasaMuzik dgn @ShazHotFMKelate & @AinHotfmTganu. LIKE, SHARE atau COMMENT di fb.com/hotfm976 ✌️
Selamat pagi! Jom ler kejar kami arini 1040am tmn tasik shah alam. 1240pm bukit raja, 240pm ss15, 440pm damansara perdana ok!
Retweeted by Hot FM
hai awk2.. sape mareng dok dang nok berdedikasi ngan Ain? dakpe2.. arini ade lagi pluang.. kul 10pg sapa 4ptg ni... fb.me/3U34fdslT
Retweeted by Hot FM
#Incheon2014 Acara tumpuan: Moga lagu negaraku berkemundang di bumi Korea hari ini. #SayaTeamMalaysia pic.twitter.com/8RfxR7ENB3
Retweeted by Hot FM
Memang #gelaksakan kalau korang dengar #amkrew sekarang