Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hot FM
Last but not least. Tahniah kepada semua pemenang #MEMEMEMEMEMEME. Terima kasih daun keladi, lain kali boleh sertai lagi.
#gelaksakan dengar @edryabdhalim & @norman_kru bahan @yusrykru ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #amkrew
@yusrykru paling manja #amkrew
"Guys!" #amkrew @norman_kru @yusrykru @edryabdhalim @aghotfm @fizie_hotfm @krumusic
@KRUmusic di #amkrew!!! Diorang ada single baru. Anda ada soalan untuk diorang?
Sidang Media pengumuman khas mengenai perkembangan terkini kehilangan Pesawat #MH370 dijadualkan akan bersiaran pada jam 3.30petang ini. Dengarkan di Hot FM & Saksikannya secara langsung di @tv9malaysia #Saluran119 dan juga rangkaian televisyen Media Prima Berhad serta tonton.com.my #DoakanMH370
Terima kasih daun keladi, lain kali sertailah lagi. #MEMEMEMEMEMEME
Bila @aghotfm kena paksa cakap loghat Utara. Tu diaaa... #amkrew
Hidup ini umpama Matematik! #amkrew #braderG #fifi
Kalau anda saksikan #amkrew di @8tv mesti korang nampak lembaga ni tadi.
Ada pemanggil cakap dia boleh tiru suara Dato' Jamal Abdillah. #amkrew #gelaksakan
Terima kasih pada pemain nombor 10 TRW @norfarhan yang lepak bersama @farid_hotfm petang tadi di #Gukito #HotFMKelate
Anda rindu? Rindu serabak rabaknya? Komen sini utk @el_hotfm bacakan kerinduan anda tu. Nak lagi best, tag je kekasih hati anda tu ๐Ÿ˜™ #RinduRabak
Tag kawan2 anda atau siapa2 yg berminat! #jawatankosong #kerja
Korang nak menang baucer shopping RM100? Kami cabar korang post gamba Wide Selfie. Pastikan korang tag #myGALAXYAHotFM. Post cepat geng! *tertakluk pada terma & syarat*
@fizie_hotfm ada bakat tiru gaya orang. #amkrew
Ramai yg dah tau bakat @therealfafau dalam nyanyian. Berbakat ke? #amkrew
Kepada yang berminat. Hantarkan resume anda! #Kerja #KerjaKosong pic.twitter.com/dMPPRssny2
15 saat sebab kenapa korang KENA tengok #HotTV malam ni di @tv9malaysia. @deen_hotfm @haziq_hotfm @zarazya...
Percubaan menjadi @therealfafau ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #amkrew #repost *@krumusic, sila pertimbangkan bakat beliau.
"Ok la tu, macam selingan..." #amkrew #nakfaranyanyitak #amkrewnakbuattourke
@therealfafau ft @fynnjamal. Fynn suka Fara nyanyi, korang nak Fara nyanyi lagi tak? #amkrew #nakbuattourke
Komen di fb & tweet win utk @therealfafau di #amkrew pagi ni. ๐Ÿ˜‚