Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hot FM
Ada lagi utk aktiviti sekolah dan universiti? Meh kongsikan dgn @IkhwanHotFM #SekolahUni #HotFMZon
#ProjekRadio #ComingSoon RT @sharifahaLEYA: *Jeng*Jeng*Jeng* "@JAYJAMALINA: Projek Radio. Coming soon, on @hotfm976 ."
Jom kita layan #HotFMZon dgn @ikhwanhotfm! Undi undi undi #Zon30 di www.hotfm.com.my #HotFMRombak
Cepat cepat. Ni peluang buat korang yng Fun, Ceria, Happy Go-Lucky & semangat nak jadi @hotfmzoomerz kami 👏👏👏
"Petang ni #SayaRasa...." Jom kongsikan apa yng uols rasa ptg ni dgn @REALFAFAU & @SurayaHotfm #HotFMjam #HotFMRombak
Senaman petang #HotFMJam dgn kaklong @therealfafau #fafaubersenamdimanamana #jomkurus1malaysia
Dua diva #Kinikeudara! #HotFMJam bersama @therealfafau & @surayahotfm. Dengarkan sekarang!
Topik #HotFMTganu bersama @Rafly_HotFM hari ni "alasan propa" tak kira la situasi guane pun. Jom kongsi dgn Raf #berehboh #hotfmtganu.
Petang ni! #HotFMJam versi #HotFMRombak bersama @therealfafau x @ikhwanhotfm. Dengarkan sekarang!
*Jeng*Jeng*Jeng* "@JAYJAMALINA: Projek Radio. Coming soon, on @hotfm976 ."
Retweeted by Hot FM
Kami mencari Zoomerz baru! Hantarkan resume dgn gambar kat anda ke zoomerz@hotfm.com.my ok! @zoomerz_HotFM pic.twitter.com/w42pTWYj5e
#Kinikeudara Muzik Paling Hangat bersama @fizie_hotfm. Nak pilih/tuju lagu? Komen jew kat sini #zonkorner
Duo #AMKrew pagi ni yng anda kena challenge dlm 'Ya Tak Erm Arr'. Ada bran? Stay tune & Call kejap lagi di 03 7710-8822
Sabar ye abg dolah...terbaik arr @AGHotFM pndai putarkn lgu kne ngan jiwanya..org tu tgh sdh jd hapy..jjhehehehe👏👏👏
Retweeted by Hot FM
Jgn lupa pkl 11pagi ni, semifinal Badminton Berpasukan Lelaki #2014AsianGames Malaysia VS China saksikan secara live di @tv9malaysia.
Walaupun Team 'faveret' korang kalah mlm tadi, tp Tweet akak kita ni menang! #AMKrew #HotChat #TrueLove
Muka nepal tp nampak mcm korean. Tats true love. @hotfm976
Retweeted by Hot FM
@HiHiHi.. @azlinalyna: @AGHotFM @hotfm976 make sure bagi 2 kad sahaja, bonuslink dengan mesra card. Kakakaka. Power! #amkrew #hotchat
Retweeted by Hot FM
@AGHotFM @deen_hotfm takde true love dah zaman skrg. True liesss ade. Emo tetibe di pagi Isnin. Haha! #amkrew
Retweeted by Hot FM
@hotfm976 #amkrew truth love? tah lah.. gf wa ajak makan kat mamak pon ta nak.. nak mkn tmpat high class je.. truth love nye pasal. no hal..
Retweeted by Hot FM
ow.ly/BKuDE #HotChat: TRUE LOVE. Ada lagi ke "True Love" ni? Ke ada yg anggap ni mitos je? Kongsikan di twitter dgn #amkrew
☀️ rise n shine! Suka lagu Hafiz ni? Dengarkan di Hot FM & undi di www.hotfm.com.my by @hafizsuip "Matahari" #Repost
Selamat pagi!!! On air pagi arini!!!! Muahahaha salam 5-3 guys!!!
Retweeted by Hot FM
Selamat pagi! Pagi ni di #amkrew bersama anak Jawa & anak Jepun, eh tak! Tak! @aghotfm & @deen_hotfm #HotFMrombak
Saksikan perlwnan separuh akhir #2014AsianGames Badminton B'pasukan Lelaki antara MAS - CHN secara langsung di @tv9malaysia jam 11pagi ESOK!
Peringatan daripada bos kucing! #esokisnin #nomondayblues #jangannakmcpulak #boskucing
CT sket :3 SITI NURHALIZA - JAGA DIA UNTUKKU (LIVE) #HotTV: youtu.be/26U6CcNcuJE via @YouTube
Retweeted by Hot FM
#HotFMKorner hari ahad bersama Shah. Minta dua tiga pasang lagu pon boleh. Tweet @shahrulosman atau 📞 03-77108822 ✌️pic.twitter.com/pIn2Bs9IM33
#HotFMKorner utk hari ahad bersama @shahrulosman. Minta dua tiga pasang lagu pon boleh. Tweet @shahrulosman atau 📞 03-77108822 ✌️
Dengarkan ulangan carta #Hot30 @deen_hotfm bersama Afgan @arez27 sekaranggg! pic.twitter.com/e0QUcrYHJb
Malam ni jom! by @tv3malaysia #LigaLawak - Anda berminat nak tengok Konsert Liga Lawak ni secara langsung? Jom ke NATSEVEN TV SDN BHD, No.7, Jalan Jurubina U1/18, Hicom-Glenmarie Industrial Park, 40150, Shah Alam, Selangor MALAM INI jam 8mlm! Masuk adalah percuma tau! Apa lagi, jom ajak semua orang
#kinikeudara countdown carta #Zon30 bersama @khairulanuarazmi. Live voting lagu2 'feveret' korang jom di www.hotfm.com.my
Kontinjen Malaysia sedang berarak masuk! Opening Asian Games 2014!
Retweeted by Hot FM
Yebba yebba! Temankan @ikhwanhotfm terbang solo petang ni di #HotFMJam #HotFMrombak www.hotfm.com.my
Hahahahahahaha betul betul hangit panggilan hangit harini! Kesian Afni hahaha @IkhwanHotFM @hotfm976 @Fizie_hotfm 😂😂😂👍👍👍👍
Retweeted by Hot FM
Saksi di @tv3malaysia atau catch-up di @tontonmy by @tv3malaysia - Jangan lupa saksikan ulangan rancangan Da'i: Pendakwah Milenia jam 11pg ini dan siaran langsung jam 9mlm ini!" via @PhotoRepost_app
Marah giler @IkhwanHotFM tadi di panggilan hangit ingat abg ikhwan yg terkena rupanye bkn drama sangat tadi abg ikhwan garang la☺
Retweeted by Hot FM
@IkhwanHotFM jgan garang betul2 pulak takut kite dengar tadi ☺
Retweeted by Hot FM
Hello! @surayahotfm kembali on air di #MuzikPalingHangat. Jom order lagu apa uols nak dengar utk #ZonKorner
Buletin Hot FM oleh @jayjamalina mengenai istiadat penerimaan jenazah mangsa #TragediMH17
Kami di studio turut memberikan penghormatan kpd 3 lg jenazah mangsa #TragediMH17. Al-fatihah