Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hot FM
Woot! Woot! Terus hashtag #ProjekRadio utk update terkini tentang 10 finalis #ProjekRadio ok by @nad_pradio "Task1 done! Thank you akak kedai runcit yg sporting baq hang nie. Sgt rare okay pagi pagi p jumpa akak kedai runcit nie tetiba mintak selfie. Hahaha. Yg lain, jangan lupa okay ajak kawan kaw
@ann_pradio kena bersajak & post instavideo. #ProjekRadio
Cabaran utk @liyana_pradio pulak: kena jumpa produser #MHI & kena buat instavideo dia wish good luck utk #ProjekRadio.
Task utk @kay_pradio pulak "Task 1: wefie dengan breakfast team @flyfm958 #projekradio " tapi #BenHafiz cuti, ada @ivanakayen je
Ni pulak cabaran pertama #ProjekRadio utk @tunnadia_pradio "FIRST TASK: Diorang suruh buat satu selfie tapi I bg 2!! YAY!!! THANK YOU ABANG AIDID and semua kat Transport Dept sbb sporting!! Woohooo"
Task pertama utk finalis #ProjekRadio by @falyq_pradio "Challange 1. "Jumpa mana mana security di post. Selfie serta upload di social media." Selesai."
by @ayed_pradio "Done cabaran 1st #projekradio : "selfie dengan tukang buat air di restoran mamak sri pentas""
#ZonKorner hingga jam 12pm ni, mengkeme nak dengor lagu apa? Cer tweet kat @sharifahaLEYA dgn hashtag #ZonKorner sekarang.
Nantikan kejap lagi 3 drpd 10 finalis #ProjekRadio bersama @sharifahaLEYA. Tapi skrg ni nak tunaikan lagu permintaan anda utk #ZonKorner.
Iman, Falyq, Tun Nadia, Ayed, Liyan, Ean, Ann, Nad, Kay & Hafiz. Mereka ni la finalis #ProjekRadio, dah selesai task pertama harini. Nantikan keputusannya kejap lagi ok
Ini antara task yg finalis #ProjekRadio kena buat. Terus dengarkan #amkrew
Terus dengarkan #amkrew ok. #ProjekRadio
Finalist #ProjekRadio bersama #amkrew sekarang. Task apa yg diorang ni kena buat? Stay tuned!
Ni @hotfmzoomerz baru, nama dia Alif. πŸ˜„
Tetamu #amkrew pagi ni, Sharifah Sakinah.
#HotChat: benci tapi suka... Ada tak sesiapa yg anda kenal, mula2 benci lama2 suka? Atau sebenarnya suka, tp pura2 benci. Kongsi la di #amkrew
#Repost from @therealfafau --- ini cerita sekarang .. Liga Lawak Superstar LIVE TV3. @ermafatima @khirrahmanfansuri jury tetap me? penyibuk hahahahha. cepat pilih dan undi MukaCariMakan | Melodrama | Ohsem | Boomerang. #farafauzana #bilafafaujadijurysemuaenqury #ligalawaksuperstar
Malam ni Fafau jd juri la πŸ™ˆ#GelakSakan #Repost from @tv3malaysia --- #LigaLawak Superstar akan mula bersiaran jam 9mlm ini dan juri jemputan malam ini ialah @therealfafau ! Jangan lupa tengok tau!
Wow Akustika @hotfm976 #hottv @AmirJahari suara mcm dlm radio la.. Pehhh sempoi bro :)
Retweeted by Hot FM
First time lyn @hotfm976 kt tv . best gak sbb selalu nk pg sekolah dgr kt radio Je
Retweeted by Hot FM
Masih lg jatuh cinta kat @LizaHotfm bila tgk Hot Tv @hotfm976 terus jd rindu..
Retweeted by Hot FM
@hotfm976 #hottv #babakhangit β€˜bl pngacara tv popular btemu btnya khabar’ hahahaha saiko la @Fizie_hotfm @AGHotFM siap wat #tanggaajaib haha
Retweeted by Hot FM
Kalau korang tgh layan #HotTV sambil sebelah tangan pegang phone, ce RT skit. Nak tweet #HotTV pun lagi best 😁✌️
Ok lets jom bukak @tv9malaysia utk episode #HotTV kali. Kalau korang nak komen apa2 ke?, tgh layan jgk ke? Tweet je dgn #HotTV wokehh
Cc: @haziq_hotfm β€œ@neq_chue: @hotfm976 #HotFmKorner saye nak lagu @ZarulUmbrella & @MarshaMilan tajoknyer #SatuRasa.. t.kasih banyak..!! πŸ˜Žβ€
Jom serbu @hotfm976 request lagu USAH MARAH SAYANG dlm #hotfmkorner bersama @deen_hotfm & Haziq! KITA KASI ROCK SEKALI LAGI! JOM JOM JOM!
Retweeted by Hot FM
Teruskan dgn #HotfMKorner bsama @haziq_hotfm & @deen_hotfm utk minggu ni. Nak tuju lagu, boleh order bebyk2 kt abam2 kita ni. Ok? ✌️
Kepada yg mengikuti sarang kpop HotFM jam 4 ptg td, kami memohon maaf atas kesilapan teknikal yang berlaku. Kesilapan ini amat kami kesali.
Nantikan di #amkrew esok! Siapakah 10 finalis #ProjekRadio?
Mungkin expression2 15saat ni antara sebab kenapa uols kena tengok #HotTV MALAM NI πŸ˜‚ #HotTV | @tv9malaysia | 7mlm | Ahad - 19 Okt | @emma_maembong #GelakSakan
Siapakah 10 finalis yang berjaya? Nantikan bersama kami! #ProjekRadio pic.twitter.com/kFo5ET8UWL
Episode minggu ni! 😁 #HotTV| @tv9malaysia | 7pm - 19 Oct 2014 | #AkustikaHotFM @amirjahari @aghotfm @fizie_hotfm
Telah masuk waktu solat fardhu Isyak (20:11) bagi kawasan WP Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat #prayForGaza
Retweeted by Hot FM
Yo yo! Jgn terkezut bila korang dgr suara dak2 #HotFMZon on air utk #HotFMKorner skrg. Apa2 pun. nak request lagu, dail je 03-77108822 atau tweet @deen_hotfm / @haziq_hotfm ✌️✌️
Mendengarkan Hot FM di 105.0fm bersama @rea_hotfm "Sape nk tuju lagu? Jom call sekarang 096310999 😊 #hotfmkorner #hotfmtganu"
@hazwansyah di #HotFMKorner harini nak tunaikan lagu permintaan anda. Nak lagu apa che'?
Ujibakat harini geng! Jom jom jom reramai serbu yayyy #PopKrew
Fuiyoooo @deen_hotfm kalah lagi minggu ni lawan @FaizulSany dalam "Nyanyi Bomb" Ngeh3
TAHNIAH! πŸ‘πŸ‘πŸŽŠπŸŽ‰ #Repost from @tv3malaysia with --- #DaiTV3 - Tahniah Da'i Farhan kerana bergelar Juara Da'i Pendakwah Milenia Musim Ke-2! Alhamdulillah, terima kasih kepada semua yang menonton dan menyokong rancangan ini. Assalamualaikum!
Awak kat maneee. Awak, awak kat mane? instagram.com/p/uQa9pPsVF_/
TOMOK & YANA SAMSUDIN - CINTA TAK PERGI (LIVE) #HotTV: youtu.be/rCkXX5_n8VY
Retweeted by Hot FM
Cerita petang tadi. @lizahotfm & @ivanakayen @flyfm958 di #prbc2014 #prbc
Licik! Licik naw #EjenGoKL kita harini sbb takde sapa yng berjaya jejaki dia πŸ˜“. Tapi takpe fulus RM500 masih ada lagi πŸ˜…
#Repost from @tv3malaysia --- #DaiTV3 - Siapakah penggerak revolusi dakwah terunggul musim ini? Jawapannya di pentas akhir Da’I Pendakwah Milenia musim ke-dua, sebentar saja lagi jam 9:00 malam. Eksklusif di TV3
Weyh. Kenapa berderet lagu sedap kat @hotfm976 ni? Nak keluar kereta pun payah.
Retweeted by Hot FM
Undian untuk #zon30 dah dibuka! Dengarkan kejap lagi carta bersama @deen_hotfm & @haziq_hotfm