Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Hot FM
radio radio station 1,240,568 followers
Sebelom balik, tak sah kalau tak bergambar ngan abang2 @official_forteen kita mlm ni. Maceh geng! #hotfmzon
Jom download aplikasi rasmi Hot FM utk iphone korang. Kalau korang dah download, jgn lupa update utk feature2 terbaru oh yeah 😬 Dapatkan di App Store naw naw naw! bit.ly/1AxlPYU
#CeriteraArtis: "Saya mati tanpa anak-anak" - Awie. Baca artikel penuh di hotfm.com.my/?p=3263
Tengok wajah happy pemenang Masyuk Sokmo di #HotFMKelate semalam. Terus dengarkan Hot FM Kelate utk kata laluan hari ini by @hotfmzoomerz "Tahniahhh pada yg dah menang.....kopitiamkita#kbmc#excel#sritujoh#bazartokguru#mirwanakubangkerian#masyuksokmo#hotfmkelate#105.1#awesome#esok ado lg terrrrrr"
Tahu tahu @deen_hotfm ni ada iras-iras muka John Lennon je! elehhhh!!! 😝 #MakeUpTransformation #HotFM #HotFMZon
Masih ada peluang bersama @surayahotfm & @sharifahaleya di #MuzikPalingHangat. Terus dengarkan Hot FM. #GLM
Sambil tunggu kata laluan utk Masyuk sokmo, sampaikan ucapan dedikasi anda bersama Shaz di #HotFMKelate by @shaz_hotfm "Kata laluan Masyuk Sokmo hari ni? Kepok gotel? Kepok lekor? Atau kepok kosong? Tettttt Tak betul blakow tuu...hihi...kena pakat dgr la deh di Hot FM Kelate 10pg-12mlm"
Disebalik nama dr. R #drR #AMKrew
Peluang seterusnya jam ini! Terus dengarkan Hot FM & nantikan isyarat memanggil #GLM ok pic.twitter.com/6IdzkoFdSg
@hotfm976 penat jerit td.. Haha.. Tq hotfm.. Saya menang #glm..
Retweeted by Hot FM
mereka yang susah bangun pagi boleh tidur kat masjid or tidur dalam keranda. by DR.R @hotfm976
Retweeted by Hot FM
Pagi-pagi dah rasa stress? Ceriakan hari anda dgn mendengar #amkrew @hotfm976 bersama @REALFAFAU, @AGHotFM dan @Fizie_hotfm
Retweeted by Hot FM
keranamu #amkrew hidupku yg hmpir² xde semangat kembali snyum dgn gelagat korang yg sengal @hotfm976 #putuscinta
Retweeted by Hot FM
Anda ada masalah? Biar dr.R selesaikan. Call 03-77108822 #amkrew #drR
ow.ly/Atq2i Selamat pagi! 'warm up' dulu sebelum #amkrew mula kejap lagi. #gelaksakan #BabakHangit
Noh Salleh di #HotFMZon tadi. Angin Kencang kat studio ni kejap. Kalau korang suka lagu ni, boleh request di #HotFMKorner ok
Ada @MohdNohSalleh di #Zon30 la derr... Tune in to Hot FM now
Terus dengarkan Hot FM, peluang #GLM seterusnya bersama @chad_hotfm & @deen_hotfm di #HotFMZon
#CeriteraArtis: Rossa cerewet kalau hasilkan album? Baca artikel penuh di ow.ly/AtpyS