Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
dims
258 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Kemarrin berasa jatiwaringin punya kita☀
Retweeted by dims
ga ada yg instant bro. Karena yg instant cuma mie
Oke sudah lus @lusyucy_: @HDimsday kak dims follback yaa"
Iyaaa non @AnnisaSabillaa: Follback �@HDimsdayy"
nuntut hak mulu kerjaan nya, nilai PPKN nya jeblog ya ☺☺☺
If Allah guides you to remember Him, it’s a sign that He loves you.
Retweeted by dims
Oh Allah, let us start this day with a new attitude and plenty of gratitude and let us make the best of this day ... آمين
Retweeted by dims
Rasoolullah Sallallahu Alaihi Wasallam said: “Exchange gifts, for indeed, a gift removes bad feelings of the heart” (Musnad Ahmad)
Retweeted by dims
Allahumma yassir wala tu'assir. Rabbi tammim bi'khair Ya Allah make it easy and do not make it difficult. Ya Allah make it end well. Ameen"
Retweeted by dims
@HDimsday siapa yang ulangtahun dim? gue kan ultahnya tgl 7september -,-
Retweeted by dims
Selamat ulang tahun @qiwingwidya
Selamat ulang tahun @zaenallabi
Selamat ulang tahun @adisyhptr
Selamat ulang tahun @Edofaristama
Selamat ulang tahun @adiitindra
Selamat ulang tahun @KambuyWahyu
Crying in sujud feeling like nothing else exists between you and Allah. What a great feeling.
Retweeted by dims
Before you open your mouth to say you hate your job or your school makes you sick, remember there's many out there who doesn't have one.
Retweeted by dims
I want to die with my forehead on the ground. The sunnah in my heart. Allah on my mind. Qur’an on my tongue. And Tears in my eyes.
Retweeted by dims
Find Allah and you will live happily ever after.
Retweeted by dims
Love your mother, the most beautiful person on this earth. Our best critic, yet our strongest supporter.
Retweeted by dims
Put your trust in Allah and everything else will fall into place
Retweeted by dims
May Allah remove hatred from hearts and bring peace to this world. Ameen Ya Rabb.
Retweeted by dims
The biggest mistake that you could make is lose someone who was trying to make you a better person. People like that are hard to find.
Retweeted by dims
Alhamdulillah in every state for every state.
Retweeted by dims
tepat hari ini 6 februari kita genap berusia 3 tahun , mohon doanya agar kita tetap solid dan melaju terus tanpa henti , amin!!!
Retweeted by dims
Karena pergi tak selamanya sedih 😭😭
Bahagia itu ketika kita diam namun dimengerti ,yes yes yes ☺☺☺
Udah tau itu tuh gak baik, gaboleh, tapi kadang aja dilakuin, seringkali terjadi.
Yang gue tau,semua yang diterima itu balesan dari apa yang kita kerjain, usaha aje belom ,mau minta hasil 😄😄😄
Aku bukan pilihan jrengjrengjreng
dapet rank 200-300 .sebntar lagi juga disalip lagi gpp hhha pic.twitter.com/i8dskTn061
dikerjain dosen, tanta tangan aja ribet, alhasil movr ke warkop (with Adi at Kampus A MH. Thamrin) — path.com/p/25Md3i
Sedikit mengenang 🎤🎵🎷🎺 ♫ I Surrender by Studio Sound Groupath.com/p/1VNTTUvG9D
Maaf gue begini, gue cuma gamau lu pergi.
Yaa robbi sholli'alaa MUHAMMAD , waftah minnal khoiri kulla mughlaq Muhammad SAW 1436 H 🎉🙌
Retweeted by dims
pikir dulu deh kalo mau ngomong, takut kesalahan nantinya haha
inget ya bersama bukan bersatu haha
mungkin itu bukan pilihan, ya atau tidak, selain ituuuu ora ono.
niat mau cantik,, berlebihan, jatoh nya malah jadi serem, hihihi
YES and sometimes NO, can move you forward.
Not not not not,
semoga memang dia ,, semoga cuma dia, amin
Thanks to Allah ☀
Terlalu banyak opsi, padahal belum dijalanin... takut salah langkah itu aja si.
Insomers hadir min: )@TonightShow_NET: Selamat malaaammmm~ siapa nih yang jam segini masih terjaga??? :D"
maen hujan hujanan ditengah lapangan enak kali ya