Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
hassan
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Hmm beautifulll RT @mark_op Wardrobe malfunction: @agnezmo ? How come a major #fashion faux pas like this happen? bit.ly/1kzEGtT
Just saw the raid 2 totally blow my mind (ιº o º)!
7 days to go until The Raid 2 premiere march 28 Jakarta youtu.be/2Iz3992JoJ4 via @YouTube
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
pian lg berduka cuy RT @RudyTabuti: X2 donk malam ini, yg ngedelete bb gw bye!! @hadi_santana @RyuKalel @hasancola
Turut berduka cita ya @hadi_santana semoga amal ibadah ya abah di terima Allah SWT,,aminn
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
selamat hari Maulid Nabi Muhammad SAW 1435 H
Thank you 2013 for all the lessons, i'm ready to welcome 2014, may 2014 will be nice to me "Blessed New Year 2014"
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
I still believe in love, I just have a hard time believing in people.
Retweeted by hassan
Hari ATM bersama bagi karyawan Astra group
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Org gw lg beli bantal sm guling di lotte wkwkwk RT @hadi_santana: @hasancola lah kirain lu lg pngen meditasi sendiri
Au ahh lu pd ga ada kbr RT @hadi_santana: @hasancola bukan bilang,tau gtu pulang kampus gw nyusul!
Nasgor seafood solaria sm es teh manis  I'm soo dying
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Si andra nitip pesen ngajak jalan "@hadi_santana: @ridacchiare tar kita jalan abis magrib aje yup"
Kemaren rashid uda nungguin kita dr sore ujung2 ya dia mlh jg bazar di sency wkwkwkwk"@hadi_santana: @hasancola stresssss lu ah"
Kl mw k sini aj @hadi_santana: @hasancola oy bilang donk mau gancit,td di inbox lu kaga bilang alahhhhhhhh!!!"
Tradisi makan nasgor seafood di gancit
Oh my dear without drink we can still do exist, knp piann "@hadi_santana: Smua berubah!!! pic.twitter.com/VrqUDCDn7z" #viaUberSocial
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Ko lu jd sering ke gancit sh pian RT @hadi_santana: @hasancola @RudyTabuti @RyuKalel @Andrarocknroll @ridacchiare gw lg di H&M iniiiii
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Saya foto sm jessica iskandar & raffi ahmad @hadi_santana pic.twitter.com/PAtZ0HuRrg
Siapa pian Rita Sugiarto? RT @hadi_santana: Lu ngga ada :( :( :( pic.twitter.com/BWev0ezCq0
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Innalillahi wainna ilaihi rojiun telah pulang ke rahmatullah keponakan ku Muhammad Ilyas
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Byk yg perhatian sm mas hasan mksh ya RT @JuliAstuti88: Hehe, tenang mas hasan besok aku dah masuk, habisin ... m.tmi.me/1cpPLs
Iya kangen di bantuin kerjaan sy ☺ RT @Zellikanabilla: @hasancola bapak kangennya sama saya aja pak sama dita jangan wkakak
Jg kangen sm jeje sm dita RT @Zellikanabilla: Yaallooohh bapak semangat! sini pak sy bantuin:D RT ... m.tmi.me/1cpC5W
Ya allooohh kerjaan gw banyak bgtt jd bingung mw ngerjain yg mana duluan ☹
ini malem senen knp jd senduu bgtt ya di tambah denger lagu Ariana grande- almost is never enough,,,wadoohhh
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Pacaran tuh bkn ttg ciuman, mlm mingguan, pamer2 foto di bb, it's all about being w/ the person who makes you happy
4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Kadang sy hrs menangis bukan krn sy lemah tapi krn saya kuat terlalu lama menghadapinya
6 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Heroes are those who risk their lives to protect our world & make it a better place, 'Selamat Hari Pahlawan' to all indonesian people
I hate missing someone and not being able to do anything about it.
Retweeted by hassan