Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
hassan
72 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Hmm beautifulll RT @mark_op Wardrobe malfunction: @agnezmo ? How come a major #fashion faux pas like this happen? bit.ly/1kzEGtT
Just saw the raid 2 totally blow my mind (ιº o º)!
7 days to go until The Raid 2 premiere march 28 Jakarta youtu.be/2Iz3992JoJ4 via @YouTube
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
pian lg berduka cuy RT @RudyTabuti: X2 donk malam ini, yg ngedelete bb gw bye!! @hadi_santana @RyuKalel @hasancola
Turut berduka cita ya @hadi_santana semoga amal ibadah ya abah di terima Allah SWT,,aminn
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
selamat hari Maulid Nabi Muhammad SAW 1435 H
Thank you 2013 for all the lessons, i'm ready to welcome 2014, may 2014 will be nice to me "Blessed New Year 2014"
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
I still believe in love, I just have a hard time believing in people.
Retweeted by hassan
Hari ATM bersama bagi karyawan Astra group
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Org gw lg beli bantal sm guling di lotte wkwkwk RT @hadi_santana: @hasancola lah kirain lu lg pngen meditasi sendiri
Au ahh lu pd ga ada kbr RT @hadi_santana: @hasancola bukan bilang,tau gtu pulang kampus gw nyusul!
Nasgor seafood solaria sm es teh manis  I'm soo dying
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Si andra nitip pesen ngajak jalan "@hadi_santana: @ridacchiare tar kita jalan abis magrib aje yup"
Kemaren rashid uda nungguin kita dr sore ujung2 ya dia mlh jg bazar di sency wkwkwkwk"@hadi_santana: @hasancola stresssss lu ah"
Kl mw k sini aj @hadi_santana: @hasancola oy bilang donk mau gancit,td di inbox lu kaga bilang alahhhhhhhh!!!"
Tradisi makan nasgor seafood di gancit
Oh my dear without drink we can still do exist, knp piann "@hadi_santana: Smua berubah!!! pic.twitter.com/VrqUDCDn7z" #viaUberSocial
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Ko lu jd sering ke gancit sh pian RT @hadi_santana: @hasancola @RudyTabuti @RyuKalel @Andrarocknroll @ridacchiare gw lg di H&M iniiiii
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Saya foto sm jessica iskandar & raffi ahmad @hadi_santana pic.twitter.com/PAtZ0HuRrg
Siapa pian Rita Sugiarto? RT @hadi_santana: Lu ngga ada :( :( :( pic.twitter.com/BWev0ezCq0
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Innalillahi wainna ilaihi rojiun telah pulang ke rahmatullah keponakan ku Muhammad Ilyas
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Byk yg perhatian sm mas hasan mksh ya RT @JuliAstuti88: Hehe, tenang mas hasan besok aku dah masuk, habisin ... m.tmi.me/1cpPLs
Iya kangen di bantuin kerjaan sy ☺ RT @Zellikanabilla: @hasancola bapak kangennya sama saya aja pak sama dita jangan wkakak
Jg kangen sm jeje sm dita RT @Zellikanabilla: Yaallooohh bapak semangat! sini pak sy bantuin:D RT ... m.tmi.me/1cpC5W
Ya allooohh kerjaan gw banyak bgtt jd bingung mw ngerjain yg mana duluan ☹
ini malem senen knp jd senduu bgtt ya di tambah denger lagu Ariana grande- almost is never enough,,,wadoohhh
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Pacaran tuh bkn ttg ciuman, mlm mingguan, pamer2 foto di bb, it's all about being w/ the person who makes you happy
4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Kadang sy hrs menangis bukan krn sy lemah tapi krn saya kuat terlalu lama menghadapinya
6 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Heroes are those who risk their lives to protect our world & make it a better place, 'Selamat Hari Pahlawan' to all indonesian people
I hate missing someone and not being able to do anything about it.
Retweeted by hassan