Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Bank of Blood πŸ’‰ (at Central Park) [pic] β€”
Selanjutnya~ (with Dims at Central Park) β€”
Piglet cepet yooii🐷🐽 (with Dims a@GrandIndodo)
πŸ‘£πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»πŸƒπŸ» (at Car Free Day (
Ki-TaπŸ’• (with Muhammad, Nia, and Dhiya Rizqi at@McDonalds_IDd) β€”
I was amazed at the photo, the better or not ? ✌🏻️😁 [pic]
Sisa 3βœŒπŸ»οΈπŸ‘πŸ» (with Rista and Dayawidya at Culinaire Van Bogor)
πŸ˜‡πŸ‘ (at Masjid Al-Hurriyah IPB)
Photo: A problem is a chance for you to do your best… ⚫️ ⚫️ #exploreindonesia #yogyakarta #cameradslr...
A problem is a chance for you to do your best... ⚫️ ⚫️ #exploreindonesia……
A problem is a chance for you to do your best... ⚫️ ⚫️ #exploreindonesia #yogyakarta #cameradslr #malioboro
Lazy day bangetπŸ˜­πŸ˜” (at SMA Kornita - IPB)
Cozy banget tempat nyaπŸ‘» (with Genaldo and Zehan at Culinaire Van Bogor) β€”
Enak ngk sih tinggal di bogor? β€” Enak banget dingin tau kalau habis hujan hahaha LOL…
Hari ini ketemu mereka, udah ga ketemu beberapa hari doang udah kangen aja hahaha… (w/ Rista & Dayawidya) [pic] β€”
Baru masuk, besok udah libur aja ✌🏻️ (at SMA Kornita - IPB) β€”
I'm single I'm very happy ✌🏻️ β™« Happy by Pharrell Williams β€”
who dare to disappointed you? β€” Someone, merusak kepercayaan ku dan aku melihatnya langsung 😭�…Uo
It means i love u β€” If you love me, you not make me disappointed 😭…G
Thoughts on nandi β€” Nandi my friend…
With Indra and Muhammad at Salemba Group Merdeka β€”
With You at Raito Ramen Sushi Bar β€”
Smile to the world 🌎 #GoProHero4 #GoPro #GroPro4 #Smile
See you yogya😭😭 (a@KAI12121)
Good night 😴✌🏻️ [pic]
Cozy parah ini tempat πŸ‘πŸ» (at Dixie Easy Dining)
Saturday night 🌌 (at Malioboro) β€”
Describe..... β€” Entar ya lip lagi capek parah…
My trip my adventure (with Naufal and Reza at @Goapindul_GK) β€”
Holidays!!! (with Naufal, Ramadian, and 2 others at Pantai Sadranan) β€”
With Naufal and Reza at Alun - Alun Kidul β€”
Kan siapa tau aja sahabat sahabat elu nusuk lu dari bel… β€” Iya emang harus percaya, kalau masalah itu kita bakal t……
oh,ini yg sahabatnya banyak?gaausah sok kebanyakan teme… β€” Kenapa emang gua punya sahabat banyak, berarti banyak y……
Pap with you BEST friends dong? β€” Nih aja yaa Soalnya best friend gua banyak, nanti pada cemburu hahaha…
Yogya Istimewa πŸ‘πŸ» (at Taman Sari Water Castle) [pic]
Photo: Yogya istimewa πŸ‘πŸ» (di Water Castle
Yogya istimewa πŸ‘πŸ» @ Water Castle
Yogya istimewa πŸ‘πŸ»
makasih ya answernya-_- β€” Sama sama hahaha…
Our differences? β€” Kalau alif itu alay gua enggak Alif gila endorse gua enggak 😴…k
cuma rista yang...... β€” Tau siapa itu Gio…
With Naufal, Ramadian, and Reza at Taman Sari Water Castle β€”

Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.