Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Hanysz
77 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Hanysz”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@SantapanMinda: Apabila datang kesusahan dan kepayahan, di situlah nyata kawan dan lawan."
"@lnsaneTweets: People need to realize that there are days when you’re not in the mood to talk or interact with anyone"
struggle doesnt mean able to conquer.. #struggle
i never imagine this is happenning #thought #flashbackmemories #stuck
bored and stress
Tetamu yang didatangkan khas dari Syria. Siap petah bercakap Melayu. #PencetusUmmah #SeruDenganHikmah fb.me/7YJO91gfx
Retweeted by Hanysz
#pencetusummah mlm ni lebih bertenaga dr mngu lps. Keep it up gud work!
Rasulullah Saw menerima pemberian hadiah dan mendoakan ganjaran atas pemberian hadiah tersebut. (HR. Bukhari)
Retweeted by Hanysz
Sebelum izrail datg memangil #pencetusummah #pufaiz
Terlebih emo, banyak lakonan pula kali ni #pencetusummah
"@bharianmy: Kadar pengangguran Malaysia kekal 2.7 peratus pada September fb.me/40B50h9eq" yesza,. Aku pun termasuk dlm bilangan itu.
Kadar pengangguran Malaysia kekal 2.7 peratus pada September fb.me/40B50h9eq
Retweeted by Hanysz
"@zoeyrahmanHM: SubhanaAllah byk ilmu yg Ku dpt dari #mimbarpencetusummah" fokus sungguh,👍👍👍
"@FlyFM958: But, can ya'll handle the surprise or not? Maybe we just shouldn't tell at all......" gud surprise is amazing, bad is suffer!
Petang sabtu yg mengantuk #dalamkelas #study
Alhamdulillah pemilik hidayah dan pemberi rahmat hanya Allah #review #pencetusummah @Pencetus_Ummah
"Sebanyak mana dosa yang kita lakukan, janganlah sesekali kita putus asa, memohon rahmat kepada Allah, kerana... fb.me/1QvrNiHrC
Retweeted by Hanysz
Yang last dah @Pencetus_Ummah, tentang nikmat syurga yg diharap #pencetusummah
#mimbarpencetusummah #tanyapencetusummah Bagaimana cara adab dgn adik beradik yg tak beradab dn suka mnyakiti hati ibu?
Time for laugh #ligalawak is on #melodrama gud luck, @adibahnoor be cute and dun noty! @afdlinshauki jgn over! Hihi
Sambil tengok #ligalawak buat artikel sejarah #hahahha #gelaksakan beb @tv3malaysia
Lps jogging, sarapan karipap pulak, #foodporn #breakfast #sarapan #jogging
"@fedtriyahya: Teramat penting. Takut diseksa sejak solat pertama yang dtinggalkan pada hari pertama baligh instagram.com/p/uVnt1wpsVO/"
Dalam hidup banyak halangan Mungkin banyak keraguan Mungkin banyak kesilapan Tapi, dengan usaha dengan gigih... fb.me/3jnZjrtRe
Retweeted by Hanysz
Nobody perfect, just avoid mistakes at any cost! #nobodyperfect #becareful #quoteoftheday
"@SantapanMinda: Bertaqwalah kamu kepada Allah dengan sebenar-benar taqwa, dan jangan sekali-kali kamu mati melainkan dalam keadaan Islam."
"@ShamKamikaze: Solat witr - Sunnah Nabi SAW sebelum tidur" Solat taubat 2 rakaat, pastu solat witir 1 rakaat pun jadilah asalkan istiqamah
"@hafizhamidun: Bila sedar diri, tak semua mimpi akan jadi realiti. #cukuplah" #siapalahkita
Setiap bala atau kesusahan yang menimpa seorg Mukmin itu, walau tercucuk duri sekalipun, adalah sbg penebus dosanya. (Cara Allah hapus dosa)
Retweeted by Hanysz
I tot ure hosting tonight @adibahnoor #ligalawak 😱😭
Waitin 4 #ligalawak Hope i can laugh more @adibahnoor pleas behave, i couldnt stop laughin when u use to make joke with ure tone of voice😁
"@adibahnoor: "@Hanyszshal: @adibahnoor buat suara doremon lagi #ligalawak" > hahahahahaha soweeee" ahah, no matter wat, me my mom love u
"@ustazharidrus: Neraka tak jemput. Kamu yang beria nak datang." Ya Rabb, aku berlindung dgnMu dr azab nerakaMu.
Semoga kita semua hanya bergantung pada Allah dan tidak mengharapkan manusia dalam apa jua masalah atau urusan.... fb.me/6NEPKIJ3k
Retweeted by Hanysz
“Kekuatan manusia sebenarnya terletak pada roh, bukan terletak pada fizikal; kalau roh kita sihat fizikal akan... fb.me/2G8QhkY3t
Retweeted by Hanysz
"@Umieaida: Sapekah da'i pilihan anda?" Da'i izhar #daitv3
Tentang rezeki pulak #daitv3 da'i ammar @tv3malaysia
#daitv3 masa da'i izhar pulak di atas pentas @tv3malaysia
Allah yg memberi hidayah kpd sesiapa yg dikehendakiNya #daitv3
Seeking employment again and again!!
Stressnye kembali tanam anggur #mencarikerja #takdakerja