Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Hanysz
77 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
#PencetusUmmah - Jangan bertangguh dalam bertaubat. Jangan tersungkur dalam maksiat. #PUFaiz #SeruDenganHikmah fb.me/39D7oEflC
Retweeted by Hanysz
Gud luck all #pencetusummah Dlm banjir tk boleh tgok live, hope nanti ada siaran ulangan,. #silaupdate di twitter plezz
"@Eykxxxxnnn_: PU Azman. Kalau masjid boleh cakap masjid cakap. 'Awak kat mana, awak awak kat mana'. #pencetusummah"
"@Pencetus_Ummah: β€œ@am_azmy: jangan beramal tanpa ilmu , jangan berilmu tanpa amal. #PencetusUmmah” #SeruDenganHikmah"
#puazman pula #pencetusummah #marah #surahAlQasas kekayaan disebabkan ilmunya #kataQarun sdgkn kekayaan mlik Allah
"@syuhaibahsalim: Terimalah Islam dlm diri kita. ☺ #PULokman #PencetusUmmah"
org pahang gak yek.. #puLokman #pencetusummah seronok dengar cerita. bertuah lahir sbagai islam..
Kemenangan #HarimauMalaya tadi harus diseimbangkan dengan susulan rancangan @Pencetus_Ummah untuk kemenangan jiwa pula.Jangan ketinggalan.
Retweeted by Hanysz
how to survive?
still searching
hate what i feel
"@SantapanMinda: Apabila datang kesusahan dan kepayahan, di situlah nyata kawan dan lawan."
"@lnsaneTweets: People need to realize that there are days when you’re not in the mood to talk or interact with anyone"
struggle doesnt mean able to conquer.. #struggle
i never imagine this is happenning #thought #flashbackmemories #stuck
bored and stress
Tetamu yang didatangkan khas dari Syria. Siap petah bercakap Melayu. #PencetusUmmah #SeruDenganHikmah fb.me/7YJO91gfx
Retweeted by Hanysz
#pencetusummah mlm ni lebih bertenaga dr mngu lps. Keep it up gud work!
Rasulullah Saw menerima pemberian hadiah dan mendoakan ganjaran atas pemberian hadiah tersebut. (HR. Bukhari)
Retweeted by Hanysz
Sebelum izrail datg memangil #pencetusummah #pufaiz
Terlebih emo, banyak lakonan pula kali ni #pencetusummah
"@bharianmy: Kadar pengangguran Malaysia kekal 2.7 peratus pada September fb.me/40B50h9eq" yesza,. Aku pun termasuk dlm bilangan itu.
Kadar pengangguran Malaysia kekal 2.7 peratus pada September fb.me/40B50h9eq
Retweeted by Hanysz
"@zoeyrahmanHM: SubhanaAllah byk ilmu yg Ku dpt dari #mimbarpencetusummah" fokus sungguh,πŸ‘πŸ‘πŸ‘
"@FlyFM958: But, can ya'll handle the surprise or not? Maybe we just shouldn't tell at all......" gud surprise is amazing, bad is suffer!
Petang sabtu yg mengantuk #dalamkelas #study
Alhamdulillah pemilik hidayah dan pemberi rahmat hanya Allah #review #pencetusummah @Pencetus_Ummah
"Sebanyak mana dosa yang kita lakukan, janganlah sesekali kita putus asa, memohon rahmat kepada Allah, kerana... fb.me/1QvrNiHrC
Retweeted by Hanysz
Yang last dah @Pencetus_Ummah, tentang nikmat syurga yg diharap #pencetusummah
#mimbarpencetusummah #tanyapencetusummah Bagaimana cara adab dgn adik beradik yg tak beradab dn suka mnyakiti hati ibu?
Time for laugh #ligalawak is on #melodrama gud luck, @adibahnoor be cute and dun noty! @afdlinshauki jgn over! Hihi
#ligalawak truskn melawak #melodrama #jiwakiutπŸ˜ŠπŸ˜‰
Sambil tengok #ligalawak buat artikel sejarah #hahahha #gelaksakan beb @tv3malaysia
Lps jogging, sarapan karipap pulak, #foodporn #breakfast #sarapan #jogging
"@fedtriyahya: Teramat penting. Takut diseksa sejak solat pertama yang dtinggalkan pada hari pertama baligh instagram.com/p/uVnt1wpsVO/"