Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Hanan Hanaki
13 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Hanan Hanaki”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Change for the better not to impress others.
Retweeted by Hanan Hanaki
Aku syak raiff yang dodoikan goji. Sebab ami dia sibuk kat Brazil jadi pengulas sukan French. Aku dengan along sokong jerman. FYI!!!!
What a jerk! You have such a big dream till you can't differentiate between reality and cartoon. LOL @HananHanaki
Retweeted by Hanan Hanaki
@HananHanaki i see. Whom are you talking about? Deja or me? Perhaps it was Paan. U tend to blame others when you couldn't handle it.
Retweeted by Hanan Hanaki
Do not look down your nose at me and Deja. You are going no where without us. Hahaha @HananHanaki
Retweeted by Hanan Hanaki
When I touched down Singapore for the 1stime with Ika we just have RM500 sorang. U convert la pergi dollar lg murah.
Dapat tahu rafi bagi pinjam kereta kat ika aku nak cakap awal2 la dulu dia pernah nak langgar maksekuritas hostel tu. Berwaspada
The moment when I tweet or upadate something somewhere around 1am ++ . Then orang like rt etc. Checkmate! Shift malam. Lol
Retweeted by Hanan Hanaki
@SANDAKANtwt @HananHanaki kakaka. Diberanakkan. Ayat geram! Yala i was born at sandakan gitu kau jah!
Retweeted by Hanan Hanaki
@SANDAKANtwt kwn saya cakap sandakan bosan. Kalau dia diberanakkan di sini saya rasa dia fhm kenapa saya berimaginasi nak menyepaknya
Retweeted by Hanan Hanaki
'RT if you.....' it shows how desperate you are!!! Please my friends, don't you dare do this!
Retweeted by Hanan Hanaki
Tp kalau ika aku bagitau la dia allergik bab camni. Memang kau jadi bahan dia la. Bukan nak motivasi ke apa! Motivasi gaya army. Sepak jg ni
Paan dengan Aben aku terima la sebab lelaki kan kalau nak kasar2. Deja elok je lembut budi pekerti bab bagi motivasi ni.
I do love Zee Avi. But I still haven't followed her yet bcs i don't wanna ruin the cutest numbers. 123. @ZeeAvi pic.twitter.com/8JhTlSP0RJ
Retweeted by Hanan Hanaki
@HananHanaki she has been lying to us. She gimme a crooked clerk. Lol
Retweeted by Hanan Hanaki
Good Friday! Yay! Dear lovely family we've a get-together at 7pm. See then
Retweeted by Hanan Hanaki
Once you touched my closest friends, i won't touch u back. Not my level. Erghh
Retweeted by Hanan Hanaki
@HananHanaki she looks a kind of upset. I tried my best to work her out. I knew it was a quite tough for her, but no need to drag me
Retweeted by Hanan Hanaki
Thanks for all your kindness when I was your friend. There's no reason for me to remain being so friendly while you ruined it by yourself
Retweeted by Hanan Hanaki
Kenapa la every single moment kat moment @Ekaaka1 ni padu sangat. Jangan panggil partner baby, nanti anak copy sekali. Kau panggil dia apa?
@HananHanaki she lives on her own without someone to rely on. She used to be outspoken due to certain circumstance. Chillax babe!
Retweeted by Hanan Hanaki
Muslimah sangat si goji siap pakai stokin dan hand socks. Oh dan topi sekali. Pink PON BOLEH!!
Whatever you have to do just find an excuse to win
Retweeted by Hanan Hanaki
Aku tengok rafi ni dah macam kalah michael ang! Bagus dibuat ipar budak ni.
Hahaha. Aku dah tak kenal dadita sejak ada Goji ni. So tersentuh with your bio twitter. Sangat bapa!
*correction* my luggage is now on vacation. Have a lovely trip my clothes, pants and so on.
Kutuk @Ekaaka1 suka makan mousse. Eerggg... Now im crying out for it.
My niece's birthday is ready to go. Hope she likes it even though tak cantik pic.twitter.com/7dNNo5moyU
Retweeted by Hanan Hanaki
Daddy aku takdapat duit BRIM. Kesiaaannnn deh looo. Anak dia dapat.
Lepas isyak ada meeting untuk cekpot. Sila la mention orang berkenaan ok
Saja nyanyi nak senangkan hati my lil sis. Ohemgee kalau tak sebab nak happy kan kau @Ekaaka1, I tak kuasa tau dgn heavy rain brtambah lagi
Orang cakap pasal sista aku depan aku dan Deja. Siap nak cari hal kat aku dan deja. Gila memvaveys la aku mengamuk kat TWITTER!!! @Ekaaka1
Huntongla kalau ada anak dah 5 tahun dah budak tu.
Maksu marah la @RaiffAqasha. Kau kena settle ni. Aku siat nanti si gonjeng tu
Bosan ah beb jumpa Deja sekarang. DIA kan dah busy dengan kekasih hati. Kau nasihat sikit member hawa kau tu.
Beb kalau orang sakit kita nak cakap apa?
Seriuosly how can I say "I miss u so much @RaiffAqasha !!" #iniparodysaja
Dah lama kak lejeng @DiaZalikah tak membashing awat malam ni macam tersembur lawak dia. Panas bagi yang tak berasa lawak dia
Gonjeng sista bista aku Hanum cakap rindu gila vayvess kat kau @DiaZalikah
Congrats to abeLang. Another three months bero you would be imam to your beloved queen.
Retweeted by Hanan Hanaki
Whatsapping with my lil bestie. Beb why ur text full with typo? Don't tell me kau dah gemuk sampai jari besar macam jari gajah @IamZalikah
Aku ada perasaan tau! @RaiffAqasha kau boleh pula diamkan saja si bingai kau tu. Ika dengan Deja hancur woi jantung kalau membahan!!
Currently at Hosp. Serdang with Muadz and abeLong
You are the man!!! Lover to his beloved fiance T_T @RaiffAqasha
Kalau orang text aku "ko da ckp kat die ke blm?" apa aku nak balas? Aku dah cakap kat ko kan?
Mention la aku sekali @RaiffAqasha @IamZalikah
@IamZalikah @HananHanaki how long have you known? I thought your heart were gave out. Thank God
Retweeted by Hanan Hanaki
@HananHanaki @RaiffAqasha Don't be coy, Raiff! My brain give out for a while at the moment.
Retweeted by Hanan Hanaki
@RaiffAqasha @HananHanaki for the umpteenth time, we proud to be your juniors *sick all over the place* :O
Retweeted by Hanan Hanaki