Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Hanan Hanaki
13 followers
Orang cakap pasal sista aku depan aku dan Deja. Siap nak cari hal kat aku dan deja. Gila memvaveys la aku mengamuk kat TWITTER!!! @Ekaaka1
Huntongla kalau ada anak dah 5 tahun dah budak tu.
Maksu marah la @RaiffAqasha. Kau kena settle ni. Aku siat nanti si gonjeng tu
Bosan ah beb jumpa Deja sekarang. DIA kan dah busy dengan kekasih hati. Kau nasihat sikit member hawa kau tu.
Beb kalau orang sakit kita nak cakap apa?
Seriuosly how can I say "I miss u so much @RaiffAqasha !!" #iniparodysaja
Dah lama kak lejeng @DiaZalikah tak membashing awat malam ni macam tersembur lawak dia. Panas bagi yang tak berasa lawak dia
Gonjeng sista bista aku Hanum cakap rindu gila vayvess kat kau @DiaZalikah
Congrats to abeLang. Another three months bero you would be imam to your beloved queen.
Retweeted by Hanan Hanaki
Whatsapping with my lil bestie. Beb why ur text full with typo? Don't tell me kau dah gemuk sampai jari besar macam jari gajah @IamZalikah
Aku ada perasaan tau! @RaiffAqasha kau boleh pula diamkan saja si bingai kau tu. Ika dengan Deja hancur woi jantung kalau membahan!!
Currently at Hosp. Serdang with Muadz and abeLong
You are the man!!! Lover to his beloved fiance T_T @RaiffAqasha
Kalau orang text aku "ko da ckp kat die ke blm?" apa aku nak balas? Aku dah cakap kat ko kan?
Mention la aku sekali @RaiffAqasha @IamZalikah
@IamZalikah @HananHanaki how long have you known? I thought your heart were gave out. Thank God
Retweeted by Hanan Hanaki
@HananHanaki @RaiffAqasha Don't be coy, Raiff! My brain give out for a while at the moment.
Retweeted by Hanan Hanaki
@RaiffAqasha @HananHanaki for the umpteenth time, we proud to be your juniors *sick all over the place* :O
Retweeted by Hanan Hanaki
Tengok movie duduk kat couple seat dgn @RaiffAqasha. Kami saling sayang menyayangi tau @IamZalikah. Kau ada kawan ke lepak kat sane?
That moment when I walked barefoot with Deja kat taman. No one can be such a lovely friends like you are.
Retweeted by Hanan Hanaki
Who is Nad? The name rings a bell. Cc @IamZalikah
Lack of skills to persuade. I'm used to say sorry if I was wrong. But to persuade, erkkk really sorry!
Retweeted by Hanan Hanaki
@IamZalikah @HananHanaki something amazing for those who deserve it. So make it that you're deserve it. Then it would easy for you
Retweeted by Hanan Hanaki
Thanks for helped me. Now I'm done delivered my speech in English in front of 200+ audience. You're my google translate @IamZalikah!!!