Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Apit™
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Manusia Semut (@ Pavilion Kuala Lumpur - @Pavilion_KL in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur w/ @nabilnoordin @AFixari) swarmapp.com/c/bv4sdSLtFUZ
Students yang selalu orang was-2 nak bagi duit raya ke tak be like ..
Retweeted by Apit™
Raya spirit of theirs. Glad to spend my night with them! 😏V
Retweeted by Apit™
bila engko dah puas beraya dan nak balik tapi parents kau masih bersembang.
Retweeted by Apit™
Aku bersyukur sebab pernah ada childhood sebelum teknologi ambik alih
Retweeted by Apit™
Selamat Hari Raya Aidilfitri 🎇🎆🎉 @ Eid Mubarinstagram.com/p/5PCOcHxCzB/aby
Bersyukurlah kalau ada ibu bapa lagi yang boleh kita peluk , gurau dan bermanja . Jadi hargailah kedua IBU BAPA .
Retweeted by Apit™
Paling hormat moga terus dimurahkan rezeki 🙏🙏Gqt
Retweeted by Apit™
Makin jahanam baju melayu sama jahanam macam bangsa dia jugak.
Retweeted by Apit™
Mana pulak datang spesis sampah macam ni, kau jual baju melayu ke baju hujan? Bangang!
Retweeted by Apit™
Mampos korang lah nak jadi apa, nanti bila gua cakap lu orang kata biarlah asal tutup aurat.
Retweeted by Apit™
Kalau jumpa spesis macam ni pagi raya tolong bunuh, jangan biarkan membiak.
Retweeted by Apit™
Only in Mydin Bukit Jambul, the devil has escaped during Ramadhan
Retweeted by Apit™
Untunglah lawa handsome semua. Pergi mana mana orang suka. Aku ni ha baru nak keluar rumah anjing dah menyalak nyalak suruh masuk balik
Retweeted by Apit™
A jinn leaving a brothers body during taraweeh prayer, look how it got forced into sujood subhanallah.
Retweeted by Apit™
This cracked me up😂😂😂😂😂😂😂😂t.co/VUpjrP2jJg
Retweeted by Apit™
sayang selepas setahun kita tak berjumpa emmm
Retweeted by Apit™
Boy ni puasa ke x ni 😕
Iftar (@ T.G.I. Friday's in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur w/ @arieffbr @AFixari @WhyMustDaniel) swarmapp.com/c/ibDOVwZMO3m
Bila your bae minta maaf but then buat kesilapan yang sama
Retweeted by Apit™
Malam tadi gua dah balun 4 cina. Mula2 balun Char Kuey Teow dgn Yong Tou Fu, lepas tu hentak Lai Chee Kang, pastu aku sengat itu tau fu fa.
Retweeted by Apit™
Hujung2 Ramadan ni, kejut housemate sahur kena marah; kalau tak kejut pun dimaki juga. Paling afdal kau suapkan je nasi terus masa dia tidur
Retweeted by Apit™
This will be my husband or I'm getting a divorce vine.co/v/OvbEpj5bF72
Retweeted by Apit™
Masuk universiti best boleh kenal orang talam 2 muka, tikam belakang, kedekut, sembang berapi, kuat kipas, anggap orang lain bodoh, acah cun
Retweeted by Apit™
Terlebih hebat mercun ni 😂�AK
Retweeted by Apit™
"Black and blue. God vs. man. Day vs. night." Watch the exclusive Comic-Con trailer for #BatmanvSuperman. amp.twimg.com/v/1e5ce5c1-515…
Retweeted by Apit™
Allahu, jual durian ke jual dirian ni.
Retweeted by Apit™
FACT: Bastian Schweinsteiger will be the first ever German to play for Manchester United.
Retweeted by Apit™
Schweinsteiger, a World Cup winner in 2014, is set to become the first German to play for the #mufc first team.
Retweeted by Apit™
#mufc has reached an agreement with Bayern Munich to sign Bastian Schweinsteiger. More: bit.ly/1L5xBjZ
Retweeted by Apit™
Man United are on the verge of completing a £14m deal for Bayern Munich midfielder Bastian Schweinsteiger. #MUFC
Retweeted by Apit™
When you had just started using Windows Movie Maker and decided to use all of the video effects in one clip.
Retweeted by Apit™
Time macamni minum milo ais best gais
Retweeted by Apit™
Every music video in the early 2000's
Retweeted by Apit™
"@Z_z1108: The sejadah that glows when it points to qibla " simply amazing mashaallah 😍
Retweeted by Apit™
NI WIN GILA GILA HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAH 😂😂😂😂😂😂/ehZX20HfZ7
Retweeted by Apit™




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue