Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Destri Wulan Nisa
267 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
genkkkkk Ariana baru aja tiba nih dirumah...cucyokkk gak....#Capek (with Diana and Desty)
#Sagitarius itu keras kepala, gak suka terlalu diatur, moody dan gak romantis.
Retweeted by Destri Wulan Nisa
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
it's been a long day without u my friend and i'll tell u all about it when i see… ♫ See You Again by Wiz Khalifa — path.com/p/T50Ff
3 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
yang dari kemaren pengen nonton ini kesampean juga (with Shela) [pic] — path.com/p/38VB8P
Today stats: One follower, 2 unfollowers via uapp.ly
there's one thing i learn from all my life..it doesnt matter u go if u have family with u, u always be in home
At XXI supermall karawaci @ 2nd floor _ karawaci tangerang — path.com/p/3jmvVv
sementara nungguin mereka yg lagi nonton (with Diana and Desty) [pic] — path.com/p/2htVWb
apakah manusia harus belajar dulu dari binatang dan tumbuhan bahwa terkadang kebaikan itu tidak hanya tentang materi dan harga???
semenjak jauh dari rumah dan tinggal disini jadi insomnia akut sampe bahkan tidak tidur semalaman dan itu siklusnya tiap hari....menyedihkan
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
favorite song from 1D...paling suka suara zayn yg renyah sekali… ♫ They Don't Know About Us by One Direction — path.com/p/1hu8N6
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
lagunya disney banget ♥♥ ♫ Strong by Sonna Rele — path.com/p/42mPOr
mau sampe kapanpun emang gak pernah bisa move on sama film disney bertema princess2an ★ Cinderella — path.com/p/4AzQvy
mamahhhh liatlah anakmu yg jauh ini tengah malam baru sadar keabisan air minum mana besok mau sahur...derita oh derita :( (with Shopia)
Kuliner-an ampe bodoh (at Pasar Santa) — path.com/p/2uQ92j
ada James Morrison nya + Sandy Sandoro, si newcomer Ivan Handojo ini… ♫ Mungkinkah Kau Dia by Ivan Handojo — path.com/p/2OMARu
#Sagitarius mudah bosen, bete. Makanya sering moodnya berubah-ubah.
Retweeted by Destri Wulan Nisa
kplg.co/Y8Id Pernah Ramal Kematian Artis 'O', Paranormal Ini Sedih Soal Olga
Retweeted by Destri Wulan Nisa
Adakah Nona manis yang hanya di rumah? @ypbmusic setia menemani karna.. IT'S OKAY TO STAY HOME AT THE SATURDAY NIGHT
Retweeted by Destri Wulan Nisa
3 Hal Penting Yang Harus Diperhatikan Saat Menulis Curriculum Vitae (CV) > goo.gl/MquirI
Retweeted by Destri Wulan Nisa