Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
hadipp;-)
Want to Grow Your
Social Media, Free?
bosan kerja malam ni..... :'-(
sorang ja malam ni :'-(
hy... aq tanya apa kabar
mana p habis ni!!??!?
coc je kerja kau....!!!!!
wah.... hebat kau
'Membilang hari, tinggal 95 hari lagi utk bertemu kekasih lama setelah sekian setahun menghilang." "Siapa?" "Ramadhan 😊😘🌹"
Retweeted by hadipp;-)
kau sapa ah!!!!
lama aq x on kan????
tolong aq... aq nak cari azfar ni mana kau ni.... aq dah x pakai fon .. nak 6 ber fon kau
Perlawanan malam ini mencerminkan bolasepak kita...kita ada semangat...ada kemahuan..Skrg masa untuk betulkan teknik kita #DNABolaSepakBaru
Retweeted by hadipp;-)
Kita no.2 dekat asia tenggara! Kita patut bangga!
Retweeted by hadipp;-)
Bangga dengan Indra, Matyo, Safee, Amri. Paling bangga dengan Farizal and Safiq. Tunggu Harimau Mengaum lagi nanti!
Retweeted by hadipp;-)
"Dollah saleh baru beberapa bulan mengendali malaysia dah boleh bawak malaysia ke final." #Respect
Retweeted by hadipp;-)
Malaysia tak tewas, cuma gagal untuk merebut piala sahaja
Retweeted by hadipp;-)
Ini malaysia kita. Apa yang berlaku redha sajalah.
Retweeted by hadipp;-)
FULL TIME : MALAYSIA 3-2 THAILAND. Kalah Bermaruah janji lawan. SELAMANYA HARIMAU MALAYA. Ucap Tahniah pada pemain Malaysia.
Retweeted by hadipp;-)
Malaysia kalah di padang, tidak di hati peminat Malaysia. 3 dah cukup . Ayat sapa x tau. .
Malaysia tetap di hati ku! !!! Hahahahaha
x pa.. yang penting Malaysia tetap pilihan aq. cuba lain ye...
Malam yang indah sayang kau. ..
Pejam mata sambil fikir macam2.. pelik! !!
Malam malam malam
Pantun :'- kawan mudah dicari, sahabat susah didapati. kawan hanya sementara, sahabat untuk selamanya. :')
Retweeted by hadipp;-)
Batch 97 memang selalu kena soalan susah UPSR , PMR , and now SPM .
Retweeted by hadipp;-)
dekat luar negara solat di jalan raya atau mana saja adalah normal. malaysia je otak sempit cakap orang nak menunjuk-nunjuk. judgemental πŸ˜’
Retweeted by hadipp;-)
ni lg sweet drpd konon suprise dpt iphone6 rt @wannurmawaddah: lagi sweet daripada "open when.." envelopes ߘ pic.twitter.com/kWcgvAFBfG
Retweeted by hadipp;-)




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue