Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
hadipp;-)
1,050 followers
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
bosan kerja malam ni..... :'-(
sorang ja malam ni :'-(
hy... aq tanya apa kabar
mana p habis ni!!??!?
coc je kerja kau....!!!!!
wah.... hebat kau
'Membilang hari, tinggal 95 hari lagi utk bertemu kekasih lama setelah sekian setahun menghilang." "Siapa?" "Ramadhan 😊😘🌹"
Retweeted by hadipp;-)
kau sapa ah!!!!
lama aq x on kan????
tolong aq... aq nak cari azfar ni mana kau ni.... aq dah x pakai fon .. nak 6 ber fon kau
Perlawanan malam ini mencerminkan bolasepak kita...kita ada semangat...ada kemahuan..Skrg masa untuk betulkan teknik kita #DNABolaSepakBaru
Retweeted by hadipp;-)
Kita no.2 dekat asia tenggara! Kita patut bangga!
Retweeted by hadipp;-)
Bangga dengan Indra, Matyo, Safee, Amri. Paling bangga dengan Farizal and Safiq. Tunggu Harimau Mengaum lagi nanti!
Retweeted by hadipp;-)
"Dollah saleh baru beberapa bulan mengendali malaysia dah boleh bawak malaysia ke final." #Respect
Retweeted by hadipp;-)
Malaysia tak tewas, cuma gagal untuk merebut piala sahaja
Retweeted by hadipp;-)
Ini malaysia kita. Apa yang berlaku redha sajalah.
Retweeted by hadipp;-)
FULL TIME : MALAYSIA 3-2 THAILAND. Kalah Bermaruah janji lawan. SELAMANYA HARIMAU MALAYA. Ucap Tahniah pada pemain Malaysia.
Retweeted by hadipp;-)
Malaysia kalah di padang, tidak di hati peminat Malaysia. 3 dah cukup . Ayat sapa x tau. .
Malaysia tetap di hati ku! !!! Hahahahaha
x pa.. yang penting Malaysia tetap pilihan aq. cuba lain ye...
Malam yang indah sayang kau. ..
Pejam mata sambil fikir macam2.. pelik! !!
Malam malam malam
Pantun :'- kawan mudah dicari, sahabat susah didapati. kawan hanya sementara, sahabat untuk selamanya. :')
Retweeted by hadipp;-)
Batch 97 memang selalu kena soalan susah UPSR , PMR , and now SPM .
Retweeted by hadipp;-)
dekat luar negara solat di jalan raya atau mana saja adalah normal. malaysia je otak sempit cakap orang nak menunjuk-nunjuk. judgemental πŸ˜’
Retweeted by hadipp;-)
ni lg sweet drpd konon suprise dpt iphone6 rt @wannurmawaddah: lagi sweet daripada "open when.." envelopes ߘ pic.twitter.com/kWcgvAFBfG
Retweeted by hadipp;-)