Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Goji
Bosen #photoshoptouch
🎵Menanti seperti pelangi setia menunggu hujan reda Day 50 terombang ambing 🚢
🎵Cause you're a sky Cause you're a sky full of stars
🎵And if my heart should somehow stop #ishootfilm #ektar100 #35mm
🎵Greatest Cure #ishootfilm #ektar100
"Mas bewok, hari jumat, mau ke darat? Jumatan mas" Namanya bang iwan, dia adalah nakoda perahu kecil atau orang Bangka menyebutnya pongpong,.. Selama 45 hari saya jadi pelaut dadakan baru 2 kali berhasil jumatan, "Dekat lah mas ada mesjid dekat darat, 15 menit juga nyampe" Setelah setengah jam ber
Kalem weh masih banyak ikan dilaut mah tapi tetep kudu dipancing atuh ulah cicing Quote by : mang engkos , bangka 2015 . . Foto diambil pake eos33 + kodak ektar 100 #ishootfilm #35mm
Look at your god in your old, old ways.. Have you lost your way? #whpmydailyroute
🎵Cri Du Coeur
Day 41 : Everyday is a sunset day
🎵So we could see it glow The things that we have left in
🎵 Deadly Storm Ligthing Thunder ;Day 38 ; #explorebangka
🎵 Boat behind
Day 36 : Found this Illegal tin mining at nowhere island #explorebangka
🚢 #whpemojisinthewild
--Pastel-- Retouching with PS #nyobanyoba
Day 33: foggy weather
Wilujeng rebo nyunda Dimana lagi apa ama siapa tetep jangan lupa bawa iket sunda #nuhunkangemil
🎵 C'est La Mort - Day 31
🎵 My ship isnt pretty
Gak bisa ikutan KAA euy, mending ke KUA aja yuk ama aa
🎵Crystalised #vscofilm
"Sunset itu sama kayak kamu, cantik sih tapi udah gitu doang terus ngilang" #cumancaptiondoang
When clouds meet ocean ; Day: 26 #enjoybabelisland
Day 21 : ceritanya lagi ngitung pasir di pantai.. gak bisa keitung euy, sama kayak cinta aa pada eneng #enjoybabelisland
nyelow #enjoybabelisland
jumatan #enjoybabelisland
Day 20 : exploring Belinyu #enjoybabelisland
The XX - Sunset
mancing mania mantabb #makeportraitsnotwar
Fisherman #tinypeopleinbigplace
"The best things in life are not things, the are moments" taken with fujica st801 and superia200 #filmphotographyday #filmisnotdead
Happy film photography day! can't wait to develop my last 3 roll 😆😆 #filmisnotdead
Day 15: stuck in here for 3 days⛵
"Don’t go slow You’ll miss all the things that you need" taken with 3 different exposure photos +2; -2; 0 and blended with photomatix
#mymorningscene
Day 14 : Honesty
pengen rasanya kaki ini luncat ke lautan luas terus ngojay ngejemput eneng tapi apadaya aa mah hanya manusia biasa bukan ikan patin
mumpung masih hari rabu, sikami mau ngucapin wilujeng #rebonyunda dululah ulah hilap nya pake iket sunda #nuhunkangemil