Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Faisal Zidni
157 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
I'm not jealous, I'm just afraid she might steal you away from me.
Retweeted by Faisal Zidni
Apa kabarnya kamu yang di sana? Semoga baik-baik aja ya..
Retweeted by Faisal Zidni
I'd rather be in a relationship where you playfully joke around and are sarcastic with me than be all sweet and lovely dovely all the time.
Retweeted by Faisal Zidni
When my phone vibrates and it's not you, it just sucks.
Retweeted by Faisal Zidni
Yang ldr nih penyemangatnyaa yakk♥ ♫ Dekat Di Hati by Ran — path.com/p/1ZanKk
Retweeted by Faisal Zidni
ka ko Saya baru mengaktifkan paket bulanan 20rb langsung lemot ya soalnya saya gak pake download apa apa :'3 @telkomselflash Indonesia
kalo ada pr ajaa @cumannanya Suka bangun pagi banget buat belajar?
uang kritis dan banyak tugas @cumannanya Badmood ke Sekolah kalau?
Hu'um *anggukin kepala* :'3 @Tweetnesian #RemajaIndonesia kangen ngobrol sama seseorang ?
Mungkin bukan jodoh :'v @StevenGleeks Apa perasaanmu kalo ada yg bilang sayang ke kamu tapi ternyata dia jadian sama orang lain?
moment nyesek itu liat timeline pacar lagi kontekan sama orang lain apalagi pake sayang sama tanda kiss :v
sakitnya tuh disini :v
F*ck ! pengen nangis mungkin salah gua juga :'3
I love it when I catch you looking at me, then you smile and look away.
Retweeted by Faisal Zidni
I really like you. A lot. I know sometimes I mess up and do things that make it seem like I don't care but trust me, you're my world.
Retweeted by Faisal Zidni
Have u ever been so sad & tired & just really wanna be alone but at the same time u really wish there was someone whom u can talk to & cares
Retweeted by Faisal Zidni
Males disuruh suruh :v @cumannanya Paling sering diomelin karena apa pas pagi hari?
No matter what happens, I will always be here for you.
Retweeted by Faisal Zidni
It hurts when you have someone in your heart but you can't have them in your arms.
Retweeted by Faisal Zidni
Studi menunjukkan bahwa orang yang memakai kacamata mendapatkan pekerjaan lebih mudah. [DailyMail] #Psikologi
Retweeted by Faisal Zidni
I still remember how we started talking.
Retweeted by Faisal Zidni
You can't just come into someones life, make them feel special, and then leave.
Retweeted by Faisal Zidni
Jepang RT" @AnindaNaoki @cumannanya #SundayWithCN sering berharap bisa ke negara mana?
semuanya :') @AhCumiCumi #YangPentingHappy KangenMatanya Or senyumnya ?
topi sekolah :v @cumannanya #CNEnjoyWeekend paling sering ilang: 1.topi sekolah 2.dasi 3.fd 4.buku cetak 5. ..?
Pria Scorpio: Setia, cowok yang ramah, murah hati dan tipe cowok romantis tapi agak pemalas
Retweeted by Faisal Zidni