Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Fahimm
7,591 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Perodua Axia seat boleh buat katil terus . Tak heran lah lepasni banyak kereta rosak tepi-tepi tasik , tepi pantai πŸ˜‚pic.twitter.com/bMiCqjxbO22
Retweeted by Fahimm
Bila tgok budak2 SK bercinta naik meramang gak bulu roma baca surat cinta diorg. Mengalahkn org yg dh kahwin padahal belum sunat lgπŸ˜’
Kau buat benda jahat atau baik sekalipun,mulut orang takkan berhenti mengata. Orang yang lifeless memang macam tuπŸ˜‚
"Kalau kau solat pun tk semestinya confirm masuk syurga" At least ada la juga usaha nk masuk sana,drpd kau berlagak badan kalis api nerakaπŸ’
The end of the time is getting close to us. Have you make your own preparation to facing the Almighty God? 😨 πŸŒ‹οΏ½pic.twitter.com/MJIiUPKpdbKpdb
Sk8 dah beli,tunggu nak belajar cara main je.I need a master shifu to teach me πŸ˜ͺ
"Kertas soalan UPSR dicetak di UK?" Kenapa kau tak cetak soalan tu kat tengah lautan hindi terus?πŸ˜’
Ilmu lagi senang masuk kalau selitkan sikit lawak dalam mana mana tazkirahπŸ˜„
"Bila menjawab dikatanya kurang ajar,bila membisu cakap kita ni buat pekak badak pulak.Tak faham aku.." #typicalorangtuazamansekarangπŸ˜’πŸ‘΄πŸ‘΅
Jangan salah tafsirkan perkataan dayus,kalau tak tahu maksud dia jangan nak berlagak pandaiπŸ’
#DCH3168 Nissan almera kaler putih kalau jumpa report di balai berhampiran. Please viralkan benda ni. RT lagi senang. pic.twitter.com/bVD61uGj5j
Retweeted by Fahimm
"At least phone will notify me of low battery, unlike humans, left without a notification."
Retweeted by Fahimm
Kesian kau ni,baru nak up ke bang?πŸ˜’
Selamat Hari Malaysia to all Malaysian. #MalaysiaDay #DiSiniLahirnyaSebuahCinta @ Malaysia Tanah… instagram.com/p/s_E1uajlBf/
β€œ@RisteenaFans: Its cool how she interact w/ her fans. Super duper friendly Armel :) @Ayda_Jebat pic.twitter.com/XZcUSrRoJE” 😘
Retweeted by Fahimm
My biggest wish all the timeπŸ™†pic.twitter.com/dU4jQZdTMQQ
"Call me rude, but dont you ever say 'mak ayah tak ajar ke'. They do teach me, Im the one who stubborn. My faults, Not my parents."
Retweeted by Fahimm
my smartphone battery be like: πŸ”‹100%😁 πŸ”‹90% πŸ˜† πŸ”‹80% πŸ˜„ πŸ”‹70% πŸ˜‹ πŸ”‹60% πŸ˜… πŸ”‹50% 😊 πŸ”‹40%😐 πŸ”‹30%πŸ˜₯ πŸ”‹20%😧 πŸ”‹10 %😫 πŸ”‹3%😱 πŸ”ŒπŸƒπŸ’¨πŸ’¨
Retweeted by Fahimm
Break Free//Ariana Grande ft Zedd
"@Ayda_Jebat: Awaaa ok ke? Tenang. Muka mesti senyum. Hati mesti sado πŸ’ͺ kuad!"saiaa ok sajaa,awaa macam manaa pulaaa awaa😎
WattefaqπŸ˜‚
Sexual harassment & rape are gender blind. Pak cik isnt even wearing something sexually provoking... STILL HARASSED pic.twitter.com/2IQeNcQ3No
Retweeted by Fahimm
Dah tahu tak pandai pakai iPhone,yang kau pergi beli kenapa sengal?πŸ˜’bagi aku jela
"Not even the gods above,can separate the two of us.."OneDirection pic.twitter.com/gz5bphIFJB