Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
FauzyahL
138 followers
gue ga ngerti sama ini hp maunya apa kali
aduhhhh failed lagiiii!! Menyebalkan! >,<
ngga bisa bobo!!
{}austin mahøne{}
ya allah ini failed terus, gimana siiiii \ToT/
so wake me up leave me so lonley ~
nunggu yang ga pasti itu memang membosankan. tapi kenapa sebagian orang memlih untuk menunggu, termasuk lo ;(
sabar kayanya :>
I'm not jealous, but when something is mine, it's mine.
Retweeted by FauzyahL
I created this collage at Photovisi .. photovisi.com/s/Iejdi8R/?vt=…
dulu banyak yang follow gue artis youtube sekarang photography sama atlet :D
anjirr gue bingung referensi apaan maksdunya etdah nih pendaftaran ngeribetin -___-
ke duaaaa "@MentionsMinion #MentionsNioner mantan keberapa yang gabisa dilupain?
#iHeartRadio it so cool when @BrunoMars song gorilla myfavorite song and idole ;) (^o^)
#iHeartRadio it so cool when @BrunoMars song gorilla (^o^)
Gila nih orang otaknya di sabotase kali, swear dah ngefans banget sama itu
something to give of chest, mylife get kind of boring need something that i can confess... *lanjutin booo (cont) wl.gs/KMVEF
1 gift pleaseee :') — i'm not santaclous hohohoho ask.fm/a/aa8emqpa
twitter jadi kalah pamor sama