Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Fizo Omar

PENIPU Betul DNARS Nih!!!!! Kata minum sebotol je Jus DNARS Lutox dah boleh rasa badan makn sihat,bertenaga bagai. Ni baru je minum 5hari dah rasa bertenaga semacam dah.leguh-lenguh badan semua dah hilang.Rasa makin sihat sekarang. Jadi apa lagi,amalkan lah sentiasa Jus DNARS Lutox.100% halal sesuai
Tersentuh membaca nukilan dan dugaan hamba Allah ini..sama2 lah kita berdoa dan bantu semampu kita utk memberi semangat dan juga meringankan beban puan aida sekeluarga. Ameen.. . . #Repost @aida_takume ・・・ Assalammualaikum di pagi Jumaat yang Barakah ini saya mohon maaf sekiranya apa yang saya post
WOW!! MEDISPA MUSLIMAH 😱😱 . Buat facial selalu kat mana? Di CITYSKIN MEDISPA laaaaa πŸ˜ƒ Gabungan rawatan Medical & Spa dibawah satu bumbung di Ampang, Selangor! Antaranya rawatan yang disediakan: βœ…Rawatan rambut gugur/ rambut tidak bermaya/kelemumur/gatal/ rambut menipis/ psoriasis / alopecia ( T
#Repost @fizomawarkitchen ・・・ 1000 KM TRAVEL SEBELUM MASUK KUALI DI BANGI. . . Jauh betul perjalan thai noodle ni sebelum terhasilnya phad thai di fizomawar kitchen.Thai noodle ni diimport khas dari thailand utk mengekalkan rasa thai utk kepuasan anda semua. . . No wonder la phad thai ni antara yang
#Repost @fareedascarf ・・・ Salam Sejahtera, 'FAREEDA PRINCESS OF PERSIA ' KELUARAN 1 HB MEI 2016 DI BUTIK FAREEDA BANGI !!!! HARGA PROMOSI RM 120.00 ( Persia Lace Half Diamond ), RM 150.00 ( Full Diamond ). Bagaimana utk dapatkannya :- No giliran : Sabtu 30hb Apr Di Kilang Baru Fareeda Group Seksyen
" The biggest kiwi so far "
CiliCili HOT SAUCE ● HOT SAUCE berasaskan CAPSICUM yang PERTAMA Buatan Tempatan! ● 100% Buatan tempatan ● tanpa pengawet ● tanpa pewarna ● tanpa MSG ● tanpa perisa ● rendah kalori Jom dapatkan secara terus di MPFL Fest 1.0 pada 30 April 2016 - 1 Mei 2016 bertempat di Stadium Shah Alam. Jumpa
NAK CANTIK TANPA BOTOX? Ramai wanita di luar sana yang nak cantik dengan mudah. Paling mudah rela cucuk sana, cucuk sini. Last2 diri yang sakit dan merana akibat botox. Lepas tu cucuk pula Vitamin C. Setiap kali kena cucuk tu sakit woo.. Bayangkan lengan anda yang gebu diikat kuat untuk timbulkan u
AMARAN untuk Penduduk Sekitar KAJANG & LEMBAH KLANG!! . . Sebelum ni ada iPad dan Smartphone pecah screen. Dah tanya kedai lain diorang charge sampai RM300 sebab konon banyak yg rosak. 😭Memang fikir banyak kali nak tukar.Tiba2 terbaca kat FB ade sorang customer ni post pasal sorang brader yg buat
*BAJET TERHAD? *PESERTA X SELESA SBB PANAS? *PARKING SUSAH? . . Kami SELESAIKAN mslh anda!! Bilik Seminar, Fizo Omar Channel Sdn Bhd (FOC) di Bangi Central. . . Anda pasti PUAS HATI dgn bilik seminar FOC: (+) SELESA (+) LUAS (+) FULLY AIRCONDITION (+) PAKEJ LUNCH (+) BILIK SOLAT (+) LOKASI STRATEGIK
COMING SOON!! . . Seminar START YOUR BUSINESS 2.0 (SYB) khas untuk usahawan yg betul betul serious nak kan ilmu kaya dan berjaya.. . . Sila komen "SAYA NAK"!! Kalau nak dptkan tiket ke SYB pada MEI nanti..
Lunch time!!!. . As usual menu wajib nasi gaul n kopi boran at @fizomawarkitchen
NAK BAGI FREE JER.. EBOOK 'MEREMPIT' SALES.. . Ikutkan value ebook ni RM59 tapi saya nak bagi PERCUMA je. Dlm ebook ni sy ade kongsikan 12 Tips 'Rempit' Sales yg otai-otai bisnes sering gunakan.. . . Ebook ni sesuai utk orang yg sales dia krik..krik.. Tapi anda semua dah hebat, sales sebulan 5 6 ang
πŸŽ‰JANGAN ABAIKAN MESSAGE INIπŸŽ‰ JOM SUPPORT #MPFLFEST1.0 30 April - 1Mei 2016 STADIUM MELAWATI SHAH ALAM -------------------------------- Nak cari barangan best untuk seisi keluarga anda?? Nak bagi hadiah best kat kengkawan rapat anda?? Tapi tak tahu kat mana nak beli?? πŸ“’πŸ“’ Jom ke #MPFLFEST1.0πŸ“’
PERKARA YANG HARUS DILAKUKAN KETIKA " DOWN " DALAM BISNES . . Dengan amalkan cara ini, kita akan lebih bermotivasi setiap kali kita rasa " down " dalam bisnes yang kita jalankan. Setiap ahli bisnes yang berjaya ada perjalanan jatuh bangunnya sendiri. Anda juga perlu bersedia untuk itu. Bukan untuk m
#Repost @fareedascarf ・・・ Salam Sejahtera, . 'FAREEDA PRINCESS OF PERSIA ' KELUARAN 1 HB MEI 2016 DI BUTIK FAREEDA BANGI !!!! . HARGA PROMOSI RM 120.00 ( Persia Lace Half Diamond ), RM 150.00 ( Full Diamond ). . Bagaimana utk dapatkannya :- . No giliran : Sabtu 30hb Apr Di Kilang Baru Fareeda Group
MOH ORANG PAHANG DAH READY KER!!! . Tak sabar nak tgk kemeriahan festival fesyen no.1 di malaysia ni di kuantan nanti!! . Congrats to @moodrepublik kerana berjaya mengegarkan industri fesyen di malaysia. . MOOD REPUBLIK TOUR PAHANG SULTAN AHMAD SHAH CONVENTION CENTRE ZENITH HOTEL KUANTAN 10 PAGI
TUKANG URUT PALING CHAMPION!! . . Alhmdllh rasa lega lenguh2 badan banyak travel lately ni.Dah lebih setahun sya berurut dgn encik syukri ni.servis urut rumah ke rumah memang highly recommended.tp dia sekitar bangi,putrajaya dan KL sajer. . For men only.kalau nak urut badan boleh call en syukri ni 0
[ SUPER DUPER CUTE DGN ABAYA KIDS! ] . . "Sedih.. Sebelum ni kalau gi mana2 majlis.. x ramai yg perasan anak sy ni. ye la.. anak sy ni taklah secantik anak diorg2 tu.. comel, putih gebu.. Tp.. baru2 ni di majlis kawen kawan sekolej.. sy pakaikan dia set lengkap Abaya Kids ni.. wahhh.. tak sangka.. s
#Repost @fizomawarkitchen ・・・ MANA NAK MAKAN MALAM NI?? . . menu baru nasi gaul di fizomawar kitchen pasti akan memberi jawapan yg tepat utk pilihan anda.. . #FizoMawarKitchen #bangi
Saksikan dua lagenda bergabung di atas satu pentas. Jangan lupa dapatkan tiket konsert Ramli Sarip & M Nasir di Universiti Utara Malaysia (UUM), Sintok, Kedah pada Ahad, 8 Mei 2016. Utk pertanyaan boleh hubungi Shamsul (019-7912529).
TAKE 5,BASAHKAN TEKAK . . Kopi boran & cha kiaw yen at @fizomawarkitchen . #fizomawarkitchen #bangi #thaifood #makanmakan
PENIPU Betul DNARS Nih!!!!! Kata minum sebotol je Jus DNARS Lutox dah boleh rasa badan makn sihat,bertenaga bagai. Ni baru je minum 5hari dah rasa bertenaga semacam dah.leguh-lenguh badan semua dah hilang.Rasa makin sihat sekarang. Jadi apa lagi,amalkan lah sentiasa Jus DNARS Lutox.100% halal sesuai
Saya #supportfahmi63! Jangan lupa saksikan pelumba Negara, Zulfahmi Khairuddin dalam perlumbaan World Supersports di WSBK. Dapatkan tiket WSBK anda sekarang bagi pusingan di Sepang pada 13-15 Mei ini. #sepangworldSBK @sepangcircuit @zulfahmi63
"TERUJA DENGAN KELEBIHAN SABUN BIDARA PLUS" . . . Anda direkemen untuk mencuba produk Sabun Bidara Plus. Yelah, kat luar sana kan banyak produk berdasarkan bidara, namun yang ni ada specialnya sedikit. Sabun Bidara Plus membantu: βœ” Merawat penyakit kulit βœ” Merawat ekzema & psoriasis βœ” Menghilangkan
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.