Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
Fizo Omar
actor 642,328 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Fizo Omar ”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Pusing2 melawat kawasan dgn madam rose @mawarfareeda_mf ...n credit tu abangla security yg snap photo ni..shot yg ke 37.5 bru ok gmbr.tp ni kira yg terbaik lah ni..#fizomawar
Back to 50's #honda #c50 @asrivirela
Inginkan product anda di war warkan n advertise ke lebih kpd 3juta followers dlm sosial media accounts.. Sila call no diatas n get ur slot.tq NO SPAMMERS PLEASE.
Good morning monday! #selfmotivation #fizoatwork
#fizomawar 1st #anniversary vacation gateaway
Have a great Sunday! #selfmotivation 👍
Jemput makan dulu yea...finally jumpe jgak benda alah ni... Anyway ni bukan daun sireh k. Miangkam nama nya.makanan thai yg mmg superb n must eat. Arroi chin chin..
Two become one #fizomawar
Alhamdulillah.. Sahabatku yg sangat berutung ,tuan haji adi putra @adp_adiputra yg diberikan rezki hidayah..tersentuh hati mendengar sedikit perkongsian dr adi ketika dia mengerjakan ibadah haji.tahniah utk adi.
So cute...finally meet them..my buddy @azziskandar n his gorgeous wife @yiulin n the baby #zaraaliya
Assalamualaikum.... Sebentar lagi fizo akan mengendalikan Majlis Pelancaran buku '100 Birds of National Botanic Gardens Shah Alam' yang akan di rasmikan oleh YB Dato' Sri Ismail Sabri Bin Yaakob, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani. X sangka pula di Taman Botani Negara Shah Alam ni menjadi hab
Nah secara live utk adik2 layan #upinipin
Reunion... @yanasamsudin my herion,siti kelembai,minyak dagu,kongsi n bionik... @therealfafau .. Sifu n geng masa jom heboh n kembara tv3 @aghotfm ...partner in crime nasi lemak kopi o n partner host yg paling cool. @slenfadzil ..editor hiburan metro.
Tq prof muhaya.byk yg dpt saya pelajari drpd pakar motivasi idola saya ni.. #positivelife #motivation #fizoatwork
Jangan noty yea upin ipin.nnti uncle fizo gigit telinga tu!!!
Salam Jumaat 🙏
Assalamualaikum, Alhamdulillah....anda akan bersama dengan Fizo sebagai pengacara Pencetus Ummah sepanjang musim kedua. Sebuah program yang telah menjadi fenomena buat rakyat Malaysia. Terima kasih kepada pihak Astro yang telah memberi kepercayaan ini. InsyaAllah tanggungjawab ini akan digalas den
Tak sabar pulak nak saksikan #pencetusummah musim ke-2 episod pertama malam ini.penyampaian dakwah secara santai diharap lagi sekali akn menjadi fenomena di malaysia. All the best utk semua peserta.
Bersama jutawan muda n tyco cosmetic.congrats dato alif syukri. Memang terlajak laris!!!!
Product Review: Pesanan Penaja: Onlineshop lain diminta jgn komen disini. Tq . Jom beli HANDSET di @worthit.my Pengimport yang manawarkan HARGA KILANG kepada pengguna! SEMUA BRAND ada! Cth: Samsung, Apple, Lenovo, Xiaomi, Huawei, One Plus, LG, Sony, Asus, Meizu, Nubia etc. Kedai telefon pun ambil
Little cute baby girl Hana Khalishah product by @khalidnadzri n @roznizazainal n made in malaysia...
Done meeting with julie's team.. Insyallah lpas ni boleh makan biskut byk2 n share ngn korang smue..hehe. #fizoatwork
The harder you work, the luckier you get. #selfmotivation #fizoatwork
Silakan.... . . Anda boleh kongsikan product anda di sini sahaja, sebarang komen di gambar lain akan di block. Selamat bekerja sama. Tq