Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Fizo Omar
actor 674,927 followers
Sape yg pernah main game lawan pemadam ni. Antara permainan legend masa zaman sekolah tahun 90an dulu. Pantang bile cikgu takde je kawan ajak lawan. Hehe. Ape pengalaman korang?
Wall-climbing white sofa..... Berbaloi x kalau beli sebuah?
Assalamualaikum and good morning everyone!
Salam semua! Special promo for product review sempena Chinese New Year ini. Jom review produk anda di akaun sosial media Fizo Omar yg mempunyai jumlah followers melebihi 4 juta org bagi social media account (Instagram, Facebook dan Twitter). Jika anda berminat sila hubungi no. di bawah ini atau ting
Ghost stories selalu kita dgr.....tp kalau human stories mcm ner plak erk?
Assalamualaikum dan selamat pagi..kelebihan hari Jumaat adalah penghulu segala hari..hari ketentuan umat dan tanda kebesaran Ilahi..Subhanallah..mari kita perbanyakkan amalan kita
❤️#EPHYRA BANTU DAPATKAN ANAK!❤️ Anak atau zuriat, adalah keinginan suami isteri bila berkahwin. Tapi bila sudah beberapa tahun kahwin, Allah duga masih belum diberi zuriat. Masih ada jalan. Bukan 'dead end' atau jalan mati. #Ephyra ~ adalah salah satu ikhtiar. Mengapa #EPHYRA? ✔️Menyeimbangkan ho
Salam uolls semua!!! Hari nie Sheera nak kongsi rahsia, dulu kulit Sheera memang bermasalah seperti : ✔ Jerawat selalu naik ✔ Kulit gelap ✔ Tona tak sekata ✔ Kusam ✔ Parut jerawat sukar nak hilang ✔ Kulit berminyak Tapi sekarang Alhamdulillah, masalah itu semua dah hilang semenjak SHEERA amalkan mi
Gong Xi Fa Chai!! Selamat tahun baru diucapkan pada semua rakyat yg berbangsa cina. Semoga tahun ini menjadi tahun yg terbaik. Dan kpd anda yg ingin pulang ke kampung sempena musim cuti ni berhati2 di jalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi anda.
Skills/Experience or Education..mana satu yg lebih penting?
Self upgrading.... Train The Trainer TTT Focus mode!!!
Misai lentik tidak percaya, Jadi idaman dara pingitan, Betulkan niat barulah berjaya, Buat amalan pasti berkesan. Krim Jambang Wak Doyok kini didatangkan dalam wajah baru, baunya harum menusuk kalbu, yg dh cuba pasti mahu, yg belum cuba apalagi yg mahu ditunggu. Hubungi @legasiwakdoyok @legasiwakd
Iphone 6 for RM 13 million!!!!!! Ade jgak orang beli ek!!! What say u?????
Have a great choice then....
. Memang terbaikkkla Pineng powerbank dari @innrahmanshop ni!! iphone boleh cas sampai 7-8 kali. Harga pulak memang murah. Confirm ori & ade waranti 1 tahun lagi. Nak fullset siap Pineng charger & connectors pun ade. Free pouch bag tebal color2 lagi taw hehe 👍 . . Ramai cakap gadget kat @innrahmans
NO SPAMMING PLEASE!!! Tq.. Kepada pelanggan @hotburgermalaysia di seluruh negeri.. Tqvm kerana sentiasa menyokong kami di @hotburgermalaysia .. Produk @hotburgermalaysia adalah kesemuanya berbentuk 'petak' #squareburger #hotburger Sekiranya anda dapati ada cawangan yg tidak mengikuti 'spec' kami.si
#isyaratcinta coming soon #19mac @liyanajasmay @balqisrameshan @adp_adiputra @iamrosyam @badehjazmi
Press conference "ISYARAT CINTA" Actor,produser n businessman @iamrosyam Nantikan #isyaratcinta coming soon #19mac
Giant heel spotted!!! Dear ladies driver ,do not slow down ur car please!!!
Siri 4- Peraduan Dialog Kreatif Isyarat Cinta. Hashtag entry anda dengan #isyaratcinta #rkscreen ✌️
👨FADZIL 👰YANA Selamat pengantin baru buat @yanasamsudin @fadzilzahari Semoga kekal ke jannah Sory xdpt wedding korang hri tu..
Assalamualaikum and good morning.. Let's learn this 5 rules which gonna give you a better life..In Shaa Allah
Baru sampai dari Penang, buka2 tv ade cerita 7 Petala Cinta....layan dulu cerita ni....tak sabar nk tunggu 19 Mac ni utk buah tangan terbaru dari Fizo..#IsyaratCinta
Sape igt lg zaman sekolah dulu gosok gigi beramai2... Bg berus gg n cawan satu then gosok lah... Ade yang xde gigi pun kene gosok jgak..heheh Jom share kenangan dulu dulu
Next!!! Macam mane la perut cheq ni xmaju kehadapan.. Bila blk penang ni lah keje nye dengan madam rose rekemen mcm2.. Nasib baik lah lidah klate blh ngam ngn slera mamak penang.. Tp serious susu badam n nasi kapitan beriani kambing mmg terbaik kat cni.. #penangfood