Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Fizo Omar
actor 686,376 followers
Ni lah dia tulang belakang di sebalik seminar SYB (start your business) yang akn bermula esok Tq kpd team @sifufbads
AGENT PROGRAM Siapa pernah terfikir nak mulakan perniagaan tapi taktahu nak mula kat mana? 🙋 . Dengan keadaan ekonomi keluarga yang meruncing sekarang, 1 kerja sahaja tak cukup. Tapi nak buat 2kerja dalam 1 masa adalah mustahil sangat memenatkan. Siapa pernah terfikir nak menjana side income dengan
Tomoro is the day.. Alhamdulillah hampir full house yang dah register utk seminar SYB (start your business) esok jam 8.30pg di hotel KL International Hotel. Tak sabar rasanya utk berkongsi dan bagi manfaat kepada semua yang hadir esok.
Ikut pd kisah diatas apa komen anda??? 😂
📣 LOT EXPO RAMADHAN UTK DISEWA📣 . LIMITED ONLY! . Lokasi tapak untuk berniaga di BAZARENA SHAH ALAM sempena bulan ramadhan.Tapak yang strategik dengan kunjungan RATUSAN RIBU pengunjung selama sebulan.Bermacam jenis produk boleh diniagakan.Pelbagai promosi untuk BAZARENA SHAH ALAM akan dibuat ol
Sedapnye..sgt unik & kreatif!
Salam Jumaat penghulu segala hari. Letih @wakdoyok kerja sepanjang minggu, akhirnya dpt beristirehat. Untung la yang rehat, TAPI ramai pasti sudah ada berbagai plan Sabtu Ahad dengan kenduri dan riadah. Ayoh minum Kopi Lu-Wak Doyok untuk mengembalikan tenaga kalian! Kopi bukan sebarang kopi, bukan j
"Saya selalu imaginasi yang saya berbasikal keliling dunia" -badrul hisyam . Itulah sebenarnya self motivation yang di lakukan sehingga dapat melakukan sesuatu yang luar biasa. . Kerana beliau jelas dengan matlamat dan keiginannya.itu lah semangat dan motivasi yang mendorong dia buat keje giler de
Berpeluang untuk menemubual sifu saya tentang topik Hidup Luar Biasa. Beliau juga pemangkin untuk saya hidup lebih luar biasa juga. Temui saya di dalam seminar beliau pada 19 April 2015 di Menara PGRM Cheras di mana saya akan berkongsi dengan peserta semua tentang bagaimana saya mengatasi segala ca
Jommm breakfast bersama kami di @nasilemakkopiotv9 We are ready! Mood masih jeles dgn @hunnymadu yg dapat ke LA for Fast&Furios 7 premier screening n dpt interview all the cast.. Hello vin diesel.. Tp huny ckp vin diesel @faizalfbi76 yg kim slm kat kami.so kira ok la.hahaha
Apa yang menarik dalam @nasilemakkopiotv9 esok? Bersama saya jam 8pg di @nasilemakkopiotv9
Kitaran haid tidak stabil? Senggugut yg menyiksa setiap bulan? Mood swing? Hormon tak stabil? Ada cyst? Kurang susu badan utk baby? Anda lesu dan tak bermaya? Serius!! #blinqbeautydrink adalah minuman yg anda cari2 selama ni.. Minuman 3 dalam 1 dgn pemakanan sunnah utk.kesihatan dalaman, kecantikka
Kesian cik meow dah takde tmpt nak landing..disebabkan saiz tv makin nipis..😂
by @hotburgermalaysia Semoga dipermudahkan segala urusan olehNya. Selamat bekerja & berniaga. @hotburgerklate @hotburgerjohor @hotburgerselangor @hotburgerkualalumpur @hotburger_melaka" via @PhotoRepost_app
{ GARA-GARA #EPHYRA ~ MAKIN RAMAI SELEBRITI JATUH CINTA DENGAN HASIL SUPER BAGUSNYA! } EPHYRA™ - PILIHAN NO. 1 PENGGUNA DENGAN RIBUAN TESTIMONI BERJAYA! ♥KECANTIKAN♥ ► 70-80% pencerahan ketara dlm masa 1-2 minggu ► Tona kulit lebih sekata ► Memulihkan kulit yg rosak, jerawat & bermasalah ► Menghila
How bout u? Brape lama anda amik masa utk jumpe a 'man' in the picture.?? Share please. Jujur k
Beza betul cara lelaki dgn perempuan shopping ek...apa kata anda???
Wajah bengkak? Pipi tembam & jatuh? Dagu berlapis-lapis? Kulit kusam? Dah try bermacam produk tapi masih tak berkesan? Meh sini kami bantu anda mendapatkan wajah runcing, langsing, kecil dan cerah berseri dengan serum fabulous by @glamv.official ini Kegemaran & rahsia wajah V selebriti Dihasilkan
#Repost @hotburgermalaysia with @repostapp.
・・・
Pastikan yang "Original"!! Boleh dapatkan #squareburger di seluruh cawangan 150 buah outlet #hotburger di @hotburgerklate @hotburgerjohor @hotburger_melaka @hotburgerselangor Sila laporkan kpd cawangan berikut sekiranya anda mendapati burger yang tida
Kopi bukan sebarang kopi.. bukan juga luwak dari si musang ..kopi idaman seantero asia..pelbagai khasiat untuk dalaman laki laki dan wanita..nak jadi lelaki sejati??minom la kopi yang @wakdoyok amalkan sendiri!!Jom mengopi bersama wak!! KOPI LU-WAK DOYOK DIJAMIN SEDAP!!!diformulasikan khas dari wak
Sape ingat lg phone nie..bateri dia mmg terbaik tak payah nak caj slalu pun..
Bila umur masuk 30an garis2 dah nampak kat tepi mata, kulit kusam tak bermaya.. . Tak mengapa jgn risau.. . AH beauty boleh bantu anda menegangkan kulit dan menghaluskan kulit bak kulit bayi.. . Senang je caranya.. 1. cuci muka before tidur 2. sapu cream AH beauty utk perbaharui sel kulit 3. sebelah
"Terima kasih kepada sahabat saya @fizoomar kerana mempromosikan produk krim jambang saya @legasiwakdoyok di instagram beliau, dan sale alhamdulillah, TERLALU BANYAK.terima kasih dan memang terbaik" . - wak doyok @wakdoyok (product owner n celebrity) . Wak doyok antara produk owner yg sangat berpua
MENGAMBIL WUDUK KINI BEGITU MUDAH "Bestnyee.. #blinqfoundation nie, saya pakai waktu pagi sehingga selepas solat asar pun muka saya nampak freshh jer.. Nak berwuduk pun mudah, tak perlu cuci" Kini anda boleh mengambil air wuduk tanpa mencuci make-up. Begitu mudah dan pantas dengan bedak asas Blinq
Quality time together.. Sambil menyelam minum air.. #fizomawar