Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Fendy™
623 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Fendy™”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
projek duit online kembali semula
yeahh.. akhirnya
pagi tadi p teman helmi jumpak awek diaa.. hahaha
lebih suka upgrade pcdesktop/ladtop daripada beli fon baru.. :3
wow .com turun harga dulu $13 sekarang bru $10
hareyy betoi.. beli domain mahal2 hilang mcm tu ja...
seb baik boleh guna balik
account twitter kna blocked -,-
tadi layan MLM, sekrang layan movie "Hantu Air" pulak.. o_O
and another "B" Students Work for the Government
Most of Malaysian people are "A" Students Work for "C" Students ..
Why "A" Students Work for "C" Students and "B" Students Work for the Government #RichDad
layan fifa online palu
bosan la pulak pagi nhh
pada zaman internet 4G LTE yg internet laju gila2 ni, mcm xdak function kalau bg quota 1gb untuk sebulan. #Malaysian
rasa mcm nak cuti sem berterusan..
pikir pasal poli.. haisshh
lpas gak buat maggie udang galah wkwkwkwk
harini dapat 2 ekor ja.. #jadilaa
setiap mlam menduga jenggo
makan snickers dulu
@DJRODRIGUEZ2313 tahun depan aku nak pi ambik sijil spm tak bleh dah la jumpa budak² form 6
Retweeted by Fendy™
expert in everything is just beginning~ #programmer
people have crazy think enough, they can change the world
wherenever there is light, there are also shadows
bosan baq ang!!
November 8th, Masashi Kishimoto became 40 years old!! Happy birthday!! pic.twitter.com/4Wdl5UR8Wp
Yg mana masih baghal lagi duk ingat BR1M tu duit Najib dah boleh pegi terjun loji taik.
Retweeted by Fendy™
AF? bitch please!! lagho punya rancangan
nk download kna survey -,-
emulator 3ds x jumpa pulak..
downloading pokemon omega ruby and alpha sapphire 3DS..
nk download apa2 kna survey yg majai ni..
aishh budak ni.. boleh rosak lappy aku klau mcm mni.. -,-
hampehh betoi
belukang pon nk pupus kaa..? aishh -,-
dulu kalau p mancing belukang boleh dpat segundi kot..
p mancing tadi dapat sekoq ja.. tu pon belukang.. TT
Tindakan kerajaan mahu menyenarai hitam peminjam PTPTN (CCRIS) tidak wajar, kita akan lawan!
Retweeted by Fendy™
lawan satu match pon dekat 8 episode.. #slamdunk