Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
.fen™
Want to Grow Your
Social Media, Free?
layan bola padulu, esaimen letak tepi 😁
yeahh dpat spotrim baru 💃
"put your number on my phone" me:
Retweeted by .fen™
terkena balik 😂
Nak tahu tak? Nak! Nak! Allah uji kita dengan something yang kita lemah sebab nak ajar kita jadi kuat. Aku Serious ni. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Retweeted by .fen™
peristiwa semalam mmang serrr 😩
A comparative look at the brain sizes of different species.
Retweeted by .fen™
@TMConnects Saya subscibe 4mbps tetapi kenapa dapat 1mbps jer? Awak nak jadi Najib jugak ke?
Retweeted by .fen™
Aku tak paham betul jenis orang yg suka pandang rendah dekat orang kampung ni. Diorang ni tak tau ke kampung Konoha melahirkan ramai Hokage?
Retweeted by .fen™
Iphone dipakaikan cover, takut rosak katanya. Tapi aurat tak dicover pula? Tak kisah ya kalau rosak? Tepuk dada, tanya iman.
Retweeted by .fen™
Please, don't be too perfectionist.
Retweeted by .fen™
TM ni taknak buat macam Astro ke? Minggu merdeka bagi speed internet laju kepada semua pengguna macam Astro buka channel kepada semua.
Retweeted by .fen™
sorry I am unpredictable 😎
time cuti pun kna ada quiz 😖
Pentingnya solat pada tubuh kita, jaga relationship kita dgn Allah, Dia jaga tubuh badan kita.
Retweeted by .fen™
We're Gamers & Programmers of DIP3C 😎😎 DIP3C GAMERS PRODUCTIONyoutu.be/hwM1CMj_rEEkA
Paper Prototyping - Wikey Apps: youtu.be/u00IE2JM-Jw
bnda x prlu pun kna study jgak kaa sial lahh Jaii
Wondering how to grow on twitter? I gained 1 follower in the past week. This is the app: crowdfireapp.com/?r=tw
dear esaimen please be nice to me
paper prototype 😪
jangan percaya dengan ayt mmbe . “ weyh, aq x study lg laa" . Jangan 
pagi2 buta kmi dok brkongsi cerita hntu 😨
malas nk explain, just ckap it is algorithm
Show me the codes
Talk is cheap
"Sorrylah aku busy sikit" on Whatsapp. But yet you tweeted about 100+ Tweets, 3 photos on Instagram and a check-in on Swarm. K faham 😂
Retweeted by .fen™
Exam sekarang semua mintak definisi perh. Die ingat kita baca kamus ke sial.
Retweeted by .fen™
#twtserius Rata2 org terkaya Malaysia ne xberpelajaran..tp diorang ada PEMIKIRAN...eh lupa,yg ltest kkayaan 2.6billion ada pelajaran..huhu
Retweeted by .fen™
bypass someone's whatsapp 😈
Rmai student hancur sbb xjga solat,ikhtilat,akhlak dll. Xsmpt graduate, dah btzina, pointer teruk, kena buang U dsb. #tipsmasuku
Retweeted by .fen™
Pulau Rawa, Johor. 16 kilometer daripada bandar Mersing dengan menaiki bot. Cantik kan?
Retweeted by .fen™
Wisteria Flower Tunnel, Jepun. Romantiknya kalau dapat bawa bae pergi sini. 😍U
Retweeted by .fen™
Pernah tengok cerita The Hobbit? Inilah dia perkampungan Hobbit di The Shire, Hobbiton Village, New Zealand. 😍R
Retweeted by .fen™
I just got promoted to the Silver League in @8ballpool. Come shoot some pool with me! 8bp.co/PLDM7M
Bila Rasulullah nk tidur, baginda akan baca surah al Ikhlas, al Falaq & an Nas dan tiup dkt tapak tgn... Jom amal 😊I
Retweeted by .fen™
Bila korang ternampak perempuan kurus keding cakap, "I dah gemuk lah you." 👀F
Retweeted by .fen™
sebelum wujudnya wak doyok , ini lah wak doyok kami yang lagend . lagi hensem dari wak doyok kakaka
Retweeted by .fen™
emm memang susah nk cari prmpuan yg x pnah cple..
Cristiano Ronaldo, goal machine ⚽⚽⚽
Retweeted by .fen™




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue