Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
little things
teenagers style 2,346 followers
dan lepas tukar aku nak nyanyi lagu little things. lepak tasik lepastu. siap siap sekarang get ready hangout. hell yeah
kita pergi spa ye. sian dia tali dah putus. tukar semua ye.
gua kejap lagi nak bagi anak kesayangan wa pergi spa.hehheehe my guitar love you ,😽
my wife see u in jannah ayat penuh means kau tahu
sedih ye ayat syamsul ni
"Alone?" Taklah. Malaikat kiri kanan ada. "Single?" Tak jugak. Allah sentiasa ada.
Retweeted by little things
perut main peranan sakit macam ada sesuatu hehhehehehe
semoga pegi balik aku nanti berjalan lancar..amin
mata berat habis tapi malam ni punya hati mahu overnite
emm aku pergi dari KLIA jugak nanti..hm semoga flight aku okay
tengok dengar cerita pasal mas ni. buat aku takut dahlah aku naik flight 22 march ni 😭
pergi bilik air basuh muka. tiba tiba terkejut rambut aku macam zombie panjang . muka seposen malam malam
dem dem dem dem hantuk kepala hahaha
kalau niat dah ada sorang pun manyak syok 🙌
kalau kua sorang .sorang sorang sorang. mohon ulang seribu kali ---- "sorang. what the pakpa "
plan nak jalan pun ura ura.. malas fikir lah aku nak guna kete mama pun dia guna ahhh dem
ish hampa semangkuk
esok nak jalan 😏
gua senang naik senang turun fedap
wechat id : fazsfazira
tv indon banyak cerita feel aku tengok