Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
little things
dan lepas tukar aku nak nyanyi lagu little things. lepak tasik lepastu. siap siap sekarang get ready hangout. hell yeah
kita pergi spa ye. sian dia tali dah putus. tukar semua ye.
gua kejap lagi nak bagi anak kesayangan wa pergi spa.hehheehe my guitar love you ,😽
my wife see u in jannah ayat penuh means kau tahu
sedih ye ayat syamsul ni
"Alone?" Taklah. Malaikat kiri kanan ada. "Single?" Tak jugak. Allah sentiasa ada.
Retweeted by little things
perut main peranan sakit macam ada sesuatu hehhehehehe
semoga pegi balik aku nanti berjalan lancar..amin
mata berat habis tapi malam ni punya hati mahu overnite
emm aku pergi dari KLIA jugak nanti..hm semoga flight aku okay
tengok dengar cerita pasal mas ni. buat aku takut dahlah aku naik flight 22 march ni 😭
pergi bilik air basuh muka. tiba tiba terkejut rambut aku macam zombie panjang . muka seposen malam malam
dem dem dem dem hantuk kepala hahaha
kalau niat dah ada sorang pun manyak syok 🙌
kalau kua sorang .sorang sorang sorang. mohon ulang seribu kali ---- "sorang. what the pakpa "
plan nak jalan pun ura ura.. malas fikir lah aku nak guna kete mama pun dia guna ahhh dem
ish hampa semangkuk
esok nak jalan 😏
gua senang naik senang turun fedap
wechat id : fazsfazira
tv indon banyak cerita feel aku tengok
then apa yang aku nak beli nak buat tak dapat buat..hmmm feel down. 😢
feeling bosan 😭 emmm esok duduk rumah
im try best but im not the best!
RT @SyamReez: Sumpah siapa yg buat lawak pasal #MH370 bodoh2 belaka . Jangan jadi bangang , cuba (cont) tl.gd/n8lbn3
pray for you always be happy without me.
tak semua benda boleh puaskan hati sendiri hati orang jugak kan
aku sudah cuba sekurangnya aku cuba untuk semuanya tapi dahlah 😄
melawat dan melihat adik ku yang jauh nun sini belajar
Ada dua jalan . Jalan ke Syurga dan Jalan ke Neraka . Tepuk dada tanya iman. Bukan tanya selera yang memang suka kepada nafsu .
Retweeted by little things
and terhempas pray for them 😞
RT @tharshini_nair: Maybe people should stop blaming the pilot or MAS and start praying for the crews and passengers safety #PrayForMH370
nak beli tu nak beli ini then? siapa nak teman. shit question from my ownself.
you and me it's too far too hurts
im feel so lonely lonely lonely
mata rabak. aku rasa macam tak cukup tidur je 😒
jimat sebenarnya guna ni.. tapi tulah aku malas nak melanggan langgan ni aku guna time luar rumah haha time jalan ke apa ke
good morning salam subuh ye anak anak 😺
when you smile you never loved