Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
fatihot
506 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Its my turn pulakπŸ’€πŸ’€ bye kawan
Harini je dah dapat 3 goodnight wish daripada farah hmmm cukup lah tu #belajarbersyukur
Gila lah weiiii farah dah tidur lah fuyooooo hebat
Thank godπŸ‘
"I love you" means that I will love you and stand by you even through the worst of times
Retweeted by fatihot
Oh dia bagi good night wish rupanyaπŸ˜‚panjang nya gnight wish farahπŸ˜‚patut lah lambat , okay goodnight jambanπŸ˜‚πŸ˜š
people that regularly go to sleep before 10 pm ???? ???????? ???/ ?????????????????? ? how
Retweeted by fatihot
Farah ni tengah typing ke tengah tidur ni haish lambat nya awakπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Aku tak tahu doh aku dah belajar science sampai chapter manaπŸ˜‚aduhmak teruk gila doh apa nak jadi ni fatihah oiiiii
Apahal buku orang lain tebal sampai buku aku je nipisπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚aduhmak main koyak koyak lagi
Rindu izzah dengan zaff😭 5hari dah tak jumpa😭😭
Nak pergi koko ke tak eh esok emmm
Sometimes when your parents are scolding you, they'll ask you to answer them. When you answer them, they'll say "dah pandai menjawab ye"
Retweeted by fatihot
when your mom keeps talking after you said "ok" 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Retweeted by fatihot
Terjumpa kawan sekolah rendahπŸ˜‚πŸ˜šπŸ™ˆ
Bodoh lah orang yang tukar password aku ni eyyyyy
Tang bila pulak aku colourkan rambut aku😭korang dah kenapa
when u tryna turn up but ur friends lame af pic.twitter.com/JFzpcI7uYB
Retweeted by fatihot
bila isteri cakap "sayang tengok jap anak kita, i nak masak kejap" suami: orait pic.twitter.com/dBFT91Vg2T
Retweeted by fatihot