Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
fatihah
372 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Sorry to say but you've lost me.
Retweeted by fatihah
Kau tunggu esok kau bangun kau tengok muka kau cacat sebab kena conteng @farisya_fr kah lek je tau
You guys are an asshole but i still love you anyway ((:β™‘πŸ˜Š @ cherasinstagram.com/p/rH2nARzB9i/C
"@farisya_fr: "@itsfatihahraiza: 6-3 @farisya_fr HAHAHAH"weh babi diam ah" tak banyak 6 je kau relax ah HAHA
Lawan cup bak tang
"@sarahnadiah_: when you take pictures with your makcik/pakcik : "nanti wassap eh"" @eizlan5 @farisya_fr @KhairilRidhwan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
My " rindu " isn't that cheap tau. If I tell you I miss you, that means you're lucky.
Retweeted by fatihah
Siapa tidur awal dia kena belanja burger esok @eizlan5 @farisya_fr @KhairilRidhwan
Ayong "nak makan apa lagi" hahahah ni serious nak bagi perut aku pecah ni
Permandangan dia halamakπŸ˜‚
Late dinner with ayong , iwan ,jelan and isya hehe
"@eizlan5: Jadi ke plan ayong awin besok ni @itsfatihahraiza @farisya_fr" JADIIUIII
Anti-social family lol
Acc dalam phone banyak sangat sampai tertweet kat acc orang hahahah
"@eizlan5: Fatihah makan tak pernah nak habis kan"
Saya sayang cousins saya anda bangga tak ? @eizlan5 @farisya_fr @KhairilRidhwan HAHAH
"jom keluar jalan jalan sambil tu sefie dalam kereta" -ayong awin hahahha
Retweeted by fatihah