Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
٢٠١٨
1,336 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Hari yg haram berpuasa; - 1 Syawal - 10 Zulhijjah - 11,12,13 Zulhijjah (Hari Tasyriq) - Hari Syak (30 Sya'ban)
Retweeted by ٢٠١٨
Sunat berpuasa; - Puasa 6 bulan Syawal - Puasa pada 9 Zulhijjah (Hari Arafah) - Puasa pada 9&10 Muharam - Puasa 10 hari ptama Muharam
Retweeted by ٢٠١٨
N member yg just passed away after isyak tadi. The one yg approached me first masa orientation day form 1 dulu. Alfatihah buat mu, sayang😭
Tiba-tiba teringat arwah kak dayah. Yg seminggu sebelum arwah takde, arwah sempat tanya khabar n plan nak jumpa. Kak dayah how i miss you😭
Ya Allah.. Mcm mana dengan sahabatku yg sedang bermalam pertama di al barzakh skrg ni.. 😭
Dah semua group whatsapp nak sedih ni kenapa alahai 😔
Retweeted by ٢٠١٨
😔😔😭😢😣😭😢
What Celebs Would Play these Disney Princesses! We think #10 is a mystifying! buff.ly/ZypKIi pic.twitter.com/sHsGXtEhDW
Retweeted by ٢٠١٨
Why dont you understand
Believe or not asthma attack occurs bila kita get stressed easily
Expectations could never be the same 😔
Menguap repeated times yet im still thinking on that😥
Hati berdebar. bukan sebab nervous. Boleh jadi sedih yg teramat?
A nurse is looking for a vein on the hand of a premature baby. This picture is powerful. pic.twitter.com/Gqsgzp64BJ
Retweeted by ٢٠١٨
Allah akan uji balik setiap apa yang pernah kita cakap, yang pernah kita pandang rendah pd org lain. Setiap satu akan diuji kembali.
Retweeted by ٢٠١٨
Got strong reasons for it. Yeah i want it as soon as possible 😔
Hapuskan air matamu 🎵
Tahan 😌 takpe, esok balik dah. Earthlings night 😁
I was taught to say hasbunallah wa ni'mal wakeel everytime i have those anxiety feelings 😭#PBLawaitss
K dah masuk 5 kali menguap
Endochondral ossification 💃
Lecturer anat yg lagi satu ni mcm still further study sambil ngajar hmm hmm
"@fatihahmasrurah: Harini present diagnosis depan doctor huiiii😱" All the best ! ✌✌✌
Retweeted by ٢٠١٨
Tyha ngantuk teruk sekarang tolong saya
Harini present diagnosis depan doctor huiiii😱
When the memories hit you... that shit hurts.
Retweeted by ٢٠١٨
It's not only beauty.It's always beauty and brain.Always.. -Dr.A #DIAgnosis2 #Amnesia
Retweeted by ٢٠١٨
Give your brain a chance to study. Get rid of all distractions, particularly the smartphone.
Retweeted by ٢٠١٨
Give up. Bye. 😊
takde sape ke nak bagi hadiah iPhone. 👉👈
Bollywood fever😭
When it’s after 2am, just go to sleep. The decisions you make after 2am are always the wrong decisions.
Retweeted by ٢٠١٨
Rasa nak tengok hindustan la😭
Kenapa hati ni lembut sangat nak tacing2 dengar lagu sedih ni eyyai😒
Bila tyha nak jadi rajin taktahu la😌
Kalau mandi time mcm ni okay tak? Okay je sebenarnya tapi yut suka spread out cerita bukan2 menyampah k
Bad habit. Love to hold pee in😪
Jordanian made my night. Thanks💑@dr_amirrifaiee
Hasbi rabbi jallallah ma fi qalbi ghairullah nur muhammad sollallah, Lailahaillallah 😭😭
'Ala bidzikrillahi tathmainnul quluub. Its true indeed. YaAllah sungguh besar Kuasa Mu. Tenang mendengar pujian atasMu. Tenang hatiku😔😭
Hati sayu la malam ni😔
Kuah apa yang paling manis? Ukuwah. Salam tarbiah gituew
Retweeted by ٢٠١٨
@fatihahmasrurah tyhaaaaa why u doingg to me this huwa! Wehh deyy kau mkn kat cafe tak pndg aku pon sbb rmai tegur kau , kau xpndg aku 😭
Retweeted by ٢٠١٨