Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
٢٠١٨
1,336 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for ٢٠١٨”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
YaAllah belajar pasal Aristotle lah pulak. Dark Ages lah pulak😭😭
Boleh dapat batu karang cengginiii tahan dua jam😂
Cantik gak emoji art ni😂😂😂😂
GOOD😊MORNING ✨☀☀✨☀☀✨ ☀☀☀☀☀☀☀ ☀☀☀☀☀☀☀ ✨☀☀☀☀☀✨ ✨✨✨☀✨✨✨ MY🌻SUNSHINE
This kinda uneasy feelings😪
You can never "just be friends" with someone you fell in love with.
Retweeted by ٢٠١٨
Apak aaa. Lecturer tanya apa aku present tadi? Hahaha sister ni, takfaham kee aku present😭
"Why are all Muslims terrorists?" Dude, there are 2.2 billion Muslims. If we were all terrorists, you'd all be dead.
Retweeted by ٢٠١٨
I'm the one who took care of myself. I'm the one who healed myself the times my heart got broken. I picked myself up, and no one else.
Retweeted by ٢٠١٨
Perasaan nervous tu dah banyak kali buang and try pk positive tau tapi bila dah nak sampai turn automatic pounding 😭
Berdebar gila tak tipu
Social stratification
kejap lagi turn present, pulse rate 120 skrg ni
Why i must hv this feelingg.😢
Macam mana nak jadi rajin siang malam ngadap buku sampai nak hidup pun tak sempat macam awak ni? #ayatnganjingtahapkwaja 😂😂@dr_amirrifaieaie
during a math test: me: my answer = 23 answer choices: 170, 195, 264, 362 me: well 170 is closest to 23, so that must be the answer
Retweeted by ٢٠١٨
"@_fxkachu: Dah nak masuk 2015, baru aku tahu warna yang ada dkt tag roti menunjukan hari roti itu dibuat. pic.twitter.com/Bv1yNNp3pi"
Retweeted by ٢٠١٨
😢😢😢😢😢😢😢😢
😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓
😔😔😔😔😔😔😔😔
Makin teruk je rasa 😢
cant stop laughing 😂 nah >3@dr_amirrifaiee
Tears were streaming down my face right after receiving a phone call from umi. lagi kakngah dengar suara umi lagi bergetar hati tahan rindu😔
Tazabaaarnya hari Selasa ni 😆
Ada apa dengan cuaca siang ye sampai nak study waktu camtu tak masuk? Sebab cahaya matahari ke?
@fatihahmasrurah Kalau cmtu rehat n tenangkn fikiran dulu laa. Malam baru sambung 😊😊
Retweeted by ٢٠١٨
Korang bagi kan if Tyha skip study petang ni? Boleh la, boleh laa😖
Kau tahu perkataan ni? Anat's killing me. Haha. Ceh. Sampai terbunuh kauu~😂
Smpah tak masuk apa yang aku belajar ptg ni. Dari tadi ngadap notes yang sama 😂
'I want to make it up to you'
'I want to undone what I did to you' 😔
I just can't unlove my first love' 😒
K sakit dia dah datang balik 😢
Baru nak sambung record tak makan nasi dua hari, dah rezeki sampai, orang bagi 😂pic.twitter.com/966eTtR1MGG
Tyha tak makan nasi dah dua hari, Alhamdulillah masih katang. Ni langkah nak kurus katanya😂
Tips untuk focus study? 😐
Kerana lagi aku lari dari tarbiyyah lagi aku lupa utk berhijrah, sedangkan mati menunggu aku, sedangkan malaikat tidak sabar utk menyoalku😢
Rindukan fasa penghijrahan satu ketika dahulu Yang penuh dengan jihad Penuh dengan mujahadah nafsu, Tuhan, kembalikan aku kepada yang dulu😢
Ni lagi satu perangai Tyha, bila final dh nak dekat meroyan dia pun dah start. Kalah orang hilang anak 😅
Perkahwinan itu sebuah medan. tapi kalau persiapan tak cukup, macam mana nak ada pernikahan yang diselitkan dengan mawaddah warahmah? 😢
Apa khabar dengan hati... Makin kotor kah ia...... 😢
Sesungguhnya study di siang hari memang kurang productive😓
Okay tyha dah main twitter balik bye😡
Amboi dak2 medic ni, sekali dah cuti blok, semua negara nak prgy. Cuti sikit2 je taleh ke?😒
Mohon tyha qawiy 😓