Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
sengalnya badan 😥
I hope people especially Muslims respect each other's privacy more. Poor Sarinja 😔N
Retweeted by T Y H A
Otak aku masa jawab exam😒😒lWa
Retweeted by T Y H A
Ala alaaa comelnyaa . Haha main tipu pun kalah 😂😂23V
Retweeted by T Y H A
tak.....tyha tak pernah reveal sad stories kat public...never exposed that😔
good luck and may you change to someone better
afterall, finally i understand what true love is...
When love is for the sake of Allah, it doesn't die 😍R
Retweeted by T Y H A
ada berharga depan mata memang selalunya kita yang tak hargai😔
Retweeted by T Y H A
Patutlah pelajar universiti tak dapat cuti, paru paru diorang ada filter berkuasa tinggi with superbeam laser yg boleh hapuskan udara kotor.
Retweeted by T Y H A
I'm such a boring person I know that
headache severe haze here
Dik hari-hari kau mkn nasi lauk kismis ke ? #BroSerious 😂v
Retweeted by T Y H A
hari ke-10. maafkan tyha🙏🏻
I'm truly sorry...
can i just stay here...
tak rasa suasana raya
Allah ada untukku.. Allah ada...
Allah, kuatkan hati ini
Tak cerita dia sekarang kalau nak makwe romantik ni tak susah, bercinta ja dengan aku. Kalau tkpercaya cubalah dulu hahahahaha okbye
Retweeted by T Y H A
Minho from maze runner already married 😭😭veL
Retweeted by T Y H A
treatment of the untreated wound😔m
بسم الله الرحمن الرحيم ، سلام جمعة 🌹
After I've gone through this test early this year, I'm not scared of anything in this world anymore. He's The One.
Retweeted by T Y H A
It's hard to find someone who could accept and tolerate with my complexity. So the question of when do I want to get married irritates me.
Retweeted by T Y H A
my biggest regret is doing so much for people that are not worth my time & effort
Retweeted by T Y H A
Allah....please forgive me..
muka sebelum ngantuk dengaq talk bole la macam ni😂b
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ "Mungkin kejap lagi aku mati." "Maafkan aku kalau aku ada buat salah pada korang." ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ
Retweeted by T Y H A
Dua jenis istiqamah 👌�aA
اخلاصكن هاتي اني يا الله
Bila RM50 kau dah jadi begini , berhati-hatilah dgn makanan .
Retweeted by T Y H A
makin nak stop tgk igshop makin igshop nak follow request hmm what can tyha do
@mimiymazri @fatihahmasrurah bakal klas rep usahakn cti please. klas mlm pon ak sggup nie..dh tket dh bnyak yg hbis dh
Retweeted by T Y H A
head's gnna explode
macam mana nak bagi masa cepat berlalu bila dalam bas?
macam mana nak bagi tak pening kalau dalam bas?
macam mana nak bagi telinga tak berdesing kalau dalam bas?
Cool gila bf and gf yg ada life masing2, like they have their own friends. Malam baru call and tell each other's stories. Takde la fed up 😍.
Retweeted by T Y H A

Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.