Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
٢٠١٨
1,359 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Hadiah tak selalunya terbungkus dengan indah . Terkadang Tuhan membungkusnya dengan masalah , tapi di dalamnya ada hikmat dan barakah :)
Retweeted by ٢٠١٨
Dia jatuh lalu bangkit. Jatuh lagi lalu bangkit semula. Kerana dia tahu, putus asa tak wujud di dunia.
Retweeted by ٢٠١٨
Kan best kalau boleh bwk motor. Ni asyik nk kena sewa kereta je😥
"Manusia mungkin akan lupa kau. Kau masih ada Allah. Dia tak pernah jauh dengan kau."
Retweeted by ٢٠١٨
Now theyre talking about final exms. Prtty good that im going out,rather wasting time than listening to 'em which end up to be in depressed
Tyha got to go ,its time👋.
Andai sakit itu mampu mendekatkan aku pada Allah, sungguh, ia lebih nikmat😔😔
laptop dah ada dimple baru 😐
tahap taktahan sedih sampai tak perasan tercampak phone kt laptop sampai terkemek 😂😂😂
Terutama group pbl1 😅😅
Nak keluar sbb nak bagi kawan jeles. Patut tak niat mcmtu😅
Rasa nak gi jalan kejap malam ni. Sbb esok last kerja clinic. So boleh enjoy sikit. Sikit je sikit promise 👌. Jeles tgk kwn keluar k😢
everyone leaves ; learn how to survive alone .
Retweeted by ٢٠١٨
Taktahan😭 rlly need some fresh air 🚶
Tuhan, ajar aku untuk bangkit.
Retweeted by ٢٠١٨
Maybe this is new for me...to adapt😔
malam ni pun taktahu nak buat apa. weekend baru ngadap assignment. harini do nothing :D
Time aku tak keluar baru semuorang keluar. Tak baik buat saya macamni 😢
Padanla sunyi je level ni harini. Ramai keluar. 😞
Ramai nya orang keluar harini 😢
Allahu yu'til aafiah 😔😔
Rasa nak vomit everytime makan ,selalu makan maggi ok je😔
pernah tak menggeliat bila baru bangun tidur but then kaki cramp.. pic.twitter.com/VYT33n7jZ5
Retweeted by ٢٠١٨
Change takes time, its a process🕑
Alone for certain times. Allahul musta'an wa yusahhil
To fix puffy eyes or dark circles: Brew two green tea bags, and let them cool. Then lie down and place them over your eyes for 10 minutes.
Retweeted by ٢٠١٨
Getting worst... Rest for awhile. 🚶
Pathetic tyha still on the bed😢
“Nobody looks good in their darkest hours. But it’s those hours that make us what we are.” — Karen Marie Moning, Faefever
Retweeted by ٢٠١٨
Just because one thing, it can ruin everything. 🙇
Tikah hantar ni dalam group, saje bagi baby girl ni nangis lagi😂�@nurulatikahnamzmpic.twitter.com/ClmTwDgChShS
Seharian tak keluar bilik even gi toilet 😄 severe dah ni 🚶
Tak larat dah nak penatkan mata😥
Tadi kata 2pm nak gerak tyha ni. 😢
Wondering about that RT just now. "jatuh pasti sakit, tapi kena bangkit" Tapi kalau takboleh bangkit macam mana😞
Kalau kau tgk aku tak kot tyha😂😂 rajin sikit je dari ko sbb aku dah turun gi cafe
Retweeted by ٢٠١٨
Kalau percaya itu cinta.
Jatuh memang sakit, tapi kena bangkit.
Retweeted by ٢٠١٨
No more tears please tyha😭
Dengar kat luar bilik semuorang mcm productive. Tyha sorang je ke melangut dalam bilik lg, rajin nyaaa korang😣
Esok last eye clinic. Balik ptg. Malam tu nak enjoy siket before located in surgical male next week😢😢😢
Mengharapkan ramadhan datang sekarang 😔
Tidur awal semalam pun mata bengkak jugak😢
Wishlist. 2pm gerak and do something. √
Unproductive day 😞
134pm and i still do nothing, typical tyha😩
Tapi...taktahu nak gi mana... 😥
Rasa nak keluar😁