Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
٢٠١٨
1,359 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"@TheCherrr: "AGD Althea nanti nak buat kat Zenith" - (Bit,2015)" me lam pau oo kay😩
Mata ngantuk gila
Kau sentuh hati dia. Dan selepas berjaya kau kianat dia.
Retweeted by ٢٠١٨
"pelik. kau cakap dia berubah hati tapi kau layan dia macam nak tak nak je. lebih baik dia pergi dekat orang yang pandai menghargai dia."
Retweeted by ٢٠١٨
Malam ni agd tapi dress aku langsung tak ikut tema🚶
Behind a great success, there is always a great attitude.
Retweeted by ٢٠١٨
" weh jangan la nangis " you know when your friends say this to you and it feels like you want to cry more do 😭😭😂
Retweeted by ٢٠١٨
taktahu nak ubah dari mana... 😔😔😔
by hook or by crook, microb's revision must be started at least tomorrow night and proceed till sunday
esok shooting for communication presentation, and bm's workload in the waiting list, not to be forgotten, microb's quiz on this sunday
anat in the making, last minute preparation for quiz on this thurs @ fri
Mengantuk yang amat
Zaman sekarang ni pengantin lelaki pakai songkok walaupun tak wajib Pengantin perempuan tak pakai tudung walaupun wajib
Retweeted by ٢٠١٨
Sakit perut yang tak terkata😔
If she's not psycho she's not your girl
Retweeted by ٢٠١٨
RIP to my gpa/immune system/sleep schedule/bank account/life/me
Retweeted by ٢٠١٨
Kau nak Redha Allah and Berjaya dunia akhirat. Jaga hati Parents kau.
Retweeted by ٢٠١٨
Jangan tinggalkan yang "baik" , Demi mencari yang "lebih baik", Kerana yang "baik" itulah , Yang paling "terbaik".
Retweeted by ٢٠١٨
Hati orang kita taktahu
And terus terang aku kata aku hanya rasa tenang kalau umi ada go thru dengan aku sebab aku tahu umi the only one yg ikhlas dan memahami aku
Tapi, kalau itu yang kau nak, aku boleh pergi perlahan-lahan😔
And kau rasa hati kau resah sangat, rasa tak mampu nak go thru duri oleh lautan manusia yang tak putus2 resah lihat kesenangan kita.
Bahasa aku mudah. Kalau nk dengki, bukak Quran,kau belajar bersyukur. Semuorang Allah sayang kalau kau tahu hablumminallah wa hablumminannas
Umi kata. Kita hidup nak please kan orang tp akan ada je pandang slack. Kita hidup ni memang tak akan dapat memuaskan hati semua orang.
Selagi boleh kuat, boleh, tapi kau tahu kata2 tu lagi tajam dari pedang. Lagi sakit. Dan kau tahu fitnah lagi bahaya dari bunuh. Sedar? 😢
Macam mana nak terlepas dari fitnah manusia?
Lepas tu claim kau banyak jaga hati orang. Mende seh jaga hati orang camtu? Kau faham ke tidak sebenarnya jaga hati tu maknanya apa?
At last aku rasa mcm aku lah yang salah. Pdahal kau ni sama je. Malah kadang tu lebih hina. Sebab sehina2 manusia bila dia rasa dia je betul
Sebab kau jenis yg nampak kesalahan orang je. Kesalahan kau depan mata kau buat tak kisah. Kau banggakan. Bajet kau je yg betul.
Bcs evry single things i do remind me of you 😭
Wallah, aku tak tahu nak teruskan hari2 aku kt sini macam mana untuk lepas ni 😭😭😭😭😭
Sebab aku dah sayang kau separuh nyawa aku. 😭😭😭😭😭
2 sebab seseorang hadir dalam hidup kita 1. Menguji kita 2. Jodoh kita Atau 1. Sebagai pengajaran 2. Takdir #Belajar_Redha
Retweeted by ٢٠١٨
@fatihahmasrurah sabarla. org x appreciate pngorbann kau atleast just know dat ull b rewarded fr that w somethingelse pic.twitter.com/MpY3bOd2N3
Retweeted by ٢٠١٨
Nampak lah jugak kat sini aku je yang nak, obviously nampak.takpe I'll make a change now
Tak pernah blame tapi kadang tu cuba kau ambil masa faham kan kenapa aku beriya nak plan tu jadi
Sebab kali ni kau betul2 terasa Serious kau rasa kau nak gi satu tempat and nangis puas2
Kau tweet banyak kali non stop sebab kau rasa kau tiba2 sakit and nak invisible dari semua orang
And rlly, unexpected me will come out
Just nice. Tahan lah kau sakit mcm nak mampus sorang. Sebab nasib kau selalu macamtu.
Semalam takjadi and i pretend to b okay yet i support you all out then is this what i got in return?
Sanggup im going thru this pain alone? Sanggup?
Bila buat alasan suh rehat kata taleh rehat kt bilik, then my turn?
No respond after call? Great.
Takpe. Tak kisah pun😔
Atopic eczyma 😔
Orang cina pinjam PTPTN dapat dekan free. Orang Melayu pinjam PTPTN joli beli henpon, Pastu gagal.Pastu guling tepi jalan mansuh PTPTN
Retweeted by ٢٠١٨