Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
٢٠١٨
1,336 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
When the memories hit you... that shit hurts.
Retweeted by ٢٠١٨
It's not only beauty.It's always beauty and brain.Always.. -Dr.A #DIAgnosis2 #Amnesia
Retweeted by ٢٠١٨
Give your brain a chance to study. Get rid of all distractions, particularly the smartphone.
Retweeted by ٢٠١٨
Give up. Bye. 😊
takde sape ke nak bagi hadiah iPhone. 👉👈
Bollywood fever😭
When it’s after 2am, just go to sleep. The decisions you make after 2am are always the wrong decisions.
Retweeted by ٢٠١٨
Rasa nak tengok hindustan la😭
Kenapa hati ni lembut sangat nak tacing2 dengar lagu sedih ni eyyai😒
Bila tyha nak jadi rajin taktahu la😌
Kalau mandi time mcm ni okay tak? Okay je sebenarnya tapi yut suka spread out cerita bukan2 menyampah k
Bad habit. Love to hold pee in😪
Jordanian made my night. Thanks💑@dr_amirrifaiee
Hasbi rabbi jallallah ma fi qalbi ghairullah nur muhammad sollallah, Lailahaillallah 😭😭
'Ala bidzikrillahi tathmainnul quluub. Its true indeed. YaAllah sungguh besar Kuasa Mu. Tenang mendengar pujian atasMu. Tenang hatiku😔😭
Hati sayu la malam ni😔
Kuah apa yang paling manis? Ukuwah. Salam tarbiah gituew
Retweeted by ٢٠١٨
@fatihahmasrurah tyhaaaaa why u doingg to me this huwa! Wehh deyy kau mkn kat cafe tak pndg aku pon sbb rmai tegur kau , kau xpndg aku 😭
Retweeted by ٢٠١٨
Not to be forgotten my kepoci girlfriend chepah @athirahsuperb tapi dia selalu keep a distance from me so bye takjadi sayang😔
Life's now perfect w presence of the love ones 💝 You guys literally make my day@dr_amirrifaiee@thefarhaniss@beayashaa@anisismail___
Gained lots of new things to be practiced after hving smart camp sssion last morning. It taught me how to make time efficiency goes well😁
Life totally chnged today😂 a big thankful to my cutepie roomie who always motivates me to be a good one�@beayashaha
Managed to handle everything well so far😂 Thanks for those who keep on supporting me.@dr_amirrifaiee@dmfhusainii@jimanlaaa@I_am_tia099
Have to accept the fact 😊
Missions to be accomplished 👇 Revise balik fundamentals of nursing and do some revision on health assessment for tmorow learning session 😏
Dont postpone anything yet it will even more burdening you😊
Jemput dinner org Jordan 🙈@dr_amirrifaiee
Niat nak berjimat cermat mcm xksampaian je klau class kat JHC..
Retweeted by ٢٠١٨
"@beayasha: Campus life . Its not easy to manage without good friends like @fatihahmasrurah @thefanez" kenapa sweet sangat hahahahaha 😂😂
Campus life . Its not easy to manage without a good friend like @fatihahmasrurah @thefanez
Retweeted by ٢٠١٨
Baru habis class for today. Set goal jalan kaki even jauh gila nak mam setiap isnin khamis merangkap exercise🚶
@fatihahmasrurah kenal rama² tak? Sblum dia jadi rama² dia kena susah payah keluar dari kepompong. Cantik tak rama²?
Retweeted by ٢٠١٨
Saya dah terima hakikat banyak mana pun saya dapat rehat/tidur, mata saya tetap kuyu/panda/stim. It's natural. #TerimaAkuSeadanya. 🐼
Retweeted by ٢٠١٨
Sebulan lagi kt sini ..... nak balik.......mcm ni gaya baik tukar course...bias gila system uia 😔
Tak suka Uia Kuantan. Tak suka, taksuka😢😭😔
Esok class 11.15am. Semangat! @thefarhanis @beayasha 😂😍
Esok first day classsssssssss 😂#BachelorOfNursingg
Jgn membuat wanita menangis, air mata wanita mahal, di sebalik air mata wanita ada; 1.Maskara RM55 2.Eyeshadow RM45 3.Eyeliner RM 29.90
Retweeted by ٢٠١٨
Yes having a guy as your best friend is fun. No drama, no betrayal, no jealousy. But once he fall for you, things won't be the same anymore
Retweeted by ٢٠١٨
Pkul 10am dah kat sana ish 😒
Yang duk Jordan takbalik malaysia cuti ni tolong2 lah kejut amir kejap😒
Getting sick of hearing 'dik cepattt sikit' pfft siapa yang lepaskan kitorang lambat skrg ni? Ask yourself.