Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
٢٠١٨
1,357 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Mahukan kekuatan walaupun sedikit
petang sampai malam ni sorang dalam bilik...rumet semua takde :(
tak makan apa2 lagi, cool tyha
unproductive day. angina
it really affects me..today.. :'(
Pernah kena tengking? Mesti kau terdiam tergamam sekejapkan dan hati kau macam retak padahal mata dah berkaca tapi kau tahan.
Retweeted by ٢٠١٨
Kau marah aku selalu tanya yang bagi kau tak masuk akal, tapi kau sedar tak yang segala yg kau buat tu aku boleh tahu ? cuba cari cuba fikir
sakit nya pergi kat aku , dan aku pula kau suruh ubah, tapi pernah kau sedar segala kau buat tu aku tanam dalam hati? aku diam aku pedih
Kau kata kau tak buat dah, tapi kau buat. Bila aku persoalkan, kau bengang, aku merajuk, kau rimas, when youre gonna realize it ?
Kalau kau macam nak taknak , beritahu , jangan ada harapan palsu
I mean it when i talk that way
Esok ada apa2 ke sampai ada orang main fireworks malam ni ?
Rasa nak nangis :'( painful inside when you know youre so fragile
Burning in the stomach. Seyes sakit. Tidur dalam perut yg kosong malam ni demi kerja yg sangat berlambak.
Aku rasa course yang paling banyak assignment course nursing. 😔
Load of assignments are awaiting and im still doing nothing Fatihah masrurah is a dead meat
Okay aku dah confirm dah punca utama reason asthma aku datang😢
Dalam otak ni tak boleh nak pk study /assignment lagi dah, pk balik esok naik bas plusliner pukul 6pm pastu sampai kl jumpa umi pastu pastuu
"Macamana nak terbitkan rasa syukur dalam hidup?" Tengok orang yang jauh lagi susah dari kita. .pic.twitter.com/jmQmeCeohq
Retweeted by ٢٠١٨
ㅤ ㅤ ㅤ ㅤ Al-Fatihah untuk hati yang terlalu banyak mengalah . ㅤㅤ ㅤ
Retweeted by ٢٠١٨
Bangun pagi harap dapat morning wish dari gf. Lupa gf bangun tengahari😂😂😂😂😂 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Retweeted by ٢٠١٨
"@niknurhanini: @fatihahmasrurah dah duit habis dekat dress je 😝" ni lagi sorang yang suka nganjing aku😭
G library tadi dah mangat dah nak buat assignment microb malam ni. Sekali takleh pinjam buku. Matric card blocked, denda takbayar lagi😂😂
Kalau ada perempuan yang sanggup tahan dengan baran, kau maki hamun dia, ego kau, mengalah demi kau, trust me that girl really love you.
Retweeted by ٢٠١٨
Even duit denda library pun takbayar lagi😂😂 padah hantar buku lambat sangat haritu sampai rm16 😒
Aku punya miskin sekarang ni sampai duit nak pergi laundry pun takcukup😂😂😂😂
Pantang tengok duit banyak laju je habiskan😔😔
Amekkkau. Takde duit sampai sebat dua maggi malam ni. 👏
Tak tahu nak pakai baju apa esok😩
Dah masuk minggu kedua baru nak start study. 😔
Still cannot find ways to spend money wisely 😞
Overthinking kills
So fragile inside...😔
YaAllah..kuatkan aku 😔😔
How to find your siblings at home? 1. Turn off wifi. 2. Wait.
Retweeted by ٢٠١٨
Mata berkelip-kelipan
Tak tahu la tahap ingatan aku scale berapa asyik lupa spek je😒
Aku ni sebenarnya kena tidur berapa jam baru nak cukup😳
Mana dr laith ni, mata aku hampir sayup2 ketiduran ni😌
“Judgement” 🇬🇧 = “judgment.” 🇺🇸 “Acknowledgement” 🇬🇧 = “acknowledgment.#spellingspelling
Retweeted by ٢٠١٨
And what really happens is that, carry marks macam doesn't make any sense. Because of those creepy assignments
We're being tortured mentally
And I better stop from complaining