Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

T Y H A

1,380 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
macam comel pulak nehi nehi nehi tu
@fatihahmasrurah KALAU TUTUP LANGSIR JD GELAP PASTU TANGAN AKU MENGADA NAK MAIN GAME LA NAK TENGOK MOVIE LA NEHI NEHI NEHI
Retweeted by T Y H A
petang2 camni terhibur baca kisah ringkas yut sebenarnya #sismudahterhibur
You know someone means a lot to you when their mood affects yours.
Retweeted by T Y H A
Awek kerja Baskin Robbins tadi having difficulties to scoop the ice cream out of the tube and say "pagi2 memang keras" So tempted to reply.
Retweeted by T Y H A
Jadual baru Imunisasi. Perubahan pada timing vaksin MMR #healthownership
Retweeted by T Y H A
ah takpa hmm kbye tidoq hahahahahaha tu ja nak rilekkan minda dan jiwa
weh lapar gila tau tak? taktau kan?
Senggugut tu kerana hormon,bukan kerana cakaran iblis Habis tu kalau bulan puasa,semua dirantai,yg cakar siapa? Pakwe? #PerangMelawanMitos
Retweeted by T Y H A
tyha cadang nak bgn pkul 3 or 330. bole percaya ke tak?
tyha tak habis study lg. tapi tak bole focus sekarang. nak tidur tapi susah bangun.
sebenarnya tyha kena makan dulu baru bole focus hmm
study drpd pukul 11 td smpai skrg terus bagi effect kt tyha sampai jd dp ni
rilek ja harini ent esok baru sentuh hemo okay? okay dak? ishh
takpa study kena santai okay
Cerita ni kompem lagi gempak dari Dilwale. Tengokla pelakon nye. 3 manusia paling berpengaruh di dunia. Huhuhu
Retweeted by T Y H A
otak tepu belajaq eye disorders take me out from here anyone
tak pandai menghargai jauh lagi mensyukuri
Tak leh move dengan video ni😍😗YdA
Retweeted by T Y H A
Bila ibu kita dah mahir dalam bidang PRANK 😤😥😧#WaKenaBebnavwBZ3
Retweeted by T Y H A
Sudah Dhuha? Waktu akhir Dhuha - 15 mins sebelum Dzuhur
Retweeted by T Y H A
ceh padahal bertimbun kena study tu pun kata takdak kerja nak buat haha
one thing for sure kau busykan diri sikit lah baru kau tak rasa lonely hailaa
and instead of listening to the music better pasang zikir tenangkan hati kau kt youtube tu serious penenang-hati-goal
bila kau rasa sakit hati or down dgn someone kau akan rasa mmg masa tu hati kau berdentum sakit mcm jatuh dari tempat dia
bila eczema nak baik
When you don't want me to move, but you tell me to go. What do you mean ?
Retweeted by T Y H A
bila stress kau kena tgk igshop okay at least kau stress sbb sakit hati baju byk lawa bukan stress sbb org yg perangai tak lawa
hahaha tak faham lah org ego ni
Seriously, im cried reading this post. That brother sungguh tabah, kalau aku dalam situasi dia. I dont know rabb 😭I
Retweeted by T Y H A
tiba2 rindu umi & abah
bila tyha dah bukak twitter 😂😂 takreti nak off balik 💩
Bila kau kena kemas rumah then tetiba lagu hotline bling masuk be like: HAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂/beFsftly2P
Retweeted by T Y H A
[Part 4] Dekan vs 4flat "Saya janji takkan pergi tandas waktu exam." 😂😂n7m
Retweeted by T Y H A
"you break yourself just to fix somebody else"
Retweeted by T Y H A
[Part 2] Dekan vs 4flat 😂�Fr
Retweeted by T Y H A
"Saya dekan pun jarang-jarang, kamu senang dapat 4flat. Siapa ajar?" 😂😂qKb
Retweeted by T Y H A
As a kid, my teacher told me the white spot = 1 person liking you. WTF IT'S ACTUALLY A SIGN 4 NUTRITION DEFICIENCY 😑z
Retweeted by T Y H A
4 papers to go🙇🏻
Aku rasa library UIA adalah satu satunya library dalam dunia ni bila nak tutup dia pasang asma al husna/ ayat quran. #UIABest
Retweeted by T Y H A
🌸 for BLOUSE lovers out there🌸 anything can dm me directly EdK
adoi hahaha jadah lawak ngat lahai semua yg aku rt tu 😂😂
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAHAAHHAAHHAHAAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH😂1
Retweeted by T Y H A
Pesan dah jangan couple masa sekolah,otp till late night taknak dgr. 😂😂�eB4X
Retweeted by T Y H A
Final destination Japan ke ni. Seram sia
Retweeted by T Y H A
Didnt pay fr her meal.Dia turn off 😩😩.So pay for her meal on 1st date is so important ok gais.Alhamdulillah Sedar dtwitter.com/_natashaanuar/…oK
Retweeted by T Y H A
Jaga bab makan dia when you guys on date,surely you gonna win the game man
Retweeted by T Y H A
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for T Y H A
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?