Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
٢٠١٨
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Syaitan says, "Your sins are too many to be forgiven" Allah says, "If your sins were to reach the sky, I would still forgive you." 😢
Retweeted by ٢٠١٨
Ya Allah please help me I fall so mny times I fragile every single seconds Please ease my way
I swear i cant even brain anything its beyond complicated
Hanis Zalikha & Hairul Azreen pun dulu kwn then terpisah then memasing simpan perasaan then finally kahwin - tu nmanya ada jodoh tak kemana💕
Retweeted by ٢٠١٨
Hampir setiap hari Pakcik ni bagi makanan kat kucing sampai sggup masuk longkang. Semoga dirahmati Allah,pak Cik 😂pic.twitter.com/RpoS70xBbjj
Retweeted by ٢٠١٨
Still remember the crocodile hunter ? Her daughter is keeping her dad's legacy alive 😻pic.twitter.com/hTlGzOErXXX
Retweeted by ٢٠١٨
Handsome gila werewolves ni😍😍😍
@GrammarCheckBot: @ahbengpls I think you mean "can't".” is dat realli de onli mistake u found
Retweeted by ٢٠١٨
Paling kesian kat diri sendiri bila i tried my very best to be nice to everyone but ppl spread bad rumours about me to everyone like wow oke
Retweeted by ٢٠١٨
Makanlah jamu perapat untuk hubungan yang berkekalan. pic.twitter.com/fZdeOCnXyk
Retweeted by ٢٠١٨
Ticher : beng ur classmates all cen do homework y u cannot ah beng : cher i dun giv in to peer presure Ticher : beng pls
Retweeted by ٢٠١٨
First self-scan & pay counter in Malaysia at Tesco IOI City Mall pic.twitter.com/5elsN7a5by
Retweeted by ٢٠١٨
Bila keluar dgn family boyfriend vs bila keluar dgn kawan pic.twitter.com/8LGwERqttf
Retweeted by ٢٠١٨
Ticher : beng! y wer u late? ah beng : u ask mi not to sleep in class Ticher : so? ah beng : so i sleep at home Ticher : beng pls
Retweeted by ٢٠١٨
Kalau nak cari suami. Cari yang boleh sembang dgn abg kau, adik, mak kau, ayah kau. Jgn cari yang hensem. Tapi asyik sembang dengan kau je.
Retweeted by ٢٠١٨
ah lien : bby y du u eat so much mcdonalds is bad for health ah beng : people fall in love in mysterious ways ah lien : bby pls
Retweeted by ٢٠١٨
"@wanaaairish: @ahbengpls i didnt understand why i can still understand ur broken writing haha" is becuz we're all broken insid
Retweeted by ٢٠١٨
Ticher : beng y nvr do ur algebra hmwork ah beng : it kips teling me tu find my ex and i dun tink i shud stey in de past Ticher : beng pls
Retweeted by ٢٠١٨
Tapi bila kita geram kt orang yg tak reply msg kita, orang lain pulak dtg and kita bluetick kan pulak org tu 😂😂 apsal kejam sangat tyha😌
Geram k bila msg tak direply lagi sadis bila ditinggalkan blue tick😂 so ke twitter lah kita😌
Tapi seyes laaa adik nak ambik semua shawl dlm rumah ni Aaa nak pakai apaaaa nanti kt uia 😤
Penat tau rasa bila jealous ni. 😌
when my fridge is empty so is my heart
Retweeted by ٢٠١٨
Hmm buka sem nanti shawl2 aku semua hilang adik kebas bawak pergi sabah😌😌 so kena shopping shawl la nampaknya😂😂
Bila adik takde kt rumah ni rasa jadi macam anak tunggal pula sampaikan nak tidur dengan umi pun dapat😌
@fatihahmasrurah wah mcm best, bleh pkai baju cecantik 😳 tp aku mimpi jela nk jd model, apply kerja dkt butik baju kurung pon org x amik 😣
Retweeted by ٢٠١٨
Kenapa takde siapa nak teman tyha jadi model part time bersama? 😢😢😢alang2 cuti ni jom la😔😔
@fatihahmasrurah diam k diam benci kau terhina nya 😫 hahaha weh kau tak cuti ke ?
Retweeted by ٢٠١٨
@fatihahmasrurah bapak ah nganjing ke apa hm tunggu aku kuruskan badan dulu 😢
Retweeted by ٢٠١٨
Tak kataaaaa😢😢 im gaining weight bby�twitter.com/niknurhanini/s…WxiO
Nak jadi model can iiiiii Calaqisya ke bella ammara ke omg
Bestnya jadi model asyik dapat gift jeeeeeeeeee 😌
we fight sometimes. but that's okay. we will be fine. we will find our ways and solutions for every problems that we have in our life now. 😘
Retweeted by ٢٠١٨
Cell phone radiation causes insomnia. Using your phone before bed can prevent you from getting sleep.
Retweeted by ٢٠١٨
When u wake up from a nap and u have no idea if it's morning or night pic.twitter.com/ENQ2hm9w1a
Retweeted by ٢٠١٨




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue