Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
٢٠١٨
1,336 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for ٢٠١٨”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
I need a break. At least a day 😞
Retweeted by ٢٠١٨
Tension sebab makan banyak. Pastu makan banyak sebab tension. Pastu tension sebab makan banyak. Pastu makan banyak sebab tension.
Retweeted by ٢٠١٨
And lebih kurang 10 orang queue nak masuk usrah and ive to move those texts into my archive conversation for awhile 😔
Hmm. Aseef #GroupHM18 😔 lama dah naqibah dia tak bagi usrah. Nanti ada masa kita buat usrah online weekend ke okay? 😘uhibbukum lillah
Jap takfaham. Yang blue tick kat new update whatsapp ni maknanya apa pulak kali ni?
Macam mana eh nak buang tabiat stalk orang? 😂
Kucing cantik macam ni jangan bagi makan je. Buat isteri terus dah betul dah pasal die lagi cantik dari makwe awak. pic.twitter.com/FEMs60eWXY
Retweeted by ٢٠١٨
Mengantuk sangat pagi ni😔
malam ni last stay up
qadha tidur kejap. ngantuk gila tak tahan
Done mid exam 😭😭😭😭😭 nak nangis laju2 je rasa kesian gila kt diri sendiri. Stay up 5am seminggu berbaloi😢
Anjakan paradigma bermula minggu depan. #Missiontobeaccomplished
terima kasih sebab selalu spend time dengan sy :') terima kasih sebab selalu support sy masa sy tgh ada masalah.
terima kasih sebab jadi pendengar setia. terima kasih sebab selalu ada waktu sy tgh sedih. terima kasih sebab selalu dengar sy menangis:')
Habis dah study 70%. amboi mantap lak rasa. tapi kalau bab assignment je masalah.
Kalau satu hari nanti aku senyap, jangan risau. pic.twitter.com/Sh0okFQwUm
Retweeted by ٢٠١٨
Snyum sensorang tngk vdeo kt TC hritu...
Retweeted by ٢٠١٨
tapi tak tido sebab study last minute tu tak lawak okayyy
Waaa. Tyha tak tido lagi. Siapa lagi belum angkat tangan ciked?
Aku nak tido lah gini ceh padahal tak habis study lagi 🚶
Retweeted by ٢٠١٨
Tyha, midnight dan hobi dia stalk orang (stalk aku) 😏
Retweeted by ٢٠١٨
Sedown-down aku, aku pasti akan okay balik, kalau tak 5minit lepastu, 10minit lepastu pun jadi la :(
Orang gila je berkawan dengan ex. Gila gila gila!
Retweeted by ٢٠١٨
Dinner i secalit sos dan secawan air je em 😂pic.twitter.com/i270TpSDxvv
Retweeted by ٢٠١٨
Nasi + ayam = RM 1! Murah weyyyy! RT biar semua orang terkejut. pic.twitter.com/Ici7oXmyyC
Retweeted by ٢٠١٨
skrg Tyha baru nak start study utk MidTerm esok. pukul 1.20am okayy. First time cenggini
Assignment terburuk sekali Tyha penah buat. dah redha dengan carrymarks nanti ;(
Padah last minute
Good things come to those who believe, better things come to those who are patient, and the best things come to those who don't give up.
Retweeted by ٢٠١٨
Allah, just... please strengthen me
Dah mangat nak jawab exam online, taleh access pulak
serious tenaga dah habis teruk
Baru nak start assignment kedua :(
and i prefer tulisan baku more :3
Topic yang dibincangkan dengan yut tadi : "Cara tulisan kita melambangkan kematangan kita"
Umur dua tahun dan mendaki di 40 buah negara. Budak AF tak habis-habis dengan menuju puncak. pic.twitter.com/APwkJf27fL
Retweeted by ٢٠١٨
yut aku nak eyak tapi akut :(
malam ni kita tayah tido lagi eh
Datanglah bilik aku. Cinta aku akan menerangi malam malam korang 😂
Retweeted by ٢٠١٨
Bersyukurlah yang gelap tu hanyalah bilik kita, dan bukannya hati kita. #tweetyizlumik
Retweeted by ٢٠١٨
tyha's rule. assignments 10min. get back to twitter like half and hour and to assignment back for 5minutes and lesser
"kita kawan sampai kawin" awhh 💕
Retweeted by ٢٠١٨
<-- study 5minutes, take a break one hour and sometime one day...
Retweeted by ٢٠١٨
bila dah nak putus asa and tengok movie , dan dan lektrik terus ada. hahaha. k alhamdulillah
Malam ni tidur kat ruangan PADU kat koridor ni sebab bilik semua blackout. 😖😆😂pic.twitter.com/7LKXoRFjI7RFjI7
Retweeted by ٢٠١٨
waktu waktu blackout ni jangan SESEKALI RT gambar hantu eh cepukkang