Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
٢٠١٨
1,343 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Balik pukul 3.25am😢
"@thefarhanis: @fatihahmasrurah NEITHER KAU NOR DIA BUT SPENDER HAHAHAHAHA 😂😂 aduh sakit jantung 😂" twitter take action ada org pervert😂😂😂😂😂
"@thefarhanis:ADRENALINE AKU BERTERABUR BANYAK GILA MALAM NI HAHAHAHA SIAPA BUAT AKU GELAK NI TENGOK HA KAN DH TAKBOLEH TIDUR "aku ke dia😂?
Mata orang malaysia makin rosak agaknya dah terang terang tu kancil takkan buta??? pic.twitter.com/amwUEAjR8y
Retweeted by ٢٠١٨
Allah tak menjanjikan pelayaran yang indah tapi Allah janjikan pelabuhan yang teduh untuk teguhkan hati2 yang berharap padaNya 💪
Sementara nak dapat surprise result nanti baik kita enjoy pepuas dulu hokei
"Putus cinta tu tak sakit, yang sakitnya bila putus tapi masih cinta" 👆👆
You can lead your life happily now, i wont disturb you anymore, just consider that I'm entering your life before just to teach some lessons
Orang dah tak sudi, kita jangan cari lagi. Hati kena kental siket. Alah bisa tegal biasa.
No more questioning, No more asking. I'm living my own way now.
Punya la minum jus carrot susu nak bagi mata terang, sama je rabun aku tengok😌
Boleh tahan sakit juga la ada twitter ni, kalau tweet syok sendiri rasa diri loner kat planet marikh
Asyik nangis je kau ni, dah jom tengok cerita hantu jom. Lai lai😂
Teringin nak jadi macam dalam cerita Manisnya Cinta di Cappadocia😔
Online tapi tak bertegur👉👈
Nak cakap yes kat tweet yang mana?
Bawa diri drive sorang-sorang is the best treatment 😂
"@Leo_DeVega: Never ignore a person who loves you and cares for you, one day you may realize you've lost the moon while counting the stars."
Never ignore a person who loves you and cares for you, one day you may realize you've lost the moon while counting the stars.
Retweeted by ٢٠١٨
Kenapa pakai macamni heee tanyaaje #FiveWordsToRuinADate
Target diet cuti ni hampir berjaya, siket lagi siket lagi oyeah
Bukan senang nak ada perasaan sayang.
Mungkin aku datang dalam hidup kau tak bawa sebarang erti
Antara kau dan aku, kita tak tahu siapa pergi dulu. Kena saling menghargai. Sebab bila dah tiada nanti, semua nya dah seakan-akan terlambat.
Syafakillah diri. Dok makan hati sangat sampai kena makan sekali berapa biji ubat haa dok tahan sakit sangat😁pic.twitter.com/AxgiBlg5K44
Ni senyum orang tak ikhlas😌
Sakit lepas tu nangis. Tapi lagi sakit bila sakit tapi pura-pura senyum.
Why on earth would I have to be like this all the time?
Tyha, ni kau sakit sebab sakit yang kau buat sendiri. Tapi nak buat macam mana. Perasaan tu datang tiba-tiba. 😔
Reply sepatah sepatah is really not my way, macam mendera perasaan orang😢
Too painful to handle.
Taknak buat la cara taknak. 😢
Baru sebat 7 udang tadi, bersin dah macam menggoncangkan dunia
Nama saya pun tak de lah panjang belit2 macam nama budak zaman sekarang. Ha cuba sebut. Nurfatihah masrurah binti mohammad. Mudah bukan? 😂
Tertanya sendirian, semua orang mesti punya nasib yang tak indah kadang-kala, cuma terpulang pandai atau tidak sorokkan apa yang dia rasa.
Selagi aku boleh tahan, aku tahan. Tapi jangan sampai satu masa, kau tertanya aku hilang ke mana.
Apa yang kak @fatihahmasrurah tweet lebih kurang sama je dengan aku sekarang. Be strong, kak :)
Retweeted by ٢٠١٨
Baik fikir umi je waktu-waktu camni. 😥
Patutlah dah moody 4 jam rupanya,tu la orang ajak tengok movie taknak -_-
Retweeted by ٢٠١٨
"Aku kalau marah sorang,semua jadi mangsa...tak pasal-pasal kau pon kena sekali, dik"-kakngah HAHAHA tanya je pon kau marah siapa
Retweeted by ٢٠١٨
Aku harap kau putar balik masa. Kau duduk kau bayang. Akan ada lagi tak yang boleh buat kau senyum macam yang pernah aku buat dulu
Bukan cara aku untuk balas dendam. Sebab aku tahu cara terbaik untuk kau rasa apa yang kau buat ialah balasan melalui Allah.
Orang yang tak balas dendam lebih ditakuti berbanding orang yang balas. Sebab orang yang tak balas ni Allah yang akan balas bagi pihak dia.
Retweeted by ٢٠١٨
Sebab tu kau kena pandai pilih teman. Teman untuk kau adu nasib. Teman yang pegang janji tak akan tinggal kau.
Hati-hati dengan hati. Jangan tersalah berharap.
Tersedar yang Allah pegang hati aku. Pegang dengan rapi. Tak ada calar balar kesakitan. Dia jaga baik hati aku. Manusia yang suka remukkan.