Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
FAM
243 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Jangan pernah merasa dirimu tak cukup baik, karena bagi seseorang, kamu adalah yang terbaik.
Retweeted by FAM
Beak di skilan, ari aing cicing. Hade :(((((((( nu daek jadi kabogoh aing saha cing?
Retweeted by FAM
Bogoh ka sia mah ngabatin. Tarik teuing matak neunggar! #SalamKanggoSia
Retweeted by FAM
Follow guys @G_Echaaa
Lambat laun, dengan berjalannya hari, bergulirnya waktu. Mungkin tuhan memberikan aku celah untuk mendekatinya.
Retweeted by FAM
Ku kenal dirinya dari sebuah media social. Kita saling follow, war mention gajelas, hingga ku beranikan diri dengan minta pin lewat DM ♥
Retweeted by FAM
ARI HAYANG KANU BENER, ARI KALAKUAN JIGA UBLAG. *tumpak pingping jos* :((((
Retweeted by FAM
nyaah kana harta jeung rupa ngan saukur sementara,tapi nyaah kana rasa jeung bogoh bakal salawasna neupikn ka BINASA~amin
Semua orang punya topengnya masing2 ...
Retweeted by FAM
Kalo pacar km anak RACING,aku mah cuman mau tutup telinga aja | emang kenapa gitu ? | hariwang eta knalpot anying plis aicia gandeng BLOG :(
Retweeted by FAM
Kalo km cuek, aku jg bisa lebih cuek, tapi aku gak mau lakuin itu. Bukannya takut sm km, cuma karna sayang sm km makanya aku gbs nyuekin km.
Retweeted by FAM
"Tikosewad!Ha@ripani_gilang_1: Kunaon deui ☺"
"@SiaCAMILEUNG: neng, kawin yu ah | aduh A aku kan masih sekolah | yaudah, hari minggu aja we ya kawinya, pas kamu libur | SOBLOGG !!!! | :(
Secuek apapun aku, aku tetep "perduli" sama kamu!
Retweeted by FAM
"Done de@Fikafauziah11: @farda_77244 follback a"
Razia biar apa cenah?X_X
TEU SAKABEH ANJING SOK NGEGEL, TEU SAKABEH BABATURAN SOK NIKUNG, SIKAP BATUR, CERMIN SIKAP SIA KA BATUR, WILUJENG ENJING ANJING! #AB
Retweeted by FAM
Minggu malam hoaamm
Nu bawel, cerewet, sering ngomong, loba omong, sok ngamimitian ngobrol, teu kabeakeun kata2 nyaeta jalma nu nganenin lamun geus eweh teh :((
Retweeted by FAM
Ngeluh moal ngaubah naonpun, ai sedih eweuh gunana. Ajegkeun awak maneh, kuatkeun hate maneh, neang tindakan jeung raih eta impian maneh !!!
Retweeted by FAM
Percuma mertahanin juga, orang kamunya juga stelan "cinta tak cukup satu" anyinglah pedassssssssssssssssss :( #nomention
Retweeted by FAM
@OrongohGoblog mertahanin kamumah seperti ngukut reungit :') , nyoco heueuh hasilna eweuh :') #nomention
Retweeted by FAM
@OrongohGoblog )): Bobogohannya tong Kaleum teuing Bisi Ditikung Batur bray~Karasa Peurih #nomention
Retweeted by FAM
@OrongohGoblog hate urg keur manehna tp na hate si eta loba jelema :(( heurin atuh gablag!! #nomention
Retweeted by FAM
Tong di pikiran cinta2an mah, mening pikiran kumaha carana meh kolot bangga boga maneh!!! @OrongohGoblog #nomention
Retweeted by FAM
Kadang, manusia menjadi bodoh karna kenyamanan dan menjadi pintar karena tekanan.
Retweeted by FAM
Kata nya mau mandiri tapi masih bergantung sama orang lain -,-
Retweeted by FAM
"@PHPitu: kadang, kepercayaan itu gak bisa dateng 2 kali. jadi, jangan pernah menghianati kepercayaan :') #PHPitu"
"@Kata2doa: Puncaknya hikmah adalah takut kepada Allah"
Free ngga ada guru \=D/
Mornyeng☀
"@tzlarfn: Setiap kali belajar, selalu inget sama main. Setiap kali main, ga pernah inget sama belajar... 😁😄😄😆"
"@ripani_gilang_1@Rifkibatok_ "@CocoNanya: #CocoNanya siapa teman km yg mandinya sehari 1x ?""