Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farah
Want to Grow Your
Social Media, Free?
serious aku tkaut dgr fangirl ni jerit ._. elok-2 setan dah kena ikat
Retweeted by farah
borang soal selidik ada sepuluh je
bln 6 puasa bln 7 kerja kursus sej&geo bln 8 lisan bm&bi bln 9 percubaan bln 10 pt3 Dan dimana hari raya saya?😂😂
Retweeted by farah
mana nak carik 20 responden 😵
Retweeted by farah
Cutting down on swearing is the most difficult thing in Ramadan for me like the f word is just permanently engraved into my vocabulary
Retweeted by farah
"You know what's scary about Ramadhan?" "What?" "Discovering that it's actually yourself, not Shaytaan."
Retweeted by farah
Hanya mampu fanchant dari rumah
Dari tadi jimin oppa
Jimin jimin jimin
taktau la aku
dua links kau
maybe i tLk too fast
everyone else tgh cakap benda lqin aku sorang je yg dgr live stream
하루만
Yeayyyyyy
Sakitnya hati
tak nak stream sebab sakit hati :')
Retweeted by farah
Apasal tak keluar suara
Stream audio dekat negara sendiri seriously sakit
Retweeted by farah
girls stop screaming I don't want to hear ur voices pic.twitter.com/GiwI5Bm7F6
selamat petang
sekarang semua dengar radio cina
This week on twitter: 2 new followers, 2 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
mereput aku tgk perkataan mereput ni
"syg, i lapar" dgn harapan pakwe balas "5 minit lagi i smpai bawak mekdi k" lupa takde pakwe Lalu perut pon berhuhuhu sampai gastrik
Retweeted by farah
earthquake in sabah reminds me of san andreas movie 😭 ya allah pray for them
Retweeted by farah
dah kalau jodoh takkan jodoh kat atas pelamin kau makan kat meja tgk pengantin?
Pergi kenduri nak cari jodoh, Jodoh atas pelamin! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Retweeted by farah
Phone guna languange bahasa english, dgr lagu english, tgk drama ada subtitles english tapi bila exam english; berhuhuhu sampai masa tamat😂
Retweeted by farah
agaknya class dah habis, semua pun start cuti hahahahahahahahahahahaha
pahal malam ni takde sape merepek kat group selalu ada je manusia yg spam
accounts nowadays be like “spread positivity don't shame ppl let them be don't criticize” *5 hours later* “she ugly wtf she wearing?”
Retweeted by farah
"Nak mencarut biar berlapik " "Camne tu?" "Silicon aluminium " "Apa tu?" "SiAl" #chemistryjokes #brocuba
Retweeted by farah
This week on twitter: One new follower, 2 new unfollowers via uapp.ly
Aku bukak kipas bilik. Aku plan nak study. Aku nampak katil. Tiba-tiba aku terlelap. Kita hanya merancang.
Retweeted by farah
My phone is my phone. If I show you a pic, don't swipe left and right.
Retweeted by farah
"TIDAK SAH SOLAT TANPA RUKUN QAULI" Sebarkan, takut hilang ditelan masa.Moga amal ibadat kita diterima Allah SWT :') pic.twitter.com/wJRmhvziF5"
Retweeted by farah
This week on twitter: One new follower via uapp.ly




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue