Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
farra
170 followers
Who else used to play this game and had no idea wtf you were doing? pic.twitter.com/lxCoJeaGn1
Retweeted by ñmfh
aku asyik ingat dia ni amir sbb twitcon dia
calendar tak ber tick
if i james dean , then you're audrey hepburn ((piano version)) ♡♡
im gonna do this ((tomorrow)) pic.twitter.com/uocdrvmH0D
a world alone // lorde
apasal gambar aku masa kecik semua pakai baju / seluar putih hmmm
nak kemas bilik memang malas
dekat drawing wall memang ada dua gambar je eh
tak pakai tudung suruh pakai , dah pakai tudung marah pulak cakap tak perfect bagai . tiada siapa yg perfect la
memang menangis tak berlagu
so sekarang ni nak buat apa ?
untung dapat masuk utp
tak lama lagi goodbye twitter boleh ?
royals //
uhuk bye gnite
tunggu sampai setahun tapi untuk sia sia
bukan malas tapi rasa macam kuli . suruh aku buat something tapi tinggslkan aku macam org bodoh
if you cant take the qns on ask.fm, simple delete that shit apa byk bising
Retweeted by ñmfh
"k0 kurang ajar dgn aku , aku cekik kau"