Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
farah
Want to Grow Your
Social Media, Free?
tak sangka cikgu sekolah rendah yang pindah tahun 2011 ingat aku lagi... (^.^)
nak dl lagu tapi malaszz
society: be yourself society: no not like that
Retweeted by farah
baca bing translation rasa macam baru belajar membaca
i stress about stress before there's even stress to stress about.
Retweeted by farah
taknak pergi sekolah tapi tak hantar sej lg zz😂😂😂3UECf
Tidur lama mana pun, aku memang tak cukup tidur 😭
Retweeted by farah
cikgu pun dah hantar nota math. so PBS math bila nak siap? entah la nak
ingatkan harini hari isnin. -_-||
potensi tak siap lagi
gallery penuh dgn screenshots pasal geo sej
serious aku tkaut dgr fangirl ni jerit ._. elok-2 setan dah kena ikat
Retweeted by farah
borang soal selidik ada sepuluh je
bln 6 puasa bln 7 kerja kursus sej&geo bln 8 lisan bm&bi bln 9 percubaan bln 10 pt3 Dan dimana hari raya saya?😂😂
Retweeted by farah
mana nak carik 20 responden 😵
Retweeted by farah
Cutting down on swearing is the most difficult thing in Ramadan for me like the f word is just permanently engraved into my vocabulary
Retweeted by farah
"You know what's scary about Ramadhan?" "What?" "Discovering that it's actually yourself, not Shaytaan."
Retweeted by farah
Hanya mampu fanchant dari rumah
Dari tadi jimin oppa
Jimin jimin jimin
taktau la aku
dua links kau
maybe i tLk too fast
everyone else tgh cakap benda lqin aku sorang je yg dgr live stream
하루만
Yeayyyyyy
Sakitnya hati
tak nak stream sebab sakit hati :')
Retweeted by farah
Apasal tak keluar suara
Stream audio dekat negara sendiri seriously sakit
Retweeted by farah
girls stop screaming I don't want to hear ur voices
selamat petang
sekarang semua dengar radio cina
This week on twitter: 2 new followers, 2 new unfollowers and followed One person via uapp.ly
mereput aku tgk perkataan mereput ni
"syg, i lapar" dgn harapan pakwe balas "5 minit lagi i smpai bawak mekdi k" lupa takde pakwe Lalu perut pon berhuhuhu sampai gastrik
Retweeted by farah
earthquake in sabah reminds me of san andreas movie 😭 ya allah pray for them
Retweeted by farah
dah kalau jodoh takkan jodoh kat atas pelamin kau makan kat meja tgk pengantin?
Pergi kenduri nak cari jodoh, Jodoh atas pelamin! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Retweeted by farah




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue