Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
faizal ismail
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for faizal ismail ”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Ini selera saya mlm ni... daging bakar cicah air asam dgn gelama masin.. mmg kampung style.. sekali kena.. selamanya terasa.. sape punya taste cam ni gak.. mengaku cepat!! #yummy #kampungstyle
Keluarga besar Suzalina Abd Rahman yg memakai Tshirt "I AM" keluaran #FBItee . Thanks for the support. Visit our web to order and customize www.fbitee.com
Khayla lap u.. ayah #FBIfamily
Aikk.. si Khayla ni nak suap abg Khalish pulak.. apa lagi nganga je la abang.. mcm raja daaa #Khalish&Khayla
Assalamualaikum.. selamat pagi.. lagi 20 min nak live Nasi Lemak Kopi o... lepak dulu.. korg pun bukan bangun lagi...zzzz #NLKO #TV9
Jumpa esok pagi utk @nasilemakkopiotv9 dgn topik : Akad Nikah... ha mmg sesuai musim cuti sekolah ni.. ada cerita pasal Tok Mudim Part Time.. aik?? Dan tetamu artis Najwa Latiff. 8-10am TV9
Di majlis perkahwinan JR.. produser #AF2014 semoga berkekalan hingga ke Jannah
Feeling Japanese for lunch.. #sushi #okonomi #publika #Bismillah #familytime
Highlight this week..Arsenal vs MU.. siapa menang?? Dapatkan Tshirt EPL team kegemaran anda di www.fbitee.com/epl #FBItee
Persis seorg wira yg berjaya menumbangkan lawannya.. dan aku berjaya menumbangkan pokok pisag supaya dia mengerti yg pisang tak akan berbuah dua kali... #SelamatPagi #FBIdikebun
Nasi Lemak Daun Pisang tapi Home Made by Chef Lina.. my wife laaa.. bukan stakat home made.. daun pisang pun sendiri punya pokok. Cuma telur ja bukan sendiri punya..ayam #macamtakbetoljeayat #jemput makan #Bismillah
Ayah and Khalish jogging time #strectchingdulu #mukakhalishtaktahan
Ramai org Malaysia nak kami buat pakej ke LOMBOK. #FBIVacations akan ke sana 29 Jan-1Feb 2015! Whatsapp/call 0192188555 (Yusliza) Tanya dulu. Kalau puas hati baru setuju ;-)
#FBItee baru buka akaun Insta. Jom ramai2 follow @fbitee utk design tshirt yg gempak dan peluang menjadi agen kami utk tambah pendapatan anda!
Gandingan Zizan Razak - Faizal Ismail diharap dpt tarik rating penonton utk #AIM21. bit.ly/1xEPm4t pic.twitter.com/bh6dLiHCTx
Retweeted by faizal ismail
Wearing Bon Zainal for AIM21 #KemuncakSegalagalanya #6Disember2014 #AstroRia #MayaHD
Terima kasih dan syukur atas peluang yg diberikan By @guamalaysia "GUA kini sedang berada di sidang media ketiga @anugerah_industri_muzik #AIM21 dan @zizanrazak869 bersama @faizalfbi76 dipilih menjadi hos malam anugerah.
By @officialhlive "@zizanrazak869 dan @faizalfbi76 merupakan Hos Utama AIM21 #liveupdate #hlive" via @PhotoRepost_app
Vin Diesel in Tokyo #FBIVacations #Tokyo #CutiCutiJepun #Jomikut
Satu perkara yg paling bermakna saya lakukan di Tokyo ialah menangkap seekor ikan tuna besar macam manusia dan detik bersejarah itu disaksikan sendiri oleh rakyat Jepun dgn penuh rasa kagum #FBIVacations #CutiCutiJepun #Tokyo #Tuna #Jomikut
Kemudahan utk umat Islam di Ueno Okachimachi #Solat #FBIVacations #CutiCutiJepun #Tokyo #Jomikut
Lunch nasi ayam Chicken Man at Ueno #FBIVacations #CutiCutiJepun #Tokyo #Jomikut
Autumn in my heart.. #FBIVacations #Tokyo #CutiCutiJepun #JomIkut