Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
faizal ismail
Aku yg kehilangan dalam diri sendiri, terkurung dalam bayanganmu... oooppss saya dan juara #GegarVaganza ada projek baek.. tungguuuuu #Ayai #Ilusi #fbientertainment #FBIVacations
Buai petang with my sweethearts. #Khalish #Khayla
Malam ini!! #KaroklaKau adakah #AkademiFantasia akan bertahan sbg juara. Kali ini dicabar oleh #FearFactor #AstroRia #MayaHD 9pm
Malam ini #KaroklaKau episod 2!! #AkademiFantasia vs #FearFactor 9pm #AstroRia #MayaHD
Ini Effy.. dia PA saya and in charge of FBI Vacations. Satu2nya bunga dalam ofis. Mmg menjadi tumpuan kumbang, Hafiz dan Shah If you or your company nak buat company trip, biz trip, personal trip, family trip or anything about vacations contact her 0173558307 Mail : marketing@fbi.vacations IG : @ef
Ini Shah.. in charge of Event & Production. Walaupun banyak bulu tapi dia warga tempatan. Dia mmg pemakan donut tegar. If ur company nak buat event, annual dinner, karnival, konsert or apa saja event please contact him 012 6040041 shahirramlan.fbient@gmail.com IG : @sr_pictures
Ini Hafiz.. dia adik saya.. in charge of FBItee & company account. Selalu perasan dia lebih hensem dari semua org.. dalam erti kata lain POYO Anything regards to FBItee please contact him : 0174334178 Email : hafizismail@fbitee.com IG @hafiz_ismail26
At the office with my team.. meet Hafiz, Shah & Effy! Hi semua! #happyworking #FBIentertainment #FBIVacations #FBItee #FBIteam
Tshirt Kelab EPL design ekslusif #FBItee pada harga RM30!! (Dulu RM50). MU, Chelsea, City, Arsenal, Liverpool. Material GILDAN. Stock clearance sebelum keluar design baru. Jangan terlambat! Contact Hafiz utk info dan order 0174334178 (Harga RM30 termasuk kos penghantaran pos laju)
#throwback memori bersama ibubapa tercinta bersama2 menunaikan umrah baru2 ini
Korg dah breakfast? Saya pagi ni karipap ngan kopi O je. Tgk la si Khayla yg jual mahal tak nak pandang kamera #selamatpagi
Assalamualaikum #goodmorning #selamatpagi #haveaniceday #morningpose #sunrise #breakfastdulu
Jom ke Bandung+TransStudio! bersama #FBIVacations. Trip cuti sekolah 16-19 March. Pakej all in (flight+hotel+food+tour) Call/whatsapp 0192188555 (yusliza)
Khayla suka pakai kasut ni. Sape2 nak tumpang sekaki mmg boleh. Dua kaki pun muat
Salam, rutin tghari skrg hantar Kayna sekolah ptg. Dah form 1!! #goodafternoon
#Laksa & #AJL29 lagu mana pilihan anda? Saya pilih #GadisJolobu
Inilah yg ku rasai setiap kali selesai bersiaran #NLKO ... izinkan saya ya...
Kami dah ready utk #NasiLemakKopiO anda bagaimana? #HappySunday #NLKO #TV9
Ikut saya bercuti ke Ho Chi Minh 1-5 April ini! Terhad kpd 20 org sahaja.. info lanjut sila call/whatsapp Yusliza 0192188555 #fbivacations
#throwback keadaan di luar MasjidilHaram di Mekah selepas solat Jumaat... dua minggu lepas.. #Alhamdulillah #Rindu #memori #Umrah
#FBItee clearance sale! Tshirt Liga Perdana Inggeris : MU, Chelsea, MC, Liverpool, Arsenal! Dulu RM50 kini hanya RM30!! (Kualiti kain GILDAN) Cepat sebelum habis kerana kami akan keluarkan design baru! Sila hubungi 0174334178 (Hafiz) utk saiz & order. (Harga RM30 termasuk penghantaran pos laju)
Lupa nak gtau anak bujang i si Khalish ni dah sekolah! Yg lahir 11.11.11 tu.. cepat benar masa berlalu.. bapanya je nampak makin muda #uwek
Lepas siaran #NLKO lepak jap ngan geng2 radio dulu.. hehehe #gossipjap
Salam Jumaat semua! Otw to Sri Pentas for Nasi Lemak Kopi O. Nampak saya tak? #pagiyanggelapbelumterangterang #NLKO