Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
faizal ismail
Pics dari Bandung 2 bulan lepas ke sana.. salah satu tarikan semulajadi : Kawah Putih yg terbentuk hasil letusan gunung berapi Patuha. Bagi yg pernah sampai pasti kagum dgn pemandangan yg hebat. Bagi yg belum ayuh ke Bandung bersama kami #fbivacations Contact : 0192188555 (Yusliza) 0194791622 (Dzul
Saya mmg suka travel merata2 hehe... sebab tu saya buka travel company FBI Vacations. Kalau anda juga sama minat mcm saya jom sertai kami bercuti ke mcm2 destinasi luar negara pada harga yg kami deal sendiri atau anda tentukan ke mana anda nak pergi mengikut masa anda dan minta kami uruskan. Follow
Hari ni bawak kluar semua..kita steamboat yo!! #FBIfamily #marimakan
#throwback sepentas bersama Dato Hattan, Awi Rafael, Atilia dan Jihan Muse. Cuma konpius time ni Dato Hattan nyanyi tapi @jihanmuse yg bukak mulut lagi besar... camne tu? #Bintulu #mlngfamilyday2014 #FBIentertainment
Ni yg jadi dihujungnya... #AyahdanKhalish
Khalish yg kalahkan ayah larik ptg tadi.. #FBIfamily (Note : Jalan ni bukan laluan kenderaan)
Kami yg kepenatan #afterexercise #AyahdanKhalish #FBIfamily
Its our exercise time. Pose dulu lah! #AyahdanKhalish #FBIfamily
#FBIentertainment : we manage events indoor & outdoor. Kalau perlukan artis, pengacara, sound&lights, stage set up, canopy, backdrops utk events spt annual dinner, product launching, karnival, konsert, roadtour. Please call us for FREE consultation 0362639391 (office) 0126040041 (Shah) 0174334178 (H
Back in the office after Sarawak event. Masuk opis nampak dua org saya ni Shah & Hafiz mcm busy.. rasa2 diorg ni btol ke tak buat keje tu? Hmmmm #FBIentertainment #eventmanagement (Call us for event management. Our office - 0362639391 Shah - 0126040041 Hafiz - 0174334178) Email : entertainmentfbi@gm
AmKrew Reunion dlm ApaSajaFBI td di TV9. if tlepas sila tekan tonton.com.my sekian heheheh pic.twitter.com/6X4Fk5ZxAO
Retweeted by faizal ismail
Mesti tonton! By @apasajafbi5 "Jangan lupa menonton episod akhir #apasajafbi reunion bersama penyampai @hotfm976 @fizie_hotfm @aghotfm dan @therealfafau jam 8:30 malam hanya di @tv9malaysia"
@faizal_ismail76 haha till we meet again bro .. you're the best .. thanks a lot .. :) pic.twitter.com/8RUhLK9Ikw
Retweeted by faizal ismail
Memg best hosting smlm with @jihanmuse ... ada rezki kita keje lagi.. terima kasih #MLNG, Bintulu, Sarawak, nice place, nice people, nice semua lahhhh #justnice #event #FBIentertainment
Ayuh warga Petronas MLNG kita meriahkan malam ini di BINTULU.. #fbientertainment #petronas #Bintulu
Ko masuk, aku masuk, dua2 masuk... air.. with @jihanmuse di Bintulu emceeing familyday #MLNG #event #FBIentertainment Sorry video tak rotate. Sila rotate fon sendiri hehe..
Bersama org2 Bintulu di Kelab Kirudong sempena Family Day #MLNG. Sambung lagi malam nanti! #events #FBIentertainment
Tgh break dan dijamu dgn Mee Udang Galah di Bintulu.. tgk je dah tau camne.. yummy #Bismillah #Bintulu #event #FBIentertainment
Berita baik!! By @jihanmuse "Hallo orang bintulu. Nama berita? We are here! Hosting @mlngfamilyday2014 with @faizalfbi76 at Kelab Kidurong Bintulu. Tq #MLNG kerana menjemput kami. Selain kami, ada juga #datohattan @atiliaharon @awirafael . #mlngfamilyday2014"
By @fbientertainment "Sesi bersama peminat di Petronas MLNG Family Day.. @faizalfbi76 @awirafael @atiliaharon @jihanmuse #datohattan" via @PhotoRepost_app
Kejelobak kejelobu mano kami nak poyi ni raso2nyo? #KLIA
Terima kasih @aidacitraida yg menghadiahkan tudung jenama beliau kpd isteri saya... tapi sebelum di rumah pakai.. biar abg gayakan dulu