Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
faizal ismail
radio actor music singers 520,172 followers
Ayah & Khalish baru potong rambut. Fesyen mana yg ok?
Lepak ngan Tokan lepas habis show. Post mortem. Pls follow and vote for them @TokanBMB pic.twitter.com/5S08X0fD8M
Tokan merupakan salah sebuah kumpulan Bintang Mencari Bintang 2014 yang mrangkumi dua peserta - Zee dan Acap! follow them guys :) @TokanBMB
Retweeted by faizal ismail
"Tq @iedairis: @faizal_ismail76 nanti sy install wechat blk n vote ank didik fbi k.."
Tq @kasihalyza: @TokanBMB haha ok heroes.. Setakat ni tu jer sbb mmg best especially masa nyanyi.. Just ikut nasihat sifu
Terima kasih ;-) @amirra_shaleena: @faizal_ismail76 teruskan usaha didik tokan.. diorang sgt ok mlm ni :D"
Reherseal kumpulan TOKAN utk Bintang Mencari Bintang. Undi TOKAN taip BMB5 TOKAN hantar ke 33399. Mlm ni live di TV3 9pm. Terima kasih sokong TOKAN!
Sedap sore @TokanBMB nyanyi dlm #BMB2014 ank didik Abg @faizal_ismail76 ... Ulangan dh tgk berkali2 and yet still x jemu.. Gud luck heroes..
Retweeted by faizal ismail
@TokanBMB mlm ni bt yg terbaik jgn hampakan sifu @faizal_ismail76 & peminat #bmb2014 lwk biar ada isi
Retweeted by faizal ismail
Assalamualaikum, salam Jumaat buat semua :-) (Words&photo from Cosmas Jep)
Tak dan nak tgk lagi @HanyBella: hahahahah. lawak jeh iklan #bintangmencaribintang yang ada @faizal_ismail76 ngan dato' aliff syukri ni."
Salam malam Jumaat buat semua. But first lemme take a selfie!
Satu ketika di tahun 1988. Sekolah Kebangsaan Seberang Jaya. Can u spot me?
Assalamualaikum, selamat pagi :-)
Brainstorming session #apasajafbi season 5. Thanks for the attention
Lunch with #apasajafbi team. Antara menu : asam pedas ekor, ayam tandoori, kurma kambing. Bismillah...
Salam. Selamat pagi. Kpd yg suka selfie. Hati2 :-0
Bersama dua org personaliti yg sudah berhijab di Nasi Lemak Kopi O semalam. Mizz Nina & Natasha Hudson. Alhamdulillah. Semoga terus kekal dan menjadi ikutan kpd yg lain. Harap tiada yg masih nak bg komen negatif dlm perkara yg positif. Sebaliknya renung pada diri sendiri dan berusaha utk memperbaiki
2 designs Ranglan FBI shirt dibuka utk tempahan. Unisex (XS to 5XL) Sila ke fbi.t-shirts.my