Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
faizal ismail
"Thank you!! @MyMeleTOP: Thank you, FBI join kitorang kat #MeleTOP hangout borak-borak!! Have fun buat konsert #AF2014 nanti ya :D
Nantikan hos baru AF2014 @faizal_ismail76 tetap support brader FBI walau dimana jua berade good job! ☺ pic.twitter.com/ibA68gifpL
Retweeted by faizal ismail
Thank you, FBI join kitorang kat #MeleTOP hangout borak-borak!! Have fun buat konsert #AF2014 nanti ya :D @faizal_ismail76
Retweeted by faizal ismail
RT kalau korang excited nak tunggu @faizal_ismail76 kat #MeleTOP japgi!!
Retweeted by faizal ismail
Bkn saja kat #MeleTOP tp kat Konsert #Af2014 jgk "@MyMeleTOP: RT kalau korang excited nak tunggu @faizal_ismail76 kat #MeleTOP japgi!!"
Retweeted by faizal ismail
By @cf_official "9/9/2014, Di #MeleTOP malam ini. Ada @akimahmad #datoHattan & @faizalfbi76" via @PhotoRepost_app
Dgn @jihanmuse yg makin aummmm! Talented and natural. Ekspresi masa "tersingkir" mlm tu mmg menjadi walaupun segalanya dah dirancang. All da best to her... insyaAllah makin byk rezki lepas ni. Jgn lupa layan #DiariAF2014 9pm Isnin-Jumaat #AF2014
Assalamualaikum... good afternoon.. good day everyone ;-)
Wishing you @faizal_ismail76 (Kayna),Marcus, Suelin,Aiman,Alif dan Elisa all the best for your UPSR examinations..
Retweeted by faizal ismail
@faizal_ismail76 perasaan kite sama..berdebar..sebak pun ade..rs cam cpt nye mase berlalu..ank dh nk amik upsr..huhuhu
Retweeted by faizal ismail
@faizal_ismail76 all the best for kayna.. and also to my son.. UPSR
Retweeted by faizal ismail
Esok dah bermula #UPSR tiba2 berdebar pulak bila anak sendiri yg ambik... selamat berjaya utk semua.. doa mak bapak tu yg penting. InsyaAllah! #menujupuncakgemilangcahaya #hahahaha
Good luck diucapkan kpd abgku merangkap idolaku @faizal_ismail76 dpt jd hos program realiti yg trknal #AF2014.. Tahniah abg sy sapot abg :-)
Retweeted by faizal ismail
Faizal Ismail dedah tugasan sbg pengacara #AkademiFantasia merupakan sebuah impian yg m/jadi kenyataan. bit.ly/1ApI3dB
Retweeted by faizal ismail
@faizal_ismail76 Tahniah jadi hos AF2014. All the best! We believe in you. 😉
Retweeted by faizal ismail
@faizal_ismail76 sejujurnya astro mbuat plihan tepat jika mahukan program yg serius.bkn nye pogram lawak
Retweeted by faizal ismail
Ini anak sulung saya Nurkhairina Iman @ Kayna. Esok akan menduduki UPSR.. mari kita doakan semoga anak2 kita mendapat keputusan yg baik kerana di penghujungnya Allah yg menentukan. Selamat berjaya semua #UPSR
Joining #AF2014 as a partner of Zizan Razak... thanks for the opportunity. #Alhamdulillah #astromayaHD #astroria #Ahad9pm
InsyaAllah.. doakan @sii_bicuq: woww @faizal_ismail76 jadi host af ? mesti siok tuu kannn 😊"
Konsert #AF2014 minggu depan @faizal_ismail76 jadi host. Ha benda benda gini la kita nak!
Retweeted by faizal ismail
Alhamdulillah dan terima kasih Astro & #af2014 kerana peluang yg diberikan. Good job @jihanmuse smlm. Jihan tak tersingkir tapi semua dah dirancang bersama. Semoga anda terus memberikan sokongan kpd #Af2014
Thanks Jihan.. u da best! @jihanmuse: Now kembali ke rutin. Ke lokasi #diariAF2014 #AF2014 Goodluck to abg @faizal_ismail76 😊👍"
Now kembali ke rutin. Ke lokasi #diariAF2014 utk laporan budak2 #AF2014 tu. Korg tgk diari k. Goodluck to abg @faizal_ismail76 😊👍
Retweeted by faizal ismail
Congrats fbi @faizal_ismail76 jd pengacara #af2014 bergandingan dgn @zizanrajalawak all the best ok..mesti ceq x miss nk tngk heheheh
Retweeted by faizal ismail
Insyallah tq @Umizue: @faizal_ismail76 tahniah satu gandingan yg awesome bersama Zizan #AF2014"
InsyaAllah @me_blueberries: @faizal_ismail76 tahniah bro! #host #AF2014 we know u will light up the show. Congrats!"
@Budiey Yeay ..dah lama @faizal_ismail76 x muncul dkt TV setelah b'henti dr Radio :) Lepas ni tgk Kosert sebab da FBI instagram.com/p/spkopcNRgi/
Retweeted by faizal ismail
Terima kasih @fatinahzaine93: Okey klau sy tgk Konsert #AF2014 sebab ada @faizal_ismail76 & klau da lgu kegemaran shj...
@Mizs_Nurull:#AF20144 wah@faizal_ismail766 jd co-host AF next week.. caya lah..."
Terima kasih! @eIz_zahari: Zizan & @faizal_ismail76 pengacara #AF2014 :) OK. cun. aku suke. goodluck abe.... ;) ;)"
Thankss @AzierraKamilah: Wowww!!! abam @faizal_ismail76 pengacara utk #AF2014 bergandingan bersama zizan. Tahniah abam FBI !!!
tak sangka abg @faizal_ismail76 jadi host AF. dkt promo pun tak ada. ini mmg kejutan. all the best abang! u know u are an all-rounder!
Retweeted by faizal ismail
Hattan Pengetua, Faizal Ismail Diumum Pengacara Bersama Konsert AF2014 mstar.com.my/hiburan/berita…
Retweeted by faizal ismail
Zizan Razak dan Faizal Ismail hos bersama, Dato' Hattan dilantik Pengetua #AF2014 bit.ly/1rY3iSV pic.twitter.com/Ngm0GVDDLQ
Retweeted by faizal ismail
Amin. Terimakasih @Nadzharin: @faizal_ismail76 #AF2014 akan nmpk lebih gah dan meriah dgn kehadiran anda"
Apapun terima kasih yg sokong mahupun tidak.. saya syukur saja #Alhamdulillah #AF2014
Masih berjaga sebab baru balik dari sessi membuat kezutan #AF2014
Baru lepas tgk Mamak Cupcake lakonan @faizal_ismail76 sbg RC tak boleh blah lps tu siap kena kutuk ngan AJ lg..hahahaha #mamakcupcake
Retweeted by faizal ismail
Jangan lupa tengok @faizal_ismail76 Dlm PapaHerosaye mlm ni 7,30mlm di Astro ria 104
Retweeted by faizal ismail
#RajaChal juara Cup Cake Kebangsaan dengan bongkaknya mempersembahkan cup cake ciptaannya kepada juri Chef Ismail & Adibah Noor #MamakCupcake #dipawagamsekarang #GrandBrilliance
8 Sebab Anda Harus Tonton Mamak Cupcake: Mamak Cupcake menampilkan Shaheizy Sam sebagai MJ yang berada bit.ly/WlCLCh @Guamalaysia
Retweeted by faizal ismail
Assalamualaikum... selamat berSabtu semua. Dah lama x pakai baju ni... skrg ni rasa mcm hari2 nak pakai... huhuhuhu ;-) #happyweekend #thebluesforever #ktbffh
Assalamualaikum.. salam Jumaat daripada #FBIfamily yg jaga mahupun yg tidur huhuhu