Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
faizal ismail
Take a break, have @burgerbyte thank you tauke @zizanrazak869 mmg tak pernah tak sedap makan "naked burger"
Reherseal #AF2015 konsert ke 3... nampak tak sape tgh nyanyi.. takkan tak nampak hehe #Realitinyadisini 9pm Ahad #astroria104 #astroriahd123
Last nite at #AF2015 in blue. Thank you @baktailor hair @mkajsalon_and_academy make up by @zarahunnymakeupartist
#Repost @akademifantasia with @repostapp ・・・ Haa malam ni, jom kita kembalikan nostalgia zaman 90-an dan layan persembahan 11 Pelajar #AF2015 di Konsert #AF2015 minggu ke-3 yang bertemakan 90-an. 9 MALAM INI di Astro Ria dan Ria HD. #AFUNDI #90s #gempak @faizalfbi76 @zizanrazak869
Kami yg tersenyum dlm kelaparan
Dating with the girls of #AF2015 Muka nak release tension utk esok! #KonsertAF2015 #mingguke3 #alldabest #kipidap
Hanya RM 4119!!! #Repost @fbi.vacations ・・・ Anyeonghaseyo.. Peminat kpop jom ikut kami ke korea. Trip pada 19 November 2015. 6H4M.. Hubungi nombor 0192188555 -Yus untuk pertanyaan lanjut. Terima kasih. #tripkorea #hallyu #fbivacations #jelajahsantaibersama #kipidap #dongibab
Wati nampak begitu kagum dan teruja dgn patung pahlawan di sebelahnya.. apa agaknya yg dia fikirkan #Repost @errafazira with @repostapp ・・・ SEMANGAT!!! Merdeka! Merdeka! Merdeka!! 😉 😆 👍👍👍 @faizalfbi76
Ini Khayla banyak manja.. kalo abg ngan kakak dia gi skolah.. bapanya kena dukung dia 24 jam... #SelamatPetangSemua
Tahniah.. berjaya "curi" wefie dgn baik. Sape lagi penah buat keje ni haha #Repost @ciknyonyaoshin with @repostapp ・・・ Curi berwifieeee bersame FBI & Zizan Razak. Nak g kat dorg segan. Hihi. @zizanrazak869 @faizalfbi76 #korangcool #lepak #santai #shah_alam #sorry #curigambar #malu 🙈 #candid
Book ur seats now!! Call or whatsapp +60194791622 #Repost @fbi.vacations with @repostapp ・・・ Panggilan Terakhir ke Paris-Italy.. Euro naik tapi pakej kami turun harga!! Sambutan yang menggalakkan kepada pakej ni. Tinggal beberapa seat sahaja lagi!! #fbivacations #jelajahsantaibersama #euronaikpakej
Thank you Bak! #Repost @baktailor with @repostapp ・・・ Bak - Exclusively Tailored. #Bak #BakMensWear
Kami dah ready!! 9pm #AkademiFantasia2015 #astroria104 #astroriahd123
Kami yg sedang sibuk, menyibuk dan tersibuk.. Realitinya di sini! 9pm #astroria104 #astroriahd123 #AkademiFantasia2015 #AF2015
Siapa yg berjaya, siapa tersingkir, siapa yg mantop... mlm ini di Konsert pertama #AF2015 9pm #AstroRia104 #AstroRiaHD123 @akademifantasia #Realitinyadisini
Assalamualaikum... salam Jumaat! Di lokasi shooting pagi ni.. tapi member dok baek lena lagi... nak buat lagu mana ni.. nak cerok ayaq ?
Tolong! Tolong! Ada budak lemas!
Hari ni hari ronggeng kitorg.. mcm biasa #OneUtama tempat kitorg! Yg sulung gi sekolah.. Kat mana tempat ronggeng korg & family? #sharelaaaa
Terima kasih @jaydeesm @beritaharian Nasib baik arrow itu tidak memanah kepalaku.. 😁😃
Semalam di pentas #AF2015 Terima kasih kpd semua yg tonton, Thanks to @baktailor for the suits. Jumpa lagi Ahad ini 9pm! #astroria104 #astroriahd123
Mengatur strategi utk "game" malam ini. Formation apa yg sesuai? #Realitinyadisini #InilahAkademiFantasia @thetukangkayu
Kira-kira 4 jam sebelum Konsert Penentuan #AF2015 9pm #AstroRia104 #AstroRiahd123 #scriptreading
Menuju puncak... dah nak bermula... esok 9pm. #astroria104 #astroriahd123 #Realitinyadisini #InilahAkademiFantasia
With abg @faizal_ismail76 yg Mantoop!!Best kenal dgn abg ni...! Hehehe...
Retweeted by faizal ismail




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue