Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
faizal ismail
Rahsia disebalik #mamakcupcake @faizal_ismail76 memakai 4 jenis rambut palsu yg berlainan. Jangan gelak. Style Raja Chal mmg mcm tuh. Hiks!
Retweeted by faizal ismail
Pengajaran 4 #MamakCupcake : Buat baik berpada'2 buat jahat jgn sekali. "Aku akan sekolahkan kau" @faizal_ismail76 #Nowshowing #Incinemas
Retweeted by faizal ismail
Yeaaahhh! 6-3 @Irfan46Rossi: Tahniah abg @faizal_ismail76 Chelsea mng besar smlm :-)"
Merdeka lebih bermakna apabila dapat melakukan aktiviti bersama insan yg tersayang! #DiSiniLahirnyaSebuahCinta #Merdeka57
Salam #Merdeka57 daripada kami warga #NasiLemakKopiO
Assalamualaikum... sedang bersiap utk siaran Nasi Lemak Kopi O 31 Ogos! #NLKO #Merdeka57 #DiSiniLahirnyaSebuahCinta
Salam Merdeka ke 57 semua yg menjadi sahabat saya di facebook, twitter & instagram.. nak zzzzzzz sudah sebab esok bersiaran di Nasi Lemak Kopi O yg akan berlintas berlintas langsung ke Dataran Merdeka. Jumpa esok InsyaAllah! #Merdeka57 #DiSiniLahirnyaSebuahCinta #NLKO
Duet Khalish& Ayah di malam merdeka... Selamat menyambut Hari Kebangsaan ke 57 #DiSiniLahirnyaSebuahCinta #FBIfamily #Khalish #ambangmerdeka
Pagi tadi jugak #NLKO bersama #RajaChal #AliDeen dari #MamakCupcake #GrandBrilliance #dipawagamsekarang
Assalamualaikum! Pagi tadi di Nasi lemak Kopi O bersama Datuk Abdul Mutalib Razak, penulis buku "Expressions of Merdeka Malaysia". A very interesting pictorial journey of our Merdeka History! Dapatkan di pasaran dan terima kasih Datuk menghadiahkan saya buku tersebut ;-) #Merdeka57 #DiSiniLahirnyaSe
Ini Raja Chal Raja Cupcake pemenang National Cupcake Competition 3thn! "Aku akan sekolahkan kau" @faizal_ismail76 pic.twitter.com/7078f6mAJk
Retweeted by faizal ismail
Ali Deen & Raja Chal di Nasi Lemak Kopi-O sebentar tadi. Kelakar habiss FBI pakai wig!! pic.twitter.com/qFgP9yipuD
Retweeted by faizal ismail
Yeaaayy hari ni #mamakcupcake tak sabar nk tgk abg @faizal_ismail76 berlakon filem.. Jom tgk rmai2 :-D
Retweeted by faizal ismail
Nasi Mendy utk late today! Sorry la dah habis baru nak selfie haha... sape yg biasa tempat ni tgk sofa pun dah tau kan... hehe #familytime #fbifamily #Alhamdulillah #rezekiAllah
By @deinaaw "Sapa nak tgk @shaheizy_sam jd mamak? Jom kita pakat pi tengok cita nih! Baguih kita leh gelak ramai2... Hari ni dh start kat wayang! Jommmm.... #mamakcupcake #grandbrilliance" via @PhotoRepost_app
Mmmm x sbrnya nk tgk #MamakCupcake arini at pawagam.walaupun @AGHotFM hnya undangan je tp ttp nk tgk gak cite n coz da @faizal_ismail76 👍👍
Retweeted by faizal ismail
Esok!! @CallMeHuda_: @faizal_ismail76 @Shaheizy_Sam #MamakCupcake ? Bile kuar this movie eah ? Nk pln awl2 ni.lol"
Memandangkan filem #MamakCupcake ini ada @faizal_ismail76 yang berlakon,jadi aku memutuskan wajib menonton filem ini nanti.
Retweeted by faizal ismail
By @yanasamsudin "Every Sunday ... #FBI @tv9malaysia .. Coming soon... @bellngasri @faizalfbi76 @hairulazreen #Zoey .." via @PhotoRepost_app
Assalamualaikum, nak ajak anda semua BERSAMA saya FBI menjelajah JEPUN dalam dua trip NOVEMBER ini! Trip Ninja FBI - 12 nov hingga 16 nov Trip Disneyland (cuti sekolah) - 26 Nov hingga 30 Nov *pakej fullboard - makan (halal) minum, hotel, tiket flight dll *tiada hidden cost INFO TENTANG ITINERARY,
Menyelfie kan diri di saat krew tgh busy set up #shootingiklan #iklanapakenatunggukattv
Salam... hari yg panjang #shooting iklan... selamat tengahari semua ;-) #Alhamdulillah
Assalamualaikum... salam Subuh buat semua 😊
Assalamualaikum! Tgk anak dara saya si Khayla ni.. berhijab guna selimut dia :-p hihi
By @iestatiptra "#mamakcupcake #gala from top left: penulis skrip @mzulkif & director MJ. @keithfoo came to support (thanks bro!). @faizalfbi76 yg sangat kelakar antara pelakon utama. And with legend #Acappan sbg special appearance dlm #filem ini. Di pawagam #28ogos2014 ini. Ayuh! #komedi #gb #grand
Rest depan tv tetiba nangis lagi dengar Maria Tunku Sabri bercerita pasal arwah Dora Shahila. Tabahkan hati. Cc @faizal_ismail76 #NLKO
Retweeted by faizal ismail
@faizal_ismail76 saya ingin mengucapkan takziah kepada keluarga mangsa MH17
Retweeted by faizal ismail
Bersiaran di #NasiLemakKopiO pagi ini seterusnya menyaksikan istiadat penghormatan Jenazah #MH17 di KLIA. Doakan Allah memberikan kekuatan kpd ahli keluarga yg menerima kepulangan sanak saudara mereka, semoga roh Muslimin yg pergi ditempatkan di kalangan yg beriman. Takziah kpd semua ahli keluarga
@faizal_ismail76 sy tak sabar nk tgk abg dlm filem.. Msti gempak.. Bkn senang nk ambk master dj msuk dlm filem iaitu abg @faizal_ismail76
Retweeted by faizal ismail
Mmg susah nak tentukan mana satu hero Ariana Rose sebenar... ishhh #GalaPremierMamakCupCake #Jomtgkwayang #mulai28Ogos
Datin Nora mmg tag team dgn Raja Chal dlm #MamakCupcake #MariaFarida #28Ogos2014