Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
aping
1,084 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
mampus dah lu gua gampar, bodo amat berdarah juga. lagian bikin kesel, biarin aja gua batal sekalian 😏😡😒
[PREVIEW] 140718 V @ Gimpo Airport to Japan (Cr: Winter Glow) @BTS_twt #????? pic.twitter.com/IxJHqa0TYL
Retweeted by aping
It’s too beautiful, beautiful day Make it a good day Just don’t make me cry
I'm a girl, I overreact, I underestimate, I dream big, but when I say I love you, I'm not lying #KamusCewek
Retweeted by aping
Ada 'fake face' disetiap 'fake friend'. Dan ada 'fake smile' disetiap kerapuhan. Pasti ada!:)
Retweeted by aping
Lebih baik gak tau, dari pada tau tapi bikin nyesek. Lebih baik gak peduli, dari pada peduli tapi bikin sakit hati:')
Retweeted by aping
Seseorang yang menghabiskan waktu terlalu lama bermain Facebook bisa mengalami penurunan pengendalian diri. [Reuters]
Retweeted by aping
baru sadar ternyata hp gua kebanyakan foto si alay daripada foto gua sendiri 😂
ini namanya gua ngecewain temen gua-_- udah 2 kali gua ingkar janji 😒 gara-gara ketiduran nih-__-
[PREVIEW] 140717 Jungkook @ Incheon Airport Back From LA (Cr: Fortune) @BTS_twt #BTS400Days pic.twitter.com/uyYbJ9hNYX
Retweeted by aping
RT @justchen_0921: 140712 대만콘서트 고화질 #?? #? #CHEN 그렇게 해사하게 웃어주면 어쩌잔거지; 햇님이 내 눈앞에 있는줄(실명) cfile22.uf.tistory.com/original/2738C… pic.twitter.com/Zwi33XF9jF
Retweeted by aping
drtd ngecas hp batrenya 64% mulu 😂
[TRANS] 140717 Another different version translation of Baekhyun's Instagram post. Let's be supportive! ~B♡ pic.twitter.com/7DqJcpi4ka
Retweeted by aping
Tidur kali woy,update mele"@fahraprilizani: i'm singing this song because my heart is hurt"
Retweeted by aping
i'm singing this song because my heart is hurt
let me sing a sad song
RT @KIM_OPPA921: 140716 FASHION CODE - CHEN 2 사랑스러움이 넘치는 오빠랑 굿밤되세요~ #CHEN #? #?? i.imgur.com/0ca2A7m.jpg pic.twitter.com/X3PZZX6lHu
Retweeted by aping