Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Ahmad Nur Sarifudin
238 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Ahmad Nur Sarifudin”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Baca!! PREVIEW Liga Primer Inggris: Manchester City - Manchester United - Goal.com m.goal.com/s/id-ID/news/5…
balikan karo mantan kuwi ibarat arisan wis tau entok. mbayar terus. ning raisk nduweni meneh
R-E-S-E-P-S-I = NGANTENAN
Bawa clurit sambil berkendara itu gapapa, asal mengendarai sepeda onthel, sambil boncengin rumput. #kemislamis
yang ikut #NoBraDay. siapkan an*tangin. awas masuk angin
jungkatan RT@popfmjogja : Apa yang bakal kamu lakuin kalo ternyata kamu lagi distalking orang?
kowe ki ibarat kalkulator. rakeno disalahke #kemislamis
Tuku kayu nggo gawe peti. Without you, I'm empty. #selosogalo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Hari ini squad PSS Sleman sudah di Banyuwangi, untuk Sleman Fans yang juga akan awaydays ke Banyuwangi hati-hati di perjalanan.
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
bahagia itu ketika aku lapan, kamu datang membawakan aku makanan..
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Next match: Persewangi vs PSS Sleman di stadion Diponegoro Banyuwangi, 24/9/2014, kick off 15.30 WIB.
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Bang jo we tak tunggu, Opo meneh Kowe Dhek
Bang Jo we tak tunggu,
Bila kelak ternyata kita hidup dalam rumah berbeda. Kunjungi aku sebagai teman baik *yang pernah memimpikan sebuah atap bersamamu
Mungkin wis wayahe aku lungo seko koe. Mergo koe saiki wis ono sing nduwe.
Prei ngetwit ki ora kok njuk ateges prei juga leh ku nresnani atimu mbak. *yeeerrr
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Tak tinggal suwe ki leh mu mbribik wes do tambah sekti rung? Atine bocahe wes kasil tok usung opo malah mung ngglundung?
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Pacaran ki penake opo? lha wong kadang dudu kowe sing salah we tetep kowe sing kudu njaluk ngapuro, ha rasaknooo :)) #penakjomblo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Kowe ki tenanan dipacari opo mung sekedar dinggo tombo sepi?? :)) #penakjomblo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Esemmu tak tunggu, tak nggo ngegas semangatku. *yeeerrrr
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Kasmaran ki yo tetep kudu nganggo kecerdasan, ojo njuk ra mangan mung mergo ra entuk ucapan met makan siang. Rasah aleman!
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Dik, ngerti ra bedane kowe karo manuk? | opo mas? *isin2 | manuk nek ngoceh marai tentrem, ning nek kowe marai spaneng | *nyeblakkedaster
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Wes surup tho, leren sek engko meneh wae le golek jodo :)) #gojekgentho
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Nek pacarmu nesu, njuk tok rayu2 tetep iseh mecucu, wes mending tinggalen turu. Pacar caper ngono kui mung aleman marai ngelu.
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Ha mosok dinesoni pacar wedi, ning nek dinesoni wong tuo malah wani. Mbok tulung kecerdasane ki diundaki!
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Mungkin wes wayahe aku lungo seko kowe. Mergo kowe saiki wes ono sing duwe. #selosogalo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Rasah galau mergo pasangan. Jodohmu kuwi wes cemepak. Ning yo lagi disileh wong liyo sedilit. Sabar. #JogjakartaKeras
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Mas, adem yo? | iyo dek | ndene mas mbok munggah | munggah ndi dek? | munggah ngamben njuk tak obonge | woooh!! *nguntal amben*
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Wong jowo mangan ampyang. Wong bule mangan roti. Kadang sing disayang ora duwe ati. #parikan #selosogalo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Kadang pacaran kuwi koyo garis marka. Putus nyambung. #selosogalo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Tuku anglo nggo wadah jadah. Mbangane galo mending ngibadah. Selamat maghriban! #selosogalo lanjut mengko meneh yo mblo. Dadah!!
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Nek pacarmu muni "Jalani aja dulu". Mending pegat wae. Wes ra jelas neng awal. Endinge yo mbuh. #selosogalo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Tuku santen nggo gawe mie. Long distance is killing me. #uhukLDR #parikan #selosogalo
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Mikir ngoyo sik dipikir ra rumongso, ngoyak2 malah dikiro mekso, ha mending golek liyo. #JogjakartaKeras
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Ketidak cocokan kui mung alasan klasik kanggo pegatan, asline yo wis nduwe slingkuhan. Syelamyat rolasyan ndyes!! #JogjakartaKeras
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Wong ra peka ki ibarat remote TV entek batrene. Dipencet dibanting yo tep wae ra ngrespon. #huftbanget
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin
Tuku tang karo paku telu. Selamat petang hati yang terpaku masa lalu. #JogjakartaKeras
Retweeted by Ahmad Nur Sarifudin