Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Erwin Budianto

Min @IndosatCare sinyal daerah Tangsel dah full 4G nih tapi speed tolong ditingkatkan ya
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Terselamatkan berkat saldo atm limit πŸ˜‚πŸ˜‚
Hai @jenengku_aslam selamat ulang tahun ya...semoga panjang umur dan bersinar selalu...okee 😘�8a
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Hai @alfiansyahPN happy birthday ya semoga panjang umur dan makin jenius kaya saktia dan makin disayang sama sonia
Vini masih team k3 ya πŸ˜…
Wkwkwk pada di team J
Feni team J πŸ˜₯
Vin eyelock w lagi dong 😁😁@Viny_JKT48T48
W nyanyi lagu bukan dia tapi aku jadi inget @Della_JKT48 pas audisi gen2 nyanyiim lagu itu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Eh iya w suka lagu itu dari dia sih πŸ˜‚πŸ˜‚
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Cc @AidaSuganda nih yg katanya mau 4G in kartunya πŸ™ŠοΏ½twitter.com/IndosatCare/st…Ql
Lanjutkan... Ada apa... Wkwkwkkw Inget part ini.. Di lightsaber wkwk
Sekilas kaya infinix πŸ˜…πŸ˜…PDJ
Kode nih jajal tj bsd grogol πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
Jadi tadi w nonton sama orang lain...w kira itu anteknya sulam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Jam segini udah pake baju putih 😹😹 Mc nya juga cepet banget
Diwaro Celine Ama Yuri πŸ™ŠπŸ™Š
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Kayanya harus TnM deh... 😐😐
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Hai...aku boleh oshiin kau ga @Celine_JKT48 😘
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Iya nih diracunin ama ang wkwkwk...kalo ditranslate artinya bagus juga wkwkwk twitter.com/18m10s91a/stat…
Kalo sama temen smp gak deh...kudu ke bekasi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Bukber nya nambah lagi jadi sama temen smk :v
1 tahun yg lalu..dari si @18m10s91a sampai sekarang masih suka lagu ini πŸ˜‚πŸ˜‚UXJ
Hai ka @megaitem selamat ulang tahun ya... semoga makin plus plus dan bersinar selalu 😘�SP
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.