Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
erma fatima
director 290,253 followers
Macam nilah rupa maid aku setiap kali waktu makan !!!! Aku celik je mata...dia suruh makan… instagram.com/p/ue2Ln2tcHt/
Inilah gambar yg paling macho dan style yg ku ada. instagram.com/p/uYlRhqNcME/
Meneroka lorong-lorong gelap dan hanyir mengajar aku erti kehidupan. instagram.com/p/uYlFFsNcLv/
Ikan ketika d goreng baunya harum...pemikat selera.... instagram.com/p/uXjuEgNcCO/
For the first time Awie entertainment sdn bhd presents MRS STREET FESTIVAL at the strand kota… instagram.com/p/uV1LdrNcDg/
GREAT show...GREAT CAST and of course GREAT DIRECTOR! Dr mana hasilnya sebuah karya yg baik kalau… instagram.com/p/uVvpFxNcHK/
Settle rec semua lagu untuk ASK muzikal teater kelly_mohamed masih ada bateri utk sambung kerja. instagram.com/p/uTsMHctcMA/
Breakfast for @zaidaismail and Marlia bg mendaptkn hasil yg baik masa ASK nsnti. instagram.com/p/uPLiWRNcP6/
Huh ! Ternyata penimbang ni rosak! instagram.com/p/uPE-B8tcG9/
Subhanallahhh! Cantiknya anak mama cintaainasofea Luv u so much sayang! instagram.com/p/uNjCiStcAC/
Mak aku tak ajar aku breakfast makan mcm ni...tapi kerana aku akn perform d #ASK terpaksalah! @kidnisainstagram.com/p/uM2H6jNcNl/
BUT if you dont text me means you dont give a damn about me! Ha ha ha... instagram.com/p/uMrJRLNcCc/
Menonton dan menonton TAKHTA yg tdk pernah menjemukan aku. instagram.com/p/uLvQKWtcFW/
At this hour im having my favourite ice cream. I must be sick! instagram.com/p/uLsPsyNcAz/
Dinner dgn my produser saliza_razali from Singapore. Yg penting i dapat murtabak zam2...yeahhhh tq sista. instagram.com/p/uLKcIetcO-/
Jom layan lakunan hebat dr pelakun-pelakun hebat! #AsramaRaAllStars 16-19 Oktober Pentas 1 KLPAC.… instagram.com/p/uLDJ7YtcFJ/
Setiap kali aku melihat tangan insan yg melukis...aku terpesona! Lalu satu hari aku membeli segala… instagram.com/p/uKNPe0tcJA/
Meeting..Meeting...penentu masa depan. Ha ha ha.. instagram.com/p/uHswH3NcAQ/
KERANA tiada doktor di dlm dunia yg mampu mengubati hati yg rosak.. Hati itulah QALBU yg membawa kita… instagram.com/p/uFonVTNcJr/
Aku geram betul dgn Liga Lawak ni punya hadiah...byk tuuu...tk puas hati. Knp ASK tk dpt hadiah mcm tu… instagram.com/p/uDeD-dNcHO/
Apabila kita selfie...kita akn renung lense kamera tu dan berusaha utk memberi senyuman yg paling… instagram.com/p/uDDSb0NcDD/
I always wanted to be Srikandi to Arjuna! instagram.com/p/uBg7qftcLK/
Sdg memikirkan hutang sinopsis episod yg masih belum langsai @zaidaismail instagram.com/p/uAc2AANcE3/
Inilah kisah kawan ku sorang ni. Dia ajak kita bcuti tp baru pukul 12 dia dh melingkar tido! Aku… instagram.com/p/t-x9AxtcPl/
Entah apalah yg ku menungkan sebelum berangkat tu...mcm poyo. instagram.com/p/t9yEnvNcJm/
Walau apa pun aku tetap bersamamu MAS AIRLINE. Semuga ALLAH memelihara perjalananku ini. Amin. instagram.com/p/t9VOLEtcDJ/
Sempat selfie dlm panggung IB. Mlm ni sambung balik tgk teater P.Ramlee yg tgendala smlm gara2 Ain… instagram.com/p/t8MJyqtcCU/
Im cooking tnite bettyrahmad @Umieaida asam pedas, udang masak kicap dan kobis goreng je. Jemput makan. instagram.com/p/t7oTVOtcHq/
Alangkah indahnya menjadi Rabiatul Adawiyah... instagram.com/p/t4HQVCtcCU/
Alhamdulillahhh...dpt hadiah phone cover dr rinacraft...tq dear...akak dh guna now. instagram.com/p/t0JsMKNcG-/
Aku jd budak baik sgt mlm ni. Cuma ni jer dinner ku. instagram.com/p/tz3KaBNcNs/
Family Day...im so comot after cooking whole day. instagram.com/p/tx-iJLNcO0/
Celebrating Raya with my beautiful sista....welcome to the family... instagram.com/p/tx9xaytcNi/
Malam Raya d Rumah Mak Mertua ku. instagram.com/p/tx9XTytcMb/