Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
엘!
442 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Harap2 cemas menunggu pak pos/?
dasar adek kmvrettt
😞 😣 😢 😂 😭
Allhamdulillah 😊
150506 세훈이 4 / 머리 쓸어넘겨떠ㅠㅠㅜㅜ💕pic.twitter.com/6TVRwGyy8DD
Retweeted by 엘!
150506 예뿌미ㅜㅠㅠㅠㅠ단정해ㅠㅠ♡♡♡♡♡ pic.twitter.com/JBKB0maUB8
Retweeted by 엘!
Sama lelahnya nunggu kue brownis yg jadinya sampe gonsong.-.
Punya bias jauh itu melelahkan.-.
Kapan ya bisa berenti jadi kpopers?.-.
Kapan ya bisa berenti suka sama yehet?
Aahshhsudwuisgdfgcvcbxdue
Apa kabar sama ff yg udah jadi tapi ga di post2? .-.
Apa kabar sama blog ya?
Habis fokus un gue kira udah bisa bebas eh tapi ternyata di pusingin sama universitas hm...
Yah intinya 200k yg keluar kaga sia2 .-.
Seneng tapi juga ga seneng
Tapi karna antara percaya ga percaya jadi bimbang
Antara percaya ga percaya sih
Sabar ya om😓
Dia kn pernah bilang pen ikut begituan 😓
Gimana kalo si om ikut we got married 😓
Cuma komen aja itu judge dari si oink bikin si om sad sad 😓
Yah pokoknya #?????? 😘💋💗💚�pic.twitter.com/cwwx8meN1qx8meN1q