Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Muhammad Haris
459 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Muhammad Haris”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Aku perati ja skyscanner ni, aku perati
Lagi best kalau hasil galian tu banyak.
Feeling bila dapat korek taik hidung yg menyebabkan hidung tersumbat hmm tak dapat diungkap dengan kata-kata.
"I'll burn that bridge when I cross it.” instagram.com/p/vleUL2DpgU/
Tengok cermin, you know where you are. Usahkan berkhayal, mimpi pun jangan.
Merancang masa depan (@ restoran sheikh dawood) swarmapp.com/c/4ALVxy4G0lC
Impossible. Miracle. Dream.
Lights will guide you home, And ignite your bones, And I will try to fix you. #Coldplay #FixYou instagram.com/p/vinhOtjphr/
Ajiz ni hari-hari hujung kampung. Kena ayam goreng kangkang ka apa haha
Kena daging bakar amzar sedap ni
Mari teruskan hidup seperti biasa. Selamat malam. pic.twitter.com/Ekl7PwaTxi
Oh, please stop dreaming :/
Jadi biarkan abang berlegar sebentar diruang tiga dimensi yang abang cipta sendiri.
Saat orang sibuk bekerja dan merancang masa depan, abang masih lagi tenang di rumah. Tenang membuang masa-masa yang terluang.
#If a train doesn't stop at your station, then it's not your train." #Quote instagram.com/p/vfQeGrjpi1/
"Hidoep adalah perjoeangan."
Polis bantuan tbs memang kena muka ketat ke macam mana. Butuh pak hang la
Tapi communication fail. Tanya mana ATM machine, dia bagi direction ke parking ticket machine. Abah dia betoi la
5 star for safety and transportation. Mudah, cepat dan selesa.
Kurang berat even 1 kg pon satu pencapaian kot. See, side effect of travel. Baru seminggu.
Blackbird - The Beatles
I'm at 남대문시장 (Namdaemun Market) in 서울특별시 swarmapp.com/c/68f7aQ6mUyQ
Never too late to try something new