Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
EH Ayes ®
457 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
We'll be friend forever. Even longer.
Org lain sibuk nk kerja, ada yg nk bina masjid, yg dh bertunang dan nk bertunang apatah lagi. Aku relax, travel dulu. Yg lain belakang kira.
77 days to go. Finally, dreams come true
Matlupi lawak baq hang. Ka mmg oghang kedah ni semua kelakiaq kelakiaq?
Come on backpackers !
Nothing serious. I'm in self-distanced stages.
Siapa cakap perjalanan kita masih jauh? Esok siapa tahu ☺
Welcome to Manchester United Marcos Rojo yg popular dgn lagu Andai Ku Bercinta Lagi dan Roman Cinta @khalisalvatore @MusicRockLuver
Nak marah lagi ni kes mak pak yg salahkan cikgu sbb anak2 tak dpt masuk universiti
Zaman dulu mak pak serah 100% kepercayaan kat cikgu. Tapi aman skrg parents lebih hebat dari cikgu. Anak kena cubit sikit, serang cikgu.
Zaman skrg student sekolah terlalu school feeded. Tak mcm zaman mak bapa kita dulu, independent, usaha sendiri.
I don't regret this life I chose for me
Let your finger dancing on the string. Your ears would enjoy it. Believe me.
Sebbaik mak sendiri yg tgk tibi. Tobat meluat ceghita korea cakap cina. Ale uto lah
Ada masa lagi, jangan terburu-buru.
Setelah diambil kira segala expenses itu ini plus minus pengaruh rakan sebaya, Selangor pon selangor lah. Susah carik kerja zaman skrg ni
Boleh letak dalam fantasy Cabella ni
Remy Cabella rupanya. Aku ingat Matthew Bellamy tadi
Ale uto lah sukan star hahaha
Pasai pa letak bunga tengah padang. Sorry, lambat sikit bukak tibi
Balada Seorang Biduan