Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
EH Ayes ®
457 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Lemme sleep for hours. Mornight
Dear God, I have done what I have to. From now on, I'll put my faith on You. Please guide me :)
Sebenarnya #BRA tak power mana pon, cuma #COL tak main game depa.
However, Alhamdulillah :)
Kalau jumpa dalam mimpi nanti jgn lupa sebut nama. Dalam sana hitam putih, susah detect. Selamat malam.
Nak tengok magic orang hilang? Aku pro bab-bab hilang ni
Buang yang keruh, ambil yang jernih
Hilang di balik awan
Dan merendang coq ubi.
Dan juga lembab.
Nak kena masuk uitm jugak. Internet dekat rumah puasa, lambat pick up.
Delete post yang aku rasa aku sendiri geli dan meremang bulu roma baca.
Bila mulut telah terkunci daripada berbicara, jari mula menari untuk bercerita.
Nak buat luahan hati dalam blog malam ni tapi mood tak sampai sampai. Jilaka
Untunglah tengok Transformer
Malam takda game worldcup ni sunyi sepi macam laki mati bini.