Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Echo

4 people followed me and 5 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
22 tahun hidup selama ni tak pernah lagi terlanggar lelaki muda hensem ceo syarikat juta-juta #PerangMelawanMitos
Retweeted by Echo
I want you to stay, never go away from me, stay forever...
Retweeted by Echo
this is why i should never get my driving license
Retweeted by Echo
Jangan la friendzoned kan laki yang selalu ada dengan kau.
Retweeted by Echo
I NEVER KNEW THERE PEOPLE SITTING ON THE RED CARPET SHOWING CELEBRITIES WHERE TO STAND CIOHFHEWFIO AHAHAH LMAO
Retweeted by Echo
Finding someone who truly understands you aint easy
Retweeted by Echo
Yeahh mlm ni ade guide. Tq zul
Bro ni wallet dia tercicir, gua jumpa before naik Bukit Tabur East. RT utk selamat kan wallet beliau. @twt_outdoor
Retweeted by Echo
indahnya dunia bila orang yg kita suka reply ni
Retweeted by Echo
One day someone is going to come along and they will be so so glad that you exist
Retweeted by Echo
Ayam goreng panas panas , cicah dengan sos cili/tomato. 😬s
Retweeted by Echo
Help this cat to drink water, MaShaAllah.. [next to Prophet Masjid]
Retweeted by Echo
Simple je weh , Kalau dia rasa kau penting dalam life dia , dia akan cari kau. Simple .
Retweeted by Echo
Kita sakit hati kita diam, Kita kecewa kita diam, Kita marah kita diam, Bukan sebab kita bisu tapi kita cuba jadi seorang yang penyabar.
Retweeted by Echo
Being a student its hard to not to ask "Weh makanan kau berapa?" "3.50. Kau?" "4.50 weh baaaaaaapak mahal" Kemudian makan dalam penyesalan
Retweeted by Echo
Kau sakitkan hati dia berkali-kali pun dia still stay dengan kau, please hargai dia.
Retweeted by Echo
Banyakkan berdoa pada hari Jumaat. Ada satu waktu pada harini di mana apabila kita berdoa, Allah akan terus makbulkan.
Retweeted by Echo
Dah nak dekat PRU kann.. No wonder la. twitter.com/twt_pahang/sta…
Retweeted by Echo
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
FIFA World Cup 2022 stadiums in Qatar. Amazing!
Retweeted by Echo
SpotifyTube: The easiest way to download your favorite Spotify tracks, playlists, artists, albums in MP3 - spotifytube.com
Satu-satunya makanan yg kalau masak satu tak cukup, masak dua terlebih pula.
Retweeted by Echo
aku dah ikhlas syang kau . memang susah aku nak lupakan kau.
kerja pon still pakai pensil warne tau. awak ade haha
"I want a husband who loves to travel" lelaki mana tak suka travel natang? duit mana duit? cakap je lah nak lelaki kaya. senang 💁
Retweeted by Echo
Did u know? SUBUH Increase the Beauty ZUHUR Increase the Income ASR Improve ur Health MAGHRIB Release ur Tension ISYA' Peaceful Sleep
Retweeted by Echo
" Tak tegur, bukan tak rindu " " Sebab " " Ada doa sebagai penghubung "
Retweeted by Echo
Dua kali Allah ulang dalam Al-Quran. "Sesungguhnya dalam setiap kesusahan pasti ada kesenangan selepasnya" So, kenapa perlu berputus asa ?
Retweeted by Echo
Jangan pernah berhenti berharap, karena orang yg tidak berhenti berharap tidak akan berhenti berusaha untuk mencapai harapannya.
Retweeted by Echo
Dapat mimpi pon jadilah utk hilang rindu. Best moment.
Penat. 40minit workout pon jadi la. Esok try 1 jam.
Pernah tak rasa nak tinggalkan semua walaupun akan ada yang terluka (termasuk diri sendiri) dan start a new life? I do. Always.
Retweeted by Echo
Apa kata anak muda? Will you support UMNO-BN in the upcoming election? Tolong Share/RT
Retweeted by Echo
Ketika kita cuba untuk membantu tetapi salah di mata orang lain
Retweeted by Echo
When you really care about someone, their happiness matters more than yours.
Retweeted by Echo
Sekuat manapun kau hancurkan hati dia, setabah itu jugak dia cuba mencintai kau. Masih tak reti nak hargai lagi ke?
Retweeted by Echo
Tanda-tanda hati dah hitam. Orang tegur taknak terima. Malah, mencari semula kesalahan orang lain. ✋🏼
Retweeted by Echo
10 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
dah nak cuti. keje pon jadi pending
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.