Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Rul

Wahai bro sekalian, utamakanlah ibumu dahulu sebelum perempuan lain, perempuan lain itu hanya syurgamu di dunia sahaja, ibu dunia akhirat :)
Retweeted by Rul
Kesian betul cinta dah lama, keluar duit banyak, last-last atas pelamin dengan orang lain. Tolong jaga jodoh orang ke tu?
Retweeted by Rul
Different perspectives.πŸ‘οΏ½ak
Retweeted by Rul
Sambal udang petai. wonderful malay foods! πŸ˜‹πŸ˜q8O
Retweeted by Rul
Kmk bag perempuan memang berat pun aku selalu pegang. HAHAHAHHAHAHAHHAHA tak yang terbang tu Apasal πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ adoii Bryan furran Qos
Retweeted by Rul
Kesian dak2 laki engin kahkahkah
Retweeted by Rul
oh my, im aqua πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚twitter.com/penyp3n/status…nauat
17 people followed me and 30 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Dah boleh slow-slow simpan radio dalam stor. RIP industri muzik tanah air.
Retweeted by Rul
Perempuan yang power, dia akan support lelaki tu dari takda apa sampailah dia berjaya. Bukannya expect lelaki tu sediakan macam2 untuk dia!
Retweeted by Rul
"Kita ni perempuan jangan terlalu bagi muka dengan lelaki"
Retweeted by Rul
Jangan rumitkan keadaan: Rindu? Call. Nak jumpa? Ajak. Nak difahamkan? Explain. Ada soalan? Tanya. Tak suka? Cakap. Sayang? Bagitahu.
Retweeted by Rul
Promise for BR1M, but nothing. Too much trust, and im hurt so much. twitter.com/twt_cinta/stat…
Retweeted by Rul
dozens of people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Pagi aku terhibur dengan tweet nih.sempoi je aeril balas tweet.
Retweeted by Rul
Kalau nak bercinta? Kenalah siapkan diri untuk terluka. Sebab tiada hubungan yang tidak bermasalah.
Nora Danish dah kahwin gais & she's beautiful as always 😍😍�xsck
Retweeted by Rul
nasib baik bukan forever alone. risau da aku. :D
Emierul nampak serupa dengan... Dwayne Johnson! my.vonvon.me/FBBY4 #vonvon_my #vonvon_my_831
Hilang satu nikmat dunia dik kalo enko tak makan deroyan
Retweeted by Rul
when y'all used to text and talk 24/7 and suddenly it stops
Retweeted by Rul
Beli tin sardin kat kedai rm2 tapi dalam tin bukan setakat ade sardin jer tapi siap ade package sarung tangan lagi.
Retweeted by Rul
Tweet berlapis-lapis so aku tunjuk la apa yang kelakar sekarang ni πŸ˜‚5
Retweeted by Rul
Orang perempuan bila merajuk πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ mulut cakap lain hati cakap lain t8RxZ
Retweeted by Rul
"Hai, sedap tak ayam McD baru tu!??"
Retweeted by Rul
Siapa suruh tinggal tinggal barang dalam kereta aku.
Retweeted by Rul
3 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Jangan lamaΒ² down. Tak elok untuk kesihatan iman kita. Get up. Move on. Life is too short to regret over something. So chill and let it go.
Retweeted by Rul
Get excited for Nav Coin 4.0 with a chance to win 10,000 NAV! Check it out here: buff.ly/2nZsJJN #blockchain #crypto #productlaunch
Retweeted by Rul
Raccoons will wash their food before eating it. What happens when you give it some cotton candy?
Retweeted by Rul
Beza tutup aurat dgn tak tutup aurat
Retweeted by Rul
Nak tukar lorong sila beri signal. Kejadian di Highway Sungai Besi siang tadi.
Retweeted by Rul
It just happens anywhere, anytime - death!
Retweeted by Rul
Viral di negara jiran Singapura. Seorg pengguna media sosial muat naik video pembantu rumahnya berkelakuan aneh lepas keluar dari bilik air.
Retweeted by Rul
Bukan ego diam seribu Cuma mengajarkan hati untuk menjadi teguh. Menyediakan diri menunggu hari ikatan yg pastinya akan kau lepaskan.
Retweeted by Rul
Bila teringat esok dah Isnin.....
Retweeted by Rul
Jap seriusly aku baru perasan πŸ˜…7
Retweeted by Rul
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.