Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Emierul Hazeeq

Tk psti ada parent korang ajar atau korng pernah minum macm ni utk sejukan air.rasa budak batch 90an below je yg taโ€ฆ twitter.com/i/web/status/8โ€ฆ
Retweeted by Emierul Hazeeq
3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
RT if this bun is more flawless than your face
Retweeted by Emierul Hazeeq
Lepas nie boleh guna cekelat je nak hilangkan blackhead and whitehead
Retweeted by Emierul Hazeeq
"Ini BMW, bt kilang punya. You, I. Tuhan buat." Ambik kau...
Retweeted by Emierul Hazeeq
2 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Burger plg murah di abad ni. Pakcik ni cakap dah 11 tahun dia guna harga ni. Lokasi durian tunggal melaka.
Retweeted by Emierul Hazeeq
2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Sepanjang hayat, ini antara lauk yang paling rare pernah aku jumpa di kenduri kahwin.
Retweeted by Emierul Hazeeq
Nasi putih, ayam kunyit + daging kunyit, kicap, sambal belacan, lagi perfect
bila tak boleh resist nafsu sendiri tapi syurga di bawah telapak kaki ibu ๐Ÿ˜‚9
Retweeted by Emierul Hazeeq
When this twins hear their favourite song. SO CUTEEE๐Ÿ˜๐Ÿ˜Dl6
Retweeted by Emierul Hazeeq
satu kecurian besar berlaku baru sebentar tadi di blok ktc s39,s38,s40,sebnyk 7 laptop,1 telefon bimbit telah hilang.
Retweeted by Emierul Hazeeq
Testimoni fake boleh dibuat dengan menggunakan apps WhatsFake. Jaga jaga
Retweeted by Emierul Hazeeq
sorry coco but this is so funny "episode cinta jsjsnjskwiuwydbxb!.$&/!:$/!:$3$/!.)7/"
Retweeted by Emierul Hazeeq
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Tak tahu kenapa rasa mcm komen ni yang paling sentapp ๐Ÿ˜ฉO
Retweeted by Emierul Hazeeq
Guys dia dah bawa botol susu. tak hisap puting dah. yang penting dia comel lagi ๐Ÿ˜‚๏ฟฝ6V
Retweeted by Emierul Hazeeq
sad to say it's in the malaysia(malay) culture. and everywhere else โ˜น๏ธ
Retweeted by Emierul Hazeeq
Bila @faradyable buat video parodi semula, Buntat pun ada. ๐Ÿ˜‚d
Retweeted by Emierul Hazeeq
Laknat mahal masuk zoo. Baik masuk zouk. Sama je pun dalam banyak binatang.
Retweeted by Emierul Hazeeq
Bijak betul kucing ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๏ฟฝEErx
Retweeted by Emierul Hazeeq
5 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Pekerja kilang roti kena ketum ke camne ni ? Dia lupa nak potong roti ni jilake ๐Ÿ˜‚N
Retweeted by Emierul Hazeeq
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA bodoh betul hamster ni. Terhibur aku tengok diorang.
Retweeted by Emierul Hazeeq
Whoever submitted this must have a really bad childhood.๐ŸŒš God bless MalaysiaN
Retweeted by Emierul Hazeeq
Macam biasa. Perempuan menang je ๐Ÿ˜’x
Retweeted by Emierul Hazeeq
Unlike our Coco, this little kid doesn't need to fake his 'accent' at all.
Retweeted by Emierul Hazeeq
2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
she sounds exactly like coco ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ wtf ๐Ÿ˜ญX4izzqQ
Retweeted by Emierul Hazeeq
Bende tak kelakar tapi aku terhibur ๐Ÿ˜‚R
Retweeted by Emierul Hazeeq
Patutlah masa bawak 170km/h tu rasa cm nk terbang pun ada hahahaha. Take note gais! Drive safe! 110km/h je ok ๐Ÿ™†๏ฟฝj5
Retweeted by Emierul Hazeeq
Ha, rasa malas nak mula kerja harini? Dengar Amyra Rosli nyanyi satu kali ๐Ÿ˜e
Retweeted by Emierul Hazeeq
Perempuan A: Sis u umur berapa? B: 21, u? A: oh akak 22 panggil je kak mah Laki A: bro umur kau berapa? B: 21, kau? A: 28,panggil je is
Retweeted by Emierul Hazeeq
anak kucing bunyi meow sikit jer.. terus si ibu cepat2 selamatkan anak die. binatang pun tau sayang anak
Retweeted by Emierul Hazeeq
Such a priceless gift. Datuknya meninggal dunia setahun yg lepas, so her aunt give them teddy bear yg ada rakamanโ€ฆ twitter.com/i/web/status/8โ€ฆ
Retweeted by Emierul Hazeeq
"mak kita dah sampai ke?" "belum sayang, jalan jem" "okay makkalau dah sampai umah atuk kabor ok" *sambung tido*
Retweeted by Emierul Hazeeq
Who put the Windows sound effect on this ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚eW
Retweeted by Emierul Hazeeq
Cara mudah mencari juzuk dlm Al-Quran๐Ÿ™‚ Contoh : jika nk cari juz 5๐Ÿ–๐Ÿป 5-1 = 4, 4 darabkan dgn 2 = 8 Letakkan no 2 dibelakang Jadi m/s 82๐Ÿ˜Š
Retweeted by Emierul Hazeeq
one person followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.