Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

.

Awek ni masuk competition Vans , dia perlukan vote kita semua . Cun gila design dia weh 😍z
Retweeted by .
one person followed me and 4 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
"Kau dah bape tahun single?" "Nak dekat 3 tahun juga la" "Eh, 3 tahun dah tak dikira single dah" "Habistu, jadi apa?" "Jadi album" 😂
Retweeted by .
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Perempuan mestilah kena pandai drive. Kalau nampak suami jalan dengan perempuan lain boleh langgar.
Retweeted by .
Dajjal ni punya rambut panjang , lebat dan keriting .
Retweeted by .
Masa skolah dulu aku tk power BI. Grammar lagi la. If confuse grammar aku based bunyi. "I have ke i has? I have kot. Sedap sikit bunyi dia"
Retweeted by .
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA Bangang 😂k
Retweeted by .
Tok kadi nikahkan kau, kau pun sibuk nak nikahkan tok kadi 😂c
Retweeted by .
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Perempuan dia cuma nak pujian dan di agungkan oleh seorang lelaki yg dia sayang. Lelaki pulak dia cuma nak semua yg dia buat tu dihargai.
Retweeted by .
Kalau nak reject orang, reject je terus. Jangan bagi harapan.
Retweeted by .
ios user, bole try pakai 3uTools. lagi senang than itunes, nak masuk lagu mcm copy paste dkt pendrive je. mudah
Retweeted by .
Uish, semua harga tiket RM6 sahaja. Tunggu apa lagi? Ayuhh !
Retweeted by .
Kahwin muda. " ala terlanjur la tu " Kahwin tua. " ala tak laku la tu " Habis nak kahwin umur berapa sial
Retweeted by .
Casing tu beli kat kedai ustaz ke
Retweeted by .
Make your presentation ohsem ✨ ! Lepas ni boleh tukar dr power point ke 5 presentation maker ni.
Retweeted by .
Time to shut up.
one person followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Aku perati je ko sembang kencang ni
Retweeted by .
Kastam pun boleh lawak haha
Retweeted by .
5 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
Koleksi Bayi Comel Gelak Ketawa Terbaik RT jika anda pon GELAK TAWA 😂😂 Jom hilang STRESS KEHIDUPAN DI DUNIA HD4
Retweeted by .
Perempuan yg paling garang sebelum kita kenali dia , dia la perempuan paling manja lepas kahwin dgn kita. Betul ker? pakcik aku yg ckp haa😅
Retweeted by .
I just realized I've never seen a baby flamingo before this twitter.com/celesse/status…
Retweeted by .
4 acid attacks on Muslims in London in recent days. No govt statement. No police raids. No global media coverage.
Retweeted by .
Ada yang degree gaji RM1,800. Ada yang diploma gaji RM2,500. Rezeki masing masing. Yang penting rezeki berkat. Jangan dengki rezeki orang
Retweeted by .
"Awat badan kecik sgt ni. Mkn la byk sikit" *Bila mkn byk* "Uishh, Badan kecik. Mkn byk. Bela saka ka apa ?" HANG NK AKU BUAT APA SETAN ?
Retweeted by .
Tanda kau dah bertambah matang: 1. Kau maafkn org yg sakitkn hati kau. 2. Kau x layan org yg sakitkn hati kau. 3. Kau tenang. 4. Ego tiada.
Retweeted by .
RT kalau pernah guna bola ni
Retweeted by .
Yelah padan muke kat aku balik.
Retweeted by .
Kucing paling comel pernah aku tengok 😍�Ib
Retweeted by .
Ladies and gentlemen, pemenang Raya tahun 2017 adalah;
Retweeted by .
Mari kita doa nasib jejaka ini lepas duduk atas tudung yang telah digosok demi ayam goreng. 🤔Z
Retweeted by .
Please la Selena Gomez Malaysia?
Retweeted by .
Lirik lagu Despacito kalau guna nama-nama footballer. 😂 g
Retweeted by .
Bila atuk beatboxing. Yang atas kerusi roda tu tak tahan tu 😂p
Retweeted by .
Bila semua benda dia nak claim, part last tu 😂a
Retweeted by .
Pergi kenduri dgn family ni bukan sebab "nnti bila kau kahwin org tak dtg kenduri kau" tapi sebab "mak tak masak harini sbb dh mkn kenduri"
Retweeted by .
Terlampau jujur, kena tipu . Terlampau baik, kena pijak .
Retweeted by .
Berani lah siot perempuan melayu!
Retweeted by .
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.