Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

elviz low

Ni time raya, ikut je peraturan jalan raya, jangan potong double line danger!!!
This is amazing! Does anyone know the place?
I still thought tire wiping 😨5
Siapa nak bantuan? Sila hubungi saya...
Crazy! No one is wearing any protective gear except a helmet!
Nampak mcm senang je nak tangkak ular...
1080p vs 240p 🀦y
Have you ever seen magic inductive toy car?
That awkward moment when you try to act cool and fail horribly πŸ˜‚D
Thailand boleh πŸ˜…y
Be thankful for what you have!
Real talent! Little girl making latte art ❀️️
Hati-hati dengan slipper!
Pakai jam unik ni... aku x percaya lu x bangun!
Tengok ni kecik2 dah pandai buat spa 😍u
Aku tak lapar pon, cume tak nak jatuhkan air muka je...
With great power comes great responsibility.
Have you ever seen this Coconut Tree Climber Machine?
😨😨H48
Moonwalk like Micheal Jackson? πŸ˜…J
Raya dah dekat ni, ade rumah nak perkhidmatan tebang pokok?
Help! Can anyone identify this plant? 😊H
Nak tumpang naik motor kejap boleh bang?
Hi guys. For iPhone user, aku nak share sikit macam mana cara nak download video dari Youtube direct ke iPhone tanpa menggunakan iTune.
Retweeted by elviz low
Bukan semuanya duit boleh 'kautim'!
The newest 3in1 hair-washing machine: Wash, dry and bring you back!
Kau nak cabar aku? Marilah kalau berani!
Ni baru mancing!
Hebat sekali, abg ni menyalakan bara api arang dgn alat inovasi dia!
Kalau satu hari aku kena fitnah, kau percaya aku ke orang lain? To: Sahabat
Retweeted by elviz low
Can't draw my attention away from the red shirt guy! Lawak gilek wei~
Does car insurance cover this?
Feeling bored in MRT? Try this~
Kantoi curi basikal! Ini saya punya datuk punya rumah!
World top 5 magic tricks!
Insanely Funny Scenes! I bet you can't stop laughing
Semalam terbaca di twitter, "sujud itu indah, berbisik di tanah, didengar di langit". Damn good quote.
Retweeted by elviz low
Can someone tell me what is happening here?
Unbelievable! This is the security door in Malaysia!
"Selamat Menyambut Ramadhan" kpd kaWAN-kaWAN saya πŸ˜‚a
Ayah, Orang yang paling terhebat dalam family aku πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
Retweeted by elviz low
"bila kau sudah tua" macam ni lah rupanya alolo comelnyaa nenek 😍😍vm5
Retweeted by elviz low
Pergh! Rooster pulling man on the road?
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.