Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Mεgan Fox

More Twitter Followers?
Yg paling penting, set account korg to public okay ! Baru boleh #AXACNY pilih pemenang !
Kalau join contest, tak menang pun tak rugi pape. Menang, dapat iphone6s . taknak ke. Hehehe #AXACNY
2 days left before the contest ends ! Come on ! #AXACNY
#AXACNY want to give us iphone6s ! Grab your chances now !
Cheongsam is the most adorable dress ever ! #AXACNY
How much red packet did you get during chinese new year ? #AXACNY
I know korang pun still tak boleh move on dgn chinese new year kan kan kan :P tiny.cc/AXACNY #AXACNY
Kenapa bila chinese new year je.. Merah. Merah merah and semua merah ? Mest korg tatahu cerita di sebalik semua ni kn #AXACNY
Hahaha sorry la. Still takleh move on dengan chinese new year :P #AXACNY
So apa moment terbaik korang masa chinese new year ? Share with photo and hashtag #AXACNY . ad peluang menang iphone6s !
Surprised kan. Bukan chinesee je yg celebrate chinese new year, indian dgn malay pun tumpang sambutan. Proud to be Malaysian ! #AXACNY
Contest ni smpai 22hb feb je. So cepat. Jangan lepaskan peluang ! #AXACNY
All the best utk siapa yg join #AXACNY photo contest. semoga dapat la iphone6s yang diidam idamkan ye. Hehehe
Kecik2 dlu, kita fkir chinese new year ni is all about money and holiday. Skrg.. Kita sedar.. Its a day of family and happiness #AXACNY
So this is the history behind the fire cracker, red banner and lion dance during Chinese New Year ! #AXACNY
Siapa yang berangan nak pakai iphone6s, tak dpat2 tu . ni la peluang terbaik korang untuk menang #AXACNY
Yang nk post photo kat facebook, boleh pos kat link ni bit.ly/AXACNY #AXACNY
4 days left . dont lose your big chances to win an iphone6s #AXACNY
Yang pasti, make sure account korg tu set to public tau ! Baru ada chance nak menang #AXACNY
Korang just kena post photo best moment korg masa raya cina and hashtag #AXACNY kat Insta, Twitter and FB je. Senang kan ?
Korang, siapa yang nak menang iphone6s, contest dah nak habis niii. Cepat submit sebelum 22 hb ni ! #AXACNY
Come on. Submit your entry before 22 feb ! Dont lose a chance to win an iphone ! #AXACNY
You cam post your photo on Insta, Twitter and FB ! but dont forget to make it PUBLIC ! hehe #AXACNY
You just need to express how you feel during the CNY ! and put it as your picture caption #AXACNY
Ask people to vote your photo and thanks them to gve you higher chances to win an iphone ! #AXACNY
Just post a photo of you CNY best moment and upload it with best caption and hashtag #AXACNY and win iphone6s ! Simple !
Upload a picture and win an iphone6s ! Contest is still running ! Come on ! #AXACNY
9 days more to go . contest is still running ! Come on guys ! Make iphone6s yours #AXACNY
Yang paling best raya cina tahun ni, dapat peluang besar nak menang iphone6s #AXACNY
Rasa nak sambung je cuti raya ni. Haha mcm raya puasa pulak #AXACNY
Dh masuk hari ke 6 chinese new year, maka lengkaplah 6kg badan naik #AXACNY
Holiday is over :( tapi suasana raya cina still terasa hehehe #AXACNY
Happy Chinese New Year again my friends ! #AXACNY
Okay nak sambung beraya. Hehehe. And have a big dinner tonight #AXACNY
You just have to make sure all your account is set to PUBLIC to win the contest #AXACNY
Long holiday and have so many plan ! Cant wait to complete them #AXACNY
You olls kemana je harini ? Post gambar dengan hashtag #AXACNY , and korg ada peluang utk menang iphone6s !
Share your picture wearing cheongsam and dont forget to hashtag #AXACNY ! You have chances to win an iPhone6s !
Whats your favourite dishes on Chinese New Year ? #AXACNY
Waiting for angpau nak penuhkan bag nii. Hehehehe #AXACNY
Lou sang ! Lou sang ! Time to eat Lou Sang ! #AXACNY
Happy Chinese New Year ! Hahaha semua merah2 ehhh hariniii 😍#AXACNYY
Good luck uollss. Semoga dapat iphone6s yang diidamkan :p #AXACNY
Yang nk post pakai FB, boleh la post kat bit.ly/AXACNY ye #AXACNY
Yg pasti, jangan lupa PUBLIC kan account korg supaya senang nak menang contest #AXACNY nii :p
Korang just kena post gambar best CNY moment dkat Twitter, IG or facebook and tag #AXACNY dgn caption menarik !
Siapa nak iPhone6s, meh la join #AXACNY punya contest. Mana la tahu rezeki menang iphone6s hehehe
And dont forget to make your IG and Twitter profile PUBLIC ! So its easy for them to choose the winner of iPhone6s ! #AXACNY
Join #AXACNY contest to win an iPhone6s !
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.