Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Mεgan Fox
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Mεgan Fox”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Okayy, dah habis. Now time to Youtube-ing ! #xpax
On twitter 5 minit, selebihnya Youtube la. Biasalah, lajuuuuuu #xpax
Pastu esok, esok, esok ada lagi 30 minit untuk sehari .. Internet free at full speed ! Hahaha. #xpax
Jap lagi ada lagi 20 minit internet free ! #xpax
Yayy. Time to use 10 mins free intrnet at full speed ! #xpax
Dah la full speed internet free dr #xpax.. Memang layan YouTube je la sebelum bambam. Hihi night guysssss !
Alice yang tak pernah2 suka main game pun dah addicted. Dah kalau setiap hri dapat 10 free games dari #xpax ..siapa taknak. Haha
Guna internet free 10 minit dari #xpax . On twitter japp. Wuu
Sejak pakai #xpax ni.. Kalau dengan lala, dia asyik sibuk main game je. Maklumlah, setiap hari dapat 10 game free je.
Mira ni kan.. Dia call Alice, lepas 10 saat dia letak. Mentang mentang la free 10 saat. Hahaha #xpax
Paling jimat kalau langgan bulan la.. Ada rm28 untuk 800 mb setiap bulan #iox
Siapa bosan2 tu.. Usha la INSTASHOP Alice @lalalicecollection . Im selling boots and gred branded bags :)
Selamat Petang semua -____-
Bukan nak ganggu TL korang dengan #iox , tapi sekadar nak berkongsi rasa. Hihi.
Penat pula tweet betapa AWESOMENYA #iox ni. Hahahaha.
Boleh la oncall everydayy dengan family gf bf dgn harga murah. Tak pun wechat whatsapp vdeo call semua guna free internet. Wow ! #iox
Sebarang pertanyaan lebih lanjut tentang #iox sila tweet ke @xpaxsays ;)
Tak kisahla korang guna 3G ke 4G ke. #iox tetap akan bagi korang FREE INTERNET at full speed !
Come and join me using #iox
Untuk celcom ke line lain, 33 sen untuk setiap 3 minit. Tapi celcom ke celcon cuma 33 sen untuk setiap 10 minit #iox
#iox in mind, #iox in heart hihi
Celcom ni dari dulu sampai sekarang, plan Internet dia selalu best. Yg #iox ni paling best la !
See how I spam my timeline with #iox ! It shows how fast the speed of FREE INTERNET. Everything with #iox !!
KEEP CALM AND LOVE #iox hahahahahaha
Everything is FREE and with LOW PRICE #iox
Siapa yg still trcari2 plan internet mana la dia nak pakai kalau nak jimat.. Haa #iox la ! INTERNET OF XPAX !
Untuk celcom-celcom.. 10 minit on call, 33 sen je dia tolak woiii. #iox
Dah la dpat 10 minit INTERNET FREE 3x setiap hari, dapat plak 10 minit FREE GAMES setiap hari, dpt pula 10 saat FREE CALL setiap call #iox
#iox tu maksudnya INTERNET OF XPAX
Mesti tak suka kn kalau tiba tiba dapat mesej quota habis? Haha lepasni takkan dapat dah kalau pakai #iox ✌️
10 MINIT INTERNET FREE SETIAP HARI ! Boleh redeem 3x setiap hari ! So dapat 30 min internet free at full speed !! WOWW #iox
Grab ur #iox plan nowwwww !
Kan ? Siapa yg taknakkk kalau cmtu RT @NabyllahZin: @_IchigoAlice RM 5 je? Wow #iox
Mana ada network lain bagi plan 10 min INTERNET FREE 3x setiap hri. Means 30 min INTERNET FREE at full speed everyday. Ada ke? #iox je ada
And paling awesome, RM 58 untuk 4GB setiap bulan !!!! #iox
Setiap bulan , RM 38 untuk 2GB pun ada #iox
Ada juga yang RM 10 setiap minggu untuk 300 mb #iox
Tak pun, RM 5 untuk 300 mb setiap hari and akan dpat free lagi 300 mb utk social media #iox
Contohnya, korang boleh pilih yang RM 2 untuk 100 mb setiap hari and akam dpat lg 100 mb free untuk social media. #iox
Selain dari yang FREE FREE FREE tu, #iox ada juga sediakan internet plan untuk hari, minggu and bulannnn.
Korang takkan menyesal la guna #iox niiii ! Trust me. With 10 , 10 , 10 plan ni.. Korang mesti happy !
"@AsheeqRazak: welcome to the new life of internet. #iox pack."
If korang nk tahu lebih details pasal #iox, korang direct tweet ke @xpaxsays je.
Gunalah #iox ni. Akan dpt 10 min FREE INTERNET slama 3x stiap hri, 10 FREE GAMES setiap hari, and 10 saat pertama FREE CALL setiap hari. Wow
Tapi klau korang nk convert ke #iox, dia akan charge rm5 fees. So make sure korang ada la rm5 kredit kn
Siapa yg da memang pgguna xpax and nk tukar plan #iox tu, korang just type MIG XPAX ke 28882.
And sebab plan #iox ni best sgt, jimat sgt.. Tu alice share dengan korang.
Nampak tak Alice spam timeline dgn #iox ni, ni sbb internet laju la nii. Haha. Mklumlah, 30 mins INTERNET FREE at full speed kan XD