Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Mεgan Fox
Sape nak kawen ke. Haa. Boleh la tempah sekarang. Murahhh ! BELI SATU PERCUMA SATU lagii ! pm alicee !
Sape nak jadikan gmbar dia sbgai kanvas.. Utk kahwin, aniversary, hadiah birthday. Utk anak, mak, ayah, suami, bf, gf
Nak buat jam pun bolehh. Hehe. Cantik and sweet je kan. Pm pm !
Sape nak jadikan gmbar dia sbgai kanvas.. Utk kahwin, aniversary, hadiah birthday. Utk anak, mak, ayah, suami, bf, gf
Sape berminat boleh la pm aliceee ! Cepat. Tengah offer, BELI SATU, PERCUMA SATU !
Sape nak jadikan gmbar dia sbgai kanvas.. Utk kahwin, aniversary, hadiah birthday. Utk anak, mak, ayah, suami, bf, gf
Hello everyone.. Im selling tag from military company. You can customize your own words. Pm me for… instagram.com/p/59wBTJOxQ-/
Harini last day #magicsim kasi movie freee dkat pengguna #magicsim. Korg taknak keee ?
Jum tgok movie free macam Superman Returns, American Sniper, Lemak Kampung Santan, Ocean’s Eleven, Main Hoon Naand Agneepath dgn #MagicSIM
Siapa yang bukan #magicsim user, tapi korg pn taknak trlepas dgn peluang2 mnarik dr #magicsim , apa lg ? Tuka la ke magicsim macam aliceee.
Korang boleh check link xpax.com.my/magicbox pastu enjoyyyy laa movie free korg. Hehe tp utk #magicsim user je tay
Siapa pakai #magicsim ? Pastu dia suka tgok movie ? Haaa. Korg tau ta #magicsim ad bg movie free ? harini last day !
kerja dia.. tayah pegi memana. duduk kat rumah, ad laptop, smartphone.. tahu menaip. settle ! sape nak, PM alice cepatt !
siapa nak job ? alice kasi job. satu minggu boleh dapat dalam Rm 300-800 . tu baru seminggu, belum sebulan. haa.
Kalau tak faham, search la Instagram artis2 yg ada dlm TnG ni. Mcm emma, chacha, erin malek, wawa zainal. Hehehe #MagicSim
Korang, jum kongsi kisah MAGIC dalam hidup. And jangan lupa tag #NelydiaTnG dan #MagicSim
Wah, cantiknya fiza. Geli hati tengok #Sembangsahur2015
Sebelum hari ini berakhir... Cepat2 la tweet dengan #BSN40kebaikan. semoga amal kebaikan yg kita buat diterima. Amiin
Agak2 dah berapa banyak dah orang tweet tentang #BSN40kebaikan . harap2 banyak. Harini last. Pasni @BSNMalaysia akn kira jumlah and dermakan
Agak2 ni tweet #BSN40kebaikan yang keberapa la eh
Betul tuuuu ! #BSN40kebaikan harini last boleh tweet sambil menderma twitter.com/TheWonnie/stat…
Do support #BSN40kebaikan . harini last day !
Share la gambar2 kebaikan yg korang buat. @BSNMalaysia akan dermakan RM 1 utk setiap satu hashtag.
Untuk adik2 yang tade duit nk derma, tapi nk menderma. Tweet pstu hashtag #BSN40kebaikan je. Adik dah pum menderma.
Era FM pun support #BSN40kebaikan , korang bila lagi. Harini last tau kita boleh tweet sambil menderma 🙌m
Bila buat tweet dgn hashtag #BSN40kebaikan tu, korang mention la kawan2 skali, ajak buat benda baik ni sama2.
Kdg2 pegi surau, lupa bawa duit. Haa. Korang bawa klua phone. Tweet dgn hashtag #BSN40kebaikan pun dah boleh bersedekah
Kita pun tak rugi apa apa kalau tweet dgn hashtag #BSN40kebaikan . sebaliknya kita membantu org yg memerlukan.
Sambil tweet, sambil membantu, sambil buat kebaikan, sambil kutip pahala #BSN40kebaikan
Dari tweet merepek meraban meroyan, baik kita tweet benda2 yg mndatangkan kebaikan #BSN40kebaikan
Kongsi kebaikan bukan sebab kita ada rasa riak, tapi sebab kita nak kongsi biar orang buat kebaikan yg sama. Tak salah. #BSN40kebaikan
So kebaikan apa yang korang dah buat harini ? Meh share. #BSN40kebaikan
Harini hari last campaign #BSN40kebaikan . marilah kita tweet beramai2. Kongsikan kebaikan.
Makin banyak korang tweet, makin banyak dana terkumpul untuk didermakan oleh @BSNMalaysia kepada bdn kebajikan #BSN40kebaikan
Tak susah pun. Tak payah siap2 nak kluar pegi menderma.. Just duduk, and tweet demgan hashtag #BSN40kebaikan
Cuma tweet dengan hashtag #BSN40kebaikan , dan setiap tweet bernilai RM 1. @BSNMalaysia akan dermakan kepada badan kebajikan.
Bila lagi kita boleh menderma cuma dengan tweet. Kali ni je. Jangan sia2kan kebaikan yang senang utk dibuat #BSN40kebaikan
Korang, harini last kita boleh tweet sambil menderma. Jum tweet jummmmm buat pahala #bsn40kebaikan
Okaylah. Nak pergi bazaar. Beli makanan sikit. Walaupun macam awal, Selamat Berbuka guys ! #BSN40kebaikan 👍
Macam tak logik. Tapi ni la realiti. Dgn teknologi zmn skrg, mcm2 boleh buat #BSN40kebaikan
Satu tweet, rm1. @BSNMalaysia akan track berapa byk tweet dgn hashtag #BSN40kebaikan , dan jumlah tweet akan didermakan kpadan bdan kbjikan
Teknologi skrg, media sosial pun kita boleh buat kebaikan. Kita boleh menderma. #BSN40kebaikan
Tapayah nak pergi memana nk menderma. Nk drive ke, naik moto ke, jalan kaki ke. Cuma perlu duduk and tweet je #BSN40kebaikan
Walaupun korang cuma buat satu tweet hashtag #BSN40kebaikan , korg dah derma rm1, tu dah ckup bermakna utk yg memerlukan. 😊
Lagi ramai yang tweet dgn hashtag #BSN40kebaikan , lagi banyak la dana yang terkumpul utk @BSNMalaysia dermakan kpd bdn kbjikan 😄
Jum tweet bebanyak dengan #BSN40kebaikan




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue