Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Mεgan Fox
Yay dapat bonus setiap kali topup. Dapat free call and free internet #MagicSim
Kalau tak cukup 1Gb sbulan , boleh la guna rm38/2Gb ataupun rm58/4Gb . Jimatla dgn #xpax tiny.cc/xpaxinternet
And i can carry forward unused data for this month to next month ! Mohon triple jealousssss #xpax tiny.cc/iox
And I get 15 hours free internet every month . Mohon double jealous hahahahaha #xpax tiny.cc/iox
Im using #xpax internet. Dgn internet serendah rm25/1Gb. Dengan kelajuan 4GLTE ..mohon jealous emm haha tiny.cc/iox
So far, im happy and satisfied using #xpax. it is the best telco ever ! tiny.cc/xpaxinternet
Let say if you've about 1GB of data left, you can bring it forward to the next month. So, your next data plan will add up 1GB. #xpax
Favourite game ever. thanks #xpax sebab bg data yg bsar, plan murah and speed lajuu ! tiny.cc/xpaxinternet pic.twitter.com/KL2BnFDAbz
Okay. Sebab data bulan lepas yang tak habis boleh di carry forward utk bln seterusnya. Best kan kan #xpax tiny.cc/iox
Beli plan rm25 untuk 1Gb. Tapi bila guna, rasa cm lbih dr 1Gb je. Sbb apa ? Cuba tekaaa #xpax tiny.cc/xpaxinternet
Barulah boleh senyum cenggini jd pengguna #xpax bbtul jimat duit wa. Haha tiny.cc/iox pic.twitter.com/BkokPNDYfv
Ada quota lebih baru rasa puas hati bila tak habiskan quota bulan lepas sebab i boleh carry forward quota ni #xpax tiny.cc/iox
For more information about the bring forward unused data, click this link tiny.cc/iox or follow @xpaxsays. #xpax
Subscribe internet #xpax tapi ada quota lebih? Jgn risau, data tu boleh di carry forward ke bulan depan tiny.cc/xpaxinternet
Dah la quota boleh forward, pastu dapat free internet 15jam lagi sbln. Wuuu #xpax tiny.cc/xpaxinternet
Macam alice yg addicted main game ni memang tepat gunakan plan #xpax yg murah gila ni tiny.cc/xpaxinternet
Dari td lyn youtube, data byk. Sbb bln lps punya data carry forward bulan ni. Tak terhbs #Xpax tiny.cc/iox pic.twitter.com/b5hD0fp5gT
Save duit belanja tak payah selalu topup beli data banyak kali kalau dah habis. Hihi #xpax tiny.cc/iox
Last month punya data internet banyak lagi. Carry forward pastu subscribe plan pun cuma rm25 sblan Thank you #Xpax tiny.cc/iox
Lagipun boleh subcribe internet serendah rm0.83 sehari. #xpax tiny.cc/xpaxinternet tiny.cc/iox
So meh la join alice guna #xpax tak rugi. Siyess. Harga still rm8.50 even sekarang musim GST. tiny.cc/xpaxinternet tiny.cc/iox
#Xpax , the only prepaid plan that let you carry forward unused data internet. Iloveyou celcom tiny.cc/xpaxinternet tiny.cc/iox
So takdelah membazir lelebih data yang tak pakai tu, sebab boleh carry forward tiny.cc/xpaxinternet tiny.cc/iox #xpax
Dah la 1Gb internet. Pastu kalau xpired, unused internet tu, siap boleh carry forward #xpax tiny.cc/xpaxinternet tiny.cc/iox
What a great plan from #xpax . Cuma rm25 untuk 1Gb internet !
Betullah ! Xpax dah tak kenakan charge pay per use. Means kita boleh guna internet walaupun quota da habis #Xpax
So siapa pakai xpax, stay je la. Best kottttt ! #Xpax
Done speed test for my xpax. Still laju even celcom dah ta charge pay per use #Xpax weehuuu. Telco lain mohon jealous
You will not be charged Pay-Per-Use charges when you an active Internet plan #Xpax
Yahooo ! High speed from xpax without charge or credit to be cut ! #Xpax
Kalau guna Celcom, even quota dah habis, still boleh surf internet as long as belum expired. #Xpax tpi kalau da expired, bayo la. Haha ngek
Thanks you my dear celcom #Xpax sebab dah tak charge payperuse
Ruginya siapa tak guna celcom skrg.. 😁#Xpaxx dah tak charge payperuse weehu
Yang paling best boleh on twitter ! Pastu boleh on Instagram bila2 pn without worrying bout credit to be cut. Thank you for #Xpax
No more line slow cam siput, even ada kredit pun dia tak potong. Baik hati sungguh ! #Xpax
xpax dah hapuskan internet PayPerUse ! selamatlah kredit anda dari skrng. #Xpax
Alahai happynya. Dapat unlimited internet surfing with 4G dari celcom even quota dah habis. Haha. Tak tolak kredit pun #Xpax
Even internet da habis, Still boleh guna internet with tanpa tolak kredit . Aww awesome baby celcom #Xpax
Siapa rasa dia sedih bila i internet habis, kena tolak kredit ? Haha siapa pkai xpax happy kot. Celcom tak tolak kredit. #Xpax
internet 2GB sebulan 38 ringgit je. Now xpax dah tak charge pay per use. Lagi seronokk la jimatt uwet. Ta tolak kredit da #Xpax
Its 2 in the morning. And i cant sleep. Emm.
This is goodnight selfie. Hahahaha. Im home ! pic.twitter.com/DHRJesZxrt
Follow my Instagram : ichigoalice !
Everyday Im waiting.. Waiting for him to come back...
Tahukah dirimu, Kau bawa setengah hatiku hilang, Bersama hampa di hidupku, Hanyalah dirimu yang mampu lengkapi, Mencintamu sempurnakan aku.
Ku di sini seorang diri, Berharap waktu berulang lagi, Saat ada dirimu bersamaku...
3 weeks already.. Bila awak nak balik ... em
Redha je la. Sayang kerja sebab nak cari rezeki... Untuk masa depan :(
Just need to get back to the game. Hihi. Sweetdream, #Xpax4G ! #XpaxNoMorePPU




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue