Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Mεgan Fox

Hak aloh, siapa pakai #magicsim tu, tdur awal. Rugilaaaaa #internetburunghantu :P tiny.cc/xpaxIBH
Kalau burung hantu boleh baca tweet dr #internetburunghantu, mesti dia bangga ! hahaha #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Patutlah tak boleh tidur, lupa nak lepaskan handphone dari tangan XD #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Klau dlu dh ada #internetburunghantu, mesti org sggup tak makan sbb nk kumpul duit beli smartphone #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Klau dlu dah ada #internetburunghantu, mesti skrg semua orang pakai #magicsim tiny.cc/xpaxIBH XD
Klau dlu ada #internetburunghantu, mesti mata aku mcm panda harini :P #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Klau dlu ada #internetburunghantu, mesti aku skype je setiap hri :P #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
saya nak guna #internetburunghantu saya tanpa gangguan sesiapa pun . em #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Oh tidak ! mereka minta saya on hotspot. eei beli je la #magicsim ! sibuk nk guna #internetburunghantu org. hmm tiny.cc/xpaxIBH
Kat phone pun 'new tab' game, 'new tab' download movie, 'new tab'.... thanks #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Nampaknya semakin ramai geng burung hantu kihkih. #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Semua #magicsim user dpt #internetburunghantu as long as korg ada subscribe apa2 plan internet weekly/monthly tiny.cc/xpaxIBH
Sampai dah tatahu nak download movie apa. hari2 download 2,3 movie. #internetburunghantu laju sangat em :P tiny.cc/xpaxIBH #magicsim
Klau mmg dh jenis burung hantu, Tak rugi maaa tuka ke #magicsim, #Internetburunghantu makanan kita >.< tiny.cc/xpaxIBH
Suka betul tunggu pkul 1 am untuk buat assignment. sbb ada free high speed #internetburunghantu dari #magicsim kan. tiny.cc/xpaxIBH
yaayyy, dah pukul 1 ! marilah kita ber- #internetburunghantu hihihi. #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
sejak ade #internetburunghantu dari #magicsim ni aku rasa lebih seronok online memalam buta. Hihi tiny.cc/xpaxIBH 🌼
Lpasni makin ramai la org online tgah malamm. Hewheww #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Stakt nak scroll twitter, srapp srapppp je laju. Siap boleh jmpa tweet 2 hari lps. #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
download movie bbyk pkul 1 pg sbb #internetburunghantu laju.bgun je pagi,settle. tggl nk tgok je,hehe #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
All #magicsim users mesti jd burung hantu mcm iols juga sbb berjaga tgh mlm layan #internetburunghantu kan 🙈tiny.cc/xpaxIBHI
Kalau pakai #internetburunghantu , kena diam2. Nnt semua org minta on hotspot. Brr. Bukan mahal pun beli #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Need to wake up at 5 am. Tapi still segar melayan #internetburunghantu ni. Hewhew #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Tertangguh waktu tdur ai dek kerana #internetburunghantu . naughty tauu #magicsim ni ! tiny.cc/xpaxIBH
K la. Buat assignment la. Smbil download movie bbyk :P esok siang boleh tgok #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Siang pakai free basic internet. Tgah malam pakai #internetburunghantu . seronoknya. Jimat ! #magic tiny.cc/xpaxIBH
Dilema, nak layan movie ke nak layan assignment. Tgah2 free internet ni em. #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Yayy. Dah pkul 2 am. Ni la masa2 burung hantu brkeliaran kat timeline. Hehe. #internetburunghantu #magicsim tiny.cc/xpaxIBH
Dapatkan INCOME TANPA MODAL. TANPA SEBARANG BAYARAN, TANPA PERLU JUMPA ORANG, TANPA PERLU JUAL BARANG ! jobrize.com/index.php?ref=… … …
Dapatkan INCOME TANPA MODAL. TANPA SEBARANG BAYARAN, TANPA PERLU JUMPA ORG, TANPA PERLU JUAL BARANG ! jobrize.com/index.php?ref=…
TAK PERLU JUMPA ORANG, TAK PERLU JUAL BARANG. Anda cuma perlu klik jobrize.com/index.php?ref=… & REGISTER !
Anda akan terus dapat USD25 x 4.2 = RM 105 , lepastu anda akan dapat link sendiri. postkan pada kawan2 di FB, TWITTER, WS dll
korang boleh klik link ni kalau nak dapatkan INCOME tanpa modal ! Cepat. Alice share cara nk dpt duit nii jobrize.com/index.php?ref=…
Duit yg korang akan dapat semua dalam USD ! Haa duit Malaysia darab la dengan 4.2 . pehh masyukkkk babe ! jobrize.com/index.php?ref=…
Dapatkan INCOME TANPA MODAL. TANPA SEBARANG BAYARAN, TANPA PERLU JUMPA ORG, TANPA PERLU JUAL BARANG ! jobrize.com/index.php?ref=…
Nak INCOME tanpa MODAL ? RM 900 sehari ? Boleh cuba macam saya. PENDAFTARAN PERCUMA !
Harini ai dapat simcard #magicsim yahuu
#MagicSim sentiasa happykan customer ! Hahaha #Iphone6s
Tapi 100 terawal yang beraturrr je tau ! Haa. pepandai la korang lumba2 nak dapatkan tempat hehee. #MagicSim #IPhone6S
Lepastu bersedialah memiliki #Iphone6s yang korang idam idamkan tuuu #MagicSim
Jom la 15 Oktober pergi Blue Cube Sunway Pyramid. Pukul 6pm. Tapi ingat, topup #MagicSim tu RM 100 dulu.
Tak terliur ke ? hahaha. #MagicSIM user , korg tahu tak korang ada 99.9% peluang utk dapatkan #Iphone6s ni !
Dengan syarat, korang topup 100 dulu dan mesti guna #MagicSIM dan jadi 100 orang terawal beratur kat situ, start pukul 6 petang.
100 #MagicSim users can buy #Iphone6s with recommended retail price and RM100 topup. Grab yours on 15 October !
Grab your #IPhone6s starting from 15 Oct, 6 pm. Limited for only 100 #MagicSim user at Sunway Pyramid !
#MagicSim user can queue to get #Iphone6s with RRP price and RM100 topup ! Reminder : 15 Oktober , 6pm onwards !
Sempena awal muharam ni, saya bercita2 untuk mendapatkan #iphone6s dengan promosi dari #magicsim ni ! kipidap ! dongibab !
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Mεgan Fox
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?