Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Mεgan Fox
"@FunnyBearTED: I’m home alone. Time to start my concert."
Senyum di pagi hari walaupun kita menangis sebelum tidur. Sebab itulah permulaan untuk kita gembira.
Visit @lalalicecollection on IG. All clothes are rm50. All boots, canvas shoes got less RM 30 for this year end sale!! Wechatid: elviralice
Visit @lalalicecollection on IG. All clothes are rm50. All boots, canvas shoes got less RM 30 for this year end sale! Wechatid: elviralice
Visit @lalalicecollection on IG. All clothes are rm50. All boots, canvas shoes got less RM 30 for this year end sale !! Wechatid: elviralice
Good morning , sunshine !
Visit @lalalicecollection on IG. All clothes is rm50. Buy 3 for only RM 100. All boots, canvas shoes got less RM 30 for this year end sale !
VISIT @lalalicecollection on INSTAGRAM. Alice jual baju untuk girls. Semua item RM 50. Tapi klau beli 3, harganya cuma RM 100. Haa..
VISIT @lalalicecollection on INSTAGRAM. Alice jual baju untuk girls. Semua item RM 50. Tapi klau beli 3, harganya cuma RM 100. Haa.
And also a new bagpack.. And new high cut shoes. Hmmmmm.
I really need a new handphone. Hm. This one is sucks ! :'(
"@SampahMalays: Org yg prgi cafe sorang, pergi class sorang ni bkn forever alone. Tp dia dah ckup dewasa nak survive hdup tnpa bantuan org"
Mula dah alice tweet non stop. Hm. Bosan :(
A real boyfriend and girlfriend stand by each other on good days, and stand even closer on bad days, no matter what. Yeahhh !
it's sad..it's sad how people just leave you in the blink of an eye. like everything they said was just a lie.
A wise person once said "if u're matured enough,social network is not a place for you."
"Kalau jodoh tak ke mana Kalau bodoh ? Nak ke mana ?" ehh
Hm. Anatomy is so damn bored
Disekeliling ku.. Ada dindingdingdingdinggggg
"@Ateynteyn_: Ofcoz jodoh di tangan Allah. Tapi aku usaha mempertahankan hubungan. Dan aku tawakal."
"@goldenape_: Konon prefer natural girls but when the girls look ugly without the nice make up you pun tak pandang lulsz"
Can I have a new phone ?
Tak tak. Aku tak patut tweet tu.
Dia jaga aku, ibu dia jaga makan minum aku.. Sampai papa dia nak hantar aku pergi kelas esok. Along pula slalu happykn aku bila aku ada prob
Kenapa family dia baik sangat dengan aku :"(
From my store collection. PM or wechat id : elviralice for details. Or visit @lalalicecollection on Instagram ;) pic.twitter.com/dja0HoX4cg
Perempuan ni kepala otak dia memang nak negatif je memanjang eh. Aku pun tatahu kenapa. Mgkin byk sgt perasaan. Banyak sgt rasa.
6 minit lagi. Pastu sambung study maths.
"I tak pg memana pun, I jaga diri I.. Mata I dan hati I untuk you" Tu la ayat dia bila alice mula merapu merepek fikir negatif memanjang
Dengan lecturer dari Yaman nya. Adeh.
Dari dip lectronics engineering, alice ambik bachelor in biomedical engineering. Tak sgka sebenarnya alice kna belajar Anatomy dlm hdup =,=
Esok, lusa aku hilang. Jangan bimbang.
Walau dalam terluka, Luar masih gembira ketawa. Hahaha. Eh
Alice memang suka spam timeline. Mihmihmih
"@umaruruno: Makin sayang, makin banyak benda yg aku rasa cemburu."
Deep pula tweet broken heart tu. Hahaha.
"@Brok3nhe4rt_: Dapat tengok awak online pun da cukup kenapa ? "Sebab saya tahu awak ok tanpa saya""
Rindu mama. Rindu papa.
Rindu sekolah pula tetiba.. Hm
"@Brok3nhe4rt_: Bila habis sekolah nanti; Takda masa dah kau nak rindu exam exam. Benda yang kau rindu, buat benda bodoh dekat sekolah."
Saya rindu rasa diperlukan..
Kau mulakan, Kau kena akhirkan, Kau buat kesilapan, Kau kena betulkan, Kalau ada hati yg kau guris, Jgn biar dia terus menangis..
Sayanglah ibu, mama, mak, ummi kita. Sebab tiada hijab antara doa ibu dan Allah :')
Cuba kira dah berapa ramai kawan kau sakitkan semata-mata nak jaga hati pasangan...
Andai jauh mahu kau pergi, Biar jasad saja, Jangan hati. Hati tinggalkan disini.. Hmm
Kadang-kadang, kita kena sendiri. Lihat siapa yang diam, Siapa yang mencari.
Keep calm, Alice.