Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Elsa rania
710 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
If u smoke u die, if u drink u die, if u eat u die, if u love u die..no matter what u die. So do whateva u want homie cuz u gon die anyways.
Retweeted by Elsa rania
Putus ama bule sa? β€” Buset? Hahaha engga ko engga liat bbm gue gih ato ga path kayanya abis ngepost foto dia dah... ask.fm/a/c043hgkf
Kelakuan banget emang ini bocah pacar siapa sih πŸ˜‚πŸ˜‚ ngakak LOL πŸ˜‚πŸ˜‚ emang dasar gila πŸ˜›πŸ˜‚πŸ˜š (with Muhammad) [path.com/p/4Fx91a0bcAr54
ah gajadi deh ntar ketagihan lagi β€” Ih apaan banget deh kamu :p cium nih wkwk follback jadi? :D ask.fm/a/bqq7d05j
MangroveeeπŸ˜‚πŸ˜‚keek.com/!iOvreabwD
Puput gilaaa πŸ˜‚πŸ˜‚οΏ½keek.com/!YNvreabf1rI
Come Back Home by The Icarus Account β€” path.com/p/18JGIq
kechup niih.__. β€” Aduuhhh mau dong qaqa :p ask.fm/a/bqq7aq23
duhhhilahhh-_- coba pentokin kepala lu dulu ke tembok-,- siapa tau aja inget:v β€” Males ah ngapain amad :p ask.fm/a/bqq0qj58
follback aku qaqa :3 β€” Gamauh ah males ih apaan banget deh Β¬_Β¬ dihalah deh HAHAHAHA ask.fm/a/bqq76dqc
2.27.2015 . Yesterday photo both πŸ˜‚ today plese be my day πŸ‘πŸ‘ @ TGIFinstagram.com/p/zlQgteATW6/CvMRy
❀️ Pap lagi ngapain β€” Pap tadi aja deh ask.fm/a/b2ep7mkk
Mr toung twister tried to train his tounge to twist and turn… (w/ Cacaaw, Febrian, & 8 others at Kelas Bala 😹) β€”path.com/p/3kRjEwB
Mr toung twitter tried to train his tounge to twist and turn… (w/ Cacaaw, Febrian, & 10 others at Kelas Bala πŸ˜‚) β€”path.com/p/eG4du3
2.23.15 . πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’πŸ’‘πŸ‘«πŸ‘‘πŸŽ©πŸ’‹πŸ‘”πŸ‘—β€οΈ @ Monsinstagram.com/p/zbNB7fATW4/o/oK7QFbwMvN
😘😘😘�pic.twitter.com/bxdlF7MMB9F7MMB9
Tai mana gaul wkwkwk-..- lu sm siapa kesana? Gabakal ... β€” Sama pacar sama temen sama pacarnya temen sama temen ... ask.fm/a/bqba3gm8
desc and imp alip:D β€” Mau banget? Desc Pecicilan Petakilan Hyperactiv Gila Stres Idiot Mantannya ucup Jad... ask.fm/a/bq757dpn
Menyeng wakakaka besok lau jadigak charity?gua paginy... β€” Kelaguan lu anak gaol wkwk jadi ko jadi kita meet up ... ask.fm/a/bqba0bbn
Like my ask dong ntar gwe like back :))) β€” Sekali aja ngeans nya mz ask.fm/a/bq5lfib2
Mc Queen😘😘 β˜… Cars 3 path.com/p/JTZ3vBk
cuman jaki yang β€” Yang katanya anak masjid tapi sering nge hatjep wkwkwk ask.fm/a/bq4oll8e
follback saa β€” Done jakk wkwkwk ask.fm/a/bq4nlo2m
Cute boys get an instant follow back πŸ˜˜πŸ™Š
Retweeted by Elsa rania
If your reading this its to late to say you didn't see it
Retweeted by Elsa rania
Makin my way downtown, walkin' fast, haulin' ass, CAUSE IT'S COLD OUT.
Retweeted by Elsa rania
If success can have 2 C's, then so can I.
Retweeted by Elsa rania
The dumbest thing ever is when you both love each other but aren't together..
Retweeted by Elsa rania
Being hugged when you are crying makes you cry even more 😩😭
Retweeted by Elsa rania
I can imagine me and amber rose in a argument lmfao
Retweeted by Elsa rania
My mom has a shopping problem πŸ˜‚
Retweeted by Elsa rania
watched this 20 times and I'm still laughing πŸ˜‚ vine.co/v/MHwgBZgm0L0C
Retweeted by Elsa rania
REALLY WORKS!!❀️ RT@dietposts πŸ’œANY GIRLSπŸ’™ want a flat stomach, toned thighs + a nice butt? dietingdaiIy.com/m1324c129Tpic.twitter.com/KAtn8ZMkSqkSq
Retweeted by Elsa rania
pap β€” Pap apaan? Itu aja tuh tadi abis marah marah gajelas trus abis itu kerumah doi sampe rumah doi didiemin tr... ask.fm/a/bq369qfl
what do you like from β€” Kalo gue suka sama lu gua lesbi bego wkwkwk ask.fm/a/bq2pg7jn
Get Keek! Download the app then follow me: elsarania keek.com/app
😁😘�keek.com/!Q2creabKlEJ
Udah putus sama bule? β€” Belom ko masih pacaran kenapa? Tuh tadi abis dari rumah nya jadi babysitter ngurus ponak... ask.fm/a/bq2j9ki8
Jadi babysitter wkwk πŸ˜‚πŸ˜‚keek.com/!LxcreabGcI