Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Elizabeth Valentina
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Huaa.. T^T liburan lagi /.Kapan aku bisa ketemu dia lagiii ,_, #c#ce_el_be_kaenapa selalu begini ;_;
Sorry... Thank you.. Be happy... :)
Sial -.- Gara" adapter jelek semua jadi kacau --" Memory card ke format ._. disitu kadang saya merasa sedih :v
Potret seorang penulis yg datang terlalu awal di sebuah kawinan.. pic.twitter.com/Lajr0vXFyh
Retweeted by Elizabeth Valentina
Logan bahkan suka Star wars XD RT"@LoganLerman: STAR WARS!"
Star Wars kesukaan adin RT"@Disney24x7: Star Wars Weekends at Disney World: What to know before you go - Bay News 9 dlvr.it/9r3xF2"
Star Wars Weekends at Disney World: What to know before you go - Bay News 9 dlvr.it/9r3xF2
Retweeted by Elizabeth Valentina
I'm feel sick.. Am I expecting much or you never want me close you?
Argh! Kenapa coba mimpi'in orang yang sama mulu (?) Move on! Move on!! ._.
I'm realize this is only just a dream ._.
Yeah, Cerita yang idenya jalan dari pikiran sempit ini lumayan haha!
Setiap orang punya masa lalu, jadi berhentilah cemburu pada mantannya pacarmu..
Retweeted by Elizabeth Valentina
Haha XD jangan di tonton kalo nggak suka, itu aja XD youtu.be/lPkAqU3Hm8Q?a
GBM O:) 03-24-207-038-3 National test Here I Am!!
Dalam cinta, siapa berani dia dapat :/ -Cornetto(?)
Yeay, doing nothing on today :v maybe I should sleep all day ._.
UwooowwwWw ada mas @Moektito di Hitam putih XDXDXD
I want to know, How I'm, How my life start, How I love you and more :3
>_< That's why I can love you twice (>////<) Arigatou Gozaimasu
Ada yang naksir gue. Yaudah gue judesin aja. Gue mah orangnya gitu :/
Temen gue naksir pacar gue. Ya udah, gue suruh mereka pacaran aja. Gue mah orangnya gitu. T_T
Happy B'day my Beloved sister :D Jessica Evelyna :D WUATB O:) GBU..
-O- I'm tiredd -.- wan an! It's tired day :v
Kalau kamu adalah permen, permen apakah itu? — Marshmellow (gitu ga sih tulisannya??) :v ask.fm/a/c1l744le
50 fact about you — 1 Pemalas 2 Ga pandai bergaul (tp lama2 kebiasaan) 3 Aneh 4 Gaje 5 lumayan pinter 6 Ga suka ... ask.fm/a/c1eam8j4
Masih bete nih tadi aku UN salah bawa, bukannya pensil 2B malah pensil alis.. :(
Retweeted by Elizabeth Valentina
But we're both to foolish to stop. I wish we had another time. I wish we had another place ._. I wish my wishes come true :*
Watashi wa Youkai Phantom Thief B)
Bbm naik jadi lemot :v RT"@cegut_sugarda: Heheheeeeee woles it's oke "@Elizabath_: ._. I'm not agree "
._. I'm not agree "@cegut_sugarda: Kya wong e yach . Hehehe"@Elizabath_: Hp lagi soak RT"@cegut_sugarda : Nang gon ku lancar liz"
Hp lagi soak RT"@cegut_sugarda : Nang gon ku lancar liz"@Elizabath_: -,- bbm masih saja trobel „_„""
-,- bbm masih saja trobel „_„
One that I want from you.Up so my dream You're back for Me.Want you to understand my heart understand Myself.This longing for your heart
If it's a lie that can fool the entire world, then can it be turned into the truth? #Kata2mbois #gatauartinya ._.
Jadi siapa di antara kalian yg udah lama pengen bilang ke pacarnya, "Aku kangen kamu yang dulu."
Retweeted by Elizabeth Valentina
Your smile and laugh will us reminded as beautifull memory. Until we meet again frend :") #RIPOlgaSyahputra
Canda dan tawamu akan selalu kami kenang sebagai memori terindah. Sampai bertemu lagi sahabat #RIPOlgaSyahputra pic.twitter.com/mjvXg0RJRE
Retweeted by Elizabeth Valentina
Kita sayang Olga, doakan yg terbaik untuk olga... Innalillahi... Lapangkan jalan Olga ya Allah...💔💔💔�#RIPOlgaSyahputrahputra
Retweeted by Elizabeth Valentina




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue