Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Eira Syazira

Ellfie Ellfie Baru Selfieee 😍😍😍 #ellfieessence #eirasyazira 💋💋💋
#mimiamahdiva 28/5/2016 AstroriaHD @excellentpictures @jaja_zainal85 @azadsyazirarose @normanhakim_786 @khalidnadzri
My cheecky bambam princess #AmarraSofeaRose 💋💋💋
Celebrating Imani's birthday last night! Ladies of the night 💕L
Retweeted by Eira Syazira
Alhamdulillah lagi dan lagiiii feedback yg sgt positive dari pengguna #EllfieEssence skincare. ELLFIE ESSENCE MMG TERBAIK!! Harga sgt murah HANYA RM120 1set dan yg penting sgt2 bagus n EFFECTIVE!!! Tak percaya? JOM TRY! WHATSAPP 0193201102 NOW!!! #ellfieesence #ellfiebeauty #thebestskincareproduct #
Alhamdulillah dah 3tahun lbh Eira amalkan CELEBRITY SHAPE!!! Rasa sgt sedap n yg penting dpt maintain berat badan Eira walaupun dah jd MOMMY to Amarra Sofea Rose 😍😍😍 Ternyata CELEBRITY SHAPE ni sgt2 berkesan!!! Ramaiiii yang dah berjaya turunkan berat badan mereka!!! So sesiapa nk try cepat2 WHAT
Like Mommy Like Daughter. #EiraSyazira #AmarraSofeaRose @azadsyazirarose 😍❤️💕
Anak manja daddy. #AzadJazmin #AmarraSofeaRose 💕
Sooo can't waaaiiiitt!!! #MimiAmahDiva #ComingSoon #AstroRia #EiraSyazira 😍😍😍 @azadsyazirarose 💕
Anak dara pak Azad. Nyawa mom & dad @azadsyazirarose 💕 #AmarraSofeaRose ❤️💋😍💋
Husband oh husband 😂😂😂 @azadsyazirarose 💋💋💋
Minum 1sachet setiap hari sebelum breakfast Insha Allah dapat hasil yg di impikan. 😍 CELEBRITY SHAPE ternyata awesome!!! The best slimming product ever!!! WHATSAPP 0193201102 for more details. #eirasyazira #celebrityshape #redpremium 💋💋💋
Kulit halus mulus dgn ELLFIE SERUM BEAUTY!!! Tak perlu injection bagai, cuma apply gold serum ni Insha Allah kulit cantik flawless tanpa secalit make up pun! Apa lagi pakai sekali dgn set skincare ELLFIE ESSENCE, Ada cleanser, toner day & night cream!!! Harga sgt berpatutan, RM130 sahaja & yg pentin
Alhamdulillah. CELEBRITY SHAPE RED PREMIUM MMG AWESOME!!! Dapat feedback dari customer yg BERJAYA turun berat badannya dari 60kg ke 54kg dlm masa 2 MINGGU SAHAJA!!! Alhamdulillah syukur. So sesiapa susah sgt nk kurus tu bolehla WHATSAPP kami skrg 0193201102!!! #celebrityshape #redpremium #eirasyazir
Anak Abah. 😍😍😍 #eirasyazira #shuhaimis #cintaduniaakhirat #myabahturns67th #loveofmylife 🎉🎂❤️
Bertuah punya menantu! Lol 😅😍😂 #happybirthdayabah #loveofmylife #shuhaimis #azadjazmin #eirasyazira 🎂🍰🎉💕
Seram tak nak keluar rumah tanpa makeup? Customer kita ni baru je sebulan guna Set Ellfie Essence!! Sekarang keluar rumah just pakai day cream je 😱 Seronok tgk customers kami berpuas hati dengan produk @ellfiebeauty Jom ramai-ramai cuba Set Ellfie Essence! RM120 (SM) RM130 (SS) *Free postage. WH
Alhamdulillah. Ellfie Beauty the best!!! Review dari customer!! Dulu pakai set Ellfie Essence pastu stop and pakai produk lain.. tapi akhirnya kembali semua kepada Ellfie 😎 Ternyata Ellfie is the best for all!!!! #ellfiebeauty #ellfieessence #ellfiegoldserum #ellfielimitededition #skincare #skinca
I feel so BLESSED to have YOU as my DAD. HAPPY BIRTHDAY TO THE BEST FATHER IN THE WHOLE WIDE WORLD EVER. I LOVE YOU DUNIA AKHIRAT ABAH KU, SHUHAIMI HJ.ACHEH 💋😘😍💕🎉🎂 @azadsyazirarose #prouddaughter #ilovemyfather #bestfatherever #feelingblessed #eirasyazira ❤️
With my queen, my beautiful mother in law, Rosidah Bt.Kadir. #latepost #surprisebirthdaydinner #momsbirthdaytreat #0705 #eirasyazira #prouddaughter 💕 @azadsyazirarose 💋
The best food are always with the locals. Black Pepper sauce made to perfection. The result is, Marvelous!!! 👍👍 So drop by to @zn_western_food in teluk kumbar or can call 0173651093 for delivery. #highlyrecommended #znwestern #reasonableprice 😍😍😍
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.