Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Eira Syazira
Eirasyazira said welcome to #sixfigureproject @fuad_fauzi "Brother penang ni mmg sempoii bak hang ! Tgh panas , tgh meletup dan tgh laju ! Laju mcm mna ?? Mcm mee goreng sotong hameed pata πŸ˜‚ ! Mulakan langkah skrg ! #sixfigureproject #6figureproject #idaleycaateam" via @PhotoRepost_app
Seperti biasa sebelum tidoq minum jus dalaman wanita luar biasa hebat #THEINNERBEAUTY !!! haaa, #theinnerbeauty ni sgt2la best! Now xpayah ssh2 nak tumbuk kacip fatimah n manjakani bagai, dlm #theinnerbeauty ni ada lbh 18jenis ramuan terbaik dunia spt manjakani,kacip fatimah,pueraria mirifica,acaibe
By @reenazach "Done shooting for TV3 Wanita Hari Ini video transmission. Dont forget to watch us on 10th March! 😘😘 @eirasyaziralouis @aliffsyukriterlajaklaris @azadsyazirarose @zackaziry" via @PhotoRepost_app
Penang most wanted yaw!!!! Lol @safuanrashid
Hahhaha! Apala abg hang dok mengarut ni @safuanrashid oiiiii!!! Nak dgr adik nyanyi lagu niiiii
Love you @azadsyazirarose
I love everything bout you my love. @azadsyazirarose
A walk to remember. #azadjazmin #eirasyazira #duahatisatujiwa
Selesai kerja, sambung dating dgn chenta saya. @azadsyazirarose
Closing time with my mekna. @reenazach Alhamdulillah rezeki Allah.
Shoot with my sayang today!!! #theinnerbeauty #hariharikujatuhcinta
Makeup in progress. With my fav makeup artist @lailarohani thanx kakakk!!! Love you!!!!
Bukti demi bukti Alhamdulillah!!! Income utk 21hariiii y'allll!!! Modal cuma serendah rm360 with our #SIXFIGUREPROJECT !!! So sesiapa nak merasa pegang duit hari2 atau DAILY INCOME boleh #WHATSAPP 0193201102/0172453624 NOW!!!
Hari ni ku masak nasi goreng kampung utk breakfast. Sesungguhnya nasi grg ni mmg la mknan fav ku dari kecik lg. So utk mengelakkn ku mkn byk n sekaligus maintainkn berat badan ku HARUSLAH MINUM #CELEBRITYSHAPE sebelum breakfast ya! Jommmm #WHATSAPP 0163333347 / 0193201102 TO PLACE AN ORDER πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Statement income tak sampai sebulan!!! 26hari dapat 53k plus!!! OK KE OK??? Ini bukan PROPA yaaa ini adalah KEBENARAN!!! Alhamdulillah syukur dgn rezeki Allah. Tapi ingat ye rezeki bukan dtg bergolek dpn mata ye, kita kena faham, focus, usaha n target insya Allah BERJAYA!!! Sesiapa nk merasa DAILY I
Rutin harianku. Sebelum tidoq pekena #CELEBRITYSHAPE dulu y'allll barulah badan maintain macam anak... Mmmm... Isi tempat kosong naaa!!! Nanti kata kami angkat bakul sendiri pulak. Hehe. Just kidding! Btw, #CELEBRITYSHAPE ni mampu menurunkan berat badan 2-3kg dlm masa SEMINGGU!!! BANYAAAKKK TESTIMON
By @kedai_kakjah "πŸ“’πŸ“£πŸ“’πŸ“£πŸ“’πŸ“£πŸ“’πŸ“£πŸ“£πŸ“’ Pengumuman 😍😍😍😍 Alhamdulillah Hari ni kakjah & the geng nak buat contest giveaway Dan yg sama waktu dengannya Cara-caranya adalah :- 1) mestilah follow dulu 2) tag kawan ,jiran ,bos, Anak, mak tak kisah lah janji tag 3) Ig anda haruslah tak di private ka
Wow!!! Jus dalaman wanita #THEINNERBEAUTY dapat sambutan luar biasa hebat!!! JANGAN LUPA dapatkan majalah terbaru HARMONI di pasaran dan EIRA sebagai COVER MAJALAH yaaa!!! Btw, #theinnerbeauty ni sgt2la best! Now xpayah susah2 nak tumbuk kacip fatimah n manjakani bagai, dlm #theinnerbeauty ni ada lb
πŸ’—By @zailan_firdaus "Sejak usia ku 11 tahun, aku mengenali nama-nama besar ini. Kini usiaku 24 tahun aku masih tetap setia menyokong bakat mereka walaupun ada diantara mereka aku tidak pernah bertemu. Aku sering jadikan mereka sebagai mentor untuk aku berkarya dalam penulisan skrip, pembawakan wata
Yang ni pulak permintaan leader saya yg luar biasa hebat @zulhilmi_msharif @icizakaria #homemade #homecook
Permintaan suami. #karisotong #icook #homemade #homecook πŸ’—
By @celebrityshape_didie "Alhamdulillah rezeki utk hari ni. Baru buat 2 hari dah blk modal plus dapat keuntungan yg tak di sangka2. Thanx eira & azad coz perkenalkan busines #SIXFIGUREPROJECT ni yg tgh hot meletop macam pasangan ni jugak!!! Hehe. So sesiapa yg nak merasa pegang CASH HARI HARI atau R
: Assalamualaikum semua ! TARAAA !! Aten baru je pas update ngn custemer aten y baru seminggu makan #ThaliaExtraWhite . 😍 Syukur ! Nampak x ?? Dia tak PERASAN tapi EN . SUAMI dia yang perasan dia MAKIN CERAH CHUOLSS ! WOW WOW WOW !! SYokkkk tak sangggaa laaa weii kalo somi yang teguq , teguq pasai
By @khayranyfadzlyny "anak dara ataupun mak dara mari amalkan jamu moden ni. Rasa best sangat tak perlu risau dah nak kepik hidung time nak telan ataupun terlekat jamu dkt tekak hehe. Jaga rahim kita !! Mahkota setiap wanita. Sayangi diri anda 😍 #Repost @khayranyfadzlyny with @repostapp.
・・・
Nah in