Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Eira Syazira
By @snmstoreonline "Bila kita PERCAYA, BERUSAHA dan YAKIN..tak ada yang mustahil dengan izinNYA😀 #testimonisnmonline daripada pelanggan yang YAKIN dengan #CELEBRITYSHAPE untuk membakar lemak2 DEGIL sekaligus turunkan berat badan.. TAHNIAH ye dear😍😍😍 boleh dapatkan produk hebat #CELEBRITYSHAPE dr
#myalltimefav #konlomee #tomyamsoup #wanwan #kk #sabahbaa
Wataspp now.. ini cerita semalam... ini hari belum lagi... kalau anda nak cerita hari ini dan besok anda bermakna just buzz me k at 0193201102
Sesiapa nak ikut jejak BELLA student UITM, KK, SABAH yg baru berumur 23thn yg berjaya buat DAILY INCOME with our #sixfigureproject #azadeirawavers boleh directly whatsapp her at 0104359100
Kkfm live interview NOW!!! #duahatisatujiwa #azadeira #kotakinabaluwavers #sabahbaa #kkfm
Live at kkfm now!!! #duahatisatujiwa #azadeira #kkfm #kotakinabaluwavers #sabahbaa
#kkfm #liveinterview #azadjazmin #eirasyazira #azadeira
Kejap lagi azad dan eira LIVE INTERVIEW w KK.FM utk mempromosikan album #AZADEIRA di KOTA KINABALU, SABAH. Dengarkan ya warga SABAH!!! #azadjazmin #eirasyazira #azadeira #kkfm #sabahbaa
Alhamdulillah. Pelanggan setia product pelangsing yg terlaris di pasaran #CELEBRITYSHAPE yg mampu menurunkan berat badan sehingga 2-3kg dlm masa SEMINGGU! Selain itu #CELEBRITYSHAPE juga mampu mencantikkan rambut dan kulit coz ada collagen. Jgn risau #CELEBRITYSHAPE ni tak memerlukan anda berpuluh k
Salam semua peminat eira.. sesiapa dari ranau atau sabah atau seluruh malaysia nak join business ini blh watsapp keynur di no 0168442707 atau watsapp bibie di no 0168446506 sekarang @bb_alola @keynur
On our way to kundasang!!!! #azadeirawavers #azadeiraleaders #sixfigureproject #kkwavers #blessed
#azadeirawavers #sixfigureproject #positivityalways #blessed
Alhamdulillah DAYANA antara student UITM, SABAH yg dah berjaya buat DAILY INCOME with our #SIXFIGUREPROJECT #azadeirawavers !!! So sesiapa yg berminat boleh directly #WHATSAPP 01115215073/0104359100 NOW!! @dayana_najwa
I love seafood! #gayangseafood #kk #sabahbaaa
Bila kebuluran. While waiting for our dinner. Sekian. #lapaqtahapgaban
Nak badan BerGetAh MaCaM AnAk DaRa, kulit SiHat & GeBu, jom try #theinnerbeauty!! Now xpayah ssh2 nak tumbuk kacip fatimah n manjakani bagai, dlm #theinnerbeauty ni ada lbh 18jenis ramuan terbaik dunia spt manjakani,kacip fatimah,pueraria mirifica,acaiberry,zaffran,madu,habbatussawda,cranberry,colla
Me n my princess... #azadjazmin
Watsapp student sekarang UMS SABAH 0143739323 GELL ATAU WHATSAPP ANIS 01129896804 NOW NOW NOW @idaleycaa
Alhamdulillah rezeki hari jumaat yg penuh barakah. Ramaaaiii student yg dh buat duit DAILY INCOME min 1k perdayyy with our #SIXFIGUREPROJECT #aurawavers !!!! Jommm #WHATSAPP 0143500826 Miss Farah kita student dari Universti Malaysia Sabah NOW!!! #Aurawave #azadeiraleaders #kkwavers #youngandsucces
Nak badan BerGetAh MaCaM AnAk DaRa, kulit SiHat & GeBu, jom try #theinnerbeauty!! Now xpayah ssh2 nak tumbuk kacip fatimah n manjakani bagai, dlm #theinnerbeauty ni ada lbh 18jenis ramuan terbaik dunia spt manjakani,kacip fatimah,pueraria mirifica,acaiberry,zaffran,madu,habbatussawda,cranberry,colla
Pantang berundur kecuali operasi! Ini kisah semalam. Antara leader2 LUAR BIASA HEBAT kami di #KOTAKINABALU #SABAH !!! So kpd org2 SABAH yg nk jana pendapatan min 1k perdayyy boleh #WHATSAPP 0193201102 NOW!!! Kita bole set jumpa di #ONEBORBEO yaaa.. #azadeirawavers #kotakinabaluwavers #SIXFIGUREPROJE
Assalamualaikum. Salam jumaat. Alhamdulillah di hari yg penuh barakah ini, pagi2 eira terima whatsapp dari 1 of #azadeiraleaders di PENANG, yg juga merupakan HOUSEWIFE dpt 11k plus dlm masa SEBULAN!!! Dia sendiri pun terkejut sbb dia kata dia tak focus sgt dgn business ni. Buat sambil2 je coz dia ad
💗 By @syainieaida "#Jakarta" via @PhotoRepost_app
1 borneo sabah bah.. Watsapp bakalakau eira 0193201102