Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Eira Syazira
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Eira Syazira”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Salam n pagiii!!! Jommm layan MV terbaru TERSEDAR AKU composed by Panji Sakti di youtube y'allll!!! 💋💋💋
  4h
By @cahayaputeri.byfarhana "Assalamualaikum Brothers and Sisters. Helping my friend to share this lovely event that you all dont want to miss! Lets come down meet and greet with two stars from Malaysia! Our lovely gorgeous @eirasyaziralouis and funny Azad Jazmin at Nur Indah Restaurant this coming
By @aastudiosmy "@eirasyaziralouis #TERSEDARAKU is now available on #itunes and #spotify ." via @PhotoRepost_app
THANK YOU @era_fm for the lovely write up!!! Love ur support!!! 💋💋💋 #azadeira
Azad Jasmin dan Eira Syazira bergabung menjadi 'AzadEira' ...Ada cerita kat #GMMJ --> bit.ly/1uEJocF pic.twitter.com/fysgcEW8fW
Retweeted by Eira Syazira
Rezeki utk hari ini. Alhamdulillah. #homecook #homemade #gulaiayamalakelantan #udangspecialresepiibumertuaku #kobis #ikangrg
Alhamdulillah antara feedback positive dari pengguna THALIA EXTRA WHITE!!! Jommm order sekarang!!! Whatsapp 0193201102 ya 💋 #ambassador
My fav THALIA EXTRA WHITE!!! Whatsapp 0193201102 to place an order ya. #ambassador
Woww!!! CELEBRITY SHAPE works wonders!!!! AWESOME!!! Dalam masa seminggu bole turun 2-3kg dan dalam masa sebulan can loose insya Allah up to 8-10kg.. Tengoklah kakak kita yg comel niiiii Alhamdulilah sooo happyyy for you my dearrr!!! Sesiapa berminat boleh whatsapp kakak kite ni terus ye 0192290918
Wowww!! Nampak tak booth #megahperawan #celebrityshape #thaliaextrawhite dikerumuni kakaks2 putri umno kita ni!! Semua pengguna tegar MEGAH PERAWAN & CELEBRITY SHAPE! Jom reramai serbu booth kami sempena di PWTC sempena perhimpunan agung umno di ARAS 5 PWTC!! bermula 26nov (selasa) - 29nov (sabtu)
#TERSEDARAKU Official MTV!!!! Anytime from now on youtube!!!! Composed by @panji_sakti | Performed by @eirasyaziralouis | MTV by @aastudiosmy #instarepost20" via @PhotoRepost_app @indigitalsdnbhd
#tb #azadeira #albumlaunch #duahatisatujiwa #prasasticinta #nafashidup #tersedaraku #sajakdarihati 💗
Done cooking. #nasilemak #sambaltumisteloq #kangkung #dagingmasakalaminang #ikanbilisgrg 👌
💗By @indigitalsdnbhd "Happening now. #liveupdate #azadeira #albumlaunch" via @PhotoRepost_app
Alhamdulillah. AZADEIRA album ini di keluarkan khas buat our fans & followers yg selama ni tertanya2 akn kemunculan album kami. So kpd sesiapa berminat utk dptkan dapatkan album yg ORIGINAL ini bolela whatsapp 0193201102 ya. #azadeira #albumlaunch #duahatisatujiwa #tersedaraku #nafashidup #prasastic
Done album launching @EiraSyaziraS & @azadeira_jazmin . Semua lagu best2!!serious. Rugi kalau xbeli album dorang. 😍�pic.twitter.com/Z0EAaZBG1b1b
Retweeted by Eira Syazira
Thank you my sahabat @ariweddingcouture for this lovely dress!!! Love ittt 💋 #azadeira #albumlaunching #duahatisatujiwa #tersedaraku #nafashidup #prasasticinta #sajakdarihati 💖
Alhamdulillah. #azadeira #albumlaunching #blessed 💋💋💋
#azadeira #albumlaunching #duahatisatujiwa #nafashidup #tersedaraku #prasasticinta #sajakdarihati @adi6ixthsense @panji_sakti
By @liyanajamil "Unbeliavable !! Kesan jerawat dah hilang & tona kulit muka semakin cerah 😱 Alhamdulillah ini perubahan kulit muka Yana selepas 2BULAN menggunakan THALIA EXTRA WHITE semakin jelas & ketara 😍 Apa lagi tunggu! Jom whatsapp Yana (012-2647412) untuk order dan details sementara stok mas
By @hafeezita "Countdown lagi 6 hari aje utk kita Bersama @eirasyaziralouis & @azadsyazirarose Jommm semua join events kami pasti puas hati. Banyak activity yg akan diadakan bersama mereka. Pasti kecoh dgn gelak ketawa @azadsyazirarose yg sangat2 sempoi sekali. Utk tempahan ticket bole hubungi :-
Rehearsal. #azadeira #albumlaunching #comingsoon 💗
Sound check. #jikaitu @panji_sakti @adi6ixthsense
👍👍By @celebrityshape_didie "Alhamdulilah feeback dari my customer celebrity shape..sebelum minum baju saiz 48..slepas mnum celebrity shape bdan dah susut pkai baju saiz 44..siap nak jadi agent lg..terbaik la celebrity shape..jom jom order #celebrityshape #Goodproduct #adatiplagicepatberkesan #adap
💗By @liyanajamil "Biasalah kadang kadang tu bila kita terlebih makan & terkurang exercise mula lah berat badan kita naik semula, lagi lagi macam Yana yang kuat makan ni 😣 Tapi alhamdulillah selepas Kak @eirasyaziralouis perkenalkan Yana CELEBRITY SHAPE, sekarang Yana tak perlu risau tentang berat