Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
miss eika
Hormat orang. Orang hormat kau. Umur itu bukan satu perkara yang kau perlu ambil kira untuk hormat orang. Serius.
Retweeted by miss eika
"Im always be strong no matter what even 100 times being hurted"
Retweeted by miss eika
"Pakai tudung tapi mencarut" Okay. What if I say, Pakai songkok tapi tiap-2 hari tgk blue? Haa haa sentap kauu.
Retweeted by miss eika
Silence is a women's loudest cry,you know she's really hurt , when she starts ignoring you.
Retweeted by miss eika
"Manusia datang dan pergi. Kau kena biasakan diri."
Retweeted by miss eika
Kadang2 kita pulun kejaq hati prg tapi hati kita plk yg sakit kadng kita krjar hati xtentu lagi org2 blh jaga hati kita maaf terasa sgt
Retweeted by miss eika
Aku ingat siapa tolong aku masa aku susah dahulu. Aku akan ingat sampai mati
Retweeted by miss eika
Don't you ever try to flirt with my boy...
Retweeted by miss eika
terima kasih cinta....
Kesabaran yang tinggi diperlukan dalam situasi ini.
Retweeted by miss eika
"@LifeQuoties: Be with someone who won’t stay mad at you, who can’t stand not talking to you, and who’s afraid of losing you."
Retweeted by miss eika
dia tau kesayangan dia payah mkn ubat..so dia antar ubat kat opis..serius hg buat aku terharu....
Aku pernah baca: Perempuan kalau kerap sangat sakit kepala sebelum kahwin. Dia kena kahwin, inshaaAllah lepas tu akan kurang sakit kepala.
Retweeted by miss eika
Rambut panjang sakit kepala. 😒
Retweeted by miss eika
Masa kecik kecik pun orang selalu main nama bapak dengan mak aku, relax je takda sampai report polis. Cengeng nak mampus.
Retweeted by miss eika
Aku bukan anak orang senang, pakai ala kadar je. hidup pun susah, rupa pun takde harta pun takda. bukan rendah diri, tapi sedar diri.
Retweeted by miss eika
Sometimes kita nie jenis yang terlalu care pasal someone yang langsung tak kesah pun pasal kita. Kita je yang selalu fikirkan pasal dia :')
Retweeted by miss eika
Kalau kewujudan kau pun dia tak kesah sebab CoC. Dating 6jam. 5jam main CoC. Oh noo
Retweeted by miss eika
Mihmihmih tengah mikir nak potong / warna rambut camne untuk dia mihmihmih.
Retweeted by miss eika
Nak dgr cara kau. Cara aku, kau mana nk dgr. Takkan aku nk ikut je perangai kau. Letih.
Retweeted by miss eika
Kawan konon. Aku minta tolong mane kau nk tolongnya. Mintak tolong aku ckp bukan bukan belakang aku.
Retweeted by miss eika
Busuk hati btol suka sindir, perli2 org lain. Rasa diri bagus, mcm xprnh buat salah. Dpn2 nmpk suci, tp kat laman sosial, sindir org no 1.
Retweeted by miss eika