Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

cik eyka

Eah kena cium dgn boypren lain pulak...byk nau boypren aku 😙😙instagram.com/p/_0YWgNm_O_ZF…sFN
Kalau cakap ada boyfriend pun belum tentu lg lelaki tak kacau kau. Cuba kau cakap kau dah bertunang. Aku rasa confirm org tak berani kacau 😂
Retweeted by cik eyka
you don't love someone because they're perfect, you love them in spite of the fact that they're not.
Retweeted by cik eyka
It's been awhile we didn't have a deep conversation. Maybe both of us have changed from the way we used to be.
Retweeted by cik eyka
It's not good to cry my heart out at 3:00 AM. There's nothing you can do when you're about to give up with yourself.
Retweeted by cik eyka
The more I try to understand, the more I feel lost.
Retweeted by cik eyka
Dah pkol berapa nie mata tak boleh tutup lagi...dah la esok keja😥😥😥
" Jatuh bangun sendiri. Buat apa cerita dekat orang lain. Orang lain takkan faham "
Retweeted by cik eyka
If someone you love is having a hard time, just be there.
Retweeted by cik eyka
Setiap pasangan harus menerima kenyataan bahawa tidak ada yang sempurna. Terima pasanganmu dengan ketidak sempurnaannya.
Retweeted by cik eyka
Menguji kesabaran betol😥😥😥
Hargai sesuatu yang sederhana, kadangkala itulah yang membuat kita bahagia.
Retweeted by cik eyka
Perempuan memang complicated. Only the best will stay
Retweeted by cik eyka
Don't take me for granted. One day, you might turn around & I won't be there..
Retweeted by cik eyka
Maturity comes with experience, not age.
Retweeted by cik eyka
Al Fatihah kepada duit duit yang telah dibelanjakan untuk benda tak berfaedah sepanjang 2015 .
Retweeted by cik eyka
Memukul-mukul remote tv yang baterinya mahu habis, boleh membuatkan bateri itu penuh kembali. Mungkin 💁
Retweeted by cik eyka
Saya hairan kenapa orang kita terlalu taksub dengan kulit cerah. Esok dalam kubur tak ada markah pun untuk kriteria tersebut.
Retweeted by cik eyka
serious talk, im so jealous tengok orang yang dah menjejakkan kaki ke tanah suci Mekah even umur mereka still young.
Retweeted by cik eyka
bila kita terima seseorang, siapapun dia dulu, sekarang dan selepas ni pun kita kena terima. ikhlaskan hati kita.
Retweeted by cik eyka
Aku tak suka kalau aku tgh makan pastu ada org pandang . Nak je aku korek biji mata dia guna garfu .
Retweeted by cik eyka
The people who smile, laugh and joke around the most are usually the unhappiest.
Retweeted by cik eyka
Ajak p sekali takmo pulak 😤😤😤
Tadi bg jea..bila dah nak p tak bg pulak...😥😥😥
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for cik eyka
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?