Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

cik eyka

Betol org cakap makin tua makin hilang rasa semangat nk beraya tuπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
raya haji jea pon beriya org dtg rumah...xlalu laa gua nk lyn dduk dlm blk tgk movie pon bgus
Retweeted by cik eyka
Betul lah orang kata , Bila makin dewasa , kita akan selalu minta maaf tanpa sebab .
Retweeted by cik eyka
Saja berpura-pura macam tak kisah. Macam tak ambil tahu. Tapi jauh disudut hati, kau yang aku rindu πŸ˜”
Retweeted by cik eyka
Untung demam nie..merap apa pun dapat...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Enough is enough. Once I'm done, I'm done.
Retweeted by cik eyka
I care about you more than you think.
Retweeted by cik eyka
Don't worry about hard times because some of the most beautiful things we have in life come from changes and struggle.
Retweeted by cik eyka
Makin lama makin malas nak jaga hati orang. Bukan saja saja. Ada punca dia. Ada.
Retweeted by cik eyka
Lepak dengan member yang jenis open minded dan perangai gila-gila ni best. They don't judge you and you can talk anything and everything πŸ™ŒπŸ»
Retweeted by cik eyka
Tak faham jenis manusia yang mencuri hasil usaha titik peluh orang lain utk kpentingan dri sndri. Tak kesian anak bini ke bang?
Retweeted by cik eyka
Busuk mulut manusia dgn busuk longkang tiada beza , jenis pikiaq guna pala lutut ni pergi mampus πŸ‘Œ
Retweeted by cik eyka
Aku malas nak ambik kisah, dia nak pergi dengan orang lain ke, abaikan aku ke, nak cari aku bila perlu je ke, terpulanglah mahu jadi apa. πŸ˜‚
Retweeted by cik eyka
tak selalunya dengan diam akan buatkan orang faham . ada masanya awak perlu bersuara , luahkan segala apa yang awak rasa ✌🏿️
Retweeted by cik eyka
Aku dah cuba jadi yg terbaik, cuma jangan cuba menguji kesabaran aku.
Retweeted by cik eyka
Bila demam selsema ni nak makan apa pun tak sedap...hilang nikmat😭😭😭😭
sometimes the best way to be happy is to learn to let go of things you tried hard to hold on to that are no longer good for you.
Retweeted by cik eyka
note to self: treat them like they treat you
Retweeted by cik eyka
keep your relationship private but don't hide the fact you're in one
Retweeted by cik eyka
We waste so much time and effort into certain people and in the end they just prove to be like everyone else.
Retweeted by cik eyka
Sorry but if a guy doesn't treat you like you're a millions dollars then find someone who will because you're worth so much more than that
Retweeted by cik eyka
Bila selfie dgn bestfriend, mesti buat muka buruk dgn dia. Buruk2 pun, gambar berharga. Memang kita simpan untuk buat jadi satu kenangan.
Retweeted by cik eyka
Dalam hidup ni ada benda yg kena belajar terima. Ada benda yg kena belajar untuk lepaskan dan ada benda yg patut fight for it. So pilih lah.
Retweeted by cik eyka
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.