Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
cik eyka
Awak beruntung dpt org yg memahami, mencintai, merindui, menjagai, dan orang boleh bersabar dengan perangai awak. Susah nak cari org mcm ni
Retweeted by cik eyka
Apabila cari seseorang, carilah yang boleh terima mak ayah kita sekali. Itu yang penting.
Retweeted by cik eyka
Sudah2 la tu nk bwk mulut. Aku X cerita pekara sebernanya dah cukup baik dah.byk sgt kau pusing cerita kalau dah PLAYBOY tu mengaku jela!
Retweeted by cik eyka
Bila kau selalu dijadikan sasaran...cukup la sekadar diam...ALLAH ada mendengar tangisan...
Jangan hina orang yang x banyak kawan. Mungkin dia hanya ada kawan yg berkualiti. Tak mcm kita.Kawan ramai .Tapi time susah sorang pon xde
Retweeted by cik eyka
Beza PEREMPUAN & BETINA 😂9
Retweeted by cik eyka
Sibuk menjaga hal org sampai kau xsedar org pun sibuk menjaja kesah kau....pity on u dear...
Dear brain, stop overthinking. I need to sleep.
Retweeted by cik eyka
Those 'dulu buruk, sekarang cantik' pics which went viral...are actually 'dulu tak reti make up, sekarang pro' imo
Retweeted by cik eyka
kain awk dah rabak tapi buat xnampak... kain saya baru berlubang sikit awk dak kecoh..😒😒😒
Kalau hang nak bahagia jangan dengki kt org....
Tak lawa dapat pakwe handsome orang mengata, tk handsome dpt makwe lawa pun orang menagata, melayu ni dengki betul. Tk boleh tgk org bahagia
Retweeted by cik eyka
"Walaupun pasangan tu belum kahwin. Jangan la kacau memang la jodoh ditangan Allah tapi mereka pun ada impian nak berkahwin"
Retweeted by cik eyka
Immature love says 'I love you because I need you.' Mature love says 'I need you because I love you.'
Retweeted by cik eyka
Sejak ada whtsapp call , makin susah nak stalk orang. Confirm tercall. Lagi teruk bila orang tu sempat angkat.
Retweeted by cik eyka
Mama kata jodoh tu selalunya yg berlawanan perangai dengan kau. Once kau jenis yang panas baran , maybe jodoh kau tu seorang yang penyabar 😅
Retweeted by cik eyka
Disebalik senyum dan tawa, seseorang insan itu mungkin dilanda kepahitan dan kekecewaan yang tidak diketahui orang lain.
Retweeted by cik eyka
" bila selalu berada di atas , mereka lupa memandang ke bawah .. " manusia .
Retweeted by cik eyka
Jgn Salahkn 'Org Ketiga' Kalau Relationship Putus Ditengah jln . Logiknya . 'Tetamu' Takkan Masuk Rumh Kalau 'Tuan Rumah' Tak Bukakan Pintu.
Retweeted by cik eyka
"Pulangkan lah hati kita tu. Kalau tak nak, ada orang lain nak."
Retweeted by cik eyka
😆😆�nA2C
Your taste in music represents what your mood would sound like if you could hear it.
Retweeted by cik eyka
"Im in blue" tu maksud dia "aku rasa sedih". Blue = sadness. Dahla tak faham english pastu otak kotor pulak. Cakap bodoh kang marah.
Retweeted by cik eyka
SEKARANG BETINA RAMAI MELEBIHI PEREMPUAN..BTULLL TAKK NOKKSSS?
Retweeted by cik eyka
in progress to delete you in my life..
Retweeted by cik eyka




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue