Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

cik eyka

Why must you throw away your old friends after you found new ones ?
Retweeted by cik eyka
Sape jenis baca mesej whatsapp dkt notification bar dulu baru decide nak reply ke reply lambat ke taknak 'read' langsung ??? J U J U R
Retweeted by cik eyka
"Nak makan kat mana ?" One of the hardest questions, ever 🖐😑.
Retweeted by cik eyka
Please betulkan typical minded kau. Jangan mudah² menilai orang dari segi pakaian dia.Nak tanya! Kau tuhan ke nak menilai iman seseorang?
Retweeted by cik eyka
Orang perempuan ni kalau merajuk, engko takpayah beria nak pujuk sweet bagi bunga. Bagi je makanan kegemaran dia. Meyerongin le dia. Simple
Retweeted by cik eyka
Kawan yang paling ramai yang kita pernah ada masa persekolahan je. Lepas tu kau akan rasa alone and always alone 😔
Retweeted by cik eyka
Majlis kahwin orang lain aku tak pergi takpe, asalkan aku taknak miss majlis kahwin kawan baik aku. Kalau boleh nak jadi pengapit 😂
Retweeted by cik eyka
Tanda kau dah dewasa dan matang kau tak akn fikir soal cinta. Buto ckp ja kau penat bercinta sebab selalu dikecewakan. Takpun tak laku. Huhu
Retweeted by cik eyka
Rilek ah, nak buat parents proud tak semestinya dengan pelajaran tau. Find something that can make them happy. It might be something else.
Retweeted by cik eyka
Ice cream sandwiches with Krispy Kreme donuts.
Retweeted by cik eyka
Umur paling terbaik untuk kahwin ialah bila sampai jodoh kawin la tak kira umur berapa. Geram pulak aku.
Retweeted by cik eyka
Indahnya perancangan Allah 💕y
Retweeted by cik eyka
Banyak-banyak sorry, sorry apa yang paling sakit hati? "Sorry, the number you dialed is not available, please try later."
Retweeted by cik eyka
kita manusia tak pernah puas dengan apa yang ada . kadang sampai jadi dengki pun ada . nasihat untuk diri yang jahil ini .
Retweeted by cik eyka
God has perfect timing; never early, never late. It takes a little patience and faith, but it's worth the wait.
Retweeted by cik eyka
My mom told me: "Kena hargai apa yg ada didepan mata, sebab orang baik tak datang selalu. Dan jangan cari yang sempurna, takkan jumpa."
Retweeted by cik eyka
"Umat akhir zaman, melayan kawan lebih dari ibu bapa"😭
Retweeted by cik eyka
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.