Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
cik eyka
orang lain pun couple beb, tapi takdak lah hari hari post gambar beromen kt moments, menunjuk sangat, kang kena tinggal, melalak tak sudah.😒
Retweeted by cik eyka
Masa raya, kalau orang tanya, Bila nak kahwin? Kau jawab senang je, saya kahwin bila suami makcik kahwin lagi satu. Comfirm dia senyap.
Retweeted by cik eyka
When Allah said "No" , no one can say "Yes" .
Retweeted by cik eyka
"I wake up, and you're the first thing on my mind."
Retweeted by cik eyka
I always complain about not having enough sleep but when I have the chance to sleep I stay up watching series or rethinking my life
Retweeted by cik eyka
no means NO except if you are offering me food and I say no then I actually mean yes but I say no bc im trying to be polite
Retweeted by cik eyka
Kadang-kadang kau tak nak pun duit raya tu, tapi kalau nak bagi apa salahnya. Kita tak meminta. Kalau bagi, alhamdulillah. Tak bagi, 😑.
Retweeted by cik eyka
Orang tua pernah kata, jangan manjakan pasangan kau dengan harta. Takut bila kau tidak berharta, dia mula gelap mata. Ketika itu, padan muka
Retweeted by cik eyka
Sampai satu tahap . Kau berhenti mencuba . Sebab kau rasa tak berbaloi .
Retweeted by cik eyka
dia tak tunjuk dia sayangkan kau macam laki lain. dia tak pandai ambik hati kau macam laki lain. tapi dia nk tnjuk yg dia lain dri yg lain.
Retweeted by cik eyka
Aku punya romantik aku tidak tunjuk pada semua, cukuplah buat kau dan aku sahaja yang rasa.
Retweeted by cik eyka
Manusia sekarang kata 'terima seadanya', tapi sebenarnya tidak. Sbb 'seadanya' yg mereka maksudkan bukan seperti apa yg kita bayangkan.
Retweeted by cik eyka
Perempuan kalau pack balik raya, serupa nak duduk sebulan kat kampung tu.
Retweeted by cik eyka
Moga segala letih, penat lelah kita diganti bahagia. Allah tahu kita berusaha keras. Dia tahu segalanya.
Retweeted by cik eyka
Please don't let the way someone has treated u affect the way u think of yourself. You're great & don't deserve to be sad over shitty people
Retweeted by cik eyka
Melayu atau Cina kalau dia nak tipu dia tipu juga tak perlu nak salahkan sana sini. Tengok diri depan cermin dulu #LowYat
Retweeted by cik eyka
Nanti jgn lupa masuk dlm buku teks sejarah form 5. Peristiwa 13 Mei berulang kembali krn seketul phone. Tarikh tak sama tak pa. Leh kencing
Retweeted by cik eyka
Raya 2015 ni aku nak hidang wifi dgn hotspot atas meja, weh orang zaman lani bukan nak makan kuih sangat. Semua pakat dok main iphone
Retweeted by cik eyka
Bila kau perlukan orang tu kau kemain baik . Siap merayu bagai . Bila dah tak perlukan , kau campak , buang orang tu macam sampah je . Eyy.
Retweeted by cik eyka
"Bercinta, biar nampak macam kawan. Taknak show off sangat" 😏
Retweeted by cik eyka
"Sebaik-baik hadiah untuk orang yang kita sayang adalah doa."
Retweeted by cik eyka




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue