Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Rico Dzeko
270 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
loveyoufather :* ({})
happy birthday ya yah yg ke 51 th:) semoga panjang umur nya,dimurahkan rezeki nya, menjadi imam yg baik bagi mama dan kami anak2mu:)loveyou
FPAR • 3 april 1999♥
Sayanggifaaagendutt♥☺
Kalo lagi manyun kyk si farah sihh :v ({})
@dzeko_w sori bro banyak sparing juga kite -_- abis liburan aja gimana ;)
Retweeted by Rico Dzeko
Listening :The Script feat William - Hal of Fame
orang mah kasih kabar kek gtuh , ini mah gk tau kemana -_- kasih tau kabar nya gmana pun cara nya !!
Emng cuma Farah Rachma doang yg cantik ^^ :* :*
J.P.S {}♡♥ :*
Best Song Ever♡
Happy Anniversary Farahhku :) semoga makin langgeng yaa sayangg :) :* love youdera forever and until end ({}) :) :)#ifaadays
Harga BBM Naik kemaren janji nya gk mau naikin takut rakyat sengsara -_- #SalamGigitJari #salam2ribu
Happy Father's Day !! tetap Menjadi Ayah yang selalu Membimbing Anak nya Menjadi Anak yang sholeh & Sukses Masa Depan nya ({})
enggak jadi masuk UI , Karena Tingakatan jurusan yg mau dipilih cuma Sampe D2 . Bismillah Coba Gunadarma Sama UIN . semoga Lulus :)
Justin Timberlake - Mirorrs
Taylor Swift - Back To December
Taylor Swift - Shake It off
I'm sorry, I'm not perfect but I get make you smile & happy ^^
"Dear God the only thing I ask of you is to hold her when I'm not around when I'm much too far away #AvengedSevenfold"
" Baby you're all that I want, when you're lyin' here in my arms. I'm findin' it hard to believe, we're in heaven #BryanAdams"
Hal yang Paling Suka Saat Berdua Denganmu, Mendengar Cerita Darimu :) @DzeraRara
Putih Abu-Abu itu Tidak Terisahkan Oleh Cinta .
life is a choice and I choose you :) @DzeraRara
cieeeeee ava nyaa :* :* @DzeraRara
yaallah Real Madrid kapan Ke Jakarta, When you visit Indonesia? @realmadriden
Malam ini, The Italian Champions "Juventus". ISL Stars vs Juventus FC Live Pkl 19.00. Kick Off Pkl 20.00 di @Official_MNCTV. #JuveINA14
Retweeted by Rico Dzeko
"Seperti yg pernah kamu bilang far ' 'forever and ever Until End :)"
FOKUS: Formasi 3-2-3-2 Ala Barcelona, Akankah Berjalan Efektif? - bit.ly/X0X49z | M: bit.ly/X0X2yp pic.twitter.com/jxnMpR8qYX"
" You are always on my mind Far :)"
" Timses: Kami Tuntut MK Tetapkan Prabowo-Hatta Menang 54% bit.ly/1ullx3Y pic.twitter.com/b7G43RaWP8"
MK Gelar Sidang Perdana Gugatan Hasil Pilpres bit.ly/1ullvt9 pic.twitter.com/ForrMOrfui" Wotta Pasti menang .