Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Dwi Yulia Istiyanti
796 followers
Oyi "@songgg_: Emyu ngene ngene ae yes"
Training has just finished at Säbener Straße. Concentration for Sunday is high. #FCBSGE pic.twitter.com/MkyfinY2Xs
Retweeted by Dwi Yulia Istiyanti
In the 85 #Bundesliga games between the two teams, there have been 45 wins for #FCBayern, 20 draws and 20 wins for Frankfurt. #FCBSGE
Retweeted by Dwi Yulia Istiyanti
"@LifeFacts: Life is too short to stress yourself with people who don’t even deserve to be an issue in your life."
"@Madrid_Indo: #LaLiga Athletic Bilbao vs #RealMadrid. Senin (3/2) dini hari pukul 03.00 WIB live di RCTI & StarSports. #halamadrid"
UB *prokprokprok"@infoUB: Besok nnton final Basket LIMA East Java Converence UB vs UBAYA sama sapa yaaa hmmm........"
"@AndovidaLopez: Everybody wants to stay alive. But not everybody really lives."
Ilucinatinya ernest emang songong haha
"@Fredd_Setiawan: RIP Luis Aragones , (Campeone euro 2008) espana"
You know life is worth the struggle when you look back on what you lost and realize what you have now is way better.
Retweeted by Dwi Yulia Istiyanti
Ini @kemalpalevi sama @indrawidjaya ngadain talkshow nanti jadi apa ya:')
Follow ig aku muf;)"@Mufti_19: Spaghetti ala rumah :d instagram.com/p/j3dBuRMGMP/"
"@BelajarPerancis: When troubles come and my heart burdened be | Quand les problèmes viennent et que mon coeur se leste"
Fade Into Darkness (Vocal Radio Mix) by Avicii — path.com/p/3BG7Uv
Welcome February. Sebentar lagi mama ulang tahun barengan sama ulang tahun balikpapan xo
Sheilaaaaa:O"@Choirunn_: mas kost ??? "@sheilakusumap: sadarkan aku tuhaaaan malam ini aku terlalu falling in love dengan masnyaaaaaa oh men
Semangat bang! sukses IMKaltimnya yak;;)"@JokerAdvocate: Dari kemarin malam dan sampai sekarang baru selesai editing video nya :')"
Jadi mesti gimana kak?;; @cherish_aurora: Kalo mau ngelupain seseorang janganlah dibencii~ makin nga bisa dilupain ntar wkwk"
Udeh semalem ketemuan di plaza kebun sayur-_-"@cherish_aurora: Gayamuu kayak pernah ketemu :p @dwiistiyanti: Miss ya too @JaredLeto: GOODBYE