Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
Raisa Tamara
194 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Malam jumat ? Wow
Manuk ge di heotan malik ngaheot, ai kamu naha beut di heotan teh kalahkah acuh kitu? Kurang KROTO sugan ? :')
Retweeted by Raisa Tamara
Pret @joseph_devian: Cakor naon atuh, sini cium sendiri kaki abdi teh bauna wangi-_- "@RaisaTMR: @joseph_devian babaturan sakola nu sok
Kok bisa :( @sendyArdian: Salah mention ka :)) RT @RaisaTMR: @sendyArdian babaturan sakola nu sok bau kaos kaki saha
Kamu kok cantik :( @prestasyacikita: Ngapa mba?haha"@RaisaTMR: @prestasyacikita babaturan sakola nu sok bau kaos kaki saha nyaa ? yuk follo
Retweeted by Raisa Tamara
Nu aya naon atuuhhhhh@NaziKuchiki: teu aya,... RT @RaisaTMR: babaturan sakola nu sok bau kaos kaki saha nyaa ?"
1X1=1 ti SD nepi ayeuna teu poho poho , apalagi sama kamu , aku ga bakalan poho meskipun udah tua :* *metkararawin*
Retweeted by Raisa Tamara
Ngalamaaan » @ragiljunianti: Karena kelekna baseh jeng bau iyuhh "@RaisaTMR: @ragiljunianti abah naros yeuh, kunaon sih baju P
Makaciih ;) @IlkomC: karena kamu cantik :* @RaisaTMR: @IlkomC abah naros yeuh, kunaon sih baju PSAS pelajar na kele
Aselina :("@RaisaTMR: @DonnyOFC malam minggu na luhur kasur ? Follow @BarayaSunda2 yaaaaa ;')"
Retweeted by Raisa Tamara
Daftar heula panjat pinang bro, kumargi ieu hadiahna motor jeung mobil di gantungkeun di luhur #infomudik
Retweeted by Raisa Tamara
Aa, adik sayang ka aa :( | iya adik aa, juga sayang | jadian yu a :( | goblog sia nyekil ka lanceuk ! |ih atuuh aa muwah :* | *pret*
Adik,awewe adik geulis euy, jeung aing lah | AA ЅΙΑ GOBLOG NING :(
Retweeted by Raisa Tamara
Jadwal make calana, senin sampe rabu celana panjang, kamis, jumat pake celana pendek , sabtu minggu bubuligiiir :=D
Retweeted by Raisa Tamara
Bobotoh berduka ! Semangat terus kanggo persib :')
Retweeted by Raisa Tamara
Persib anu aing ! Kabogoh aing jor kop mere jeung sia lah ! #persibDay
Retweeted by Raisa Tamara
Wilujeung netepan lohornya dulur dulur urang sadayana ...
Retweeted by Raisa Tamara
PUTUS biasanya disebabkan karena masalah yang sepele dan biasanya oleh rasa saling curiga.
Retweeted by Raisa Tamara
yuk follow @BarayaSunda2 biar wawasana kamu makin EHM :*
Bere BEHA heula meh jadi awewe @dheperawk: Ah embung admin na lalaki, teu resep lalaki urng mah :(( RT @RaisaTMR: @dheperawk Hayu follow
Warga tasik-ciamis-jawabarat hayu follow @BarayaSunda2 :')) (via @RaisaTMR)
Retweeted by Raisa Tamara
Warga tasik-ciamis-jawabarat hayu follow @BarayaSunda2 :'))
Hayu follow @BarayaSunda2 acara tambah kesel we :'))
Follow yuksss » @BarayaSunda2 Aduh ieu lebaran geus kanu 3 poena can meunang ceban ceban acan :(
Aduh ieu lebaran geus kanu 3 poena can meunang ceban ceban acan :(
Retweeted by Raisa Tamara
Hanas meuli baju bedug 5 setel , ieu kalahkah areweuh :( nyaho kieu moal meuli baju bedug :(((((
Retweeted by Raisa Tamara
Musingkeun )))): *ngacakngacakkueh*
Retweeted by Raisa Tamara
Follow gais » @BarayaSunda2 Orang bodoh, orang pinter sarua aja ! Sarua daharna via sungut lain via PATH ))':
Pokokna di tanggal 1 sawal ieu teu kaop amprok ka imah dulur hantem we di paksa dahar (:
Retweeted by Raisa Tamara
Dahar teu di up loadkeun kana PATH teeh asa teu dahar :( anu teu dahar ngaplod poto dahareun kana PATH asa dahar (:
Retweeted by Raisa Tamara
Orang bodoh, orang pinter sarua aja ! Sarua daharna via sungut lain via PATH ))':
Retweeted by Raisa Tamara
Sibeungeut make alteko dulu biar kulit makin kencang dan kusam :') #barayasunda2
Retweeted by Raisa Tamara
Atos tadi ku alteko meh tereg garing @fajriiqbal29: Balur ku balsem min saalohRT @BarayaSunda2: Ari ateul mah ulah di garo bisi ngalobaan ,
Retweeted by Raisa Tamara
Ngagondrongkeun si ude :( @ArisAbdurrahman: Ngabodasan si aurel. .:((( "@uyuhanbanget: hirup mah gampang, nu hese mah _________ #uyuhanin""
Persatuan Sepakbola Indonesia PT PBB disingkat jadi Persib, Persib mah nu RAKYAT!
Retweeted by Raisa Tamara
Sakiti pacar anda sebulum anda di sakiti oleh pacar anda sendiri !
Heeuh naon anu lucuna nya ? :( "@isAlliaBE_: Naon nu lucuna RT @sidraaMS: Lucu ih @isAlliaBE_: Kieu-kieu teuing kahirupan sorangan !!!"
Retweeted by Raisa Tamara
Pengen kulit kencang ? Awet muda ? Menghindari timbulnya jerawat ? Pake alteko coy , di tamaskeun keun rutin tiap peuting .. #tips
Retweeted by Raisa Tamara
Gigi anda cepat patah ? Bolong ? Ga usah kumur kumur pake listerin ! Anda cukup kumur kumur dengan alteko sesudah makan rutin #tips
Retweeted by Raisa Tamara
Kaki anda kekeongeun ? Bau cokor ? Beuh eta mah eweuh tipsna .. Geus hese euy , geus keturunan eta mah ! Hampura we eweuh obatna #tips
Retweeted by Raisa Tamara
Good night winner @mynameisaldieee: Morning losser @evettgo: Wake up n keep movin' haters!! Spit it out that you hated all peeps"
Terus masalah buat kamu ? Paseaa yu :( @Akunsindir: Suka nya udah lama tp gaberani nyatain.. kasian"