Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Randika Ramdhanio
110 followers
Panas. Macet. Sembunyi di dalam rumah. Maen PS (y)
A winner is someone who recognizes his God-given talents, and works his tail off to develop them into skills.
Retweeted by Randika Ramdhanio
Excuses are useless. — Results are priceless.
Retweeted by Randika Ramdhanio
Sorry-sorry kayak lagu suju aja dah :/ iya-iya elaah canda ombreh @dikmprt : @neniptr iya gue tau. dari dulu level gue
Retweeted by Randika Ramdhanio
Rodok jleb. Aku ero gak niat ngono tapi lek ojobku moco yo iso diemplok kon
The only way to maximize potential for performance is to be calm in the mind. -Brian Sipe
Retweeted by Randika Ramdhanio
Nonton tinju cek kuat
CJ McCollum working on a big game (18pts) as @trailblazers & @utahjazz are locked in a good one in crunch time @NBATV pic.twitter.com/gZOaGKJh4F
Retweeted by Randika Ramdhanio
Piye? Enak bolos to?
Happy birthday @ronaldpje @pelitajayabball! May God give you a better year for you & getting a lot of success! pic.twitter.com/adhNp1lUli
Retweeted by Randika Ramdhanio
sotoy lu kyk pernah ke malang aja haha RT @neniptr: Kirain pohonnya ditebang/? Tapi emang iya juga sekarang di malang jarang pohon. "dikmprt
pohonnya sih tetep tapi motornya makin banyak RT @neniptr: Mungkin karna banyak pohon yang ditebang oleh manusia tak bertanggung jawab/G
Louis van Gaal will hold a meeting with his staff. He'll also be guided around Carrington. Tomorrow, he'll be presented to the media. #MUFC
Retweeted by Randika Ramdhanio
tapi malang sudah tak sedingin dulu/? RT @neniptr: Owh lu malang ya? Iyadeng kalau malang mah emang dingin wakakkaa "dikmprt
Owh lu malang ya? Iyadeng kalau malang mah emang dingin wakakkaa "@dikmprt: dingin kampret. Gue nafas sampek berembun woy RT @neniptr:
Retweeted by Randika Ramdhanio
dingin kampret. Gue nafas sampek berembun woy RT @neniptr: Segitu mah gadingin -_- manja nih cowo /? "dikmprt: dingin weh suer
dingin weh suer RT @neniptr: 18 derajat mah panas eoh "dikmprt: 18 derajat celcius. Adem e gak sante"
18 derajat celcius. Adem e gak sante
Never make excuses. Always wake up with a smile knowing that today you are going to have fun accomplishing what others are too afraid to do.
Retweeted by Randika Ramdhanio
Champions!!! Champions!!!! Champions!! Congrats Germany!! pic.twitter.com/Tufbdeu4tY
Retweeted by Randika Ramdhanio
njir seolhyun bikin gerah haha RT kpopers_family: AOA's 1st Photobook "AOA's Hot Summer" preview pic.twitter.com/jfJ6XV8x3h
Jerman jadi Negara Eropa pertama yang menjuarai World Cup di Benua Amerika pic.twitter.com/WOoBmBXKVy
Retweeted by Randika Ramdhanio
Sometimes losing a battle helps you find a new way to win the war.
Retweeted by Randika Ramdhanio