Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Diki alamsyah

268 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Om rossi memang kerenn
Angan-angan sebelum sekaratul maut.
Retweeted by Diki alamsyah
Daun yg jatuh tidak pernah membenci angin.
Retweeted by Diki alamsyah
tunnggu aj sampai mati...!
Do not follow my life....
Entah tak tau menau awak ni bukan anak motor "@diahsantrii: @Dikialamsyah3 engalahh yolah,mcam mano road race bengkalis lam? Lancar?"
Ni baru bukak twitter, maklum kalau BB dah rusak ni "@diahsantrii: Lamo tu dah (˘˘̯) "@Dikialamsyah3: Haha dah sembuh dah haha "@diahsantrii
Haha dah sembuh dah haha "@diahsantrii: Olok-olook alamnya sakit;;) @Dikialamsyah3 {}"
kemak jugo tak be BB ni
Oke sip"@DesiiWahyuni12: haha ok RT@Dikialamsyah3 Jangan php ajee jadi lah hahahaha "@DesiiWahyuni12: Trimkasiih alamtarokai kwkww amaantuu
Jangan php ajee jadi lah hahahaha "@DesiiWahyuni12: Trimkasiih alamtarokai kwkww amaantuu"@Dikialamsyah3: @DesiiWahyuni12 Happy birthday des
Alahmak sado lam sadoo cewek oang tuu
RT" @bercandain: *lagi milih-milih sendal*"
Senyum tidak selalu berarti bahagia terkadang dalam banyak hal aku lelah menangis ."
CN=carton network @cumannanya: #cumannanya Channel TV Fav mu?"
Sabo sabo sabo"@diahsantrii: @Dikialamsyah3 iyaaa,pengen cepat kesano ha."
Aa okee lahh"@diahsantrii: @Dikialamsyah3 kalau usu ke sano,usu cubo terai hee"
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Diki alamsyah
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?