Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Diki Adzha

Tuhan, setiakanlah cintaku, sejahterakanlah keluargaku, dan mampukanlah aku membahagiakan Ibu dan Ayahku. Aamiin
Berakit-rakit ke hulu Berenang-renang ketepian ;( Mantan udah ke penghulu Gua masih sendirian ;(( 😢😭
Mending malam mingguna ngerjakeun tugas
Pemerintahan kab. Tasikmalaya th ayeuna mh lolobana benta tapi teu nempo. fb.me/19oUd1OYT
Berjuang terus, bismilah..
Alhamdulilah acara hitana lancar
Gadang lanjut terus...
Duh kalah ka pegat hujan di pom mini sodong
Lamaran gs siap, mudah mudahan bisa ka tarima...amiin
Selfi deui we meh sigah jelema ayeuna 😁😁
Selfi heula meh kawas jelema 😂
Ari nyai sehat? 😁😂
Aya kacilakaan di lemur mani parah, heg kamari gs aya nu maot ayeuna aya nu cilaka.. Moga moga teu nanaon #amiin
Siapa Penyebar Kabar Hoax Orang Gila Penculik Anak? fb.me/BtpRt7eg
Ini titik jenuh dimana gua merasa cape sama apa yg gua rasain, entah gua ini bodoh tolol bego dongo atau apa yg... fb.me/8raUCExS3
Da die angah usum culik, Si culik na bobolohoan aisugan, Pura2 gelop, demi mendapatkan sagelepok uang, :(... fb.me/6pBChlm9C
Pdhalmah apa apaan atuhlah nyulik budak batur, butuh budak? Kari nyieun olangan bisa mereun atulah ;(( :D 😂
Aya kitu nu kangen ka urang teu nya...haha
Ngopi heula meh kokoh dan tangguh bray
Boga benget goreng patut tapi boga ninja narempel we awewe geulis th bagoyy th :'((
Bagaimana pendapatnya gaes? Didier Drogba: Saya siap bermain di Persib bersama Essien bila Persib menginginkan saya!
Wilujeung Milangka Maung Bandung yang ke 84 tahun, kami disini tetap setia untukmu Pangeran Biruku.
Nyeri pundakk euyy :( mungkin karena terlalu berat memikul beban penderitaan hidup kali yah :v :v Efek ngalebok... fb.me/5UWSURdVA
Masih aja ada TAWURAN PELAJAR, padahal udah gak jaman, STOP TAWURAN PELAJAR gaes, Gak Ada Gunanya. Malah... fb.me/8QNlgRcah
Rasa cinta teu bisa dipaksa, datang saayana tanpa dipenta:" Tong ngarekayasa, da hate mah teu bisa direka-reka:')
Paribasa kalo nembak cewe sok di jawab kieu "kamu mah terlalu baik buat aku" cing percaya gaes isi hate nu... fb.me/1KonT8mU8
JAUHI NARKOBA DEKATI MAMAH MUDA 😁
Pernah teu dak maraneh dina aya karamean, loba batur, loba hiburan di sekitar, tapi tetep hate maneh ngrasa sepi... fb.me/wr6NKTNN
Banyak jelema ngomong " Aku mah cari yang tulus bukan yang mulus" Waduk tah ah anger we di bere nu goreng patut... fb.me/5xgVZ5j8d
Paduli teing masing rek di pikangewa ku unggal jalemage enjoykeun we da moal matak liang irung pindah kana gado ath euy.
Pulsa oh pulsa, ker sakarat tereh innalillahi.. 😁😭😭
Duh mati lampu batre hp low deuih
Budak jaman ayeuna mh ripuh ku cinta lain kusabab ngabantuan kolot di imah.
Rasanya pengen mati saja 😖
ON THEBWAY TARAJU deuunwe kagok lah
Hal yang paling belegug ialah ketika parasmanan nyokot daging sapi panggedena, ai pas di dahar laja 😭
SOK PERSIB GEMPUR BORNEO TH LAH KAGOK HANCURKAN
Lamun anu teu baroga kabogoh alias teu boga pasangan atau sering di sebut eumm euhhh euhh apayah..?,|| JOMBLO !!... fb.me/Oi9Fgi3t
Pacaran? Cinta? Hehe aing poho dengan kata eta :'( dan ingin sare pas ngarenge na :((
Hujan semoga membawa berkah.
Nu ngarasa islam hayu jum'atan gays, kecuali ukur ktpna hungkul islam th. #
Aduuh persib kebobolan satu kosong, tetap optimis persib pasti bisa membalasnya....amiinn Go persib gooo.... #PBFCPERSIB
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.