Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Diki Adzha

Tamah teuing kesel we 😁😁
Batur mh mantai ieu mh kalah cicing, da teu boga duit ..😒😒#haseumum
Hyang ulin ari keuangan mni sareseut kieu ieu th duhh...
Tgl 24 pas malam takbiran All personil toko di full mantap jiwa 😵
Gadang enya ge isuk gawe bagean pgi...😁😁 Nikmatin aja lah
Gawe ku gawena Gajih pas-pasan jaba can loba potongan adeuhh,,balangsak nu aya kumaha rek lebaran duit beak..parahhh
Tarawehan pertama th kalah di toko, Sedih euy. Teu cara tahun2 ka tukang bisa saur & buka puasa jeng keluarga ayeuna mh dilemur batur..
Kuota teu boga, maenya saban rek internetan kudu cicing dekeuteun toko.. Da hyang wifian.. 😁😂😁
Dunia emang kejam..
Tunuh keneh bray, sare deui we ah..ha
Moal aya nu ngucapkeun kitu ieu th wa..
harapan terbesar dalam hidupku adalah ingin membahagiakanmu ibu. Dan sekarang awal mula anakmu ini berkarir dan... fb.me/1Ux0J9XzC
bu, tetaplah tersenyum untukku bu. jangan ada lagi tangis kesedihan yang membasahi wajah cantikmu. aku akan berusaha utk membahagiakanmu
Selangkah lagi mencapai tujuan, semoga lancar ya allah...amiinn 🙏
Yang melihat profil anda fb.me/IXMVMeSH
Bismilah masih perjuangan dan doa — traveling to Cicaheum, Jawa Barat, Indonesia
BANDUNG - TASIK - SODONGHILIR sekarang sudah menjadi seperti jalan ke kamar mandi..haha
Tuhan, setiakanlah cintaku, sejahterakanlah keluargaku, dan mampukanlah aku membahagiakan Ibu dan Ayahku. Aamiin
Berakit-rakit ke hulu Berenang-renang ketepian ;( Mantan udah ke penghulu Gua masih sendirian ;(( 😢😭
Mending malam mingguna ngerjakeun tugas
Pemerintahan kab. Tasikmalaya th ayeuna mh lolobana benta tapi teu nempo. fb.me/19oUd1OYT
Berjuang terus, bismilah..
Alhamdulilah acara hitana lancar
Gadang lanjut terus...
Duh kalah ka pegat hujan di pom mini sodong
Lamaran gs siap, mudah mudahan bisa ka tarima...amiin
Selfi deui we meh sigah jelema ayeuna 😁😁
Selfi heula meh kawas jelema 😂
Ari nyai sehat? 😁😂
Aya kacilakaan di lemur mani parah, heg kamari gs aya nu maot ayeuna aya nu cilaka.. Moga moga teu nanaon #amiin
Siapa Penyebar Kabar Hoax Orang Gila Penculik Anak? fb.me/BtpRt7eg
Ini titik jenuh dimana gua merasa cape sama apa yg gua rasain, entah gua ini bodoh tolol bego dongo atau apa yg... fb.me/8raUCExS3
Da die angah usum culik, Si culik na bobolohoan aisugan, Pura2 gelop, demi mendapatkan sagelepok uang, :(... fb.me/6pBChlm9C
Pdhalmah apa apaan atuhlah nyulik budak batur, butuh budak? Kari nyieun olangan bisa mereun atulah ;(( :D 😂
Aya kitu nu kangen ka urang teu nya...haha
Ngopi heula meh kokoh dan tangguh bray
Boga benget goreng patut tapi boga ninja narempel we awewe geulis th bagoyy th :'((
Bagaimana pendapatnya gaes? Didier Drogba: Saya siap bermain di Persib bersama Essien bila Persib menginginkan saya!
Wilujeung Milangka Maung Bandung yang ke 84 tahun, kami disini tetap setia untukmu Pangeran Biruku.
Nyeri pundakk euyy :( mungkin karena terlalu berat memikul beban penderitaan hidup kali yah :v :v Efek ngalebok... fb.me/5UWSURdVA
Masih aja ada TAWURAN PELAJAR, padahal udah gak jaman, STOP TAWURAN PELAJAR gaes, Gak Ada Gunanya. Malah... fb.me/8QNlgRcah
Rasa cinta teu bisa dipaksa, datang saayana tanpa dipenta:" Tong ngarekayasa, da hate mah teu bisa direka-reka:')
Paribasa kalo nembak cewe sok di jawab kieu "kamu mah terlalu baik buat aku" cing percaya gaes isi hate nu... fb.me/1KonT8mU8
JAUHI NARKOBA DEKATI MAMAH MUDA 😁
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.