Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
NurdiyanaAmirHashim
#babybump #7months 😍😍
Posting a rare view #nakbalikdah #GPU #ladiesforum2014
@Diana_Amir masyaAllah kak diana pengisian dalam buku ni sgt bagus! pengalaman yg diceritakan membuat diri muhasabah pic.twitter.com/rGytzpcssv
Retweeted by NurdiyanaAmirHashim
Remember Remember starting 19 December πŸ’• #CINTAILAHI by #JSpictures starring @arrifasari and yours truly πŸ˜† hopefully u'll love it, 9pm @tv3malaysia @sheilarusly_jspictures
SAVE THE DATE bakal-bakal pengantin! Festival Pengantin TERUNGGUL Malaysia kembali lagi! JomKahwin akan menemui anda 23, 24 dan 25 JANUARI 2015 di WangsaWalk Mall, Wangsamaju. Dan BERITA BAIK buat bakal pengantin, setiap tempahan pakej perkahwinan akan menerima notepad Jomkahwin (limited edition) P
Happy birthday abglong πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ may all ur wishes come true, blessed, loved and cared by important people in ur life, I'm proud to be ur sister, thanks for showing us how to be a great survivor in life and be passionate. @theamateurkooks @khairulxamir
Kipas tu I is suka πŸ’• #vintage
At the airport #brickwalls ✈ #mochaituhusbandpunya
Video sedih namanya, sebab da otw ke airport penang, alahai skjap nye kat sini, X smpat buat apa 😒😒
Malam ni in sya Allah 9pm di Masjid Jamek Sg Gelugor Penang, pakat mai org Penang πŸ˜†πŸ˜† #AimanAzlan ustaz #Fawwaz #jodoh I'm still learning, always will πŸ’•
Burdah drp Daqmie, teringat daqmie ajar Diana burdah ni time shooting filem 7Petala Cinta 😊 big impact on me at that time, congrats Daqmie πŸ’• semoga Allah balas jasa dengan kebaikan di akhirat #serudenganhikmah #pencetusummah
#ALHAMDULILLAH ! Congrats Malaysia for the big win!!! Black and yellow black and yellow 🎡🎡🎢 so now it's time for Mimbar Pencetus Ummah #duniakudakwahku ASTRO maya HD astro 135 πŸ’•πŸ’•
Touch up time πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† @mohdhabibbullah26 photo shoot session for @jomkahwin #January #comingsoon @jomkahwin
Yaayy! ! Newsflash! @theamateurkooks has start taking orders (utk area lembah klang), for now this mouthwatering dessert, strawberry cheesecake ni siapa nak dah boleh order, follow @theamateurkooks for more info πŸ˜†πŸ˜† @theamateurkooks #theamateurkooks
Jgn lupa saksikan Kembara Ilmu di @tvalhijrah114 every thusday 9pm (esok) Diana dan husband akan menjadi guest appearance utk episode #kembarailmu di Paris πŸ’•πŸ’• Kembara Ilmu mengupas tentang sunnah dlm bermusafir dan banyak lagi persoalan2 sepanjang musafir yg akan dibincang bersama ustazah @isfadia
Our homemade dinner #alhamdulillah ikan siakap 3 rasa @mohdhabibbullah26 πŸ’•πŸ’•
Alhamdulillah it's been 28 weeks, doc ckp semuanya normal, baby kurus and tinggi, mak die je yg makin membulat ni πŸ™€ doakan semuanya berjalan lancar ya? Love πŸ’•πŸ’• #pregnancy #pregnantladies
Al Aqsa Friends Society presents: #LastOttomanNewTurkey Free Entrance for All Date:11/12/2014 Day:thursday Venue:Main AUDITORIUM UIA GOMBAK ''The term moderate islam is ugly and offensive, there is no moderate islam, Islam is Islam'' Recep Tayyip Erdogan Forum : Prof Dr. Ataullah Kopansky Tuan Ha
So this is my lunch πŸ’• πŸ’• ikan pari bakar cicah air asam #bismillahirrahmanirrahim @theamateurkooks
Nak tau recipe chicken parmagiana yg nampak sedap n actually senang masak ni?? Do follow kitchen hackers @theamateurkooks 🍴🍴 #sendinglovetodearbrothers #chef and #foodenthusiast By @theamateurkooks "Chicken Parmagiana, it's so easy to make! for the 15 second video of how to make this has been pos
Do join the contest!!! πŸ’•πŸ’• By @theamateurkooks "21 MORE DAYS TO GO!! This contest is open to EVERYONE, ANYWHERE IN THE WORLD!. Submit your photos OR insta-videos of the most appetizing and creative home-cooked dishes AND hash tag #theamateurkooks. Contestants MUST describe the dish and tell us ho
My fav pasta, spaghetti aglio olio with beef jerky and mushroom πŸ’•πŸ’• skjap je siap πŸ‘ŒπŸ‘Œ #bismillahirrahmanirrahim
Harini free so sy masak nasi ayam πŸ˜†πŸ˜† #alhamdulillah #bismillahirrahmanirrahim
β€œThe (true) servants of (God) the Most Gracious are those who walk on the earth in humility, and when the ignorant address them, reply with (words of) peace.” β€”β€”β€”Β The Holy Quran, 25:63.
Alhamdulillah selesai, terima kasih dear husband yg teman n tlg amek gamba 🌹🌹