Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

NurdiyanaAmirHashim

Part 2 . Sedikit sedutan #AlHidayah2016 #Alhidayah @tv3malaysia , layari tonton.com untuk saksikan episod minggu ini atau episod2 yang lepas. ๐Ÿ˜Š Terima kasih @ustazelyasismail dan ustaz @fakhrulunic untuk ilmu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Part 1 . Sedikit sedutan #AlHidayah2016 #Alhidayah @tv3malaysia , layari tonton.com untuk saksikan episod minggu ini atau episod2 yang lepas. ๐Ÿ˜Š Terima kasih @ustazelyasismail dan ustaz @fakhrulunic untuk ilmu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Konti ikim.fm | 13 Mei 2016 . Alhamdulillah dengan izin Allah dapat kami, DJ Norhayati Paradi, ustaz Zul Ramli, @dianaamir ,@therealfafau berkongsi sedikit sebanyak pengalaman kami di Spain, kembara #ATileForSeville yang banyak membuka mata dan hati kami untuk menjadi Muslim yang 'sedar' in sha Alla
In sya Allah sekejap lagi di ikim.fm bersama ustaz Zul Ramli dan kak @therealfafau ๐Ÿ˜Š 91.5fm #ATileForSeville #mezquitasevilla . Salurkan sumbangan anda ke akaun Maybank Ukhwah For Ummah โšก๏ธ564799124590โšก๏ธ Dan layari www.ukhwahforummah.org
Moisturiser @florale_official ni best sgt, tak melekit, cepat meresap and ada bau oren (daripada orange stem cell) , nyummm! selain hanya bahan2 natural yang digunakan. . Kalau pakai make up, simply spray toner Florale dulu, bagi die meresap dgn jayanya (it wouldn't take long) pastu ratakan shj mois
LAST CALL!!! SEMINAR SYOKNYA SOLAT Secara rasminya pendaftaran secara online telah ditutup. Namun, bagi yang masih berminat, kami membuka peluang kepada semua untuk mendaftar secara walk-in pada hari seminar berlansung. Bagaimana mahu menjadi peserta walk-in? 1. Hadir ke lokasi pada jam 7.30 โ€“ 8.3
Now watching #alhidayah #alhidayah2016 @tv3malaysia @ustazelyasismail @fakhrulunic
Now watching #alhidayah #alhidayah2016 @ustazelyasismail @fakhrulunic
Sebentar lagi 1tengahari #Repost @tv3malaysia with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป โ€œ1+3? Apakah yang dimaksudkan dengan 1+3? Nak tahu apa itu 1+3, jom saksikan Alhidayah bersama Ustaz Elyas Ismail dan Ustaz Fahkrul Radzi, Jumaat ini Jam 1 Tengah Hari.โ€ @ustazelyasismail @fakhrulunic
@florale_official @florale_official @florale_official Set Kekal Segar Hilang Jeragat, Jerawat Kecut!!! 4in1 Cleanser Toner Serum Moisturizer Jangan beli 1 je. Beli 2. Satu awak, satu lagi mak awak. Haaaa.. klu dah kahwin beli 3. bagi mak mertua satu. Nak order boleh whatsapp akak. 0111328899
Salam! . Team #ATileForSeville from time to time akan share mengenai usaha pembinaan masjid di Seville di media sosial masing2 , tp utk instagram susah sikit nak crite panjang. Allahumma Yassir wa tu'assir. Esok, Jumaat in sya Allah , โšก๏ธ5.15pm-6.45pm โšก๏ธbersama @therealfafau , ustaz Zul Ramli , DJ Ya
Lepas kelas @usrah_dae #ustazahDrKhawlah buat kelas sendiri ๐Ÿ˜… . #babykhawlah #1year2months 11.05.2016 #KhawlahAlAzwar
Malaga โœˆ๏ธIstanbul (4 hours) -Transit 7 hours at Istanbul - โœˆ๏ธ 11hours to KLIA . . It was a 21 hours journey back home ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… but gladly during our transit at Istanbul, we managed to make an impromptu speech with Malaysian students, just to give them a bit of exposure about our campaign. It was a fun m
Sobahul Khayr! Let's kick start our day dengan menderma kepada pembinaan masjid di Seville Spain bersama kempen #ATileForSeville ! ๐ŸŒ™ . Hanya RM10 seorang, in sya Allah dengan istiqamah selama 6 bulan kempen kita akan berjaya mengumpul 18juta Euro yang diperlukan . Allahumma yassir wala tu'assir. Ra
#Repost @fynnjamal with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป i swear they are not as sweet as they look. haha. nakal ni sebenornya. paling riuh. cuma bila camera rolling je-- berpeluh! hahaha. . anyhow. these are my brothers: muhsin and hisham. and they are @visitalandalus. . walau pun forte mereka memang halal tours an
ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู… ูˆุฑุญู…ุฉ ุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑูƒุงุชู‡ ูˆู…ุบูุฑุชู‡ ูˆุฑุถูˆุงู†ู‡ ูˆุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ @usrah_dae membuka ruang untuk kita semua berkumpul dan menjadi jiwa berilmu! Kelas minggu ini; Tarikh : 11 MEI 2016 | Rabu Masa : 8.30-10.30pm Tajuk : Pengajian berkitab 'Hakikat Ilmu' Guru : Ustaz Hafizullah Abdul Aziz Tempat : Usrah DA'
#Repost @binamirofficial with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป Khas buat mereka yang tidak sempat mengunjungi Wangsa Walk Mall sepanjang tiga hari lepas. Harga biasa Rm129 (Size besar 450gram) Harga promosi RM99 ! Harga biasa Rm59(Size kecil 200gram) Harga promosi rm49. Door gift from Rm3.50 Percuma penghantara
#semalam little sweetheart feeling the reggae beat ๐Ÿ˜‚ . Silat+ zapin+ squat + whatever she can think of @jomkahwin #babykhawlah #1year2months #khawlahalazwar #ustazahdrkhawlah
@aisyahhazhar : no she's not!! . ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…aisyah ni tak bagi can.. . Alhamdulillah it's a wrap for @jomkahwin 11th edition, thanks to all our fabulous vendors yang bersusah payah selama 3 hari berkampung di Wangsa Walk Mall, melayan pelanggan sehabis baik dan menyediakan pakej yang terbaik untuk semua. U
Budak kecik ni nak menari jugak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @jomkahwin Last Day!!!!!!!!! Jangan ketinggalan. Vendor2 perkahwinan dengan harga promosi hanya di JomKahwin, tiada di tempat lain! . khawlah's kurung from @jovianmandagie #babykhawlah #1year2months #khawlahalazwar
@jomkahwin LAST DAY!!! Vendor2 perkahwinan dengan pakej2 promosi hari terakhir, akan berakhir malam ini! Don't miss out!! . Sebentar lagi, #Repost @binamirofficial with @repostapp. ใƒปใƒปใƒป Live update : Product Launching Madu Habbatus Sauda Asli - Bin Amir. Bertempat di Wangsa Walk Mall, Wangsa Maju. .
La Alcazar | Spain . Team kembara #ATileForSeville sampai di Spain pada waktu cuaca yg best, spring ๐Ÿ˜Š tak sejuk tak panas. The flowers are blooming. Pretty sight. Alhamdulillah. Jom bantu muslim di Spain untuk membina masjid di Seville . Kempen RM10 sebulan seorang (kalau nak derma lebih takde siap
La Giralda | Seville . Penat seharian tapi saya rasa sayang untuk tidak menyeru muslim Di Malaysia membantu sahabat kita di Spain! . Dulu muazzin akan naik ke atas minaret ini untuk melaungkan azan dgn menunggang kuda. Ada 34 tingkat semuanya. Namun kini gereja sudah dibina di tapak masjid. Bila den
@fabulousphotobooth @fabulousphotobooth @fabulousphotobooth . We are at @jomkahwin #wangsawalkmall ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Photobooth ni one of the fun way to greet our family members yang datang. Nowadays it almost like A Must! Skrg ni kami ada promotion special utk @jomkahwin , let's come over and check out our
Otw from Jb to @jomkahwin โœˆ๏ธโœˆ๏ธ Bismillah! . Don't miss out on great promotions, only at JomKahwin! Wedding vendors under one roof, plan smart with us! 6-8 Mei #wangsawalkmall #weddingfestival
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.