Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
NurdiyanaAmirHashim
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for NurdiyanaAmirHashim”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Menu of the day, asam pedas ikan merah, 1st trial alhamdulillah, tq mak @p_penangori and blog2 resipi, haha, craving ku settle, #bismillahirrahmanirrahim
@uitmpuncakalam note to self, it's not a crime to change for a better me, #sengetkepala #Allahuakhbar
Let's! In sya Allah tonight dapatkan berkat majlis ilmu #uitmpuncakalam 💕💕💕 changing for good isn't a crime 🔫🔫
Spaghetti bolognese utk mami n baby 😅😅 #alhamdulillah #myway
Esok 8am in sya Allah bersama ustaz Abdullah Khairi, Dr. Syafiq dan Diana di Selayang #dhuha
Tazkirah 15 saat ustaz Haslin final part 3, terima kasih ustaz 💕
Tazkirah 15 saat ustaz haslin part 2, jangan jadi orang jahat, in sya Allah
Tazkirah 15 saat ustaz Haslin part 1, jadi orang baik, in sya Allah
Tazkirah 15 saat ustaz Mohd Elyas Ismail
💕💕 #alhamdulillah
Sebentar lagi in sya Allah jam 9pm slot diana sbg moderator bersama dgn panelist hebat, murobbi2 ku, ustaz @haslinbollywood , ustaz Zamri mantop dan ustaz Ilyas, jemput dtg di Kg. jawa, org2 Klang dan semuanya 💕💕
Alhamdulillah selesai majlis tahlil buat maktok Zabaidah binti Ismail, semoga arwah dipermudahkan urusan di sana, we love u..
Sheikh Yahya Adel Ibrahim will be guiding us on each of the hundreds of lesson to be framed in a practical way for us to use in our own little world. We will be analysing the du'a made by the Prophets of Allah during this event, insha'allah. Invite your family and friends to the path of knowledge.
Ustazah Nabilah we love u #usim thanks dear sisters for coming, yg lelaki solat jumaat, perempuan solehah mcm awak dtg majlis ilmu, alhamdulillah, amin 😊😊
How I miss going to all these historical places #dokumentari #titianombak #indonesia #bali #walipitu #walisongo *sejarah kedatangan islam ke nusantara #Allahuakhbar Ya Rahman Ya Rahim cc : @tuannora76 @lalasharmila 😢😢
#titianombak #bali now at @tvalhijrah114 #walipitu #walisongo
#ehh let's watch dokumentari #titianombak di @tvalhijrah114 now! #walisongo *sejarah kedatangan islam ke nusantara*
Cabaran, cabaran, cabaran, dugaaaannn. .. let's sisters in sya Allah jumpe esok di #usim for our sharing session 💕 #realitikehidupan #overcome #fightstrong #muslim #
#YakultNPreggieMum #shares Drp slides Dr. Indra Balaratnam, consultant dietitian drp The Food Expert Clinic , foods to be avoided, In case u guys are wondering, Bisphenol- A ( BPA) tu air yg di simpan dalam plastik yang terbiar panas, cth letak mineral water dlm kereta and tinggal kan. 😊 take ca
Ahah! Preggy moms mesti biasa rasa heartburn @ sakit dada, nak muntah n rasa berangin je, so here are some recommendations from Dr. Indra Balaratnam, consultant dietitian drp The Food Expert Clinic, diana ambil gamba slides die je, hope it helps #YakultNPreggieMum @yakultmalaysia
Cozy. 😊 masing2 concentrate dgr talk drp fitness coach ahaha, tq Ashraf from #jomkurus cyberjaya. Pasni blh exercise dgn yakinnya 😆 @yakultmalaysia #YakultNPreggieMum #yakultmalaysia
Pagi tadi punya cerita, it was so much fun! Diana dapat prenatal massage, belajar tentang senaman apa yg diana blh buat time pregnant ni, learnt about balance diet for pregnant mothers, and most importantly, dpt share experience ni dgn other preggy moms (and also dear husband 😚) haha, thanks a lo
Alhamdulillah segala urusan pengebumian dipermudahkan Allah s.w.t, semoga arwah maktok sy, Zabaidah/Zainab binti Ismail akan sentiasa tenang dan bahagia di sana. Amin. Innalillahi wa inna ilaihi rojiun... Satu majlis yang telah lama dirancang rapi oleh @yakultmalaysia akan berjalan spt yg di rancang
Assalamualaikum, maktok diana, Zabaidah/Zainab binti Ismail telah pulang ke Rahmatullah pagi td, doakan beliau terhindar daripada seksa kubur, tenang di sana, dan dipermudahkan jalan ke syurga Allah, amin. Diana dan keluarga otw balik ke Penang sekarang, innalilahi wa inna ilaihi rojiun.
Our last day 😊😊 #filmmaking #RayaAidildanFitri