Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
NurdiyanaAmirHashim
penampakan zombie disitu πŸ˜›πŸ˜› mommy khawlah meeting with @usrahfitrah
sooo this is where im going tonight 😍 see u in sya Allah #UMP #pahang #Ladies #ladiesday #anothernightwithoutkhawlah 😒 #cryinginside 😜
balloonnsss πŸ’œπŸ’œπŸ’œ wishing u well sis @sepett_ syggg die #KasihRamadhan @tvalhijrah114 #clown
cubaan #babykhawlah besarkan mata 😢😢 pipi ade πŸ’‹πŸ’‹ #muahciked #tryharder #tryagainnexttime #matababa #clonbaba @mohdhabibbullah26
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #babykhawlah
working mommies u feel me 😒😒 esok shooting sooo stok susu utk baby βœ” Thanks @evelovemalaysia for the electric powered bp 😘😘😘 @evelovemalaysia @evelovemalaysia @evelovemalaysia #embracingmotherhood
syg #babeluna .. u have been with us since before baby khawlah was born.. u were our joy, my companion, my besties.. Allah love u more.. innalillahi wa inna ilaihi rojiun.. u're dearly missed by baba and me.. u ran to the front door when u hear baba' s back from work, u would hide and jump at our fe
#babykhawlah of the day #KhawlahAlAzwar #2months
she was my junior at #SSIJB #aspuri #highschool , and now shes my 'kakak ipar' #duniakecikje hi sis in law, mama boo @qiqakaka23 😜 be a great wife to my dear brother , complete one another, be loyal to him, be his strength,his happiness, catch him when he's falling, and i hope he'll do the same f
mommy cuba faham kenapa #babykhawlah tenung atok 😢😢
somehow after almost 1 year 🌹🌹 my dear sweet brother gave me present for my last year's bday ahahaha, love u lah @aslamamir bila die ckp nak bg hadiah maksudnya dia akan bagi okeh 😍😍😍 pakej dgn ferrero because he knw i love chocolate, hi 5 βœ‹βœ‹!!
By @9gag "NANANANA It's Batman! #9gag" via @PhotoRepost_app
tangan siapa kat belakang tu, ehehhe, sy x dpt copy poster, soo in sya Allah kejap lg kita jumpa ya student UMT 😻😻 #lets #UMT #terengganu #babykhawlah i miss u #xdekenamengena
buat projek apa tu #babykhawlah?? ehehee kiss die skit 😘😘 tq maktok n tokwan tlg jaga 🌹🌹 #KhawlahAlAzwar @mohdhabibbullah26
#babykhawlah bambam 😒 mommy kena pergi terengganu x dpt bawa baby, miss u already 😒 esok pg jumpa kita tgk paklang @fndamir nikah dgn aunty @qiqakaka23 😘😘 #KhawlahAlAzwar #salamjumaat
malam ni in sya Allah kuliah maghrib di surau AnNur Setia eco park 😊😊
nasi arab restoran Saba Setiawangsa serious sedaaaappppppp #alhamdulillah 😁😁😁😁 #recommended
family pak Rojan , Rojan tau bukan Raja @amin_idris 😜😜 shoot #KasihRamadhan @tvalhijrah114
pak Rojan dan makcik Ros dpt tajaan umrah, alhamdulillah 😒😒😒 sy rindu tanah suci jugak, nanti ade rezeki bawa #babykhawlah skali, tq #PPZ @tvalhijrah114 shoot #KasihRamadhan @amin_idris
last nite recording #tanweer topik belai hati πŸ’–πŸ’–πŸ’– #positif 😊😊 @tv9malaysia @mohdhabibbullah26 ustaz #dondaniyal #husna #faizaltahir #kuis
sama tapi x serupa , love u tq teman sy org seblah @mohdhabibbullah26 😘😘😘😘😘
baba n mommy still kat #kuis #shooting #tanweer @tv9malaysia missing my lil' lady 😒😒😒😒😒
Tonight in sha Allah at #kuis #tanweer @tv9malaysia #recording jemput dtg semua 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
mommy klua pegi shooting, #babykhawlah happy mcm ni slalu tau duduk dgn maktok 😒 #rindu #KhawlahAlAzwar
Assalamualaikum wbt. In shaa Allah. Pengajian Berkitab Usrah Suci pada setiap Selasa berjalan seperti biasa. Berikut adalah maklumat pengajian kitab kita malam ini. Kelas : Kitab Syamail Muhammadiah Tarikh : 12 Mei 2015 (Selasa) Masa : 9 pm - 11 pm Tempat : Dewan Muslimat, Masjid Wilayah, KL Ust