Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

NurdiyanaAmirHashim

#subhanAllah #DAspain #ATileForSeville #buildamosque project #learning #mezquitasevilla
SubhanAllah, i've learn a lot today, still a bit jetlag but alhamdulillah i've got to witness this beautiful beauutiful scenery with these beautiful hearts 😍 gamba ni we are at the peak of Jabal Tariq , Gilbrata, england. . This is only day 1! In sya Allah more to come #ATileForSeville #DASpain #Me
#DASpain #ATileForSeville #MezquitaSevilla
Kami team Kembara #ATileForSeville rest sekejap stengah jam sblm sambung perjalanan, tak sempat nak layn jetlag hehe, takpe alhamdulillah Allah pemberi kekuatan, tiada daya melainkan dariNya. alhamdulillah sempat iktikaf di masjid di Malaga. #DASpain #buildamosque project #MezquitaSevilla
Alhamdulillah di airport Istanbul td ade group yg bertanya tujuan kami transit di Istanbul untuk ke Spain, dan dengan mudah mereka menghulurkan bantuan pertama untuk pembinaan masjid di Seville. Pasti hati mereka lembut dan sayangkan islam 😊😊 jom berebut dalam peluang yang terbuka luas untuk anda
Our mission, mine and your mission, let's #buildamosque at Seville Spain πŸ’ͺ spread the word . Participate in building a masjid, muslims pray, you earn. - Dr. Zakir Naik
Gamba gegar pun nak post jugak sbb syg korggg!! Thanks hantar adikmu kat airport td, nana dah selamat smpai airport Istanbul untuk transit 😊😊 #ATileForSeville
Assalamualaikum wbt. In sha Allah ⚑️Kelas Usrah DA'E @usrah_dae bersama ustaz Fahmi dan Ustaz Hosnee akan bermula Rabu ini. Berikut adalah maklumat kelas kita: Tarikh : 27 April 2016 | Rabu Masa : 8.30pm - 10.30 pm Tempat : 6-2, jalan PJS 5/28, Petaling Jaya Commercial Centre (PJCC), 46150 Petal
Kami ( @therealfafau @fynnjamal @nurhelizahelmi and I ) akan jadi cameraman/ woman sendiri utk trip #ATileForSeville , selain ada lagi sorg cameraman, save maaa.. Nanti kat sana kami akan update mcm2 video utk bagi pendedahan kenapa kita perlu sama2 bantu bina masjid di Seville, Spain, beri pendeda
In sya Allah, the four of us , @therealfafau @fynnjamal @nurhelizahelmi and I will be flying to Spain this Tuesday to help them #buildamosque. The campaign is called #ATileForSeville. Alhamdulillah , projek ini akan memerlukan sokongan daripada semua rakyat Malaysia, or non Malaysian pun blh je. Kat
🌹"You do not attain true faith until you love Rasulullah saw more than your parents, children, and the whole world"🌹 You claim that you love Rasulullah pbuh??πŸ™‹You claim that your role model is Rasulullah pbuh??πŸ™‹ But hey! True love is only deep and sincere when you really know the person!πŸ˜‰ Let u
@florale_official kinda selfie ⚑️⚑️ . Let's love our skin by using a natural, chemical free skincare, soft texture cleanser and fast-absorbing serum, moisturiser and toner. Find out more by visiting our official insta acc @florale_official or contact our friendly authorised agents . #arganoil #teat
#DAinstareview #DAinstareview JANGAN PANDANG REMEH KALAU ANAK-ANAK BIASA TERTIDUR DALAM KELAS..... Ramai ibubapa yang ambik mudah bila ditanya kalau anak-anak tertidur dalam kelas. Jangan!!! Bahaya pada prestasi pembelajaran. Kalau sehari tertidur dalam kelas, tak apa lagi. Tapi kalau setiap hari
Promo!! KONVENSYEN USAHAWAN 2016 Kenapa anda perlu hadir ke KONVENSYEN USAHAWAN 2016?? Adakah anda ingin menjadi usahawan yg superb n berjaya? JOM, DAFTAR SEGERA!! #konvensyenusahawan2016
Alhamdulillah #Alhidayah #Alhidayah2016 @tv3malaysia starting now, let's watch and learn #methodkehidupan bersama ustazah @isfadiah dan ustazah Asmak Husin
Alhamdulillah #Alhidayah #Alhidayah2016 @tv3malaysia starting now, let's watch and learn #methodkehidupan bersama ustazah @isfadiah dan ustazah Asmak Husin
Alhamdulillah #Alhidayah #Alhidayah2016 @tv3malaysia starting now, let's watch and learn #methodkehidupan bersama ustazah @isfadiah dan ustazah Asmak Husin
Jaap lg #Alhidayah #Alhidayah2016 1tengahari @tv3malaysia 😊
Salam Jumaat β˜€οΈ Serikan wajah dengan senyuman Seindah pelangi selepas hujan😊 Wajah berseri bermula dengan kulit yang sihat. Jom cantikkan kulit kita dengan FLORALE dari @florale_official. Sangat berkesan untuk jerawat dan parut jerawat. Juga berkesan memudarkan jeragat! Tak percaya boleh tengok
Kami juga menyediakan perkhidmatan home cleaning 😍 #babykhawlah #1yearandamonth #khawlahalazwar #ustazahdrkhawlah
Salam 🌸 . #Alhidayah #Alhidayah2016 @tv3malaysia setiap Jumaat 1 tengahari is coming back to u tomorrow!!! Ahah topik yang sangat mendidik jiwa, of course banyak soalan akan ditanya pada diri untuk topik yg sangat best 'Banyak Jiwa Satu Hati' , akan dibincang dgn lebih mendalam bersama ustazah @isf
She is drawing a map for mummy in case mummy forget the way home #atileforseville #spain #buildamosque project #5moredays #sel2otaksedangberhubung . #babykhawlah #1yearandamonth #khawlahalazwar #ustazahdrkhawlah 21.4.16
In sya Allah i'm going to Spain next week for a #buildamosque project #atileforseville .. But this time around i'm crazily torn inside, gotta leave this little angel behind.. Huu kuatkan semangat Ya Allah 😭😭 . *any tips utk fully bf baby nak kena tinggal for a week? My mom is going to look after h
#babykhawlah naklaaa @therealfafau πŸ˜‚πŸ˜‚ #atileforseville #triptospain #letsbuildamosqueinSpain . #khawlahalazwar #ustazahdrkhawlah #1yearandamonth 20.4.16
#ustazahdrkhawlah open the floor for QnA session, grrrrr #budakbijak #clevergirl #love @usrah_dae . #babykhawlah #khawlahalazwar #1yearandamonth 20.4.16
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.