Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
NurdiyanaAmirHashim
Received a very sad news,Manja (family's cat) died last night... bersabar lah wahai hati, sabar ya dear family... setiap yg hidup pasti akan pergi...I love u manja.. ๐Ÿ˜ข will miss u
By @jomkahwin "Salam Jumaat guys โค๏ธ Kami menjemput anda semua untuk bersama sama memeriahkan Pameran Pengantin Terbesar Malaysia, JOMKAHWIN EXCLUSIVE yang bermula hari ini sehingga Ahad di Shah Alam Convention Centre. Kami beroperasi dari jam 10am-9pm dan Masuk adalah Percuma. Terima Kasih ๐Ÿ˜Š #jomk
Assalamualaikum ๐Ÿ˜„ #JOMKAHWINEXCLUSIVE sedang bersiap sedia utk anda, in sya Allah starting from tomorrow, smpai ahad (24-26hb October 2014) free entrance for all of u at SACC #shahalamconventioncentre DON'T MISS OUT! Semoga dipermudahkan mendapat pakej2 perkahwinan pilihan anda ๐Ÿ’• @jomkahwin @jomk
Bumped into our very own minister of Defence #h2O ๐ŸŒน #prayforMH370
Ferry ride of transperth #anniversary #holiday ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Allah kabulkan doa nak jumpe @lalasharmila terserempak plak td ๐ŸŽ€ By @lalasharmila "Terjumpa Kak Long Kawasan, @dianaamir.Have a safe โœˆ๏ธDee and Habib." via @PhotoRepost_app Cc; @tuannora76
Lets join the fun! Don't miss out mommy to be โ™กBy @yakultmalaysia "Poskan gambar kreatif anda bersama Yakult. Ceritakan happy moment atau experience anda semasa mengandung dan kenapa anda mahu menyertai sesi perkongsian 'Healthy & Happy Pregnancy' bersama @dianaamir. Hantarkan penyertaan anda sebelu
Alhamdulillah selesai photoshoot poster #cintailahi #jspictures #slotzehra with @arrifasari di Sri Pentas โ™ก After breakfast diana minum Yakult, alhamdulillah almost 5 months diana pregnant and bakal2 ibu taula masalah penghadaman kan?Yakult can help u solve it, in sya Allah, drink 2 bottles of Yak
Masya Allah โ™กโ™กโ™ก Sebentar lagi 3pm in sya Allah saya akan bersama2 personaliti tokoh muslimah, Dr. Robiah K. Hamzah dan Ustazah Zawiyah Hassan di presint 16 , Putrajaya #rumahkusyurgaku #bicaramuslimat
Just another 6 days to go! Dnt miss out #JOMKAHWINEXCLUSIVE 24-26 th October 2014 Lots of offers and options awaits even booth utk plan honeymoon pun ada โ™กโ™ก #weddingfestival #underoneroof #sacc #shahalamconventioncentre @jomkahwin
Alhamdulillah hampir selesai forum di #unisel #shahalam with @adibahrozail
Berkat itu dalam bahasa yg mudah yg sedikit boleh jadi cukup yg kurang pun tidak terasa. @Diana_Amir jzkk khair:)
Retweeted by NurdiyanaAmirHashim
"@HsAdekna: Suka tengok akak @Diana_Amir ^^ Taktahu kenapa ? #malamUntukSyria #kuin" Alhamdulillah โ™กโ™ก
"@eyntansakinah: @Diana_Amir sis.. kami sedia menunggu sis habis mkn sbb nak tgkap gmbr dgn sis :')" sy x baca semalam, dpt tgkap gamba?
Salam @Diana_Amir mohon RT Kempen Taja Tabung Pendidikan Iqra (TPI) sudah dilancarkan. Menaja & tonton video di bit.ly/tabungpendidikโ€ฆ TQ :)
Retweeted by NurdiyanaAmirHashim
"@cikcherah: Nak jumpa diana ameer malam ni.. so kene pulun study lah pg n ptg ni.. @Diana_Amir"tq sis โ™กโ™ก
Majlis ilmu #tamansyurga #UIAM Semoga dengan setiap saat kita menuntut ilmu yg bermanfaat, dosa2 kita yg dahulu, sekarang dan akan datang akan dihapuskan, amin
Yayyy #alhamdulillah #semuadahberpunyakecualimoderatorzaid #UIAM
Alhamdulillah reunion with my dear friends! Tonight in sya Allah 8 -11pm #UIAM Let's!
Sebentar lagi in sya Allah #kutipandana #syria #sebarkankasihsayang #kuin #insaniah #bismillahirrahmanirrahim La hau la wala quwwata illa billah, abg Afdlin x dpt hadir kerana sedang menunaikan haji
Syukran jazilan jiddan team #killiney kopitiam sg.petani, ustaz @syedkadir , @salimahabibi , @araaziz, @azizmosman, @bazliunic and team yg surprise bday dak purple ni ๐Ÿ˜„
It's my other half birthday! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Please doakan kebaikan for him and for us dunia dan akhirat in sya Allah, amin! #malamtadipunyacerita #happybirthday #love ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ€
Assalamualaikum. To all, jgn lupa dtg beramai2 ke SACC, Shah Alam Convention Centre this 24-26 October utk survey and book pakej2 perkhidmatan perkahwinan terbaik! Di expo perkahwinan @jomkahwin #JOMKAHWINEXCLUSIVE 2014, do follow their account for more info ๐Ÿ‘ฐ Do take care! Semoga urusan dipermud
After 1st day raya, semalam da makan mcm2, harini bubur nasi ikan bilis shj utk hubby ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Tq aunty @bardguttiferae kenyang sgt kitorg, awesome! #alhamdulillah tq @saifulsin utk baju raya ni , love the color
With the in laws ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜ ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู… ูˆุฑุญู…ุฉ ุงู„ู„ู‡ ูˆุจุฑูƒุงุชู‡. ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑูุŒ ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ู„ุข ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽ ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ูˆูŽู„ูู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ุงู„ู„ู‡ู ุฃูŽูƒู’ุจูŽุฑู ูƒูŽุจููŠู’ุฑุงู‹ุŒ ูˆูŽุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ูŽู‘ู‡ู ูƒูŽุซููŠู’ุฑุงู‹ ูˆูŽุณูุจู’ุญูŽุงู†ูŽ ุงู„ู„ู‡ู ุจููƒู’ุฑูŽุฉู‹ ูˆูŽุฃูŽุตููŠู’ู„ุงู‹ ู„ุข ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ุงู„ู„ู‡ู
Selamat hari raya aidiladha ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
After river cruise, mencari aktiviti ๐Ÿ˜
By @denabahrin "In shaa Allah antara waktu doa yang mustajab. Dikatakan waktu pukul 5.10 pm hingga 11.07 malam adalah wukuf di arafah. Eventhough we are not there, But we are very very welcomed to make du'a, do zikr, read quran and etc. In shaa Allah the du'a will be accepted bi iz nillAh. May Al
Jemput makan lg #bismillahirrahmanirrahim
Dah balik kg kena makan #asampedas ikan merah ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† #bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum sobahul khayr! Salam jumaat ๐Ÿ’• It's October! The month for @jomkahwin wedding festival, yayy! let's follow their ig account for more insight on what are we expecting for #jomkahwin exclusive edition
Selamat berpuasa arafah pada hati2 yang tenang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Sabtu 4 Oktober 2014 bersamaan 9 Zulhijjah 1435. Bagi mengelakkan keraguan moleknya bermula puasa pada Khamis, 9 Oktober ataupun bermula Jumaat, 10 Oktober 2014 sehingga Sabtu tersebut. Terima kasih Darul Murtadza dan mohon sebarkan! #wearemuslims #usrahfitrah
My abg tlg betul kan tudung, eheee ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š love the team for photoshoot promo expo perkahwinan @jomkahwin exclusive di galeri @kufionkanvas, lovebirds mark ur calendar! 24-26 October, at Shah Alam Convention Centre sacc โ™ก Thanks @cakebros_passionbite for ur dress, dah buat wedding dress skrg ๐Ÿ‘๐Ÿ‘mua
By @shakilaadnan "Kelas #USRAHFITRAH #29Sept2014 bersama Ustaz Muhamad bin Abdullah (Ustaz Amin) Tajuk : Dakwah-Peranan Individu pada Ummah. 8 golongan yang membantu ummah Islamiah. 1. Kebijaksanaan Para Pemimpin Setinggi-tinggi kebijaksanaan ialah apabila ia di pimpin oleh Allah s.w.t. Ini kera
Alhamdulillah selesai photoshoot utk expo perkahwinan jomkahwin exclusive di galeri kufionkanvas ,โ€ฆ instagram.com/p/tfSmnZiu23/
Photoshoot for new straits times paper with dear sis @yatthamzah ๐Ÿ˜„ sy dah tag kat gamba nama2 brand utk pakaian kami , tq sponsors!
Congrats beautiful bride @humairahtantyana and @syedshafize ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ barakAllahulakuma
"Hari ni dh masuk 6 hari saya kehilangan anak kesayangan..yg mbuat hati dn semangat jatuh..hari2 bergenang airmata mgharapkn Pertolongan Allah moga di kekuatan mghadapi ujian yg hebat ini.." -bapa Raja'na sofea saya mohon rakan2 shbat sperjuagan kite same2 buat solat hajat dan berdoa supaye adik RA
Alhamdulillah shooting selama sebulan drama #cintailahi #slotzehra #tv3 by #jspictures dah habis semalam, really appreciate all the hard work and love the team gave throughout the shooting ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜™ till we meet again ! Btw ni gamba time bday dear sis @sheilarusly_jspictures #throwback sejuta kali best!
#nowshowing pengembaraan diana dan team #titianombak #tvalhijrah di serata Indonesia menjejaki kedatangan islam ke nusantara , let's watch!
Jom mengaji #hadith40 dalam 'Jalan Orang Mukmin ' #tvalhijrah #ehhsytgksiapatu
JOM 'Jalan Orang Mukmin' with ustaz Zul Ramli #tvalhijrah sis @aidakhalida11 #yati #ikimFm #hadith40 #hadithke7 #addinnunnasihah
Mengaji with @shakillakhoriri #slotzehra #tv3malaysia #cintailahi #jspictures @sheilarusly_jspictures
Alhamdulillah learn a lot gain a lot , love! โ™ก @sheilarusly_jspictures "hero & heroin #cintailahi #zehra #jspictures #tv3malaysia gandingan luarbiasa @arrifasari & @dianaamir ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ garapan luarbiasa @jinggo_jspictures" via @PhotoRepost_app
Ada pantun rupanya ehehe tq! @davidteo99 "@dianaamir telah mengandung .Tahniah @duniasinema @migonline @metrowealth #migtalent" via @PhotoRepost_app
Ok terasa pendek sekejap #cintailahi #tv3 #zehra @butikinspirasihana