Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
NurdiyanaAmirHashim
#babykhawlah dah tido , esok pagi sambung main yay! #148days almost #5months #8th #khawlahalazwar #rinduwalaupunhariharijumpa #happiness #love #sweetdreams
Because she sleeps in all of our pictures 😎😴 #babykhawlah #KhawlahAlAzwar #ustazahDrKhawlah hehe sory syg buli sikit
Bersama model billboard @jomkahwin hye! @mohdhabibbullah26 #babykhawlah #KhawlahAlAzwar #ustazahDrKhawlah
Semua org ingat beliau kakak saya 😘😘 ehehehe open house hunting with my forever beautiful mother
MENANGI DUIT RAYA DENGAN MUDAH dari kami. Kepada 3 followers JOMKAHWIN yang bertuah anda akan memenangi RM200 setiap seorang istimewa daripada Terra Juta Event (T&C APPLY) JOM MENANG DUIT RAYA!! :- 1. Follow instagram @jomkahwin 2. Tag 5 orang rakan anda diruangan komen kami 3. Repost gambar in
Hello eblibadi!! 😘😘 #babykhawlah #KhawlahAlAzwar #ustazahDrKhawlah
Kenapa dinosaur ni comel je mommy?mana yang scary sikit πŸ˜₯ jom pegi theme park lain... @aisyahhazhar family day kat rumah ibu k? Kita dah ade maskot πŸ’ƒπŸ’ƒ #bilaacikjadidinosaur
#Repost @kumpulan_media_karangkraf with @repostapp. ・・・ @bercintaselepasnikah Jom ramai-ramai jam 7.30 malam ini saksikan forum Bercinta Selepas Nikah episod khas di Astro Oasis saluran 106. Memandangkan 10 episod mendapat sambutan hangat maka kami tambah lagi 2 episod yang ditaja oleh Takaful Ikhl
Sayyidina Muhammad, peace be upon him, told us: "The best of the Muslims is he from whose hand and tongue the Muslims are safe." [Muslim] "The best of people are those with the most excellent character." [Tabarani, Sahih] "The best of people are those that bring most benefit to the rest of mankind."
Just now #bismillah Allah mempunyai perancangan yng terbaik utk kita 😍😘 whatever happens, im grateful
#Cousins #eidmubarak #openhouse jumpa2 mcm ni setahun sekali 😒 except kalau ade family day blh gather2, till we meet again ya sisters @rosdiana_arni tasya 😘
Sorry kitorg buat perangai td uncle ainul and aunty @bardguttiferae hehehehhee terlebih durian dgn laksa
#babykhawlah lapa lagi keeeeeeee πŸ˜‚ #KhawlahAlAzwar
Harini banyak sgt open house, kitorg sgt2 kenyang, thanks semua2 bg kitorg makan mcm2 harini, it was fun meeting all of u 😘esok blh puasa lah πŸ˜„πŸ˜„
#babykhawlah #selfie 😱
The Babies Affair, coming soon at selected cinemas near u πŸ‘ΆπŸ‘Ά
Paksu #aymanhakim macamana nak tlg jaga #babykhawlah kalau awak sendiri pun.......,..
😻😻🌹🌹🌹 #theinlaws #babykhawlah #KhawlahAlAzwar #khawlahbalikkampunghalamanluasterbentang
4 ladies in Red, khawlah paling ladies πŸ˜…πŸ˜ #theinlaws #babykhawlah #KhawlahAlAzwar #khawlahbalikkampunghalamanluasterbentang
Hahaha #babykhawlah tiba2 terjebak sama petang td #goodgirl #KhawlahAlAzwar #Repost @repostapp. ・・・ Indahnya alam perkahwinan..JomKahwin? Busana : @altelia_amani Photog : @husnibaharudin MUA : @erinleola Selesai photoshoot bersama duta JomKahwin, Pn. Diana Amir & family utk Giant Billboard kami
That winning smile 😁😁😁 😘 @mohdhabibbullah26 was a fun photoshoot with Terra Juta team @jomkahwin
#Repost @intanquraisha with @repostapp. ・・・ macam sama ja...hahah an an an
#babykhawlah bangun2 sampai kedai makan πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #KhawlahAlAzwar




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue