Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

NurdiyanaAmirHashim

Tonight at 9pm @tv1_rtm πŸ“ΊπŸ“Ί Apa itu Riba???????
Ready to meet ya @ Spice Arena Penang 🌸🌸 ustaz @haslinbollywood 2pm in sya Allah ✈️✈️ #ekspodanpersidanganhalalantarabangsapulaupinang
Jom diana dan ustaz kesayangan ramai, ustaz @haslinbollywood 2pm ini akan berada di Spice Arena Penang #ekspodanpersidanganhalalantarabangsapulaupinang
Practice jalan, awak nak jalan ke lari tu... πŸ˜… budak kelam kabut #babykhawlah #ukendoit #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah 30.1.16
Taknak makanla mummy, khawlah nak diet 😷😷 #babykhawlah #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
Pandainya makan #seaweedpopia maktok die buat 😍😍 #babykhawlah #10months dah ade 6 gigi #Alhamdulillah Krupkrup Jom rasa kesedapan #homemade #seaweedpopia ni ramai2!! Mostly customer akan repeat order sbb sedap sgt, lagi2 bila makan ramai2 berebut2 ! Boleh contact/ whatsapp +6013 3282959 untuk ord
#babykhawlah happy semalam die dah dapat cousin baruuu, #Alhamdulillah congrats @shamxamir dan @safirahroseli for your first and handsome baby boy S.A , anak yg sempurna, soleh, penyejuk hati abah and mama, amin!! 30.1.16
Seaweed popia ni sedap sgtt, like seriously!! I bet org yg tak suka seaweed pun akan fall in love and makan x henti bila dah start, diana dah order 1 balang besar terus sbb suka makan tanpa rasa bersalah and tiba2 habis πŸ˜‚πŸ˜‚ lain kali diana cerita kebaikan seaweed, but i want u guys to try this HOME
Salam #winFLORALEforFREE is back! How?? Ok baca sampai habis πŸ˜‹ Jom bercuti dan shopping di Bandung bersama Diana!! Diana dan @florale_official akan bersama-sama agent Florale terbang ke Bandung secara PERCUMA bulan Mei nanti πŸ˜‹ Jomlah daftar jadi agent Florale dan bercuti bersama Diana. Whatsapp
Lepas #babykhawlah keluarkan bola2, suddenly she decided to put them back in πŸ˜‚ bijaknye laaaaa #love #happyoverdose #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
😍😍🐬🐬 #babykhawlah #10months
Salam Asar 😊😊 Say, β€œHe is Allah, (the) One. Allah-us-Samad (The Self-Sufficient Master, Whom all creatures need, He neither eats nor drinks). He begets not, nor was He begotten; And there is none co-equal or comparable unto Him.” (Al Quran surah Al Ikhlas 112) #babykhawlah #10months #khawlahalaz
Jom ramai-ramai ke Bandung bersama Diana secara PERCUMA. Trip ni khas untuk mereka yang setia bersama Diana & @florale_official. Tak susah pun nak join kami. Just jadi agent Florale dan kekalkan konsistensi jualan sampai Bulan May nanti. lepas tu kita shopping lah sama-sama untuk Raya Aidilfitri nan
The Prophet s.a.w. said β€œThis world is a prison for the believer and a Jannah for the disbeliever”. The disbeliever is not held back from anything and the believer fears His Lord and fears the consequence. The believer is restricted by the Qu’ran and Sunnah. The disbeliever acts like an animal and d
First time forum ade bahasa isyarat 😍😍 congrats #politeknikpremieribrahimsultan
Teringat zaman universiti 😻 takde pula masa tu nak ke forum, kira hati korg lagi bercahaya drp sayalah 🌟🌟 #mudaremaja #stillyoungatheart #forever21 #alumniUSM
#babykhawlah tgk mcm faham je πŸ˜… #Alhamdulillah selesai program di #politeknikpremieribrahimsultan , hopefully bermanfaat 🌟
#Alhamdulillah naik flight turun flight, naik van turun van, finally smpai poli Ibrahim Sultan Pasir Gudang , malam ni jom datang ke dewan kuliah utama 🌸
Baba kalah πŸ˜ŽπŸ˜‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #babykhawlah #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
#babykhawlah #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
Mana blh dating dgn baba x bawa #babykhawlah, nanti mummy rindu πŸ˜‚ #clingymom #bff #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
#DAinstareview #DAinstareview Pernah mengalami situasi macam ni? *Pakai pelbagai jenis produk kosmetik tapi anda tak pernah tahu sama ada ianya HALAL dan boleh di bawa solat? *Ingin produk yang BERKUALITI tetapi TIDAK BERBALOI dengan duit anda? SANGAT RUGI! *Wajah anda kelihatan seperti memakai TOP
I've been dreaming to have u dear child since as long as i can remember #Alhamdulillah #love #babykhawlah #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
Girls and rainbow 😍 May your journey through life be vibrant and full of colorful rainbows 🌈 #babykhawlah #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for NurdiyanaAmirHashim
Are you looking for their Twitter or Instagram page? Or would you like to view all their updates here?