Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
NurdiyanaAmirHashim
movie stars actor 234,704 followers
Air dah ada (utk 2 hari ) boleh masak dgn tenang ♥♥
Alhamdulillah selesai program dgn students Kolej Vokasional Setapak berkenaan 'Perangi zina' , cinta yg terbaik ialah cinta kerana Allah, kita akan menjaga orang yg kita cinta drp azab api neraka, jangan terkeliru love/lust, cinta bukan merosakkan, apatah lagi penzinaan.. Dan alhamdulillah selesai p
Kulit yang cantik bermula dari usus yang sihat kan @Diana_Amir? Selamat berhujung minggu! pic.twitter.com/uPeAPHvprM
Retweeted by NurdiyanaAmirHashim
Alhamdulillah dididik sejak kecil pelajar kem motivasi utk bersama ke majlis ilmu di pagi hari, Im in love with Al Iman
In sya Allah akan sepentas sebentar lg, JOM! org2 Morib dtg ke dataran pantai morib berlangsung saat ini bersama ustazah Asni, ustaz Elyas, ustaz Syed Norhisyam dan sy yg tgh rasa rendah diri sgt, alhamdulillah utk peluang ini
I missed her #ustazahAsni in sya Allah forum sama2 di pantai Morib bersama ustaz Syed Norhisyam dan ustaz Elyas Ismail
@finazyunus , @salimahabibi dan sy di program #jejakmenara ikon #yadimdakwah #utem #melaka Bismillah
Ramadhan dah dekat..Dah sediakah kita menghadapi Ramadhan? Jom buat persediaan belajar 50% bahasa Arab Al-Quran agar mudah faham semasa mengaji tadarus di bulan Ramadhan nanti. ;) Dijemput tuan puan untuk melonjakkan penguasaan bahasa Arab al-Quran dalam program sehari 6 April 2014. Yuran hanya RM 1
Untuk bakal Mahasiswa Mahasiswi, adik2 Lepasan SPM/STPM/STAM 2013... selepas UTHM dan UNIMAS , program terakhir musim ini yg melibatkan diana in sya Allah Jumpa kami bertiga IKON JEJAK MENARA di Program JEJAK MENARA MELAKA Tempat : UTEM, Durian Tunggal Melaka Tarikh : 5 April 2014 Masa : 8am to
7 Prinsip orang mukmin: 1-Azam 2-Doa 3-Usaha 4-Tawakal 5-Sabar 6-Syukur 7-Tidak berputus asa
Retweeted by NurdiyanaAmirHashim
Have you heard about The Heroes Conference 14? They'll be talking about our Prophet SAW as #TheCompleteMan and what we learn from his life and apply it in our lives to succeed in the world today. Its an event we just can't miss. Tickets are running out, get yours here www.themuslimheroes.com Rm20 fo
Have you heard about The Heroes Conference 14? They'll be talking about our Prophet SAW as #TheCompleteMan and what we learn from his life and apply it in our lives to succeed in the world today. Its an event we just can't miss. Tickets are running out, get yours here www.themuslimheroes.com Rm20 fo
The Heroes Conference14I is coming up! Its an event we just can't miss.Tickets are running out,get yours here themuslimheroes.com , do RT
Have you heard about The Heroes Conference 14? They'll be talking about our Prophet SAW as… instagram.com/p/mMjvBbCu2j/
Mee kolok 1! #alhamdulillah #sarawak Kamek nang sukak gilak mee kolok, Nang nyaman ♥
Yay kek lapis mak,abah, ibu! Dgn ikan terubok sarawak mari, in sya Allah akan datang ke rumah2 anda ♥ #yadimdakwah #unimas
In sya Allah esok pagi di #unimas 8.30am program 'KonvensyenDai'eBorneo' BISMILLAH, berikanku kekuatan dan kesejahteraan tubuh badan, hati dan minda Ya Allah
Sy tutup mata, nak buat cmana? Alhamdulillah selesai program #jejakmenara ikon #Yadim di #unimas td, love u alls adik2 tq for spending the evening di majlis ilmu n bersama sy, u guys rock and sweet and happening and and and! Jumpa lagi in sya Allah :)
"@AdLienaLeen: @Diana_Amir kak diana..kami tnggu kedatangan kak diana ke UNIMAS. hehe." Tunggu tauuuu :)
Assalamualaikum, harini rancangan SIS kendalian sy, Heliza dan Nuremy Ramli tidak akan bersiaran utk memberi ruang kepada lintas langsung laporan mengenai #MH370, doakan kebaikan dan ketenangan semuanya, serta keamanan negara. Amin www.facebook.com/sistv9 #sismy #prayforMH370
Assalamualaikum dijemput untuk beramai2 ke Karnival Rasul In My Heart di masjid Assalam Puchong , maklumat seperti yg tertera di poster, sepatutnya saya bersama 5.30pm ini tp diganti oleh kak @farrahadeeba yg awesome, sorry for the inconvenience, syukran jazilan dear sister! sy kena naik flight ke
Alhamdulillah dah smpai rumah safely, so tired yet so grateful, 80% Maldivians are muslim, diorg siap ramai yg pakai jubah lg, dan org nye sgt2 baik, x pernah jumpa yg sebaliknya, ada lebih kurang 50+ masjid di sana. Makanan ialah 100% halal in sya Allah di Male island, alkohol pun x dibenarkan e
Assalamualaikum @puteridamia kehilangan anak buahnya 2 org ni, do check her latest status on instagram for more detail ya?